matrix Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 καλο ειναι αλλα μετά την εγκατάσταση σου ζητάει 70 USD!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Παιδια αυτο το εχει δει κανεις ? :O http://www.tranexp.com/win/PocketKeys-grk.html resco keybord pro γιωργο στο γνωστο μαγαζακι ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 resco keybord pro γιωργο στο γνωστο μαγαζακι ;) Εχεις δικιο Δημητρη Τελικα πιστευω ειναι το καλυτερο απο ολα.!! :D:) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Εχεις δικιο Δημητρη Τελικα πιστευω ειναι το καλυτερο απο ολα.!! :D:) παντα ημουν υπερ των leng για τα πληκτρολογια ,λογω τιτανα, που εξελληνιζε και το hardware keybord. αλλα στο καιζερ δεν ειναι συμβατα τα leng ...και αναγκαστηκα και εβαλα το resco. δεν εξελληνιζει ομως το hardware keybord οπως κανανε τα leng,αλλα μονο το εικονικο. :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 δεν εξελληνιζει ομως το hardware keybord οπως κανανε τα leng,αλλα μονο το εικονικο. :O Δοκίμασες το AEKMap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Δοκίμασες το AEKMap; δεν εχω ψαχτει καθολου γιαννη ποτε με το AEKmap. ειχα βολευετει με τα λενγκ στον τιτανα τοσο καιρο και τωρα το μονο που εκανα ηταν να βαλω το resco γαι να εχω τουλαχιστον ελληνικα στο εικονικο. δεν ξερω καν πως δουλευει το AEKmap για το εξωτερικο πληκτρολογιο :O καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 τελικα περασα το αεκμαπ και μαζι με το resco δουλευει αψογα.και ελληνικα sms στο εξωτερικο πληκτρολογιο :blink: χρησιμοποιησα το text που εχει δωσει ο φιλος anoredis εκει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1904601#post1904601 και ολα ενταξει :D σε ευχαριστω γιαννη για μια ακομη φορα :) αλλα και τον φιλο anoredis για το ποστ του :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 δεν εχω ψαχτει καθολου γιαννη ποτε με το AEKmap. ειχα βολευετει με τα λενγκ στον τιτανα τοσο καιρο και τωρα το μονο που εκανα ηταν να βαλω το resco γαι να εχω τουλαχιστον ελληνικα στο εικονικο. δεν ξερω καν πως δουλευει το AEKmap για το εξωτερικο πληκτρολογιο :O καθε βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη :) Μέχρι τώρα δε χρειάστηκε ποτέ να το χρησιμοποιήσω, αλλά δε νομίζω να απαιτεί κάτι ιδιαίτερο. Κάνε ένα search στο ipmart με keywords "keyboard mapper" για να το βρείς και πες μας εντυπώσεις. Btw καλορίζικο το kaiser σου!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Btw καλορίζικο το kaiser σου!:D ευχαριστω :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Απλώς να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου: Επειδή δεν είχα Ελληνικά στο HTC Touch μου αρχικά δοκίμασα (αγόρασα ...) το Resco keyboard και βολεύτηκα προσωρινά με αυτό, αλλά θέλει πάντα stylus για να το χρησιμοποιήσεις. Όταν όμως βρήκα το PCM Keyboard με τα μεγαλύτερα πλήκτρα - και την ένδειξη μεγέθυνση του ποιου πατάς κάθε στιγμή άλλαξα αμέσως σε αυτό ... Και φυσικά χίλια thanks στο deyan για το skin και το Ελληνικό layout :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 παιδια καλησπερα εχω βαλει το PCM Keyboard αλλα δεν το δεχεται το mio διοτι μου λεει το εξης: PCM Keyboard has to be the current SIP in order to configure it. ωστοσο δεν μπορω να το χρησιμοποιησω μηπως ξερει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 παιδια καλησπερα εχω βαλει το PCM Keyboard αλλα δεν το δεχεται το mio διοτι μου λεει το εξης: PCM Keyboard has to be the current SIP in order to configure it. ωστοσο δεν μπορω να το χρησιμοποιησω μηπως ξερει κανεις γιατι? Ποιά έκδοσή του πήγες να βάλεις; Μήπως δεν είναι η τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Ποιά έκδοσή του πήγες να βάλεις; Μήπως δεν είναι η τελευταία; τη 0.8 εβαλα ενταξει το βρηκα μου το αναγνωρησε αλλα δεν μπορω να βαλω ελληνικο layout. κατεβασα αυτο που ανεβασες αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω. μπορεις να μου πεις πως το κανω να εχει το layout δεν μπορω να βρω το φακελο με τα settings. υπαρχει ενας φακελος που εχει καποια αρχεια με τα ονοματα διαφορετικων χωρων αλλα φακελος με setings δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 τη 0.8 εβαλα ενταξει το βρηκα μου το αναγνωρησε αλλα δεν μπορω να βαλω ελληνικο layout. κατεβασα αυτο που ανεβασες αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω. μπορεις να μου πεις πως το κανω να εχει το layout δεν μπορω να βρω το φακελο με τα settings. υπαρχει ενας φακελος που εχει καποια αρχεια με τα ονοματα διαφορετικων χωρων αλλα φακελος με setings δεν υπαρχει Στο φάκελο program files\PocketCmkeyboard θα βάλεις χύμα το .layout αρχείο που ανέβασα και είναι μέσα στο zip. Είναι βέβαια παλιό αλλά τώρα δεν είμαι στο desktop μου για να ανεβάσω το τελευταίο. Όταν ευκαιρήσω θα το ανεβάσω. Έπειτα πας από τα options του πληκτρολογίου και επιλέγεις το layout αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Πολύ καλό παιδιά το pocketCM. Μπράβο για την δουλειά που κάνατε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Ένα ακόμα μεγαλύτερο μπράβο στον τυπάκο που ασχολήθηκε και το έφτιαξε τόσο καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Χαίρεται παίδες! @denyan χίλια ευχαριστώ για τον εξελληνισμό του pocket cm και βέβαια χίλια ευχαριστώ αξίζουν και στον τύπο που το έφτιαξε. Το settings.zip είναι το τελευταίο denyan; κάτι έλεγες πιο πάνω ότι είναι παλιό.... Επίσης, χρειάζεται να βάλω και το Touch που έχεις μέσα στο zip; ή μόνο το .layout? τι διαφορά έχει το touch skin που έχει μέσα το pocketcm από αυτό που έχεις μέσα στο zip? Ευχαριστώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2007 Χαίρεται παίδες! @denyan χίλια ευχαριστώ για τον εξελληνισμό του pocket cm και βέβαια χίλια ευχαριστώ αξίζουν και στον τύπο που το έφτιαξε. Το settings.zip είναι το τελευταίο denyan; κάτι έλεγες πιο πάνω ότι είναι παλιό.... Επίσης, χρειάζεται να βάλω και το Touch που έχεις μέσα στο zip; ή μόνο το .layout? τι διαφορά έχει το touch skin που έχει μέσα το pocketcm από αυτό που έχεις μέσα στο zip? Ευχαριστώ :-) Πρέπει αν δεν κάνω λάθος να είναι το τελευταίο. Αν όχι θα το καταλάβεις εάν στο layout με τα σύμβολα δεν φαίνονται όλα αλλά στην τελευταία σειρά εμφανίζεται μόνο 1-2. Τότε ας ανεβάσω το τελευταίο Η μόνη διαφορά στο touch theme είναι ότι το feedback (δλδ το μπαλονάκι με το γράμμα που πατάς) είναι με λευκό φόντο επειδή μου αρέσει περισσότερο από το μαύρο! Καθώς επίσης έχω βάλει 1px τα πάνω και κάτω περιθώρια για να βγεί κατάτι μικρότερο σε μέγεθος το πληκτρολόγιο. Αυτά μονάχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Βασικά στα σύμβολα έχει αρκετά...δεν κατάλαβα όμως αν είναι αυτό που λες. Το μπαλονάκι στο touch theme μου εμφανίζεται με χρώμα γκρι..θα μπορούσες να το ανέβαζες ξανά denyan....? Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Λοιπόν, έχω κάνει και κάτι έξτρα αλλαγές. Το ανεβάζω ξανά [ATTACH]10434[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2007 Ευχαριστούμε πολύ denyan!!! Έχεις όντως βελτιώσει πάρα πολύ την θέση των συμβόλων!!! :-) να'σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Μπορει καποιος να κανει attach ολα τα αρχεια για να εχω ελληνικα και στα contacts και στο keyborad (skin,layout) για sms γιατι εχω κατεβασει οτι ναναι και ακομα ελληνικα δεν βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Έψαχνα τις προάλλες το "_" underscore σύμβολο αλλά σαν να μην υπάρχει....μήπως το πρόσεξε κανείς; Που είναι το "_", οέο;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Έχεις δίκιο, δεν το έχω βάλει! Αλλά και που να το βάλω... το layout με τα σύμβολα είναι γεμάτο, να βγάλω κάποιο άλλο μήπως; Θα το σκεφτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INoX Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Να πάρει..προσπαθούσα προχτές να μπω στο msn και έχει "_" το username μου :p Του έριξα μια ματιά μόλις και μου φαίνεται πως θα ταίριαζε να το έβαζες στα σύμβολα, στη θέση της τελείας - κάτω από την παύλα, αφού υπάρχει σε όλα νομίζω η τελεία...τι λές; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts