jane_butterfly Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 aaa όλα κι ολα , εμένα μου άρεσε το συνολάκι της ευρυδίκης , εκτός της πλατφόρμας!:D πάντως , ας είναι καλά ο μπόμπος , τελευταίοι δεν θα βγούμε :lol: όχιιιιι ενίσταμαι...τον σεργουλόπουλο να στείλουμεεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 εμενα παντως το διδυμο ευριδικης-κοργιαλα μου αρεσει οπως επισης και το τραγουδι,αυτο που δεν μου αρεσει ειναι ο χρυσοχαρτο και καποιες σπασμωδικες κινησεις που κανει. οντως για τον DJ Bobo ηταν τελειως εκτος,για τα πανηγυρια που λενε. ο φωτης το χει παρακανει οντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 δεν αλλαξατε καναλι ακομα? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 δεν αλλαξατε καναλι ακομα? Όχι, είμαστε μαζόχες :p Πάντως ναι, η Ευρυδίκη ώρες-ώρες ήταν λες και πάθαινε επιληψία. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Eμενα μου αρεσει ο Κοργιαλας μονος του παλι:p Το τραγουδι μετριο ως κακο η εμφανιση τους κακογουστη :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Με τετοιους παρουσιαστες τι περιμενατε; Για κανα tv tiglon και πολυ τους ειναι...:X Αυτο με τον Κυπριο ειναι τρισαθλιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 οντως ειναι κακογουστη,πλακα πλακα γλυκουλης ειναι ο κοργιαλας,ει μην με παρεξηγησετε,για την xristinoula πηγαινε αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ειμαι ο μονος που δε θελει να δει αλλη ερμηνεια φωτη-μαριας σε τραγουδι αχλαδιωτη/μπεη???:lol: :lol: Ελεος στον κακομοιρο τηλεθεατη.....!!!:p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 παιδιά δεν ήταν κρίση επιληψίας , που να στηριχτεί με τους κοθρόνουςςςς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Καλά γιατί δεν είπαν ότι θα δείξουν τον Ρακιτζή Τρόμαξα :scared: Σαν το γκόλουμ στα νιάτα του Πολύ ζορίζεται ο Γιουσουφοσαρμπέλ :worry: Να δούμε και τον Γεροδάντη μη μας μείνει Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 νευρικος φανηκε ο sarbel,+στις χορευτριες. για να δουμε και την ταμτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ο σαρμπέλ κάνει την μαρία;;; :confused: ωραίο μπλουζάκι όμως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ωραιο το τραγουδι της ταμτα. αυτο που φοραει εσπαγα το κεφαλι μου να δω τι μου θυμιζει. σε ενα φωτογραφηση της carmen electra φοραγε ενα παρομοιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ο σαρμπέλ κάνει την μαρία;;; ωραίο μπλουζάκι όμως Μάζεψε λίγο στο πλύσιμο :lol: Πολύ λαμέ παίζει. Τι της φορέσαν στο κεφάλι της καημένης της Τάμτα :rotfl: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ξύπνιαααα καλή σκηνική παρουσία η τάμτα , μια η ασπροσκουφίτσα ,μια τα βεγγαλικά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Στα promovideos ο Δάντης δεν είχε μάγουλα :shifty: απάτη :lol: ωραίο μπαλέτο πάντως :grin: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ο Σαρμπελ πολυ Ρουβας-Μαρτιν στυλ αλλα ειχε κι αγχος ο κακομοιρος.:( Η Ταμτα μ'αρεσε μ'αυτο το εξωγηινο στο κεφαλι, γιατι το ριξε;:( Ο Δαντης δεν την παλευει φωνητικα...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 δεν ξερω πως μου ηρθε αυτο ομως του δαντη μου αρεσε πολυ,ειδικα η σκηνικη παρουσια,τρομερο το μπαλετο,α ρε χρηστο. και το κουστουμι all the money. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 πωπωωω είν κ σαρακοστήηη ντροπή , τόση ζαρτιέρα :lol: βασικά η σκηνική παρουσία-χορογραφία μου θύμισε ενα βιντεοκλίπ ενος , που τραγουδάει κ έχει από πίσω γυναίκες!( σας διαφώτισα ,ξέρω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ο Σαρμπελ πολυ Ρουβας-Μαρτιν στυλ αλλα ειχε κι αγχος ο κακομοιρος.: καλα ναι τσιτα ηταν ο καημενος,οντως πολυ αγχος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 πωπωωω είν κ σαρακοστήηη ντροπή , τόση ζαρτιέρα :lol: ωραια η ζαρτιερα καλη μου:) μια χαρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Σαρμπελ: Ντυσιμο και κουνημα Μαριας..... Κριμα.....:p Το παρακανε και για τα δικα του δεδομενα....:p Αυτο το "ο" πριν το γεια σου μαρια..... το εχανε.. Ταμτα: Τι ειναι αυτο που ειχε στο κεφαλι της? Κρανος? Κουκουλα? Προεκταση της καουκας της? δεν ξερω.... Κατι ανασες της ακουγονταν σαν του Καρρα αλλα οκ!!! Γενικα δεν ηταν ασχημο... Δαντης: Που ειναι η φωνη του οεο??? Δεν ακουγοταν... Δεν τραβαει.... Και το ξανθο τσουρμο τι ηταν?? Οι μαντονες??? Δε μου αρεσε.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Δαντης: Που ειναι η φωνη του οεο??? Δεν ακουγοταν... Δεν τραβαει.... Και το ξανθο τσουρμο τι ηταν?? Οι μαντονες??? Δε μου αρεσε.... τον δαντη για οποιον τον εχει ακουσει Live τοτε θα χει διαπιστωσει οτι οντως η φωνη του δεν ειναι και για πολυ τραβηγμα,ειναι η χρεια της ετσι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Η Ταμτα δεν μ’αρεσε ιδιαιτερα, παρολο που μου αρεσε το τραγουδι. Το φορεμα δεν της πηγαινε γιατι παραειναι αδυνατη, σαν οδοντογλυφιδα με φουρο ήταν. :p Το μαλλι δεν μου αρεσε επισης, το υφος του τραγουδιου δεν ταιριαζει με αφανα μαλλι. Τελος φωνητικα τρακ ειχε μαλλον, γιατι απειχε αρκετα απο αυτο που ακουμε στο cd. O Δαντης παλι με εξεπληξε ευχαριστα. Το τραγουδι του ειναι πολυ δυσκολο φωνητικα με τις κορωνες κλπ. αλλα τα καταφερε παραπανω απο ικανοποιητικα. Ο Σαρμπελ χαλιαααα :p Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εμενα μου αρεσαν οι χορευτριες του Σαρμπελ!!!!!:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts