Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ??????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ???????

Δεν το παίζει ολόκληρο διότι χτυπά για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σταματά και μετά ξαναχτυπά μετά από 5 λεπτά.

Δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό το χρόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το παίζει ολόκληρο διότι χτυπά για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σταματά και μετά ξαναχτυπά μετά από 5 λεπτά.

Δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό το χρόνο.

υπαρχει αλλο προγραμμα αφυπνησεων που να το παιζει ολο????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

788.9 € η τιμη στο eshop σημερα. V1 η V2 αραγε!!!!!!

κανεις δεν ξερει , ειμαι σιγουρος οτι και αυτους να ρωτησεις δεν θα ξερουν να σου πουν;)

Σε πόλεις με αρκετά hotspots το Ν810 είναι πολύ καλή επιλογή ....στο ελλαντα....εχουμε ακόμα μέλλον! Πάντως που το είχα δεί μου άρεσε αρκετά!

Σε πόλεις με αρκετά hotspots το Ν810 είναι πολύ καλή επιλογή ....στο ελλαντα....εχουμε ακόμα μέλλον! Πάντως που το είχα δεί μου άρεσε αρκετά![/QUO\

αν ειχε windows mobile θα τοπαιρνα με κλειστα ματια!!

Πιθανώς, το επόμενο communicator na είναι μια μίξη του Ε90 και του Ν810. Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ. Αν κάποια στιγμή αλλάξω το Ε90 με ένα απλό symbian 9 series 60, θα το πάρω για δεύτερο.

Πάντως η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται το Ν810, έχει εράστιες δυνατότητες. Απλά είναι κάτι εντελώς νέο για τους περισσότερους απο μας και χρειάζεται ψάξιμο.

Πιθανώς, το επόμενο communicator na είναι μια μίξη του Ε90 και του Ν810. Και μένα μου αρέσει πάρα πολύ. Αν κάποια στιγμή αλλάξω το Ε90 με ένα απλό symbian 9 series 60, θα το πάρω για δεύτερο.

Πάντως η πλατφόρμα στην οποία βασίζεται το Ν810, έχει εράστιες δυνατότητες. Απλά είναι κάτι εντελώς νέο για τους περισσότερους απο μας και χρειάζεται ψάξιμο.

εγω παντως αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα επερνα το htc x7500 ειναι το απολυτο εργαλειο!!

Θα πάρεις ως δεύτερο τι (κινητό; ) το Ν810; Γιατί νομίζω ότι δεν είναι κινητό;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Θα πάρεις ως δεύτερο τι (κινητό; ) το Ν810; Γιατί νομίζω ότι δεν είναι κινητό;

Δεν είναι κινητό βέβαια. Όταν λέω δεύτερο εννοώ μια συσκευή για χρήση σαν communicator.

Καλησπέρα παιδιά, έχω το Ε90 τώρα σχεδόν 1 εβδομάδα, το πήρα από την Vodafone μέσω των εταιρικών συνδέσεων. Του έβαλα μία 2 gb κάρτα. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος και το δουλεύω συνεχώς λόγο της δουλειάς μου. Εχω 4 email accounts μέσω Visto Mobile email και όλα πάνε πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ καλή κατασκευή και μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα. Του έχω φορτώσει αρκετά προγράμματα, Nokia Maps και Google Maps. Η οθόνη του δεν μου έχει κάνει καποιο πρόβλημα σε σχέση με αυτά που διάβασα σχετικά με την επαφή της στο πληκτρολόγιο.

Ισως ένα απο τα καλυτερα τηλέφωνα Νοκια που είχα μεχρι στιγμής. Εχω άλλο ενα Ε51 το οποίο όπως έχω αναφέρει στο forum του Ε51, το θεωρώ το ¨μικρό¨ Ε90. Μπραβο στην Nokia που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στα business κινητά μέχρι στιγμής.

Θα επανέλθω με περισσότερα νέα απο το Ε90 καθώς θα το χρησιμοποιώ όλο και πιό πολύ κάθε μέρα.

Μπορει καποιος παιδια να μου εξηγησει τα google maps πως δουλευουν?

Βαζεις το προγραμμα και μετα τι?

Πρεπει να συνδεθεις καθε φορα στο ιντερνετ για να δεις τους χαρτες ή μπορεις να τους κατεβασεις και να τους εχεις και στατικους μεσα στο κινητο?

(Να τους εχεις απλως σν χαρτες και να τους βλεπεις οποτε θες χωρις συνδεση στο ιντερνετ)

Και κατι τελευταιο.Το πακετο αγορας του Ε90 τι σας ειχε μεσα?

Κινητο,μπαταρια....

Μπορει καποιος παιδια να μου εξηγησει τα google maps πως δουλευουν?

Βαζεις το προγραμμα και μετα τι?

Πρεπει να συνδεθεις καθε φορα στο ιντερνετ για να δεις τους χαρτες ή μπορεις να τους κατεβασεις και να τους εχεις και στατικους μεσα στο κινητο?

(Να τους εχεις απλως σν χαρτες και να τους βλεπεις οποτε θες χωρις συνδεση στο ιντερνετ)

Και κατι τελευταιο.Το πακετο αγορας του Ε90 τι σας ειχε μεσα?

Κινητο,μπαταρια....

Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο internet για να δουλέψει η εφαρμογή.

Δεν έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει τους χάρτες.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Κι εγω αυτο φανταστηκα, αλλα καπου πηρε το ματι μου (ή ετσι νομιζω τουλαχιστον) το παραπανω που σας λεω και μου εκανε εντυπωση...γι'αυτο ρωτησα.

Σ'ευχαριστω πολυ παντως Itchrist86!;)

Σε πόλεις με αρκετά hotspots το Ν810 είναι πολύ καλή επιλογή ....στο ελλαντα....εχουμε ακόμα μέλλον! Πάντως που το είχα δεί μου άρεσε αρκετά![/QUO\

αν ειχε windows mobile θα τοπαιρνα με κλειστα ματια!!

ομως αν ειχε win mobile θα εκανες restart καθε λιγο κ λιγακι...ενω με τα linux χλωμό!

Προσωπική άποψη...πρέπει να βγούν και άλλα τετοια τηλ μπας και μπουν hotspots και στην ελλάδα.

Στο e90 που δεν εχουμε το πληκτρο με το μολυβακι, τι κανουμε για να τραβαμε screenshots?

Εχω βαλει το προγραμμα που λεγεται "screenshot" και οι συντομευσεις που μου εχει ειναι ή με το μολυβακι+καποιο αλλο πληκτρο ή το "c" ή το πληκτρο καμερας και δυστυχως δεν βολευουν καθολου τα τελευταια.

Το πλήκτρο C βολεύει πάρα πολύ. Εξάλλου την εφαρμογή για στιγμιότυπα την ενεργοποιείς, τραβάς τα στιγμιότυπα που θέλεις, και μετά την κλείνεις. Δεν υπάρχει λόγος να τρέχει μόνιμα. Αν εσύ βέβαια θέλεις ανα πάσα στιγμή να τραβάς screenshot, πρέπει να κάνεις μερικά κλικ παραπάνω και κάθε φορά να ενεργοποιείς την εφαρμογή.

Καλα δεν εχεις κι αδικο, απλως πολλες φορες πανω στην αφηρημαδα μου, βγαινω απο την εφαρμογη χωρις να την "κλεισω" και ξαφνικα εκει που παταω το "c" το βλαιπω να τραβαει screenshot.:P

Και καταληγουμε στο γεγονος οτι....δεν πρεπει να ειμαι αφηρημενος....

Καλα δεν εχεις κι αδικο, απλως πολλες φορες πανω στην αφηρημαδα μου, βγαινω απο την εφαρμογη χωρις να την "κλεισω" και ξαφνικα εκει που παταω το "c" το βλαιπω να τραβαει screenshot.:P

Και καταληγουμε στο γεγονος οτι....δεν πρεπει να ειμαι αφηρημενος....

Χεχε, μου έτυχε κι εμένα αυτό με το Ν82. Μέχρι να καταλάβω τι έγινε είχα τραβήξει καμιά 10αριά images. :lol:

Αν ξεχαστείς θα γεμίσεις με screenshots, και αν την αφήσεις ανοικτή και πας στον File manager να τις σβήσεις, πάλι θα τραβάει screenshots, καθότι αν δεν την απενεργοποιήσεις, το "C" θα είναι μονίμως δεσμευμένο από την εφαρμογή. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Aκριβως το ιδιο επαθα κι εγω panosz75...:p

Οσων αφορα την εσωτερικη του οθονη,κι επειδη πολλα (τα περισσοτερα μαλλον) themes, ναι μεν ειναι ομορφα για εξω, αλλα μεσα ειναι χαλια, πως μπορω να βαλω ενα δικο μου wallpaper και να πιανει ολοκληρη ρην εσωτερικη οθονη?

Ξερω δηλαδη πως να το φορτωσω, αλλα μου αφηνει "κενα" πανω και κατω...

Πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα, ή θελει ειδικη αναλυση η εικονα σε pixels?

Aκριβως το ιδιο επαθα κι εγω panosz75...:p

Οσων αφορα την εσωτερικη του οθονη,κι επειδη πολλα (τα περισσοτερα μαλλον) themes, ναι μεν ειναι ομορφα για εξω, αλλα μεσα ειναι χαλια, πως μπορω να βαλω ενα δικο μου wallpaper και να πιανει ολοκληρη ρην εσωτερικη οθονη?

Ξερω δηλαδη πως να το φορτωσω, αλλα μου αφηνει "κενα" πανω και κατω...

Πρεπει να βαλω καποιο προγραμμα, ή θελει ειδικη αναλυση η εικονα σε pixels?

Για δοκίμασε τις διαστάσεις 800x284.

Για δοκίμασε τις διαστάσεις 800x284.

Δυστυχως τα ιδια φιλε Itchrist...:lost:

http://www.imageshack.gr/files/rc5e2dwpk51ozy7ed7cg_thumb.jpg