Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως Μπορεί να μου πει πως μπορώ να εγκαταστήσω την Ελληνική γλώσσα στο Ε90 το εχω λάβει από την Ασία και έχει μόνο τα αγγλικά και τα φιλιπινέζικα.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως Μπορεί να μου πει πως μπορώ να εγκαταστήσω την Ελληνική γλώσσα στο Ε90 το εχω λάβει από την Ασία και έχει μόνο τα αγγλικά και τα φιλιπινέζικα.

Καταρχην καλως ηρθες .:)

Βρες το ελληνικο product code (αν δεν κανω λαθος ειναι αυτο: 0544383) και χρησιμοποιησε το

για την διαδικασια αλλαγης του product code μεσω της εφαρμογης

nemesis . H διακασια περιγραφεται σε αρχειο στο 1ο μηνυμα του θεματος του Ν73 . Η διαδικασια αναφερεται

σε μετατροπη απο απλο Ν73 σε ΜΕ αλλα ειναι ιδια ,αρκει να χρησιμοποιησεις

το σωστο product code .

Για το nemesis google it:google:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Συνεχίζει να μην είναι διαθέσιμη η νεότερη έκδοση για τα ελληνικά κινητά...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

καλημερα !! ξερει κανεις καπια καλη εφαρμογη για αυοματη καταγραφη των τηλεφωνηματων μου στο ε90 εκτος το live prv που κανει εκεινο το ενοχλητικο μπιπ!! επισεις ξερεται αν βγενει αναβαθμιση μεγαλυτερη της 7,40????

καλημερα !! ξερει κανεις καπια καλη εφαρμογη για αυοματη καταγραφη των τηλεφωνηματων μου στο ε90 εκτος το live prv που κανει εκεινο το ενοχλητικο μπιπ!! επισεις ξερεται αν βγενει αναβαθμιση μεγαλυτερη της 7,40????

Στο Ε70 έχω δοκιμάσει το ultimate voice recorder και δουλεύει πραγματικά τέλεια. Ούτε μπιπ, ουτε να "ξεχνάει" να γράψει όπως άλλα, ούτε άλλα κουσούρια. Απλά δεν ξέρω όμως αν μπορεί να μπει στο Ε90 γιατί το Ε90 φοράει την 9.2 έκδοση ενώ το Ε70 την 9.1. Για να το επιβεβαιώσεις κάνε μια βόλτα από xxxxxxxxxxxxx ή κατέβασε καμιά δοκιμαστική έκδοση.

Σημαντικό είναι το εξής παράδοξο. Για να μην κάνει μπιπ εκτός από τη ρύθμιση στο μενού χρειάζεται να έχεις αποθηκευμένη πάντα μια ηχογράφηση.

Για κάνε τις δοκιμές σου και ενημέρωσε μας ...

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Στο Ε70 έχω δοκιμάσει το ultimate voice recorder και δουλεύει πραγματικά τέλεια. Ούτε μπιπ, ουτε να "ξεχνάει" να γράψει όπως άλλα, ούτε άλλα κουσούρια. Απλά δεν ξέρω όμως αν μπορεί να μπει στο Ε90 γιατί το Ε90 φοράει την 9.2 έκδοση ενώ το Ε70 την 9.1. Για να το επιβεβαιώσεις κάνε μια βόλτα από xxxxxxxxxxxxx ή κατέβασε καμιά δοκιμαστική έκδοση.

Σημαντικό είναι το εξής παράδοξο. Για να μην κάνει μπιπ εκτός από τη ρύθμιση στο μενού χρειάζεται να έχεις αποθηκευμένη πάντα μια ηχογράφηση.

Για κάνε τις δοκιμές σου και ενημέρωσε μας ...

Δυστηχως δεν μπενει στο ε90 :(

Συγνώμη που εισβάλλω έτσι αν και ppcάκιας.

Ανέκαθεν ήμουν φίλος της ΝΟΚΙΑ και έχω κάποια παλιά μοντέλα, συλλεκτικά πια, αλλά με την παρότρυνση κάποιου φίλου <<αλλαξοπίστισα>> και πήρα το ΜΙΟ Α701.

Λειτουργεί όπως καταλαβαίνετε σαν κλασικό ppc με wm5, touchscreen, έχει gps κτλ

Ήθελα να ρωτήσω κάτι:

1. Το πρόγραμμα gps DESTINATOR θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω στο Ε90;

2. Aν και μεγαλύτερο το Ε90 μου αρέσει καταπληκτικά ως design και με ενδιαφέρει η αγορά του, κάνω καλά που αλλάζω λειτουργικό;

3. Τελικά η διαφορά symbian και wm είναι υποκειμενική ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

Συγνώμη που εισβάλλω έτσι αν και ppcάκιας.

Ανέκαθεν ήμουν φίλος της ΝΟΚΙΑ και έχω κάποια παλιά μοντέλα, συλλεκτικά πια, αλλά με την παρότρυνση κάποιου φίλου <<αλλαξοπίστισα>> και πήρα το ΜΙΟ Α701.

Λειτουργεί όπως καταλαβαίνετε σαν κλασικό ppc με wm5, touchscreen, έχει gps κτλ

Ήθελα να ρωτήσω κάτι:

1. Το πρόγραμμα gps DESTINATOR θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω στο Ε90;

2. Aν και μεγαλύτερο το Ε90 μου αρέσει καταπληκτικά ως design και με ενδιαφέρει η αγορά του, κάνω καλά που αλλάζω λειτουργικό;

3. Τελικά η διαφορά symbian και wm είναι υποκειμενική ή κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙς ΑΠΟ ΤΑ WM ΕΓΩ ΤΟΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Ε90 ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΧΕΙς ΤΟ DESTINATOR STO E90 ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! :D

Το έχουμε ξαναπεί, το μόνο μείον είναι ότι δεν υπάρχει destinator για s60. Κατά τα άλλα είναι άψογη λύση: όποτε είχα win mobile είχα ένα καλό pda το οποίο όμως υστερούσε σαν κινητό. Το Ε90 μπορεί να είναι και pda και κινητό. Η δε οθόνη του επιτρέπει να διαβάζεις άνετα Α4 κείμενο χωρίς να βγάζεις τα μάτια σου... Ο browser που έχει είναι εκπληκτικός, βλέπει σχεδόν τα πάντα... Η μπαταρία του είναι επίσης πολύ καλή, βγάζει 2 μέρες γεμάτες με εξωφρενική χρήση...Γενικά αν δεν έχεις ανάγκη από συγκεκριμένο πρόγραμμα που τρέχει μόνο σε win mobile, είναι μια εξαιρετική λύση!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Τελικά, τι γίνεται με τη διαθεσιμότητα του Ε90? Εχετε κάποια πληροφορία? Για ποιο λόγο υπαρχει τόσο έλλειψη? Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχει τόσο πολλές πωλήσεις που δεν προλαβαίνει η Νοκια να τροφοδοτεί την αγορά ! Σε κανένα κατάστημα δεν ξέρουν τίποτα! Μάλιστα στο Γερμανό παρόλο που το έχουν ονλαιν σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπαν ότι δεν το φέρνουν το κινητό γενικά !

Σαν άλλος Λιακόπουλος αναρωτιέμαι μήπως η Νοκια του κάνει κάποιο ανασχεδιασμό για όσα ακούστηκαν με την επαφή πληκτρολογίου-οθόνης. Ακόμη και που "βύθισαν" λιγάκι τα αριστερά πλήκτρα στη δεύτερη "έκδοση" , διάβαζα σε κάποιο ριβιου του εξωτερικού ότι υπάρχουν ακόμη πλήκτρα που ακουμπάνε. Και μάλλον (από ότι λέγανε είναι το Η (προφανώς λόγω της ελαστικότητας αφού το Η είναι περίπου στη μέση του πληκτρολογίου)). Έχετε ακούσει εσείς τίποτα? Στο μόνο κατάστημα που βρήκα ένα κομμάτι είναι το Νοκια στην Αγία Παρασκευή αλλά έχω διαβάσει εδώ μέσα ότι στο κατάστημα αυτό ασχολούνται με παραεισαγωγές και δεν θέλω να διακινδυνεύσω κάτι τέτοιο (αλήθεια εσείς έχετε κάποια άποψη για το συγκεκριμένο κατάστημα? Καλή ή κακή!)

Τέλος, όσοι πήρατε τη συσκευή από Ελλάδα (και από ποιο καταάστημα?) με τα πληκτρολόγια τι γίνεται? Είναι και τα δύο εξελληνισμένα όπως στα περισσότερα Νοκια πλέον ή είναι με αγγλικά? Π.χ. στο Ε70 που έχω είναι πλήρως εξελληνισμένα και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ!

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

γεια σε ολουσ,ειμαι και εγω πλεον κατοχοσ του ε9ο,ομωσ θα θελα να ακουσω τη γνωμη σασ.1.το κουμπακι τησ καμερασ,δεν δουλευει.2.τα πλαστικα μερη κτλ,τριζουν,η απλα ειμαι καχυποπτοσ??3.τελευταια αναβαθμιση???το 9volto,εχει την 7.40,ξερει κανεισ αν ειναι οκ,η απλα μουφα??τι βελτιωνει αν οντωσ ειναι αληθινη??4.το ακουστικο εχει καλη ενταση??εμενα μαλλον οχι!!!!επισησ σαν να ακουω ενα θορυβο κατα την διαρκεια των κλησεων,οχι ενωχλητικο ομωσ,τελοσ οταν αυξομειωνα την ενταση,εκανε παλι ενα θορυβο στο μικροφωνο.το πηγα νοκια και περιμενω να δω!!!θα ενημερωσω ολουσ αν το εφτιαξαν.

γεια σε ολουσ,ειμαι και εγω πλεον κατοχοσ του ε9ο,ομωσ θα θελα να ακουσω τη γνωμη σασ.1.το κουμπακι τησ καμερασ,δεν δουλευει.2.τα πλαστικα μερη κτλ,τριζουν,η απλα ειμαι καχυποπτοσ??3.τελευταια αναβαθμιση???το 9volto,εχει την 7.40,ξερει κανεισ αν ειναι οκ,η απλα μουφα??τι βελτιωνει αν οντωσ ειναι αληθινη??4.το ακουστικο εχει καλη ενταση??εμενα μαλλον οχι!!!!επισησ σαν να ακουω ενα θορυβο κατα την διαρκεια των κλησεων,οχι ενωχλητικο ομωσ,τελοσ οταν αυξομειωνα την ενταση,εκανε παλι ενα θορυβο στο μικροφωνο.το πηγα νοκια και περιμενω να δω!!!θα ενημερωσω ολουσ αν το εφτιαξαν.

καλοριζικο!! εμενα το κουμπι της καμερας δεν ειχε προβλημα ειναι αληθια πως τριζει λιγο αλλα δεν συντρεχει λογος ανυσηχιας μην το φοβασε,τελευταια αναβαθμιση που εκανα εγω ειναι η 7,40 κ ειδα τρομερη διαφορα στης φωτο και παει κ λιφο πιο γρηγορα θορυβους στο ακουστικο και τετια δεν ειχα ποτε κ νομιζω ουτε κανεις αλλος απο εδω ειχε τετιο προβλημα τι να πω ας δουμε και τι θα σου πουν απο νοκια

Παιδια καλησπερα.Το δικο μου δειχνει οτι εχω την εκδοση V07.24.0.3 Hμερομηνια 12-06-07 ΡΑ-6 ΝΟΚΙΑ Ε 90-13 ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ?????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Όσοι έχετε την 7,40 έχετε Communicator ελληνικό; Διότι εμένα ακόμα και τώρα σε Ε90 αγορασμένο από ΝΟΚΙΑ μου βγάζει τελευταία διαθέσιμη έκδοση την 7,24,0,3...

Βολταίρος

Όσοι έχετε την 7,40 έχετε Communicator ελληνικό; Διότι εμένα ακόμα και τώρα σε Ε90 αγορασμένο από ΝΟΚΙΑ μου βγάζει τελευταία διαθέσιμη έκδοση την 7,24,0,3...

Ελληνικοτατο αλλα πρεπει να πας σε νοκια σοπ να στην περασουνε δεν κυκλοφορει στο νετ αποτι ξερω επισεις πιος ξερει να μου πει πως μπορουμε να ανοιξουμε νεο παραθυρο στον εξπλορερ του ε90 ξερει κανεις βρε παιδια;;;;

Όντως δεν κυκλοφορεί και δεν έχω καμμία πρόθεση να δώσω το νέο μου κινητό στους βάρβαρους άσχετους της alpha copy... Θα περιμένω να γίνει διαθέσιμη online...

Δεν ξέρω για νέο παράθυρο όπως επίσης δεν έχω βρει και πώς κινείσαι από παράθυρο σε παράθυρο, όταν δηλ. σου ανοίξει νέο παράθυρο, πώς πας στο προηγούμενο που είχες ανοιχτό...

Βολταίρος

προβλημα με το μικροφωνο παραμενει που και που,οπωσ επισησ δεν θα ελεγα οτι ειναι και ιδιαιτερα δυνατο κατα την διαρκεια των κλησεων..το θεμα ειναι οτι απο νοκια το αλλαξανε και καλα αλλα παραμενει το προβλημα!!με τουσ χαρτεσ τι πρεπει να κανω???η εσωτερικη οθονη ειναι καπωσ πιο σκοτεινη απο την εξωτερικη,αλλαζει η φωτεινοτηττα καπωσ??το gps δουλευει με gprs??η θα πρεπει να βαλω bluetooth receiver??υπαρχει περιπτωση να δουλευει χωρισ να χρεωνει??και κατι τελευταιο,καλυτερο προγραμμα για μετατροπη dvd με υποτιτλουσ και για μεταtροπη video files,ποιο θεωρειται??ευχαριστω..

Όντως δεν κυκλοφορεί και δεν έχω καμμία πρόθεση να δώσω το νέο μου κινητό στους βάρβαρους άσχετους της alpha copy... Θα περιμένω να γίνει διαθέσιμη online...

Δεν ξέρω για νέο παράθυρο όπως επίσης δεν έχω βρει και πώς κινείσαι από παράθυρο σε παράθυρο, όταν δηλ. σου ανοίξει νέο παράθυρο, πώς πας στο προηγούμενο που είχες ανοιχτό...

Για εναλαγη παραθυρων πας,επιλογες παραθυρο εναλαγη παραθυρου ;)

Ναι είναι το Ελληνικό. Το αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα από την Alpha Copy συντάγματος και η έκδοση του είναι η 7.40

Μήπως λέω μήπως, επειδη ξερουν οτι εχουμε αλλαξει το product code της συσκευης, δεν "ανεβαζουν" την Ελληνική έκδοση? γιατι δεν μπορω να το καταλάβω.:worry::worry::worry:
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

βρε παιδια γνωριζει κανενας εαν ειπαρχει εστω ενα κομματι διαθεσιμο σε καποιο καταστημα στην Αθηνα

το ψαχνο εδω και 20 ημερες και κανενας δεν το εχει ολοι μου λενε να το κανουμε παραγγελεια αλλα οι μερες που μου δινουν ειναι ψευτικες,δηλαδη δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι το ποτε θα το εχουν στο καταστημα τους,παρακαλω εαν καποιος πωλητης διαβαζει αυτο το μηνημα και εχει ενα κομματι στο καταστημα του ας μου στειλει PM

------------- --------------

αγαπημενα sites

http://www.myphone.gr

http://www.MyLaptop.gr

http://www.Teachteac.gr

Και εγώ το έψαψνα καιρό.Ένα απόγευμα πήρα τη λίστα με τα καταστήματα νοκια,άρχισα τα τηλεφωνήματα,το βρήκα διαθέσιμο σε ένα από αυτά και πήγα άμεσα εκεί για να το αγοράσω..

Βολταίρος

υπαρχει ΝΟΚΙΑ service που σου κανουν την αναβαθμιση

στο firmware του Ε90 επιτοπου?χωρις να χρειαστει να το

στειλουν αλλου κ.τ.λ ωστε να παω,να το αφησω και να

το παρω μετα απο λιγο, διαφορετικα θα περιμενω την

αναβαθμιση στο ιντερνετ

υπαρχει ΝΟΚΙΑ service που σου κανουν την αναβαθμιση

στο firmware του Ε90 επιτοπου?χωρις να χρειαστει να το

στειλουν αλλου κ.τ.λ ωστε να παω,να το αφησω και να

το παρω μετα απο λιγο, διαφορετικα θα περιμενω την

αναβαθμιση στο ιντερνετ

εμενα ετσι μου το κανανε στα χανια - ειχα κ βυσμα βεβεα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι κ τπτ σπουδεο 15 λεπτα εκαναν μονο γ να το αναβαυμισουνε πολλυ γρηγορα!!!:) το πηρα αμεσως σχεδον και εφυγα