manolis_33 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 ΕΚΑΝΑ ΧUES ΦΟΡΜΑΤ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑ 2 3 ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΑ ΜΟΥΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΔΕΙΧΝΕ ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!:( ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ PC Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μήπως είναι ελαττωματική η κάρτα μνήμης; Τσέκαρε το σε κανένα γερμανό ή nokia shop. Σκέφτομαι να αγοράσω τη microSDHC 8 GB της SanDisk. Γνωρίζει κανείς για την ποιότητά της και αν θα υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας με το E90; Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 ΕΚΑΝΑ ΧUES ΦΟΡΜΑΤ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑ 2 3 ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΑ ΜΟΥΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΔΕΙΧΝΕ ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!:( ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ PC Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ?? η καρτα σου πρεπει να ειναι προβληματικη. αμα ειναι καρτα nokia που ειχε μεσα στο πακετο εχει εγγυηση 6μηνες να πας να στην αλλαξουνε.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 δες εδω http://www.expansys.com.gr/a.aspx?i=146171&atype=Cases :) Eυχαριστω παιδια φενεται πολυ καλη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΛΕΤΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ!! :lol: ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ!!ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΛΕΕΙ :) ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΠ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Eυχαριστω παιδια φενεται πολυ καλη παιδια καλησπερα.Δεν εχω παρακολουθησει αν ρωτησε αλλος για εφαρμογες.Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο site για να της κατεβασω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΛΕΤΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ!! :lol: ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ!!ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΛΕΕΙ :) ολα οκ λοιπον.;) παιδια καλησπερα.Δεν εχω παρακολουθησει αν ρωτησε αλλος για εφαρμογες.Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο site για να της κατεβασω κοιτα εδω για apps xxxxxxxxxxxxxxxxx :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δηλαδη παιδια το κινητο παρουσιαζει "προβληματα" με καρτες αλλης μαρκας περαν αυτης της ΝΟΚΙΑ? Γιατι οταν το παρω εχω σκοπο να του βαλω μεσα μια 4GB.(μια χαρα την σηκωνει ετσι?) Ποια εταιρεια μου προτεινετε? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Δηλαδη παιδια το κινητο παρουσιαζει "προβληματα" με καρτες αλλης μαρκας περαν αυτης της ΝΟΚΙΑ? Γιατι οταν το παρω εχω σκοπο να του βαλω μεσα μια 4GB.(μια χαρα την σηκωνει ετσι?) Ποια εταιρεια μου προτεινετε? οχι δουλευουνε ολες μια χαρα κανενα προβλημα. εχω δοκιμασει και 2gb transcend και 4gb sandisk.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ολα οκ λοιπον.;) κοιτα εδω για apps xxxxxxxxxxxxxxx :!: Ευχαριστω παιδια Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΠ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το Nokia PC Suite δε σε ικανοποιεί; Όσον αφορά την κάρτα μνήμης, δεν κάνω ποτέ back up. Ένα copy-paste αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 TO PC SUITE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΡΕΣΤΟΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!:(:X:cry::blink:ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΡΕΣΤΟΡΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΕΓΩ??????????????????????????????????????????????????????????????????? EΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 EΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα σβηνεις η πηγαινοντας επανω στο θεμα και πατας το c η στη επιλογη διαχ.εφαρμ. πατας παλι το c.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 καλημερα αρη οσο και να παταω το c το θεμα δεν σβηνει και απο την διαχειρηση δεν τα βλεπω να τα σβησω!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 καλημερα αρη οσο και να παταω το c το θεμα δεν σβηνει και απο την διαχειρηση δεν τα βλεπω να τα σβησω!:( Για δες αυτο φιλε μου: Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί στην επέκταση μνήμης, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων. Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ευχαριστω πολλυ!! το θεμα ειμ αι γιατι δεν μου κανει κανονικο ρεστορε φταιει το τηλ η το σουιτε??επισεισ θελει καμια ωρα για το ρεστορε τοσο κανει και σε εσας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΠΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΗ ΠΜ :D:D:D Η ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟ ΚΑΜΙΑ 300 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 180 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Τι εφαρμογες εχεις.ενδιαφερομαι Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 εχω σχεδον ολες της εφαρμογες και παρα πολλα παιχνιδια οπις τα θελει τα στελνω με κουριες και δικη του χρεωση γιατι μεσω νετ δεν ερχονται ειναι 600μβ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 εχω σχεδον ολες της εφαρμογες και παρα πολλα παιχνιδια οπις τα θελει τα στελνω με κουριες και δικη του χρεωση γιατι μεσω νετ δεν ερχονται ειναι 600μβ!! ΤΟ Ε 90 ΤΡΕΧΟΥΝ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΟ0ΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 οχι δουλευουνε ολες μια χαρα κανενα προβλημα. εχω δοκιμασει και 2gb transcend και 4gb sandisk.:) Α ωραια!!!Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!:happy: Οποτε θα χτυπησω μια 4GB να ειμαι οκ. Τωρα εαν ειναι sandisk δεν ξερω (οχι οτι με χαλαει). πανε καλα παο τα χυτητα ή ειδικα για το E90 να βρω καμια τυπου kingston ή transcend 120X κτλ? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg1982 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 mario Από που θα αγοράσεις την 4αρα, της Kingston ας πούμε, (τις sandisk προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου, γιαυτό σε ρωτάω μόνο γαι kingston... ) Παράθεση To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Γνωρίζει κανείς πως μπορείς να μετατρέπεις ολόκληρη ταινία dvd με το Super C. Μεταφέρω τα αρχεία Vob του dvd στο Super αλλά συμπιέζει το καθένα ξεχωριστά. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 γεια σας και παλι ενα tip για το E90 οταν εχετε το e90 κλειστο και η εξωτερικη οθονη ειναι ενεργη οταν το ανοιξεται η εσωτερικη οθονη ειναι καπως σκοτινη οταν το ε90 ειναι κλειστο και περιμενεται μεχρι να μαυρισει η εξωτερικη οθονη(απλα να δειχνει την ωρα σε οριζοντια μπαρα) μολις το ανοιξεται η εσωτερικη οθονη ειναι φωτινη!επιτελους! για μετατροπες σε video δειτε αυτο http://www.bitburners.com/Guides/Digital_Video/Convert_Videos_for_Nokia_E90_Communicator_using_MediaCoder/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ΤΟ Ε 90 ΤΡΕΧΟΥΝ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΟ0ΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ? Ενοητε πως τρεχουν στο ε90 της εχω δοκιμασει στο δικο μου!! Απο κρητη ειμαι χανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts