vakis71 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Δεν δουλεύει και σαν φακός. Μόνο σαν φλας !! ρωτησα γιατι σε ενα ερικσον w810i που εχω γινεται. ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 επειδη δεν αντεχω αλλο να περιμενω το ν81:mad: ουτε λογος να γινεται για ν82:wacko:και λεω να παρω το 6110 ας μου απαντησει αν θελει καποιος κατοχος του κινητου αν το φλας της καμερας δουλευει και σαν φακος η αν χρειαζεται εφαρμογη τυπου torch για να δουλεψει.αν θελει καποιος... Ψιλοofftopic, αλλά τα δύο αυτά τηλέφωνα που αναφέρεις δεν είναι πολύ μακριά. Το Ν81 ήδη κυκλοφόρησε (δες το ανάλογο thread), ενώ το Ν82 αναμένεται μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Δες τα ανάλογα threads και αποφάσισε καταλλήλως. Πάντως και το 6110 είναι αξιολογότατο τηλέφωνο, χωρίς αμφιβολία. Ίσως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, δημιουργώντας ένα thread τους διαξιφισμούς για αναζήτηση συσκευής, θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τα πράγματα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μπορει καποιος να ανεβασει μια φωτογραφια που εχει τραβηξει με το τηλεφωνο? Αν γινεται και μια νυχτερινη.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franko40 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 tin kalispera mou se oloi tin parea ..exo mia erotisi :exo to 6110 kai tha eithela na rotiso ean mporo na Balo ta ellinika monos mou an ginete kai pos ginete eyxaristo ek ton proteron... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakis71 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ψιλοofftopic, αλλά τα δύο αυτά τηλέφωνα που αναφέρεις δεν είναι πολύ μακριά. Το Ν81 ήδη κυκλοφόρησε (δες το ανάλογο thread), ενώ το Ν82 αναμένεται μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. Δες τα ανάλογα threads και αποφάσισε καταλλήλως. Πάντως και το 6110 είναι αξιολογότατο τηλέφωνο, χωρίς αμφιβολία. Ίσως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, δημιουργώντας ένα thread τους διαξιφισμούς για αναζήτηση συσκευής, θα σε βοηθήσει να ξεδιαλύνεις τα πράγματα. :) εχεις δικιο φιλε panosz75.μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 tin kalispera mou se oloi tin parea ..exo mia erotisi :exo to 6110 kai tha eithela na rotiso ean mporo na Balo ta ellinika monos mou an ginete kai pos ginete eyxaristo ek ton proteron... Καλησπέρα, και φυσικά γίνεται!:D Ακολουθείς αυτή τη διαδικασία, βάζοντας αυτό το product code 0546630. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOH086 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα... όσο είχα μία πανάρχαια κάρτα με το λογότυπο της telestet στο κινητό μου όλα (net, wap,mms κτλ) λειτουργούσαν κανονικά και είχα και logo της wind. η κάρτα χάλασε και μου έστειλαν μία που ωγάζει logo tim.τώρα δεν έχω τίποτα... κατέβασα και τις ρυθμίσεις απο την nokia αλλα τίποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franko40 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Καλησπέρα, και φυσικά γίνεται!:D Ακολουθείς αυτή τη διαδικασία, βάζοντας αυτό το product code 0546630. Ena megalo EYXARISTO ola pigane poloi an kai eixa anfibolies...stin arxi.to riskara omos.kai kati akomi tous kodikous pou mporo na tous bro? giati exo kai ena Nokia 6111 kai tha eithela kai se auto na kano piramata. kai pali eyxaristo:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Ena megalo EYXARISTO ola pigane poloi an kai eixa anfibolies...stin arxi.to riskara omos.kai kati akomi tous kodikous pou mporo na tous bro? giati exo kai ena Nokia 6111 kai tha eithela kai se auto na kano piramata. kai pali eyxaristo:D Να ‘σαι καλά! :) Για περεταίρω κοίτα στα pm σου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_1 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Μπορει καποιος να ανεβασει μια φωτογραφια που εχει τραβηξει με το τηλεφωνο? Αν γινεται και μια νυχτερινη.. Ευχαριστω Μία φρέσκια, σημερινή... Ειναι με την πανοραμική λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 παιδια χαιρετω με αποριεςςςςςςςςςς το αγορασα προχτες απο ενα φιλο ανοιγω το navigator τιποτα λεει οτι δεν υπαρχει αναλυτικος χαρτης καποιοσ μου ειπε να τον κατεβασω για ελλαδα τι να κανω ειναι τσαμπα και απο που να τον κατεβασω ΒΟΗΘΗΣΤΕ.............!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 παιδια χαιρετω με αποριεςςςςςςςςςς το αγορασα προχτες απο ενα φιλο ανοιγω το navigator τιποτα λεει οτι δεν υπαρχει αναλυτικος χαρτης καποιοσ μου ειπε να τον κατεβασω για ελλαδα τι να κανω ειναι τσαμπα και απο που να τον κατεβασω ΒΟΗΘΗΣΤΕ.............!!!!!!!!!!!!!! Για να κατεβάσεις τους χάρτες για το Route 66 του 6110 πρέπει να κατεβάσεις το Nokia Map Manager και να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalfa Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 nai to katevasa to nokia manager kai katevasa kai to xarti tis patras alla mou leei oti einai kleidomenos ti na kano tora!!!!!!!!! Παράθεση :lol: παντα προθυμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Μία φρέσκια, σημερινή... Ειναι με την πανοραμική λειτουργία. Σε ευχαριστω! Φαινεται καλη, χωρις απωλεια χρωματος και κοκκινιλες. Αν ηταν δυνατον θα μπορουσες να ανεβασεις και μια στη μεγιστη αναλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 nai to katevasa to nokia manager kai katevasa kai to xarti tis patras alla mou leei oti einai kleidomenos ti na kano tora!!!!!!!!! Ρωτα τον φιλο σου.:rolleyes: Η συσκευασια ειχε και CD μεσα.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navarxos Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χαρτών από τηλέφωνο σε τηλέφωνο; Ένας γνωστός έχει στο τηλέφωνό του χάρτες για την περιοχή μου (Ηγουμενίτσα). Πως μπορώ να τους μεταφέρω στο δικό μου; Και τα δυο τηλέφωνα είναι Nokia 6110. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 card reader ή μεταφορα δεδομενων απο το κινητο στο πι σι και μετα απο το πισι στο αλλο κινητο οι χαρτες ειναι εκει που λεει cities νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navarxos Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Σε ευχαριστώ gvg. Δέχω card reader οπότε θα χρησιμοποιήσω το pc. Επειδή όμως είμαι λίγο μπουμπούνας πρέπει να πάω στο F:/system/apps/navigator/data/maps και να μεταφέρω τα περιεχόμενα του φακέλου στο δικό μου τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 παρε ολη την καρτα εκτος απο εικονες ηχου κλπ και μετεφερε τα μεσω διαχειριση αρχειων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χαρτών από τηλέφωνο σε τηλέφωνο; Ένας γνωστός έχει στο τηλέφωνό του χάρτες για την περιοχή μου (Ηγουμενίτσα). Πως μπορώ να τους μεταφέρω στο δικό μου; Και τα δυο τηλέφωνα είναι Nokia 6110. Να σε ρωτησω που βρηκε χαρτες για την περιοχη σου (Ηγουμενίτσα)? μηπως μπορουμε να βρουμε και για αλλες πολεις της Ελλαδας??? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Προσπαθω να κανω αναβαθμιση αλλα μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα: "Your phone could not be detected.Please reconnect the USB cable. Ολα αυτα ειναι updated--> libraries, net.framework, pc suite, admin rights. Επισης κατασταση κινιτου κανονικη,ξεκλειδωτο και επιλεγω pc suite. Τι μπορει να φταιει? Στο pc suite το βλεπω κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Προσπαθω να κανω αναβαθμιση αλλα μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα: "Your phone could not be detected.Please reconnect the USB cable. Ολα αυτα ειναι updated--> libraries, net.framework, pc suite, admin rights. Επισης κατασταση κινιτου κανονικη,ξεκλειδωτο και επιλεγω pc suite. Τι μπορει να φταιει? Στο pc suite το βλεπω κανονικα. Δες αυτο φιλε μου στο αναλογο θεμα απο τον φιλο Porfyra http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2129303#post2129303 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergoofy Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Δες αυτο φιλε μου στο αναλογο θεμα απο τον φιλο Porfyra http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2129303#post2129303 Thanks nervous for your quick response αλλα δεν επιασε το τρικ αυτο.Θα δοκιμασω απο safe mode και βλεπουμε:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiodj105 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Γειά χαρά. 'Εχω ενεργοποιήσει τα πάντα στο Cosmote μου 6110. Δηλαδή και Internet Wireless και GPS (για τα mms). 'Εχοντας βάλει τον ΟΠΕΡΑ, μπορώ και μπαίνω στο ίντερνετ από το κινητό μου. Το ερώτημα είναι... με ποιόν τρόπο... συνδέοντας το 6110 (με το USB καλώδιό του) μπορώ να μπω στο ίντερνετ από το λάπτοπ μου; Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει το 6110 να λειτουργεί σαν modem. Τι πρέπει να ρυθμίσω στο 6110 ώστε να "στείλει" το ίντερνετ στο λάπτοπ. Επίσης τι θα πρέπει να ρυθμίσω στο λάπτοπ για να "πάρει" ίντερνετ από το 6110; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Μια μικρη ανακεφαλαιωση, θα ηθελα να με διορθωσετε αν κανω καπου λαθος... 1) Η χρηση του GPS ειναι δωρεαν για παντα, χωρις συνδρομες αρκει να εχεις αγορασει μια φορα τους χαρτες (ποιους εχει ηδη περεσμενους? ποσο κοστιζει η αγορα ενος νεου χαρτη?) 2) Η πλοηγηση ο σχεδιασμος διαδρομης και η φωνητικη καθοδηγηση ειναι και αυτη δωρεαν για παντα, χωρις συνδρομες, σε αντιθεση με το Ν95 που σε χρεωνει (αν υπαρχει χρεωση ποση ειναι?) 3) Η χρηση του GPS ξεζουμιζει την μπαταρια (ποσο αντεχει περιπου?) 4) Εχει περασμενο το route66 στα ελληνικα αλλα μπορουμε να του βαλουμε οποιο αλλο προγραμμα θελουμε και να δουλευει κανονικα με το GPS χωρις χρεωση 5) Απο ποιοτητα κατασκευης πως τα παει? Εχει καθολου τζογο οπως το 6280? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts