manolis_33 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 εεε ειχε την χρισιμοτητα της εγω κοιμομουνα πχ και αυτο εστελνε σμσ!! ρε παιδια κατι κουφο συμβενει με το τηλ μου δεν βλεπω στη διαχηριση ολες της εγγατεστημενεσ εφαρμογες γιατι??επισεις ειχα βαλει καμια 50αρια παιχνιδια σε ενα φακελο κ σημερα ταβγαλε απο το φακελο και τα γυρισε στο φακελο που γινονται εγγατασταση καμια ιδεα κανεις?? βγηκε α αναβατημιση 7,40?????????με την 7.38 που εχω ισως κατι να μην παει καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 παντως παιδια σε σχεση με το 9500 στερειτε λειτουργειων δεν εχει ουτε προγραματισμενα μηνηματα που ειχε το 9500 δηλαδη εγραφεσ ενα μυνημα κ τουλεγεσ στειλτο σε 5 λεπτα 5 ωρες η 5 μερεσ πχ τωρα λεμε Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν αυτό. Από τη στιγμή που έχεις Symbian OS, μπορείς να βρεις εφαρμογές για (σχεδόν) οτιδήποτε δεν κάνει από μόνο του το τηλέφωνο. Γι' αυτό υπάρχουν τα γνωστά μαγαζάκια ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Η αλλαγή πλατφόρμας οδήγησε σε μερικές απώλειες. Σίγουρα μπορούσαν να φτιάξουν εφαρμογή για fax&sms αλλά δεν το έκαναν ίσως επειδή υπάρχουν έτοιμες. Πάντως από το να έχω την προηγμένη πλατφόρμα s80 με ελάχιστες εφαρμογές έναντι της δημοφιλούς s60 με άπειρες εφαρμογές, προτιμάω τη δεύτερη περίπτωση... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Η αλλαγή πλατφόρμας οδήγησε σε μερικές απώλειες. Σίγουρα μπορούσαν να φτιάξουν εφαρμογή για fax&sms αλλά δεν το έκαναν ίσως επειδή υπάρχουν έτοιμες. Πάντως από το να έχω την προηγμένη πλατφόρμα s80 με ελάχιστες εφαρμογές έναντι της δημοφιλούς s60 με άπειρες εφαρμογές, προτιμάω τη δεύτερη περίπτωση... Προφανώς, το ότι το Ε90 ανήκει στη σειρά S60 είναι μεγάλο όφελος έναντι των προηγούμενων Communicators .;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREENseries Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Themes για το Ε90 πως μπορόυμε να φτιάξουμε?? Στο ownskin.com που κοίταξα χτές δέν το είχε στη λίστα. Κανένα άλλο site? Αναζητώ λύση άλλη απο το γνωστό Carbide.ui που είναι πολύ βαρύ για το p/c μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Η μπαταρία του είναι εξαιρετική: με wifi χρήση 1 ώρα τη μέρα, κλήσεις, μηνύματα και αρκετή χρήση σαν pda, μου κράτησε 3 μέρες (σβηστό το βράδυ)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ??ΕΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??Η ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΤΕ??ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ :(:(:mad::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ??ΕΣΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??Η ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΤΕ??ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ :(:(:mad::!: Ναι ,ετσι συμβαινει με αρκετες εφαρμογες και οχι μονο με το ε90 ( Μην γραφεις με κεφαλαια ..) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ναι ,ετσι συμβαινει με αρκετες εφαρμογες και οχι μονο με το ε90 ( Μην γραφεις με κεφαλαια ..) Δηλαδη?????????τι ενοεις???? εγω εχω 100 παιχνιδια και καμια 30αρια εφαρμογες μετα απο καθε φορματ αναβαθμιση κτλ θα πρεπει να χαλαω 2 μερες απο την ζηω μου για να τα ξαναπερασω???αν ναι πολειτε νοκια ε90 1 βδομαδας!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 poso kairo exei pou kukloforeise to neo firmware? mpainw kathe mera mesw NSU kai mou bgazei sunexws thn palia ekdosh... xronika pote upologizetai oti tha einai dunaton na kanoume update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μεταφέρω/μετατρέψω αρχεία (Word) του 9210 ή 9500 στο Ε90; Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 παιδια το απογευμα πηγα σε νοκια σοπ στα χανια και μου βαλανε την 7.40.1.2 η καμερα βελτιοθηκε αρκετα μετα την αναβαθμιση και μου φενεται ελαφρως πιο γρηγορο!! Αλλα παλι εχω προβλημα μου βλεπει στη διαχειρηση τα παιχνιδια που ειχα στην καρτα αλλα στο φακελο που ταχα δεν υπαρχουν καμια ιδεα κανεις;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 παιδια το απογευμα πηγα σε νοκια σοπ στα χανια και μου βαλανε την 7.40.1.2 η καμερα βελτιοθηκε αρκετα μετα την αναβαθμιση και μου φενεται ελαφρως πιο γρηγορο!! Αλλα παλι εχω προβλημα μου βλεπει στη διαχειρηση τα παιχνιδια που ειχα στην καρτα αλλα στο φακελο που ταχα δεν υπαρχουν καμια ιδεα κανεις;;;;;;;; Επανέφερες back up που είχες πάρει πριν την αναβάθμιση;; Ξανακάνε τα εγκατάσταση, δεν θα βγάλεις άκρη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Μόλις μπήκα, ούτε τώρα υπάρχει το update μέσω Νokia SW updater... Υπομονή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ναι ειχα κανει μπακαπ πριν την αναβαθμιση και προσπαθησα μετα να το επαναφερω ματαια οπως παντα :( το 9500 ηταν τελειο σε αυτα οταν εκανα ρεστορε μου τα γυριζε ολα μα ολα οπως ακριβως ητανε!! κατι τρεχει με το ε90 πιστευω κατι δεν παει καλα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 παιδια κανει σε κανενα απο σας restart συχνα το ε90? εμενα δυο φορες τη μερα .. κατι δεν μου αρεσει.. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ναι ειχα κανει μπακαπ πριν την αναβαθμιση και προσπαθησα μετα να το επαναφερω ματαια οπως παντα :( το 9500 ηταν τελειο σε αυτα οταν εκανα ρεστορε μου τα γυριζε ολα μα ολα οπως ακριβως ητανε!! κατι τρεχει με το ε90 πιστευω κατι δεν παει καλα εκει Κοίτα, στα Series 60 υπήρχε πάντα το πρόβλημα με τις εφαρμογές μετα από επαναφορά back up, γι αυτό κάνε εγκατάσταση τις εφαρμογές σου μετά από κάθε αναβάθμιση ή format. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 παιδια κανει σε κανενα απο σας restart συχνα το ε90? εμενα δυο φορες τη μερα .. κατι δεν μου αρεσει.. δοκιμασε με αλλη σιμ.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 γιατι να υπαρχει διαφορα με αλλη σιμ ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 γιατι να υπαρχει διαφορα με αλλη σιμ ? Παιζει ρολο ,πολλες φορες η αιτια για τα restart ειναι η σιμ. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Σε μένα έχει κάνει 1 φορά restart. Νομίζω ότι είναι από τα πιο σταθερά κινητά s60... Μένει να δούμε και την πρώτη αναβάθμιση... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Σε μένα έχει κάνει 1 φορά restart. Νομίζω ότι είναι από τα πιο σταθερά κινητά s60... Μένει να δούμε και την πρώτη αναβάθμιση... και σε μενα κανει 5 - 6 φορες μεχρι τωρα συνηθως οταν προσπαθω να ανοιξω καπια εφαρμογη ζοριζεται φενεται κ μενει στην προσπαθεια!!! :lol::lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 εχει βγει τελικα η νεα αναβαθμιση απο ιντερνετ ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Γενικά ζορίζεται το τηλεφωνο αυτο, ισως λογω οθονης, ισως επεξεργαστη....τις φωτος παντως κανει διπλασια ωρα να τις ανοιξει σε συγκριση με το Ν95! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Ξ³Ξ½ΟΟι΢Ρι ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉΟ ΞΊΞ±ΟΞΉΞΏ καλο ΟΟΞΏΞ³ΟΞ±ΞΌΞ± Ξ³ΞΉΞ± Ξ±ΟΟΞΏΞΌΞ±ΟΞ· ΞΊΞ±ΟΞ±Ξ³ΟΞ±ΟΞ· ΟΟΞ½ ΟηλΡΟΟΞ½Ξ·ΞΌΞ±ΟΟΞ½ ΟΟΞΏ Ξ΅90 ΡκΟΞΏΟ Ξ±ΟΞΏ ΟΞΏ live prv ΟΞΏΟ ΞΊΞ±Ξ½Ξ΅ΞΉ Ξ±ΟΟΞΏ ΟΞΏ ΡνοΟληΟΞΉΞΊΞΏ ΞΌΟΞΉΟ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts