aristotelhs2060 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να κανει πλοηγηση με την νεα εκδοση? μολις κανω search παταω το βρισκω το σημειο που θελω να παω και μετα οδηγηση σε μου βγαζει για αδεια αλλα οταν παταω ληψη λεει δε διατιθεται στην περιοχη σας(Walk και drive ).help παιδια. δουλευει σε κανενα το traffic? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ουτε σε μενα δουλεψε,μου εβγαλε το ιδιο μυνημα.Ξανα εκανα αναβαθμιση στο ν95 και γυρισα στη παλια αλλα δοκιμασμενη οτι λειτουργει εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εμενα περιεργως διορθωθηκε καπως.ελπιζω να μη ξαναβγαλει το ιδιο. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Δοκιμασε κανεις μεσω map loader μηπως εχουμε update και στους χαρτες ? Δεν προλαβα ακομα ..:O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εκτος απο οδους μπορουμε να κανουμε αναζητηση και με σημεια ενδιαφεροντος (π.χ. the mall); αν ναι με ποιο τροπο; προ ημερων στον περιφερειακο του καρεα που ειμουν του εδωσα οδο να με παει ν.κοσμο και μου ελεγε οτι ειναι ανυπαρκτη.... εχει συμβει σε καποιον αλλον; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Eκανα την λακαμια και εγκατεστησα την καινουρια εκδοση αλλα στην μνημη στη συσκευη και τωρα καθε φορα που θα μπει στους χαρτες κολλαει στην αρχκη εικονα "συνδεση κατα την εναρξη,Ναι,Οχι,Ερωτηση παντα" και δεν κανει τπτ!!τωρα τι κανω?καμμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Δοκιμασε κανεις μεσω map loader μηπως εχουμε update και στους χαρτες ? Δεν προλαβα ακομα ..:O Υπαρχει update και στους χαρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 και εγω συσκευη το εβαλα αλλα δεν εχει προβλημα..μπαινει κανονικα.αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο ηρακλειο δεν δειχνει απολυτος τιποτα το κενο..μπορει να το επιβεβαιωσει αλλος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Υπαρχει update και στους χαρτες. thanks ! :) Οντως υπαρχει update στο δηλωνει το map loader στην αρχη http://img231.imageshack.us/img231/3546/92727480vh5.th.jpg Ο χαρτης της Ελλαδας ειναι τωρα 16.4ΜΒ Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Η έκδοση αυτή πάντως μου αρέσει πολύ περισσότερο (και αισθητικά και λειτουργικά πιο γρήγορη και πλήρης με προσθήκη των POIs)από την 1 τόσο που είχε το Ν82 πριν,ελπίζω σε μελλοντική αναβάθμιση και αξιοποίηση και δωρεάν κυρίως των φωνητικών οδηγιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εμενα φαινεται οτι εχει προβλημα το αρχειο psdk_lmsrvapp γιατι μολις μπαινω με το taskmanager και το κλειινω μετα δουλευει το προγραμμα κανονικα αλλα χωρις συνδεση δικτυου...:confused:που υπαρχει η εφαρμογη στην μνημη του κινητου για να μπω και να διαγραψω αυτο το αρχειο,γιατι αυτο απο οτι φαινεται δημιουργει το κολλημα..εχω το Ν82 με την v11.0.117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Η έκδοση αυτή πάντως μου αρέσει πολύ περισσότερο (και αισθητικά και λειτουργικά πιο γρήγορη και πλήρης με προσθήκη των POIs) Συμφωνω,εχεις δικιο ! ;) εμενα φαινεται οτι εχει προβλημα το αρχειο psdk_lmsrvapp γιατι μολις μπαινω με το taskmanager και το κλειινω μετα δουλευει το προγραμμα κανονικα αλλα χωρις συνδεση δικτυου...:confused:που υπαρχει η εφαρμογη στην μνημη του κινητου για να μπω και να διαγραψω αυτο το αρχειο,γιατι αυτο απο οτι φαινεται δημιουργει το κολλημα..εχω το Ν82 με την v11.0.117 Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και εγω με την εγκατασταση. Update εκανες τους χαρτες ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ρε παιδια δεν εχει πλοηγηση για την Ελλαδα πουθενα να αγορασεις Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Συμφωνω,εχεις δικιο ! ;) Δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και εγω με την εγκατασταση. Update εκανες τους χαρτες ? ναι εκανα και αναβαθμιση τους χαρτες,αλλα ακομα το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ακυρο εχει ενεργοποιημενη πλοηγηση παιδια αλλα που μπορω να δω για ποσο καιρο? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 11, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ακυρο εχει ενεργοποιημενη πλοηγηση παιδια αλλα που μπορω να δω για ποσο καιρο? The new Nokia Maps 2.0 update also adds the option to purchase first-class multimedia guides that feature photos, videos and audio streams to enlighten your journey even more. As with the previous version of Nokia Maps, map users will receive a free 3-day Navigation trial, for Walk and Drive, plus an additional free 10 minute City Guide trial. http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1190125 ναι εκανα και αναβαθμιση τους χαρτες,αλλα ακομα το ιδιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω...:( Δοκιμασες να περασεις την εφαρμογη απο την αρχη ? Την εγκατεστησες στην μνημης της συσκευης ? Κατεβασες το σωστο update αρχειο ? http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/Nokia_Maps_2.0_0511_s60_3.1_u.sis Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Απο επαρχια στα τρικαλα και καρδιτσα που ξερω εχουν προσθεσει δρομους περιμετρικα τις πολης ειδικα στα τρικαλα εχουν βαλει και τον νεο περιφερειακο που θα δωθει σε λιγες μερες στην κυκλοφορια!!!1Στα χωρια υστερει σχεδον τιποτα το θεμα ειναι οτι δεν εχει στα προσθετα για πεζοπορια να αγορασεις για ελλαδα,μεχρι και κεντρικη κινα εχει Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εμενα τιποτε για δωρεαν αδεια δε μου ειπε παντως Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Πατα να βαλεις μια διαδρομη και θα σου βγαλει με τη μια το interface για full navigation Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 The new Nokia Maps 2.0 update also adds the option to purchase first-class multimedia guides that feature photos, videos and audio streams to enlighten your journey even more. As with the previous version of Nokia Maps, map users will receive a free 3-day Navigation trial, for Walk and Drive, plus an additional free 10 minute City Guide trial. http://www.nokia.com/A4136001?newsid=1190125 Δοκιμασες να περασεις την εφαρμογη απο την αρχη ? Την εγκατεστησες στην μνημης της συσκευης ? Κατεβασες το σωστο update αρχειο ? http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/Nokia_Maps_2.0_0511_s60_3.1_u.sis Αφου κατεβασα το αρχειο για ηδη υπαρχων αρχειο χαρτων το εγκατεστησα την πρωτη φορα στην μνημη της συσκευης και μου το εκανε αυτο απο την πρωτη φορα..μετα το εγκατεστησα και στην καρτα μνημης και ξανα παλι στην μνημη της συσκευης και ολο τα ιδια..στην αρχη μου κολλαει στο μυνημα "Ενεργοποιηση δικτυου?Ναι,Οχι,Χωρις συνδεση δικτυου και δεν ξεκολλαει με τπτ..Μονο αν παω με το taskmanager και τερματισω το αρχειο που αναφερω πριν..και μετα δουλευει κανονικα η εφαρμογη αλλα χωρις συνδεση στο δικτυο..τι να πω δεν ξερω...:O:(και να συμβαινει μονο σε μενα αυτο,τοσο γκαντεμια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Πατα να βαλεις μια διαδρομη και θα σου βγαλει με τη μια το interface για full navigation Μπα εμενα στην αρχη μου εβγαζε κατι και ελεγα ληψη και ελεγε οτι δεν υπαρχει walk και drive για την περιοχη μου.ισως πραγματι να κατεβασε αδεια δε ξερω παρολα αυτα.ειχα αγορασει και μια αδεια ενος μηνα στην προηγουμενη εκδοση και ειχα κανει το κολπακι για απεριοριστη πλοηγηση.τωρα δε ξερω αν εχω αυτη τη πλοηγηση η την δωρεαν που λετε. αλλο προβλημα προεκυψε.κατεβασα τον καινουργιο χαρτη της Ελλαδας μεγεθους 19.4 mb πλεον αλλα δε βλεπω λεπτομερειες οπως πριν...τι παιζει? εχει αλλος το ιδιο προβλημα? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ti 19,4 ΜΒ?16,4 δεν ειναι?σε εμενα οπως ειπα πιο πριν στα τρικαλα πχ εχει περισσοτερους δρομους στα προαστια αλλα και στην αθηνα βλεπω πχ στα μεσογεια κλπ εχει και δρομους που δεν ειχε Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ο χάρτης της Ελλάδας είναι όντως 19,4ΜΒ. Απ' ό,τι θυμάμαι από το μεσημέρι που τον εγκατέστησα, εκεί κοντά στα 19ΜΒ είχα δει. Έχουν πράγματι μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάποιες περιοχές που πρόσεξα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Παίδες αν το εγκαταστήσω θα χάσω την 3μηνη δωρεάν φωνητική πλοήγηση που πήγαινε μαζί με την αγορά του Ν82 μου? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ο χάρτης της Ελλάδας είναι όντως 19,4ΜΒ. Απ' ό,τι θυμάμαι από το μεσημέρι που τον εγκατέστησα, εκεί κοντά στα 19ΜΒ είχα δει. Έχουν πράγματι μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάποιες περιοχές που πρόσεξα.Ρε παιδια δεν ειναι αυτος που ειναι στο πρωτο ποστ της σελιδας?16,4?Αυτον μου εβγαλε ο maploader,yparxei kai allos? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts