teokoun Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παιδιά αγόρασα μία M2 2GB, η οποία στο κινητό λειτουργεί μία χαρά. Δυστυχώς όμως όταν συνδέω το κινητό στο PC μέσω του καλωδίου, αναγνωρίζει μόνο την phone memory! Γνωρίζε κανείς καμία λύση;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παιδιά αγόρασα μία M2 2GB, η οποία στο κινητό λειτουργεί μία χαρά. Δυστυχώς όμως όταν συνδέω το κινητό στο PC μέσω του καλωδίου, αναγνωρίζει μόνο την phone memory! Γνωρίζε κανείς καμία λύση;;; Βγάζεις τη μνήμη από το τηλέφωνο και τη βάζεις σε ένα card reader το οποίο το συνδέεις σε ένα USB στο PC. Το καλώδιο σύνδεσης του τηλεφώνου με τον υπολογιστή το χρειάζεσαι μόνο για να κάνεις backup τα τηλέφωνα, την αντζέντα και ίσως για να περάσεις mp3 στο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokoun Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παιδιά αγόρασα μία M2 2GB, η οποία στο κινητό λειτουργεί μία χαρά. Δυστυχώς όμως όταν συνδέω το κινητό στο PC μέσω του καλωδίου, αναγνωρίζει μόνο την phone memory! Γνωρίζε κανείς καμία λύση;;; ...Απαντάω στον ευατό μου!:lol: Ok με τη κάρτα, μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, εκανα απλά restart το PC και το κινητό και όλα εντάξει! Πιστεύω ότι αξίζει η 2GB σε σχέση με την 1GB, καθώς η διαφορά τους είναι διπλάσια στη χωριτικότητα, όχι όμως και στη τιμή! (33€ η 1GB, 45€ η 2GB) ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παιδια μια ερωτησουλα.... Πως μπορω να κανω backup τις επαφες μου???? Μπορω να παρω και τα μηνυματα??? :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παιδια μια ερωτησουλα.... Πως μπορω να κανω backup τις επαφες μου???? Μπορω να παρω και τα μηνυματα??? :O :O Το προγραμμα που χρειαζεσαι :worry: myphonexplorer :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 :confused: Για πιο πράγμα? gia tin tileorasi sto k810i. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 :confused: Για πιο πράγμα? gia tin tileorasi sto k810i. Έχεις PM! ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Έχεις PM! ;) eyxaristw poly! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 και εγω θελω Pm αν μπορεις.... please....:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 twra pou valame tin tileorasoula sto kinito.. ti mporoume na kanoume gia ton apomakrysmeno elegxo?? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Α το ξεχασα.... Φιλε RAVER ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.... THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Έχεις PM! ;) eyxaristw poly! Παρακαλώ!;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 και εγω θελω Pm αν μπορεις.... please....:) :) :) Το έχεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beavis86 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 να'σαι καλα ρε φιλε.... χιλια ευχαριστω!!!!:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Παρακαλώ!;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Και σε μενα pm παρακαλώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Δωρεαν TV για WIND και COSMOTE ψαχνω. Στείλτε μου pm παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 @fanatikos: Όταν έχει ελεύθερο χρόνο στείλε ένα ΡΜ και κατά εδώ :O. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Αυτες οι ρυθμισεις δουλευουν σε ολα τα κινητα η μονο σε συγκεκριμενα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Δωρεαν TV για WIND και COSMOTE ψαχνω. Στείλτε μου pm παρακαλώ. Για Cosmote μόνον έχω, αλλά δεν είναι δωρεάν. (1.6 ευρώ πάγια το 24ωρο) Το είπα πιο πριν. Αν σε ενδιαφέρει, πες το να στα στείλω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Αυτες οι ρυθμισεις δουλευουν σε ολα τα κινητα η μονο σε συγκεκριμενα??? Εφόσον υποστειρίζει video streaming δουλεύουν.;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Εφόσον υποστειρίζει video streaming δουλεύουν.;) καταλαβα.ευχαριστω για την διευκρινηση!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Για Cosmote μόνον έχω, αλλά δεν είναι δωρεάν. (1.6 ευρώ πάγια το 24ωρο) Το είπα πιο πριν. Αν σε ενδιαφέρει, πες το να στα στείλω. Ναι φίλε στείλτο μου σε παρακαλώ. Οποιος έχει και για wind ας το στείλει και αυτός. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 @fanatikos: Όταν έχει ελεύθερο χρόνο στείλε ένα ΡΜ και κατά εδώ :O. Το έχεις! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 καταλαβα.ευχαριστω για την διευκρινηση!! :) Παρακαλώ! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts