sv1des Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Είμαι και εγώ πλέον ένας από τους ευτυχισμένους κατόχους E90. Πριν απο λίγο το αγοράσα από Nokia Shop Κερατσινίου. Ελπίζω να είναι εντάξει και να μην παρουσιάσει τα προβλήματα που αναφέρονται στο forum. Τώρα φορτίζει και από αύριο θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις μου. Πάντως και μόνο που το έχεις στα χέρια σου είναι το κάτι άλλο! Καλοτάξιδο. Νομίζω πάντως οτι άξιζε ο κόπος να περιμένεις κατι καλό ε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Νεοτερα σχετικα με την αναβαθμιση : E90 firmware note Thanks to the people that emailed in about the new firmware 7.38.0.2 (with A-GPS) for the Nokia E90, but it seems that this might be an interim release in a few markets, it certainly doesn't appear on NSU in the UK. Also, my sources tell me that the official new firmware will be 7.40.0.2 - all intriguing, watch this space! http://www.allaboutsymbian.com/news/item/6112_E90_firmware_note.php Γι αυτο δεν εμφανιζεται και εμας ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Δεν θα εχει ανεβει ακομα για το Ελληνικο product code . Λογικα θα γινει τις επομενες ημερες .:) να κοιταμε τοτε καθε τοσο, για να την κατεβασουμε, και σημερα το σαββατο το πρωι παντως δεν ειχε κατι για την Ελληνικη εκδοση. Μηπως καποιος αλλος "συναδελφος" ξερει κατι? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 να κοιταμε τοτε καθε τοσο, για να την κατεβασουμε, και σημερα το σαββατο το πρωι παντως δεν ειχε κατι για την Ελληνικη εκδοση. Μηπως καποιος αλλος "συναδελφος" ξερει κατι? μολις ειναι διαθεσιμη μεσο NSU πιστεψε με θα το μαθεις απο εδω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollnik Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Kalimera. Apo simera eimai kai ego enas katoxos tou e90. Oi arxikes entiposeis einai poli kales an kai akoma to psaxno. To ksero isos exei ipothei alla mipos kserei kaneis kati gia ellinikous xartres sto GPS? Katevasa to nokia maps alla mexri ekei. Sorry gia tin erotisi an exei idi apantithei. Euxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΙΣΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MAP LOADER ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ SMART2GO NAVIGATOR ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollnik Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Arxika se euxaristo. To monadiko pou emeine to pira apo Nokia Ag Paraskeuis Imoun stin lista anamonis kai mou irthe sms gia tin diathesimotita.! Tha ksanaferei tin triti... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 kai egw katoxos apo shmera e90 apo nokia shop kallitheas exw ena problhma prwspathw na egatasthsw efarmoges opws divx player smart movie k.t.l pou egathistousa sto n95 xwris problhma kai mou bgazei certificate error kamia idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ΤΟ ΠΗΡΕΣ?ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΨΑ ΕΔΩ ΧΘΕΣ...ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 kai egw katoxos apo shmera e90 apo nokia shop kallitheas exw ena problhma prwspathw na egatasthsw efarmoges opws divx player smart movie k.t.l pou egathistousa sto n95 xwris problhma kai mou bgazei certificate error kamia idea? Ή ισχύει αυτό που είπε ο gvg ή δεν έχουν υπογραφεί τα αρχεία sis που προσπαθείς να βάλεις και θα πρέπει να τα κάνεις sign εσύ... Κάνε και αυτό: πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 to ekana egathistatai to smart movie to divx player oxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Arxika se euxaristo. To monadiko pou emeine to pira apo Nokia Ag Paraskeuis Imoun stin lista anamonis kai mou irthe sms gia tin diathesimotita.! Tha ksanaferei tin triti... Αρνούμαι να συμμετέχω στη γυφτιά της ΝΟΚΙΑ η οποία δεν φέρνει κομμάτια στα καταστήματά της παρά μόνο μετά από... παραγγελία !!! Φοβάται μήπως της μείνουν; Είναι αυτή προώθηση premium συσκευής ;;; Μου θυμίζει την εποχή που έψαχνα το Ν95, τα ΝΟΚΙΑ-μαγαζιά μου ζητούσαν παραγγελία και μετά από μέρες και μπήκα σε ένα τυχαίο vodafone-shop σε γειτονιά και βρήκα 3 κομμάτια !!! Άκου λίστα αναμονής !!! Πώς την έχουν δει ;;; Να μπω σε ένα μαγαζί, να το βρω και να το αγοράσω δεν παίζει ;;; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koniskon Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Θέλω να σας συγχαρώ όσους αποκτήσατε το ε90, και να ευχηθώ καλορίζικο και να το χαρείτε τα μαλα. εγώ περιμένω τις εντυπώσεις σας και παρακολουθώ τις εξελίξεις χωρίς να βιάζομαι να το αποκτήσω έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο. πάντως συμφωνώ πως κάνατε σήμερα την καλύτερη επιλογή.:D Παράθεση Άν εξωγήινη ζωή δεν υπάρχει, τότε πολύς χώρος υπάρχει αναίτια στο σύμπαν. Karl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Το κινητό είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά και ας έχω ανοικτές 3-4 βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα. Η κατασκευή του δείχνει συμπαγής ενώ και στο πληκτρολόγιο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς όμως είμαι από τους άτυχους γιατί η οθόνη εφάπτεται με το πληκτρολόγιο και της αφήνει έντονα σημάδια. Αύριο θα πάω από το nokia shop να δω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι η δυσκολία στη σύνδεση με τους δορυφόρους. Μόλις μία φορά τα κατάφερα και αυτό αφού περίμενα αρκετή ώρα. Η μεγάλη οθόνη με την υψηλή ανάλυση, το πληκτρολόγιο, η μνήμη και ο επεξεργαστής καθώς και η μπαταρία είναι όλα τα λεφτά. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Με την αναβαθμηση τι γινεται τελικά? στο site ΝΟΚΙΑ δεν γραφει κατι. Ξερετε τι γινεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Το κινητό είναι ότι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου. Δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά και ας έχω ανοικτές 3-4 βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα. Η κατασκευή του δείχνει συμπαγής ενώ και στο πληκτρολόγιο έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Δυστυχώς όμως είμαι από τους άτυχους γιατί η οθόνη εφάπτεται με το πληκτρολόγιο και της αφήνει έντονα σημάδια. Αύριο θα πάω από το nokia shop να δω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση. Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι η δυσκολία στη σύνδεση με τους δορυφόρους. Μόλις μία φορά τα κατάφερα και αυτό αφού περίμενα αρκετή ώρα. Η μεγάλη οθόνη με την υψηλή ανάλυση, το πληκτρολόγιο, η μνήμη και ο επεξεργαστής καθώς και η μπαταρία είναι όλα τα λεφτά. Γενικώς συμφωνώ μαζί σου. Όμως υπάρχουν και μερικά ακόμα ψεγάδια....η μπαταρία δεν κρατάει αρκετά (το φορτίζω περίπου καθε 2 μέρες), η κατασκευή ειναι μεν στιβαρή αλλά τρίζει. Αντίθετα με εσένα δεν εχω πρόβλημα στη σύνδεση με δορυφόρους. Αρκετή ώρα πήρε μόνο τις 2-3 πρώτες φορές. Εχω και εγω το πρόβλημα με την οθόνη και το πληκρολόγιο, οπότε οταν πας σε nokia shop κανε ενα post τι σου είπανε. Thanx! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Πάντως μπορεί άνετα να κερδίσει τον τίτλο της συσκευής-φάντασμα! Κατά τα άλλα στα κεντρικά της ΝΟΚΙΑ υποστηρίζουν ότι η συσκευή διατίθεται κανονικά. Μπορεί και να λένε την αλήθεια και οι καταστηματάρχες των Nokia-shops να είναι ΤΟΣΟ γύφτοι που δεν φέρνουν 2-3 κομμάτια μήπως... τους μείνει, όπως μου είχαν πει όταν έψαχνα το Ν95 (το οποίο τελικά το πήρα από vodafone-shop!) !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 γεια χαρά παιδιά, και εγώ κάτοχος του ε90 είμαι!!1 όλα καλά αλλά λίγο σκούρα μου φαίνεται η οθόνη!!! ανοίγω στο φούλ την φωτινότητα και πάλι λίγο σκοτεινή είναι!!! κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Γεια σας παιδιά. Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του E90. Τελικά άξιζε η αναμονή. Είναι φοβερό τηλέφωνο. :cool: Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1des Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 καλορίζικα παίδες αντε να αυξάνονται οι κάτοχοι του εν λόγο μοντέλου. Σήμερα παρήγγειλα και Screen Protector απο το Brandο. Για να δούμε μόλις έρθει θα σας πώ εντυπώσεις. Για μια ιδέα είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..................ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris72 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 Καλά, τέτοια καθυστέρηση και τόση προσμονή είχα συναντήσει μόνο όταν σχεδίαζα να πάρω το Ρ990. Τελικά εκεί το ξέσκισαν στην αργοπορία, υπήρξαν και αμέτρητα προβλήματα και τελικά κατέληξα στο HTC TyTn (μεγάάάάάάαάάάάάάλη απογοήτευση!!!!). :( Αλλά τώρα περιμένω όπως κι εσείς να βρω την ευκαιρία. Ομολογώ όμως πως η βιασύνη στο παρελθόν δεν μου έκανε καθόλου καλό και το ένιωσα στην τσέπη. Οπότε περιμένω πως και πως τα μινι ριβιού σας για να έχω την καλύτερη δυνατή άποψη. Προς το παρόν τουλάχιστον... δεν βιάζομαι. Καλορίζικο σε όσους το απέκτησαν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 σ'ενα πλαισιο που ρωτησα μου ειπαν την αλλη εβδομαδα..ο Θεος και η ψυχη τους. βασικα για το Ν81 ρωτησα αλλα μου ειπε δεν ξερω, αλλα το Ε90 αν θες την αλλη εβδομαδα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 τελικα καταφερα να εγκαταστησω τισ περισσοτερες εφαρμογες γυριζοντας το χρονο πισω 6 μηνες αλλα οχι ολες το μηνυμα που βγαινει για τις εφαρμογες που δεν εγκαθισταται ειναι "certificate may not yet be valid, is expired or phone's date setting may be incorrect" απαγοητευτηκα με το GPS ενω με το n95 επιανα σημα στο μπαλκονι του σπιτιου μου σταθερα, με το Ε90 πιανω σημα αλλα το χανει καθε λιγο και λιγακι και περιμενω μισο λεπτο να το ξανακλειδωσει εχω εγκαταστημενο το nokia maps 1.2, σκεφτομαι να χρησιμοποιησω την επιλογη network based οποτε στο server adress τι βαζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 γεια χαρά παιδιά, εφαρμογές και προγράμματα για το ε90 που βρίσκω......κανένα καλό site ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts