ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ετσι,παντα τετοια ρε παιδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 οι αγαπες χανοντε σβηνουν σαν τα αστερια,,,,,,,,για καποια καρδουλα που πριν πολυ καιρο πληγωσα,η απουσια της ομως με εκανε να καταλαβω πολλα. Τι τραγούδι να σου πώ... Τι τραγούδι να σου πω που να σε ξέρει Να' ναι εκεί όταν γελάς κι όταν φοβάσαι Να' ναι εκεί όταν μεθάς κι όταν λυπάσαι Κι όταν κρύβεσαι στης μοναξιάς τα μέρη Τι τραγούδι να σου πω Εκεί που πας Να μη μοιάζει με κανένα Μα να μοιάζει μ' όλα όσα αγαπάς Τι τραγούδι να σου πω, που να' χει αέρα Σαν κι αυτά μες τις κασέτες που' χουν λιώσει Γιατί πάτησαν το χρόνο, σ' έχουν νιώσει Πήραν σήκωσαν το φως κι εδώ το φέραν Τι τραγούδι να σου πω, χωρίς ουσία Να το φτύνουν οι σοφοί κι οι μπερδεμένοι Να γεννιέται στα ρηχά κι εκεί να μένει Να μην έχει λάμψη, ούτε αξία... Μα να φέγγει στη δική σου καταχνιά Αφιερωμένο σε σένα ταξιδιωτη...απ' τη καρδιά μου!!;):D Παράθεση Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Τι τραγούδι να σου πώ... Τι τραγούδι να σου πω που να σε ξέρει Να' ναι εκεί όταν γελάς κι όταν φοβάσαι Να' ναι εκεί όταν μεθάς κι όταν λυπάσαι Κι όταν κρύβεσαι στης μοναξιάς τα μέρη Τι τραγούδι να σου πω Εκεί που πας Να μη μοιάζει με κανένα Μα να μοιάζει μ' όλα όσα αγαπάς Τι τραγούδι να σου πω, που να' χει αέρα Σαν κι αυτά μες τις κασέτες που' χουν λιώσει Γιατί πάτησαν το χρόνο, σ' έχουν νιώσει Πήραν σήκωσαν το φως κι εδώ το φέραν Τι τραγούδι να σου πω, χωρίς ουσία Να το φτύνουν οι σοφοί κι οι μπερδεμένοι Να γεννιέται στα ρηχά κι εκεί να μένει Να μην έχει λάμψη, ούτε αξία... Μα να φέγγει στη δική σου καταχνιά Αφιερωμένο σε σένα ταξιδιωτη...απ' τη καρδιά μου!!;):D δεν ξερω τι να πω. σε ευχαριστω κι εγω μεσα απο την καρδια μου,εισαι ενα πολυ γλυκο και μοναδικο πλασμα πανω στην γη.και μεσα στην καρδια μου:love: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Matisse - Γαλάνη/GAS She hangs about her garden she’s chatting with the flies avidly reads the classics she never ever sighs A cigarette is always extension of her time gives her a new lease of life to find the perfect rhyme She now enters the bedroom unmakes the bed, lies down studies Sylvia Sexton and tightens her night gown There is a curse around her she explains to her gas fire that feminist production was not to take her higher Μη μου μιλάς για αγάπη, μη μου μιλάς, πεθαίνει το όνειρό μας Μη μου μιλάς για αγάπη, μη μου μιλάς για αγάπη στην άδεια μου καρδιά πεθαίνει το όνειρό μας στην άδεια ακρογυαλια μη μου μιλάς για αγάπη στην άδεια ακρογυαλιά The gas stove in the kitchen warms up her lettered past of fantasies of lovers that rose and baked fast Σε όσους κάνουν όνειρα...και ας μην πραγματοποιηθούν ποτέ!! Παράθεση Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 αφιερωμενο απο εναν ξενο σε αυτους που ξερουν να αγαπουν.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ego θα αφιερωνα το july morning-Uriah Heep Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 26, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 i miss you haddaway τρομερο τραγουδι Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Enas erwtas megalos:love: dn uparxei eutuxia:love: Nuxta stasou:love: Ola auta tis litsas diamanti.... Axxxx erwta gt vareses tin porta mas.....:cry::cry::cry::X:(:cry::X Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Enas erwtas megalos:love: dn uparxei eutuxia:love: Nuxta stasou:love: Ola auta tis litsas diamanti.... Axxxx erwta gt vareses tin porta mas.....:cry::X:(:cry::X ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ... ασε που ο ερωτας την δικη σου πορτα την εχει κανει βαθουλωμα απο το βαρα-βαρα:lol:βγαλτη τελειως να βρεις την ηρεμια σου!!:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟΥ... ασε που ο ερωτας την δικη σου πορτα την εχει κανει βαθουλωμα απο το βαρα-βαρα:lol:βγαλτη τελειως να βρεις την ηρεμια σου!!:) giauto xrisimopoiisa parel8ontiko xrono sunevisan polla auto to kairo apla dn to anefera sto katallilo topic... Apla maresoun ta parapanw kai tis ta afierwnw...ksereis poias freak:p Epeisis to MIa anapnoitou remou einai kommatara:) P.S prepei na allaksw porta kai na valw asfaleias:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 looking to my eyes and tell me what you see..... say you never,never,never go away,για σους ξερουν,κομματαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 θελω ενα καλο ελληνικο τραγουδι να αφιερωσω σε μια κοπελα που μου αρεσει μεσω ραδιοφωνου. δεν ειμαι και πολυ ενημερωμενος πανω στην ελληνικη μουσικη:O. Α! θελω να ειναι και σχετικα καινουριο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ωραιο κομματι και το θαυματα απο Νινο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Eγώ αφιερώνω αποκλειστικά σε μια ψυχή ένα τραγούδι γμτ που δεν ξέρω πώς λέγετε..για βοηθήστε πάει κάπως έτσι "And i wonder where you are.." είναι το ρεφραίν αυτο και έχει και άλλο που δεν το θυμάμαι γιατί το άκουσα μια φορά μόνο και απο τότε το ψάχνω να το κατεβάσω.. σας παρακαλω βοηθηστε ειναι μια παλια μπαλαντα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια για να το ψαξω στο LimeWire.. "and i wonder where you are and i wonder what to do you are somewhere feeling lonely or someone loving you.." καπως ετσι παει και παρακατω δεν θυμαμαι λογια! θελω να το αφιερωσω αλλα αμα δεν ξερω λογια δεν μπορω !! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 σας παρακαλω βοηθηστε ειναι μια παλια μπαλαντα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια για να το ψαξω στο LimeWire.. "and i wonder where you are and i wonder what to do you are somewhere feeling lonely or someone loving you.." καπως ετσι παει και παρακατω δεν θυμαμαι λογια! θελω να το αφιερωσω αλλα αμα δεν ξερω λογια δεν μπορω !! I've been alone with you inside my mind And in my dreams I've kissed your lips a thousand times I sometimes see you pass outside my door Hello, is it me you're looking for? I can see it in your eyes I can see it in your smile You're all I've ever wanted, my arms are open wide 'Cause you know just what to say And you know just what to do And I want to tell you so much, I love you ... I long to see the sunlight in your hair And tell you time and time again how much I care Sometimes I feel my heart will overflow Hello, I've just got to let you know 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely, or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying, I love you ... Hello, is it me you're looking for? 'Cause I wonder where you are And I wonder what you do Are you somewhere feeling lonely or is someone loving you? Tell me how to win your heart For I haven't got a clue But let me start by saying ... I love you Lionel Richie - Hello Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 FREAK εισαι θεα!!!! ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ !!! ¨!!!!!! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 κομματαρα,μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια love ballands for ever. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 σας παρακαλω βοηθηστε ειναι μια παλια μπαλαντα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια για να το ψαξω στο LimeWire.. "and i wonder where you are and i wonder what to do you are somewhere feeling lonely or someone loving you.." καπως ετσι παει και παρακατω δεν θυμαμαι λογια! θελω να το αφιερωσω αλλα αμα δεν ξερω λογια δεν μπορω !! αμα ξερετε τα καποια λογια.. γραψτε τα στο google.. βαλτε διπλα το Lyrics.. κ θα το βρειτε.. δν χρειαζεστε να κανετε ολοκληρη διαδικασια σε forums κτλ ενω μπορειτε να το βρειτε σε ενα λεπτο! :google: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Γειας... Θα ηθελα να μου προτεινετε κανενα καλο τραγουδακι για αφιερωση στυλ deep purple και ετσι... να ειναι και λιγο ηρεμο ετσι? μην ειναι κανενα... :devil::devil: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 οι archive εχουν ωραια και απαλα tracks.το again ειναι οτι πρεπει.εκτος και αν θες να αφιερωσεις το **** you:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Αγαπημενες μπαλαντες Deep purple - soldier of fortune Scorpions - a moment in a million years Αerosmith - you're my angel Magnum - back in your arms Ηammerfall - always will be Αν θελεις κι αλλες εδω ειμαστε! οι μπαλαντες που μπορω να σου πώ ειναι απειρες. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Αγαπημενες μπαλαντες Deep purple - soldier of fortune Scorpions - a moment in a million years Αerosmith - you're my angel Magnum - back in your arms Ηammerfall - always will be Αν θελεις κι αλλες εδω ειμαστε! οι μπαλαντες που μπορω να σου πώ ειναι απειρες. πες μου αν θες.. ποιο μετα ή αυριο θα κατσω να τα ακουσω ολα!!! οποτε οσο ποιο πολλα τοσο το καλυτερο!!!:D Ευχαριστω πολυ παντως!!! δεν περιμενα τοσες απαντησεις...:rolleyes::happy: Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Kalimera! sorry pou se ksexasa xtes! avantasia - lost in space epic version Avantasia - cry just a little A.f.i. - morningstar A.f.i. - this time imperfect axel rudi pell - your life bryan adams - everything i do Bon jovi - make a memory Bruce dickinson - change of heart Conception - silent crying cinderella - through the rain Dokken - alone again Edguy - save me Foreigner - i wanna know what love is Guns and roses - november rain Guns and roses - don't cry Garry moore - empty rooms Iced earth - i died for you Iced earth - melancholy James - seniorita Msg - nightmare Metallica - nothing else matters Queen - the show must Go on sonata arctica - mary lou acoustic version Pavlov's dog - julia virgin steele - a cry in the night acoustic osa vrika proxeira proxeira! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Kalimera! sorry pou se ksexasa xtes! avantasia - lost in space epic version Avantasia - cry just a little A.f.i. - morningstar A.f.i. - this time imperfect axel rudi pell - your life bryan adams - everything i do Bon jovi - make a memory Bruce dickinson - change of heart Conception - silent crying cinderella - through the rain Dokken - alone again Edguy - save me Foreigner - i wanna know what love is Guns and roses - november rain Guns and roses - don't cry Garry moore - empty rooms Iced earth - i died for you Iced earth - melancholy James - seniorita Msg - nightmare Metallica - nothing else matters Queen - the show must Go on sonata arctica - mary lou acoustic version Pavlov's dog - julia virgin steele - a cry in the night acoustic osa vrika proxeira proxeira! φαντασου να εψαχνες κιολας!!! λοιπον φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!! δεν ξερω τι να πω...:rolleyes: τωρα δεν προλαβαινω να τα ακουσω ολα αλλα αν κρινω απο αυτα που μου εδωσες θα ειναι και αυτα πολυ καλα!!! ευχαριστω και παλι... τελικα θα καθομαι να τα ακουω εκτος απο το να τα αφιερωνω...:lol: Ευχαριστω και παλι...:D Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eristiki Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Παλιό, αλλά για αφιέρωση ό,τι πρέπει πιστεύω. Craig Armstrong featuring Elizabeth Frazer-This Love Καμία σχέση με Deep Purple βέβαια, αλλά δεν ξέρω, μπορεί και να σου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts