Eastwood Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Το APN της Wind είναι το "gint.b-online.gr". Σε android συσκευές θα χρειαστεί να γράψεις στο APN type "default". Επίσης καλό θα είναι να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα για να ελέγχεις την κίνηση και την πρόσβαση στο internet ώστε να αποφύγεις περιττές χρεώσεις. Άλλες ρυθμίσεις δε νομίζω ότι χρειάζονται. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) Με της προσφορές ρώτησα και ποιο πάνω τη παίζει ? Υπάρχουν δωρεάν προς wind η μόνο προς f2g και με ποιους τρόπους παίρνουμε Κάπου διάβασα ότι με 5ευρο παίρνεις 600 προς ?????? και μετά σου επιστρέφει το ποσό κανονικά .. ισχύει κάτι αυτό η μήπως είναι επιλεκτική προσφορά? Με το ιντερνετ τι παίζει 20αρα κάρτα για 120μβ και κάποιες άλλες προσφορές με κάτι διπλασιασμούς στα 60 και 100....? Αλλά πάλι νομίζω διάβασα για έναν τρόπο όπου τα μβ που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στον άλλο μήνα αγοράζοντας ξανά πακετο? παίζει το παραπάνω η είναι για άλλες εταιρίες? Edited July 30, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Οσοι έχετε conn-x η forthnet μπορείτε να στέλνεται και δωρεάν μηνύματα μέσω του conn-x tools η του webSMS αντίστοιχα. Με της προσφορές ρώτησα και ποιο πάνω τη παίζει ? Υπάρχουν δωρεάν προς wind η μόνο προς f2g και με ποιους τρόπους παίρνουμε. δες εδω : http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ Κάπου διάβασα ότι με 5ευρο παίρνεις 600 προς ?????? και μετά σου επιστρέφει το ποσό κανονικά .. για το πακετο νον στοπ ξερω μονο οτι υπαρχει 600λεπτα προς ολη την γουιντ με 5 ευρω. δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/non-stop/ ισχύει κάτι αυτό η μήπως είναι επιλεκτική προσφορά? δεν γνωριζω με σιγουρια . Με το ιντερνετ τι παίζει 20αρα κάρτα για 120μβ και κάποιες άλλες προσφορές με κάτι διπλασιασμούς στα 60 και 100....? Αλλά πάλι νομίζω διάβασα για έναν τρόπο όπου τα μβ που δεν χρησιμοποιούνται μεταφέρονται στον άλλο μήνα αγοράζοντας ξανά πακετο? τα πακετα για το ιντερνετ θα τα βρεις εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/mobile-internet/mobile-internet-gia-to-kartokinito/ . οσο για αυτο που γραφεις οτι μπορεις να μεταφερεις τα μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα αυτο γινεται μονο στο πακετο με τα 100μβ ιντερνετ με 5ευρω που μεχρι 31/8 δινει 200μβ ιντερνετ με 5ευρω. και πρεπει πριν ληξει το πρωτο πακετο να ενεργοποιησεις και δευτερο για να μεταφερθουνε. στο πακετο 60 μβ ιντερνετ με 3ευρω μεχρι 31/8 δινει και αυτο διπλασια μβ ιντερνετ με 3ευρω αλλα αυτο το πακετο ανανεωνεται καθε μηνα αυτοματα μονο του , αρα αμα δεν θελεις να ενεργοποιηθει αυτοματα μονο του τον επομενο μηνα στελνεις "60ΜΒ ΟΧΙ" στο 1210 . επισης στο πακετο αυτο επειδη ανανεωνεται απο μονο του καθε μηνα δεν υπαρχει τροπος να μεταφερεις τον υπολοιπομενο ογκο στον επομενο μηνα. παίζει το παραπάνω η είναι για άλλες εταιρίες? οσο για τις αλλες 2 εταιρειες κοσμοτε και βονταφον δινουνε και αυτες διπλασιασμο στα πακετα δεδομενων αλλα μονο στο πακετο των 60μβ με 3 ευρω που δινει 120μβ ιντερνετ μεχρι 31/8. αλλα στην βονταφον ειναι οπωσ και στην γουιντ δεν μπορεις να τα μεταφερεις στον επομενο διοτι και αυτο το πακετο ανανεωνεται καθε μηνα εκτος και αν το απενεργοποιησεις ,εαν θελεις να μεταφερεις τον ογκο στον επομενο μηνα και εχεις βονταφον θα πρεπει να ενεργοποιησεις το πακετο με τα 200μβ ιντερνετ με 7ευρω το μηνα και να ενεργοποιησεις και δευτερο πακετο πριν την ληξη του δευτερου πακετου. τελος στην κοσμοτε υπαρχει μονο το πακετο των 60μβ ιντερνετ με 3υρω που ειναι το μεγαλυτερο που υπαρχει , που και που βγαζουνε προσφορες με 500μβ ιντερνετ με 5ευρω . ελπιζω να σε καλυψα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 επειδη εχω μπερδευτει, μπορει να μου πει καποιος, αν βαλω 10 ευρω καρτα, αν εχω καποιο μπονους, και αν παω σε καταστημα και βαλω 10 ευρω εχω αλλο μπονους? τελικα παιζει καμια προσφορα τωρα για νανεωση των 10 ευρω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 τελικα παιζει καμια προσφορα τωρα για νανεωση των 10 ευρω? δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ και βεβαια υπαρχει δινει δυο ωρες προς ολη την γουιντ για εναν μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ και βεβαια υπαρχει δινει δυο ωρες προς ολη την γουιντ για εναν μηνα. στο σαιτ λεει για εγγραφη να καλεσω 1242. εγω ειμαι με το f2go2 παλιο πακετο. υπαρχει περιπτωση αν καλεσω για εγγραφη να με αλλαξει και απο f2go2 να με βαλει στο κανονικο? η δεν υπαρχει κυνδινος? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 (edited) στο σαιτ λεει για εγγραφη να καλεσω 1242. εγω ειμαι με το f2go2 παλιο πακετο. υπαρχει περιπτωση αν καλεσω για εγγραφη να με αλλαξει και απο f2go2 να με βαλει στο κανονικο? η δεν υπαρχει κυνδινος? οχι δεν επηρεαζεται. Edited July 30, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Yπαρχει micro SIM F2G; Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 τελικα παιζει καμια προσφορα τωρα για νανεωση των 10 ευρω? δες εδω http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/f2g/bonus-ananeosis/ και βεβαια υπαρχει δινει δυο ωρες προς ολη την γουιντ για εναν μηνα. Δεν δινει δυο ωρες προς ολη τη wind. Δυο ωρες δινουν τα 20€! Αναλυτικα: 10€ ανανεωση δινει 100 λεπτα και 20ΜΒ 20€ ανανεωση δινει 120 λεπτα και 120ΜΒ. (Ολα αυτα με ισχυ 30 ημερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλησπέρα . Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα Wind και πέρασα 30 ευρω στο f2g καρτοκινητό μου . Στη συνέχεια έλαβα μια σειρά από μυνήματα στο κινητό μου . 1. Εχω 120 λεπτά και 120ΜΒ προς wind δωρεάν 2. Κερδίζω 10 ευρώ λόγω ανανέωσης σε κατάστημα Wind. 3. Έχω διπλασιασμό της αξίας ης κάρτας που έβαλα επειδή ήταν η δεύτερη στον ίδιο μήνα . Παίρνω στο 1269 και μου λέει ότι έχω 28 ευρώ και κάτι ψιλά λογω αφαίρεσης του φόρου κινητης τηλεφωνίας . Τώρα έχω κάποιες απορίες..... Πως μαθαίνω το υπολοιπο από τα 10 ευρώ που κέρδισα και σε πόσο καιρό λήγουν. Πως μαθαίνω το υπόλοιπο από τον διπλασιασμό της κάρτας και πότε λήγουν? Με ποια σειρά καταναλώνονται τα ποσά , πρώτα τα 10 ευρώ και μετά το ποσό από τον διπλασιασμό ή αντίστροφα : Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Πες στον υπάλληλο ότι μετά το τέλος Αυγούστου θα ψάχνει για δουλειά αν συνεχίσει αυτήν την τακτική. Καλό θα ήταν τέλος να αναφέρουμε συγκεκριμένα τα καταστήματα που ακολουθούν αυτές τις τακτικές ώστε να μπορούμε οι υπόλοιποι να τα 'ανταμοίβουμε' όπως τους αξίζουν. Και για να κάνω εγώ την αρχή η περιπέτεια που ανέφερα προχθές συνέβη στο κατάστημα wind Πανόρμου απέναντι από το μετρό. Αν μπορούσα να τους βαθμολογήσω το μηδέν θα ήταν η μόνη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα . Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα Wind και πέρασα 30 ευρω στο f2g καρτοκινητό μου . Στη συνέχεια έλαβα μια σειρά από μυνήματα στο κινητό μου . 1. Εχω 120 λεπτά και 120ΜΒ προς wind δωρεάν 2. Κερδίζω 10 ευρώ λόγω ανανέωσης σε κατάστημα Wind. 3. Έχω διπλασιασμό της αξίας ης κάρτας που έβαλα επειδή ήταν η δεύτερη στον ίδιο μήνα . Παίρνω στο 1269 και μου λέει ότι έχω 28 ευρώ και κάτι ψιλά λογω αφαίρεσης του φόρου κινητης τηλεφωνίας . Τώρα έχω κάποιες απορίες..... Πως μαθαίνω το υπολοιπο από τα 10 ευρώ που κέρδισα και σε πόσο καιρό λήγουν. Πως μαθαίνω το υπόλοιπο από τον διπλασιασμό της κάρτας και πότε λήγουν? Με ποια σειρά καταναλώνονται τα ποσά , πρώτα τα 10 ευρώ και μετά το ποσό από τον διπλασιασμό ή αντίστροφα : Ευχαριστώ πολύ μονο για τον διπλασιασμο ξερω οτι καλεις το 1268 επιλογη 2 . απο οσο ξερω η καρτοκινητη γουιντ εχει διπλασιασμο στην καρτα ανανεωσης και οχι το f2g μηνπως εχεις λαβει καποιο ενημερωτικο μυνημα που θα σου διπλασιαζει την καρτα σου για καποιο χρονικο διαστημα;. μου φαινεται παραξενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα . Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα Wind και πέρασα 30 ευρω στο f2g καρτοκινητό μου . Στη συνέχεια έλαβα μια σειρά από μυνήματα στο κινητό μου . 1. Εχω 120 λεπτά και 120ΜΒ προς wind δωρεάν 2. Κερδίζω 10 ευρώ λόγω ανανέωσης σε κατάστημα Wind. 3. Έχω διπλασιασμό της αξίας ης κάρτας που έβαλα επειδή ήταν η δεύτερη στον ίδιο μήνα . Παίρνω στο 1269 και μου λέει ότι έχω 28 ευρώ και κάτι ψιλά λογω αφαίρεσης του φόρου κινητης τηλεφωνίας . Τώρα έχω κάποιες απορίες..... Πως μαθαίνω το υπολοιπο από τα 10 ευρώ που κέρδισα και σε πόσο καιρό λήγουν. Πως μαθαίνω το υπόλοιπο από τον διπλασιασμό της κάρτας και πότε λήγουν? Με ποια σειρά καταναλώνονται τα ποσά , πρώτα τα 10 ευρώ και μετά το ποσό από τον διπλασιασμό ή αντίστροφα : Ευχαριστώ πολύ μονο για τον διπλασιασμο ξερω οτι καλεις το 1268 επιλογη 2 . απο οσο ξερω η καρτοκινητη γουιντ εχει διπλασιασμο στην καρτα ανανεωσης και οχι το f2g μηνπως εχεις λαβει καποιο ενημερωτικο μυνημα που θα σου διπλασιαζει την καρτα σου για καποιο χρονικο διαστημα;. μου φαινεται παραξενο.. " Συγχαρητήρια! Ο χρόνος ομιλίας σας διπλασιάστηκε! Και μην ξεχνας οτι καθε μηνα κερδιζεις διπλάσιο χρόνο ομιλίας στη 2η και 3η ανανέωση του μήνα αξίας 5 ευρώ και πάνω . " Αυτό γράφει το μύνημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netswim Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Για κέλεσε 1242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 " Συγχαρητήρια! Ο χρόνος ομιλίας σας διπλασιάστηκε! Και μην ξεχνας οτι καθε μηνα κερδιζεις διπλάσιο χρόνο ομιλίας στη 2η και 3η ανανέωση του μήνα αξίας 5 ευρώ και πάνω . " Αυτό γράφει το μύνημα . ΥΠ στο 1237 ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 μονο για τον διπλασιασμο ξερω οτι καλεις το 1268 επιλογη 2 . απο οσο ξερω η καρτοκινητη γουιντ εχει διπλασιασμο στην καρτα ανανεωσης και οχι το f2g μηνπως εχεις λαβει καποιο ενημερωτικο μυνημα που θα σου διπλασιαζει την καρτα σου για καποιο χρονικο διαστημα;. μου φαινεται παραξενο.. Και το f2g εχει διπλασιασμο με την 2η κ 3η κάρτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 " Συγχαρητήρια! Ο χρόνος ομιλίας σας διπλασιάστηκε! Και μην ξεχνας οτι καθε μηνα κερδιζεις διπλάσιο χρόνο ομιλίας στη 2η και 3η ανανέωση του μήνα αξίας 5 ευρώ και πάνω . " Αυτό γράφει το μύνημα . οκ καταλαβα δεν εχω ιδεα πως τον ακους τον διπλασιασμο.. μπορεις να καλεσεις το 2106158000 και να ζητησεις να συνδεσουνε στο τμημα εξυπηρετησης πελατων γουιντ να σου πουνε ., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 οκ καταλαβα δεν εχω ιδεα πως τον ακους τον διπλασιασμο.. μπορεις να καλεσεις το 2106158000 και να ζητησεις να συνδεσουνε στο τμημα εξυπηρετησης πελατων γουιντ να σου πουνε ., Στέλνεις υπ στο 1237 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2003 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Καλησπέρα . Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα Wind και πέρασα 30 ευρω στο f2g καρτοκινητό μου . Στη συνέχεια έλαβα μια σειρά από μυνήματα στο κινητό μου . 1. Εχω 120 λεπτά και 120ΜΒ προς wind δωρεάν 2. Κερδίζω 10 ευρώ λόγω ανανέωσης σε κατάστημα Wind. 3. Έχω διπλασιασμό της αξίας ης κάρτας που έβαλα επειδή ήταν η δεύτερη στον ίδιο μήνα . Παίρνω στο 1269 και μου λέει ότι έχω 28 ευρώ και κάτι ψιλά λογω αφαίρεσης του φόρου κινητης τηλεφωνίας . Τώρα έχω κάποιες απορίες..... Πως μαθαίνω το υπολοιπο από τα 10 ευρώ που κέρδισα και σε πόσο καιρό λήγουν. Πως μαθαίνω το υπόλοιπο από τον διπλασιασμό της κάρτας και πότε λήγουν? Με ποια σειρά καταναλώνονται τα ποσά , πρώτα τα 10 ευρώ και μετά το ποσό από τον διπλασιασμό ή αντίστροφα : Ευχαριστώ πολύ Όντως παιδιά ΥΠ στο 12300 και ακούς το υπόλοιπο από το Bonus ανανέωσης στα καταστήματα Wind , το οποόιο ισχύει για 30 μέρες . YΠ στο 1237 και ακούς το υπόλοιπο απο τον διπλασιασμό. το ποσό ισχύει για 15 μέρες από την 2η ή 3η ανανέωση. Άρα αν βάζουμε 2 κάρτες τον μήνα συμφέρει η πρώτη να είναι μικρή και η δεύτερη μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Mια γρήγορη ερώτηση... Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 100mb (200mb).Αυτό ανανεώνετεαι αυτόματα κάθε μήνα ή όχι?? Γιατί δε βλέπω να έχει κάποιο τρόπο απενεργοποίησης όπως στα 60mb (120). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Mια γρήγορη ερώτηση... Έχω ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 100mb (200mb).Αυτό ανανεώνετεαι αυτόματα κάθε μήνα ή όχι?? Γιατί δε βλέπω να έχει κάποιο τρόπο απενεργοποίησης όπως στα 60mb (120). οχι δεν ανανεωνεται μονο του ληγει σε ενα μηνα μονο του , αλλα για να μεταφερεις τυχον υπολοιπομενα μβ ιντερνετ στον επομενο μηνα ενεργοποιησε και ενα δευτερο πακετο 100μβ ιντερνετ ( μονο σε αυτο μεταφερονται και οχι στο πακετο με τα 60μβ ιντερνετ που ανανεωνεται αυτοματα μονο του ) πριν την ληξη του πρωτου πακετου και ολα τα μβ θα αθροιστουνε και θα ληγουνε την δευτερη ημερομηνια . επισης καλο ειναι επειδη δινει διπλασιασμο αυτην την περιοδο μεχρι 31/8 , να βαλεις μια καρτα γυρω στις 30-31/8 πριν ληξει ο διπλασιασμος για εχεις παραπανω ογκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 (edited) Μπράβο σου Wind. Η ξεφτίλα σου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Παίρνω στο 1260, με χρεώνεις κανονικά, ακούω επί 3 λεπτά τις διαφημίσεις σου, ζητάω το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου λες ότι αυτή τη στιγμή δεν είσαι σε θέση να με εξυπηρετήσεις. Τότε γιατί με χρέωσες; Μέτρα ένα καρτοκινητό λιγότερο... Και ετοίμασου για κράξιμο στον ηλεκτρονικό τύπο! Στο κυρίως πρόβλημα τώρα... Ξέρει κάνεις γιατί το Nokia E52 μου με F2G2 δε δέχεται sms από ΗΠΑ; Edited August 1, 2011 by odontiatros1986 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 odontiatre κάλεσε αργότερα να αναφέρεις τη δυσαρέσκειά σου για τη χρέωση να δεις την αντιμετώπισή τους. Πιστεύω θα τα πιστώσουν. Και μετά ρίξε όσο κράξιμο θες στον ηλεκτρονικό τύπο αλλά να είσαι δικαιολογημένος! Υπάρχουν και άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το 1260 που έχουν αναφερθεί παλαιότερα στο forum με αστική χρέωση ακόμα και δωρεάν... Μήπως έχει πρόβλημα το αμερικάνικο δίκτυο; Περίεργο να φεύγει το sms και μην έρχεται σε σένα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Μπράβο σου Wind. Η ξεφτίλα σου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Παίρνω στο 1260, με χρεώνεις κανονικά, ακούω επί 3 λεπτά τις διαφημίσεις σου, ζητάω το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου λες ότι αυτή τη στιγμή δεν είσαι σε θέση να με εξυπηρετήσεις. Τότε γιατί με χρέωσες; Μέτρα ένα καρτοκινητό λιγότερο... Και ετοίμασου για κράξιμο στον ηλεκτρονικό τύπο! Στο κυρίως πρόβλημα τώρα... Ξέρει κάνεις γιατί το Nokia E52 μου με F2G2 δε δέχεται sms από ΗΠΑ; καλεσε το 1231 χωρις χρεωση που ειναι πιο εξειδικευμενο τμημα.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts