deadstars6 Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2007 γεια σας παιδια..εχω πολυ καιρο να γραψω και ετσι βρηρα την ευκαιρεια να σας πω το προβλημα μου..απο τοτε που εκανα Format στον υπολογιστη δε μπορω να κανω install programs απο τορρεντ κατεβασμενα η οτιδηποτε...μου βγαζει οτι δε βρισκει path αλλαζω path παλι τπτ...βγαζει wrong file or wrong number...εχω παρατηrηση οτι δεν αναγνωριζει το path p.x nsis error launching installer η error i/o 123 βγαζει..σαν error mporei kapoioς να βοηθησει η δεν δινω ακριβως πληροφοριες?τα χω παιξει βρισκομαι σε απογνωσει eχω ενα converter για μετατροπες se 3gp και avi kai de mporo nata noixo (c:/documents and settings/???o??/killer/mp3) μεχρι και το adobe reader δεν ανοιγει..pdf δε μπορω να διαβασω... Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ειλικρινά δυσκολεύομαι να βγάλω νόημα έτσι όπως γράφεις, αλλά μαντεύω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ονομασία του φακέλου σου στο Documents and Settings. Δοκίμασε να φτιάξεις ένα ακόμα user account από το Control Panel, να κάνεις Log in με αυτό και να δεις αν υφίσταται το πρόβλημα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadstars6 Δημ. February 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 φιλε συγνωμη αλλα ειμ αι λιγο ασχετος μετην ορολογια των pc και γιαυτο δε μπορω να βρω και ακρη...με καταλαβες ομως...εχω ηδη και αλλοα acount ανοιχτω...μετεφερα εκει απο ta shared files ενα προγραμμα για νατο κανω install εκει αλλα παλι τα ιδια με error 5 αυτη την φορα..το θεμα ειναι και που αλλαζω την ονομασια του αρχικου account αυτο δεν μου το επιτρεπει..(cannot delete remove) Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts