Jump to content

[Επίσημο] Nokia E90 Communicator

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΚΑΝΑ ΧUES ΦΟΡΜΑΤ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑ 2 3 ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΑ ΜΟΥΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΔΕΙΧΝΕ ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!:(

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ PC Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ??

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως είναι ελαττωματική η κάρτα μνήμης; Τσέκαρε το σε κανένα γερμανό ή nokia shop.

Σκέφτομαι να αγοράσω τη microSDHC 8 GB της SanDisk. Γνωρίζει κανείς για την ποιότητά της και αν θα υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας με το E90;

ΕΚΑΝΑ ΧUES ΦΟΡΜΑΤ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΑ 2 3 ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΑΖΑ ΜΟΥΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΔΕΙΧΝΕ ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!:(

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ PC Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΗΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ??

η καρτα σου πρεπει να ειναι προβληματικη.

αμα ειναι καρτα nokia που ειχε μεσα στο πακετο

εχει εγγυηση 6μηνες να πας να στην αλλαξουνε.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΛΕΤΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ!! :lol: ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ!!ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΛΕΕΙ :)

ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΠ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ???????

Eυχαριστω παιδια φενεται πολυ καλη

παιδια καλησπερα.Δεν εχω παρακολουθησει αν ρωτησε αλλος για εφαρμογες.Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο site για να της κατεβασω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΛΕΤΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΑ!! :lol: ΜΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ!!ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΛΕΕΙ :)

ολα οκ λοιπον.;)

παιδια καλησπερα.Δεν εχω παρακολουθησει αν ρωτησε αλλος για εφαρμογες.Ξερει καποιος να μου προτεινει καποιο site για να της κατεβασω

κοιτα εδω για apps

xxxxxxxxxxxxxxxxx :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη παιδια το κινητο παρουσιαζει "προβληματα" με καρτες αλλης μαρκας περαν αυτης της ΝΟΚΙΑ?

Γιατι οταν το παρω εχω σκοπο να του βαλω μεσα μια 4GB.(μια χαρα την σηκωνει ετσι?)

Ποια εταιρεια μου προτεινετε?

Δηλαδη παιδια το κινητο παρουσιαζει "προβληματα" με καρτες αλλης μαρκας περαν αυτης της ΝΟΚΙΑ?

Γιατι οταν το παρω εχω σκοπο να του βαλω μεσα μια 4GB.(μια χαρα την σηκωνει ετσι?)

Ποια εταιρεια μου προτεινετε?

οχι δουλευουνε ολες μια χαρα κανενα προβλημα.

εχω δοκιμασει και 2gb transcend και 4gb sandisk.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΣΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΠ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ???????

TO PC SUITE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΡΕΣΤΟΡΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΟΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΡΕΣΤΟΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ Κ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ!!!:(:X:cry::blink:ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΡΕΣΤΟΡΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΕΓΓΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΕΓΩ??????????????????????????????????????????????????????????????????? EΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EΠΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σβηνεις η πηγαινοντας επανω στο θεμα και πατας το c

η στη επιλογη διαχ.εφαρμ. πατας παλι το c.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα αρη οσο και να παταω το c το θεμα δεν σβηνει και απο την διαχειρηση δεν τα βλεπω να τα σβησω!:(

καλημερα αρη οσο και να παταω το c το θεμα δεν σβηνει και απο την διαχειρηση δεν τα βλεπω να τα σβησω!:(

Για δες αυτο φιλε μου:

Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί στην επέκταση μνήμης, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»;

Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων.

Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

ευχαριστω πολλυ!! το θεμα ειμ αι γιατι δεν μου κανει κανονικο ρεστορε φταιει το τηλ η το σουιτε??επισεισ θελει καμια ωρα για το ρεστορε τοσο κανει και σε εσας???

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΠΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΗ ΠΜ :D:D:D

Η ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΟΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟ ΚΑΜΙΑ 300 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 180 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Τι εφαρμογες εχεις.ενδιαφερομαι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

εχω σχεδον ολες της εφαρμογες και παρα πολλα παιχνιδια οπις τα θελει τα στελνω με κουριες και δικη του χρεωση γιατι μεσω νετ δεν ερχονται ειναι 600μβ!!

εχω σχεδον ολες της εφαρμογες και παρα πολλα παιχνιδια οπις τα θελει τα στελνω με κουριες και δικη του χρεωση γιατι μεσω νετ δεν ερχονται ειναι 600μβ!!

ΤΟ Ε 90 ΤΡΕΧΟΥΝ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΟ0ΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

οχι δουλευουνε ολες μια χαρα κανενα προβλημα.

εχω δοκιμασει και 2gb transcend και 4gb sandisk.:)

Α ωραια!!!Σ'ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!:happy:

Οποτε θα χτυπησω μια 4GB να ειμαι οκ.

Τωρα εαν ειναι sandisk δεν ξερω (οχι οτι με χαλαει).

πανε καλα παο τα χυτητα ή ειδικα για το E90 να βρω καμια τυπου kingston ή transcend 120X κτλ?

mario

Από που θα αγοράσεις την 4αρα, της Kingston ας πούμε, (τις sandisk προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι καθόλου, γιαυτό σε ρωτάω μόνο γαι kingston... )

To most people, the sky is the limit. To those who love aviation, the sky is home.

Γνωρίζει κανείς πως μπορείς να μετατρέπεις ολόκληρη ταινία dvd με το Super C. Μεταφέρω τα αρχεία Vob του dvd στο Super αλλά συμπιέζει το καθένα ξεχωριστά.

γεια σας και παλι

ενα tip για το E90

οταν εχετε το e90 κλειστο και η εξωτερικη οθονη ειναι ενεργη

οταν το ανοιξεται η εσωτερικη οθονη ειναι καπως σκοτινη

οταν το ε90 ειναι κλειστο και περιμενεται μεχρι να μαυρισει

η εξωτερικη οθονη(απλα να δειχνει την ωρα σε οριζοντια μπαρα)

μολις το ανοιξεται η εσωτερικη οθονη ειναι φωτινη!επιτελους!

για μετατροπες σε video δειτε αυτο

http://www.bitburners.com/Guides/Digital_Video/Convert_Videos_for_Nokia_E90_Communicator_using_MediaCoder/

ΤΟ Ε 90 ΤΡΕΧΟΥΝ ? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΟ0ΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ?

Ενοητε πως τρεχουν στο ε90 της εχω δοκιμασει στο δικο μου!! Απο κρητη ειμαι χανια.