Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα ετσι μου το κανανε στα χανια - ειχα κ βυσμα βεβεα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κ τπτ σπουδεο 15 λεπτα εκαναν μονο γ να το αναβαυμισουνε πολλυ γρηγορα!!!:) το πηρα αμεσως σχεδον και εφυγα

15 λεπτα πολυ καλα

λεω να το παω στη NOKIA βουλιαγμενης

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγώ το έψαψνα καιρό.Ένα απόγευμα πήρα τη λίστα με τα καταστήματα νοκια,άρχισα τα τηλεφωνήματα,το βρήκα διαθέσιμο σε ένα από αυτά και πήγα άμεσα εκεί για να το αγοράσω..

λες να το δοιμασω αυτο που λες φιλε

ειναι λυπηρο διοτι το θελω τοσο πολλυ αυτο το κινητο αλλα ειναι αδυνατο να το αποκτησω διοτι δεν υπαρχει διαθεσιμο πουθενα τελικα:mad:

------------- --------------

αγαπημενα sites

http://www.myphone.gr

http://www.MyLaptop.gr

http://www.Teachteac.gr

Υπάρχει ΝΟΚΙΑ μαγαζί στην 3η Σεπτεμβρίου (δύο με τρία στενά πριν βγεις στην Αγ. Μελετίου) που κάνει αναβάθμιση στο Ε90. Περίπου σε 15' θα είναι έτοιμο.

Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open   :respect:

βρε παιδια αντιμετωπιζω σοβαροτατο προβλημα στο ιντερνετ με το ε90 μου ζηταει αναβαθμιση του flash player γ να ανοιξη μερικες σελιδες ενω ενα ν95 ενος φιλου της ανοιγει γ πλακα τι συμβενει ξερει κανεις;;

shift+chr

και ετσι βγαζει το μενου επιλογης γλωσσας, καποια αλλαγη που να το κανει κατευθειαν οπως σε υπολογιστη?

Επισης ξερει κανεις τι διορθωνει η τελευταια αναβαθμιση ?

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

και ετσι βγαζει το μενου επιλογης γλωσσας, καποια αλλαγη που να το κανει κατευθειαν οπως σε υπολογιστη?

Επισης ξερει κανεις τι διορθωνει η τελευταια αναβαθμιση ?

* Assisted GPS now present and correct (ten second fix time indoors on a window ledge! - though note that the very first fix will take longer as you're effectively starting from factory-fresh condition

* Newer version of Maps, with the 'new' design and various fixes/tweaks, plus support for voice navigation in many more countries

* Browser stability is better, it doesn't vanish mysteriously etc.

* Miscellaneous bug fixes, though sadly not the '#' bug in Calendar or the Equaliser bug in Music Player 8-(

* The guys over on my-symbian say that the FPU is now enabled, so media and calculation intensive applications may, repeat may be faster. Watch this space.

παντως εγω ειδα κ τεραστια διαφορα στην καμερα βεβεα θελει αρκετη προσπαθεια ακομα γ να ειναι οι φωτο ανθρωπινες ζω γ να ελπιζω!!

Η κάμερα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη με το κατάλληλο software, αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει και πολύ...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Η κάμερα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη με το κατάλληλο software, αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει και πολύ...

Εννοεις μετα την αναβαθμιση που λενε τα παιδια ή πριν απο αυτη?:worry:

συμφωνο απολυτως οταν εγω σκευτομουν τα το αγορασω ηταν μεσα στα κριτιρια μου κ η καλη 3,2 καμερα με φλας που υπεθετα οτι θα βγαζει ψιλοκαλες φωτο οχι αυτες που βγαζει που ειναι χαλια!!!! τι να πεις :cry:

οι φωτογραφιες που βγαζει με το φως της ημερας ειναι

καλες,αυτες που βγαζει με φως δωματιου ή οι νυχτερινες

ειναι ψιλοχαλια,μην περιμενετε καλυτερα αποτελεσματα

διοτι οι φακοι δεν ειναι carl zeiss, εμενα αυτο που με

ενοχλει ειναι οτι οταν κανει VGA recording δεν πιανει

τα 29fps αλλα γυρω στα 22fps και αυτο φαινεται διοτι

οταν βλεπεις το video που εχεις καταγραψει κανει διακοπες

στη ροη του, για το λογο αυτο εγω το βαζω να καταγραφει

στα 15fps και ειναι μια χαρα

Χθες ήμουν μ' ένα φίλο σε καφέ. Έχει το HTC3300 με τα καινούργια windows (6). Ενεργοποιήσαμε το bluetooth και σε εκείνον βρήκε καμιά δεκαριά ενώ σ' εμένα μόλις 5 και δε βρήκε καν τη δική του! Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; είναι καλύτερο το λογισμικό των windows; Έχω περάσει την τελευταία αναβαθμίση λογισμικού

Χθες ήμουν μ' ένα φίλο σε καφέ. Έχει το HTC3300 με τα καινούργια windows (6). Ενεργοποιήσαμε το bluetooth και σε εκείνον βρήκε καμιά δεκαριά ενώ σ' εμένα μόλις 5 και δε βρήκε καν τη δική του! Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; είναι καλύτερο το λογισμικό των windows; Έχω περάσει την τελευταία αναβαθμίση λογισμικού

Ειδικα στο κομματι του bluetooth απλα η υλοποιηση του Ε90 ειναι κορυφαια, μην εχεις καμια αμφιβολια για αυτο.

Οσο για το οτι δεν βρηκε τη δικη του, προφανως δεν ειχε τσεκαρει την επιλογη "η συσκευη να ειναι ανιχνευσιμη" στις ρυθμισεις του bluetooth, ενω αν ειχε και την "ασυρματη ληψη" μη ενεργοποιημενη δε θα μπορουσε να λαβει τιποτα...

το εχω προσεξει και εγω αυτο σε συσκευες με wm

βρισκει bluetooth σε σχεση με αλλα τηλ.δεν εβρισκε.

μαλλον εχουνε μεγαλυτερη εμβελεια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Episeis gnorizei kapios pos anoigoyme neo parathyro otan eimaste ston isto me to e90;;to psaxno toso kairo k den mporo na to bro

Ο browser του Ε90, και γενικα όλων των S60 3rd edition FP1, μπορούν να κάνουν άνοιγμα συνδέσμων σε νεο παράθυρο και να διαχειρίζονται πολλαπλά παράθυρα, όμως, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η λειτουργία αυτή είναι απενεργοποιημένη. Αυτό που είχε ειπωθεί αρχικά ήταν οτι έγινε λόγω περιορισμένης RAM των πρώτων συσκευών (6290 και Ν95), όμως με την έλευση των Ε90, Ν82 και Ν95-8 αυτό δεν ισχύει.

Θα πρέπει να περιοριστούμε λοιπόν στο να ενεργοποιήσουμε την ρύθμιση για νέα παράθυρα (επιλογές-> παράθυρο -> εμφάνιση αναδυόμενων) και να πιέζουμε λίνκ που οδηγούν αυτόματα σε άνοιγμα νέων παραθύρων. Έγώ αυτό εφαρμόζω καιρό τώρα και μπορώ να πω οτι έχω ξεπεράσει την έλλειψη αυτή.

Για εναλαγη παραθυρων πας,επιλογες παραθυρο εναλαγη παραθυρου ;)

Αυτός είναι ο ένας τρόπος. Ο πιο γρήγορος είναι να πατάς το 5. Σου βγάζει την λίστα με προεπισκόπιση των ανοιχτών παραθύρων. Πηγαίνεις σε αυτο που επιθυμεις, και το επιλέγεις.

βρηκα απαντηση για το πως αυξανει η φωτινοτητα της

εσωτερικης οθονης Chr(Alt) + Bulb button (upper left with sunny icon) δουλευει!!!!!

Έπρεπε να το είχες σκεφτεί απο την αρχή οτι θα δούλευε ο συγκεκριμένος συνδιασμός πλήκτων. Ο,τι είναι με μπλε χαρακτήρες πάνω στο πληκτρολόγιο, δουλεύουν όλα σε συνδιασμό με το πλήκτρο Chr. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες συντομεύσεις αλλά δυστυχώς απουσιάζει αυτή του ζούμ που είχε το 9500/9300.

Μακάρι να υπήρχε τρόπος να άλλαζε με κάποιον τρόπο η γλώσσα γραφής χωρίς να μας έβγαζε πρώτα την λίστα με τις διαθέσιμες επιλογές. Θα μας γλύτωνε απο πολύ χρόνο. Όμως δεν εχω βρει κάτι ακόμα.

ξερει κανεις πως μπορουμε να γραψουμε ελληνικα με τονους???????????????????????????

Χρησιμοποιείς τον τόνο δίπλα στο chr και μετά φωνήεν

πως βρίσκουμε την έκδοση του firmware?

πως βρίσκουμε την έκδοση του firmware?

*#0000#

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

kalimera.

Egkatestisa tin new version kai auto pou paratirisa arxika einai oti exei poli grigori apokrisi sto gps...

Yparxei kapou kapoios flash player gia na vlepo videos apo you tube?

Euxaristo.

Kalhspera k apo mena an breis kati sxetiko me ton flash player gia na blepoyme videakia sto e90 enhmerose k emas ego psaxno alla pros to paron den exo brei tpt :( sorry g ta greekegglish alla postaro me e90 k syndesh wap kata parakseno tropo ta ellhnika otan tya postaro ta bgazei akatalabistika den ksero giati allo koyfo kai ayto!!

Kalhspera k apo mena an breis kati sxetiko me ton flash player gia na blepoyme videakia sto e90 enhmerose k emas ego psaxno alla pros to paron den exo brei tpt :( sorry g ta greekegglish alla postaro me e90 k syndesh wap kata parakseno tropo ta ellhnika otan tya postaro ta bgazei akatalabistika den ksero giati allo koyfo kai ayto!!

Δεν είναι κουφό, απλά η κωδικοποίηση χαρακτήρων του E90 είναι Unicode, ενώ του site εξαρτάται από τη ρύθμιση που έχεις στον web browser.

Όσο για τα flash videos (flv) θα αναπαράγονται από την καινούρια έκδοση του Flash Lite 3.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″