cu2goup Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 42 minutes ago, Lyricmyth19 said: Την παρήγγειλα κι εγώ την προσφορά. Η κοπέλα μου είπε ότι είναι τουλάχιστον για 12 μήνες (αυτό θα τους έχουν πει να λένε προφανώς). Ερώτηση προς όσους την έχουν ήδη: τα παίρνεις τα απεριόριστα και με 13€ σωστά; Και επίσης πρέπει να έχεις ενεργή την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου όταν βάζεις κάρτα ή δεν παίζει ρόλο; Ας ξεκινήσουμε από το 2ο.. η αυτόματη ενεργοποίηση δεν είναι απαραίτητη. Απλώς ενεργοποιείς πακέτο και παίρνεις την προσφορά. Όσον αφορά την αξία της ανανέωσης, με 13€ παίρνεις απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά και 300 sms .. ενώ με 15€ απεριόριστα λεπτά και δεδομένα και 500 sms. Ουσιαστικά σου βάζουν τα απεριόριστα δεδομένα. Όλα τα άλλα είναι του πακέτου που ενεργοποιείς ούτως ή άλλως. Edited 4 ώρες πριν by cu2goup 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 21 minutes ago, cu2goup said: Ας ξεκινήσουμε από το 2ο.. η αυτόματη ενεργοποίηση δεν είναι απαραίτητη. Απλώς ενεργοποιείς πακέτο και παίρνεις την προσφορά. Όσον αφορά την αξία της ανανέωσης, με 13€ παίρνεις απεριόριστα δεδομένα και 1000 λεπτά και 300 sms .. ενώ με 15€ απεριόριστα λεπτά και δεδομένα και 500 sms. Ουσιαστικά σου βάζουν τα απεριόριστα δεδομένα. Όλα τα άλλα είναι του πακέτου που ενεργοποιείς ούτως ή άλλως. Σε ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Ηρθε ΣΗΜΕΡΑ ο courier και μου παρέδωσε την κάρτα sim. Φορητότητα από cu. Δεν πέρασαν 10' από την υπογραφή και μου έρχεται sms από το cu ότι η αίτηση φορητότητας έχει παραληφθεί και κάποιος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Τα επόμενα βήματα ΠΟΙΑ είναι? Σήμερα έχουμε 24 και ΕΓΩ θέλω να πάω Νόβα στις 05 Μαρτίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, GREGORYMO said: Ηρθε ΣΗΜΕΡΑ ο courier και μου παρέδωσε την κάρτα sim. Φορητότητα από cu. Δεν πέρασαν 10' από την υπογραφή και μου έρχεται sms από το cu ότι η αίτηση φορητότητας έχει παραληφθεί και κάποιος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Τα επόμενα βήματα ΠΟΙΑ είναι? Σήμερα έχουμε 24 και ΕΓΩ θέλω να πάω Νόβα στις 05 Μαρτίου. Δυστυχώς φαίνεται να πηγαίνεις άμεσα αδερφέ.. Πάρε τηλ στο free2go να δεις τι θα σου πούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, cu2goup said: Δυστυχώς φαίνεται να πηγαίνεις άμεσα αδερφέ.. Πάρε τηλ στο free2go να δεις τι θα σου πούνε. Πήρα ΗΔΗ τηλέφωνο και μου είπαν και καλά ότι ΔΕΝ θα με ενεργοποίησουν ΠΡΙΝ τις 03 Μαρτίου και να τους πάρω τότε τηλέφωνο ΕΓΩ για να γίνει η ενεργοποίηση !! Στέκει αυτό? Σε ποιο πάροχο θα είμαι μέχρι τότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, GREGORYMO said: Πήρα ΗΔΗ τηλέφωνο και μου είπαν και καλά ότι ΔΕΝ θα με ενεργοποίησουν ΠΡΙΝ τις 03 Μαρτίου και να τους πάρω τότε τηλέφωνο ΕΓΩ για να γίνει η ενεργοποίηση !! Στέκει αυτό? Σε ποιο πάροχο θα είμαι μέχρι τότε? Άμα σου είπαν έτσι, τότε οκ αλλά.. Γιατί στείλανε το αίτημα φορητότητας από τώρα; Τεσπα.. ας ελπίσουμε να είναι όπως τα λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Άμα σου είπαν έτσι, τότε οκ αλλά.. Γιατί στείλανε το αίτημα φορητότητας από τώρα; Τεσπα.. ας ελπίσουμε να είναι όπως τα λένε. Σε 10' από την υπογραφή στον courier! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts