Jump to content

Τα πάντα για τo FREE2GO καρτοκινητό της Nova

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 minutes ago, hercoulis said:

Όταν κολλάει η διαδικασία τους καλείς στο νούμερο. 

Εμένα παρόλο που η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσω του site.. ήρθε μέιλ που έλεγε πως κόλλησε η διαδικασία της φορητότητας λόγω λάθους αφμ.

Τους πήρα τηλ και το είχανε ήδη ξανατρέξει και την επόμενη μέρα ενεργοποιήθηκα. (σήμερα)

Έχει διαφορά κολλήματα το αυτόματο σύστημα.

10 minutes ago, GREGORYMO said:

ΑΛΛΗ είναι η απορία μου.

Να στείλω ταυτότητα στο Viber?

Είναι ασφαλές?

Από τη στιγμή που σου λένε να στείλεις στο viber άνθρωπος που τον βρήκες στο επίσημο τηλέφωνο επικοινωνίας δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.

Εξάλλου και μέσω συστήματος ο ίδιος άνθρωπος θα λάμβανε τα στοιχεία σου ώστε να προχωρήσει τη διαδικασία.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και με τους 12 μήνες. Εσύ όταν βρεις καλύτερη προσφορά, σφύριξέ το και σε εμάς να πάμε εκεί.. περιμένω ε..

Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος που σε δούλεψαν ψιλό γαζί, με γειά σου με χαρά σου. Όσο δέχεσαι την κοροϊδία, τόσο θα σε κοροϊδεύουν.

Edited by VIPdriver

14 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν εσύ είσαι ευχαριστημένος που σε δούλεψαν ψιλό γαζί, με γειά σου με χαρά σου. Όσο δέχεσαι την κοροϊδία, τόσο θα σε κοροϊδεύουν.

Το θέμα είναι ότι αποδεδειγμένα εσένα που δεν δέχεσαι την κοροϊδία σε κοροϊδεύουν περισσότερο. Επαναστάτη του καναπέος.. 😉

2 minutes ago, cu2goup said:

Το θέμα είναι ότι αποδεδειγμένα εσένα που δεν δέχεσαι την κοροϊδία σε κοροϊδεύουν περισσότερο. Επαναστάτη του καναπέος.. 😉

Με την διαφορά ότι εγώ παίρνω αυτό που μου λένε. Δεν μου λένε άλλα και παίρνω άλλα. 

23 minutes ago, VIPdriver said:

Με την διαφορά ότι εγώ παίρνω αυτό που μου λένε. Δεν μου λένε άλλα και παίρνω άλλα. 

Ο χαμένος εσύ είσαι όπως και να' χει..