boulp_2 Δημοσιεύτηκε February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2007 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ PDA ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ACER E 310 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ(δηλ.ΓΡΗΓΟΡΟ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κ.λ.π).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATHOP Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 go for 311. μην το σκέφτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 go for 311. μην το σκέφτεσαι. +1 Η διαφορά της τιμής του πλέον είναι ασήμαντη. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Εγώ πάντως βλέπω διαφορά στην τιμή (περίπου 100e). Επίσης δε βρήκα κάποιο ελληνικό κατάστημα το οποίο να έχει το 311. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μαλλον εγινε μπερδεμα με το Ν310. Το Ν311 το εχει το Πλαισιο Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 pare to 311. einai aristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Εχω το εν λόγω pda-gps το οποίο δεν έχει τα κλασσικά wm5 αλλά ένα είδος πολύ εξειδικευμένο. Εχει το μενού όπως φαίνεται ακριβώς στην φωτό. Microsoft Windows CE .NET 5.0 OS. Τίποτα άλλο. http://www.axd.gr/images/acer_pda_destinator_e301.jpg Υπάρχει τρόπος να το φλασάρω με Wm5.0 για να το εκμεταλλευτώ ΚΑΙ ως ppc; :worry: Κάθε βοήθεια δεκτή... Ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Kατ'αρχήν για κάθε συσκευή υπάρχει και ξεχωριστή ROM. Αυτό και μόνο αποκλείει την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 κρίμα...:( οκ ευχαριστώ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 καλησπερα εχω ενα acer e310 και θελω να το φορματ για να εγκαταστησω το windows mobile 6 πως μπορω να το κανω? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 καλησπερα εχω ενα acer e310 και θελω να το φορματ για να εγκαταστησω το windows mobile 6 πως μπορω να το κανω? ευχαριστω Δε γίνεται. Η συσκευή σου δεν είναι Windows Mobile και δε δέχεται αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bells Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 οκ ευχαριστω ειμαι αρκετα ασχετος με windows mobile Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 εχω το acer e310 και εχει επανω το destinator . η εκδοση του ομως ειναι η 6.0.1.53 υπαρχει τροπος να του βαλω το destinator 6.1? ή καποια αλλη νεωτερη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts