ostvarivanje Δημοσιεύτηκε February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 3, 2007 Μιας και το καλώδιο usb που συνδέω το κινητό με το παραμικρό κούνημα χάνει την επαφή, σκέφτομαι να αγοράσω ένα bluetooth adapter. Δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη φορά bluetooth adapter και έχω διαβάσει κάποια προβλήματα σύνδεσης, ιδιαίτερα με το pc suite. Σκέφτομαι να πάρω αυτό. Είναι κανείς σας που συνδέει το Ν71 με bluetooth adapter και συνδέεται τόσο για μεταφορά αρχείων όσο και στο pcsuite απροβλημάτιστα; Θα σας παρακαλούσα για τις προτάσεις σας γιατί τη Δευτέρα θέλω να το παραγγείλω γιατί προς το παρόν δεν μπορώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. Επίσης, επειδή το ξέχασα, για μεταφορά δεδομένων θέλω να το συνδέω και σε Linux (Ubuntu Feisty ή PCLinuxOS).Κανείς με παρόμοια εμπειρία; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εγώ έχω συνδέσει κινητό τηλέφωνο με bluetooth adapter, αλλά όχι το nokia n71, συγκεκριμένα το s.e. w810i και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πες μου ποιο αγόρασες και αν μπορείς να μου πεις κάποιο link. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δες αυτό.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. February 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Αυτό έχεις; Γιατί αυτό είχα προτείνει και εγώ στο μήνυμά μου. Μάλλον δεν το είδες. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Όχι, δεν είδα ότι είχες link.Εγώ δεν έχω αυτό, γιατί το έχω πάρει εδώ και ένα χρόνο.Νομίζω όμως, ότι αυτό που σου πρότεινα είναι πάρα πολύ καλό.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts