Jump to content

Πρόβλημα σε άνοιγμα φωτογραφιών...

kormos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Έχω ένα "μηχάνημα" (desktop) στο οποίο όταν πάω να ανοίξω κάποιες φωτό μου λέει "Δεν υπάρχει διαθέσιμη προεπισκόπηση" :confused:

Τι μπορεί να συμβαίνει?:worry:

Να σημειώσω πως οι φωτογραφίες έχουν μέγεθος κανονικά...(πχ 110kb)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

exeis dokimasei na tis anoixeis me kapoio allo programma? phgaine anoigma me kai dialexe na anoixoun me allo programma !! se ti morfh einai ?

.jpeg είναι :(

Δεν κοίταξα κάποιο άλλο...:(

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

des kapoio allo programma!!

Ελλειπής απάντηση νομίζω...:rolleyes:

Μάλλον η περιγραφή σου είναι ελλειπής. Θα μπορούσες να μας πεις αν το μήνυμα αυτό στο βγάζει το λειτουργικό ή κάποιο πρόγραμμα και ποιό είναι αυτό. Και όντως, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις ένα άλλο πρόγραμμα για να ανοίγεις τα jpeg (π.χ. Irfanview) και να δεις τι γίνεται.

Ελλειπής είναι η περιγραφή σου. Θα μπορούσες να μας πεις αν το μήνυμα αυτό στο βγάζει το λειτουργικό ή κάποιο πρόγραμμα και ποιό είναι αυτό. Και όντως, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις ένα άλλο πρόγραμμα για να ανοίγεις τα jpeg (π.χ. Irfanview) και να δεις τι γίνεται.

Αν το μήνυμα αυτό μου το έβγαζε κάποιο πρόγραμμα θα ανέφερα και το πρόγραμμα αυτό ή θα έλεγα πως έχω πρόβλημα με το "ταδε" πρόγραμμα...Οπότε πλέον μιλάμε νοητά για το λειτουργικό...

Anyway θα το δοκιμάσω και θα σας πω...

Ευχαριστώ παντως για το ενδιαφέρον σας

Δοκίμασε να την ανοίξεις και με το paint.

Ναι φίλε μου αλλά πάλι τίποτα...:(

Μάλλον είναι προβληματικά τα αρχεία τότε.. Δοκίμασε να αλλάξεις και τις καταλήξεις βέβαια, π.χ. bmp, png κλπ.

Δυστυχώς τα δοκίμασα όλα όσα είπες ακόμα και το προαναφερθέν πρόγραμμα απο τον mcde αλλα τίποτα :(

Δυστυχώς τα δοκίμασα όλα όσα είπες ακόμα και το προαναφερθέν πρόγραμμα απο τον mcde αλλα τίποτα :(

Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με μερικές φωτογραφίες που εχω τραβήξει απο το κ750...Ενώ πριν την ανοιξω,οταν την επιλέξω δλδ φαίνεται σε μικρογραφία,οταν την ανοιγω λεει το ιδιο μηνυμα που βγάζει και σένα.

Λυση δεν έχω βρει..

Oi plirofories pou dineis den perilamvanoun to onoma tou image-browser pou epixeireis na xrisimopoiiseis, etsi den mporw na sou pw pws na to diorthwseis afto.

Ta image files den anikoun se ena mono typo, kai oi diaforoi browsers den anoigoun panta ola ta eidi twn image files. Ta files *.bmp ta anoigeis me paint, ta *.jpg me internet explorer, ta *.gif kai ta *.psp me paintshop klp. Mallon o browser pou xrisimopoieis ws default den ypostirizei ton typo arxeiou twn sygkekrimenwn fotografiwn.

Dokimase to eksis:

* Mpes sto fakelo pou vriskontai oi fotografies, mesa apo to "my computer".

* Kane dexi click sto eikonidio (i to onoma) tou file pou theleis na anoikseis.

* Sto parathyro pou tha anoiksei proxwra stin epilogi "open with".

* To parathyro tha epektathei kai tha deiksei ola ta image browsers pou exeis egkatestimena sto pc sou.

* Dokimase ta me ti seira. Kapoio tha mporesei na anoiksei tis fotografies sou.

Oi plirofories pou dineis den perilamvanoun to onoma tou image-browser pou epixeireis na xrisimopoiiseis, etsi den mporw na sou pw pws na to diorthwseis afto.

Ta image files den anikoun se ena mono typo, kai oi diaforoi browsers den anoigoun panta ola ta eidi twn image files. Ta files *.bmp ta anoigeis me paint, ta *.jpg me internet explorer, ta *.gif kai ta *.psp me paintshop klp. Mallon o browser pou xrisimopoieis ws default den ypostirizei ton typo arxeiou twn sygkekrimenwn fotografiwn.

Dokimase to eksis:

* Mpes sto fakelo pou vriskontai oi fotografies, mesa apo to "my computer".

* Kane dexi click sto eikonidio (i to onoma) tou file pou theleis na anoikseis.

* Sto parathyro pou tha anoiksei proxwra stin epilogi "open with".

* To parathyro tha epektathei kai tha deiksei ola ta image browsers pou exeis egkatestimena sto pc sou.

* Dokimase ta me ti seira. Kapoio tha mporesei na anoiksei tis fotografies sou.

Και όμως που το δοκίμασα γιατι εχω παρομοιο πρόβλημα με μερικες φωτογραφίες,δεν τις ανοιγει κανένα..

στην μικρογραφια τις δείχνει όμως..

Ε τοτε παιδες μιλαμε πιθανοτατα για κατεστραμμενα αρχεια! Checkarete και το ACDSee που ειναι λιγο μεγαλο αλλα ειναι καταπληκτικο! Αν δεν δουλεψει και ετσι τοτε...... τα αρχεια ειναι κατεστραμμενα

Φιλε μου κανε μια μετονομασια στην εικονα που δεν σου ανοιγει γιατι ακριβως το ιδιο προβλημα το εχω συναντησει κι'εγω και το προβλημα λυθηκε!

Η εικονα που δεν ανοιγε ειχε διαφορα τετοια συμβολα μεσα(΄'') και οταν την μετονομασα εμφανιστηκε..οπως επισης σωστα γραμμενα πρεπει να ειναι και ο φακελος οπου βρισκεται η εικονα! ελπιζω να ειναι αυτο και να μην ειναι κατεστραμενη γιατι τοτε δεν ξερω πως σωνετε και αν σωνετε.

Αν δεν είναι τίποτα προσωπικές φωτογραφίες, ανέβασε μία προβληματική στο rapidshare και δώσε το λινκ εδώ να την κατεβάσουμε και να δούμε τι στο καλό φταίει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ορίστε μια απο :rolleyes:

http://share-it.to/file/553/lamborghinimurcielago.jpg.html

Ορίστε μια απο :rolleyes:

http://share-it.to/file/553/lamborghinimurcielago.jpg.html

δεν ανοιγει...

εισαι σιγουρος οτι ειναι φωτο; δε νομιζω.

Ειπες οτι ειναι .jpeg δοκιμασε να βγαλεις το "e" .jpg γιατι εμενα οσες ειναι .jpeg τις ανοιγει με browser..

δεν ανοιγει...

εισαι σιγουρος οτι ειναι φωτο; δε νομιζω.

Καλημέρα...

Λες να σας κοροιδέυω ρε σείς?:confused: φωτογραφία είναι κανονικότατα :rolleyes: :O

Τουλάχιστον το συγκεκριμένο αρχείο είναι προβληματικό. Το photoshop βγάζει unknown or invalid jpeg marker. Είτε πρόκειται για άλλο είδος αρχείου, είτε έχει γίνει corrupt.

Τουλάχιστον το συγκεκριμένο αρχείο είναι προβληματικό. Το photoshop βγάζει unknown or invalid jpeg marker. Είτε πρόκειται για άλλο είδος αρχείου, είτε έχει γίνει corrupt.

Δηλαδή να τις ξεχάσω

Καλημέρα...

Λες να σας κοροιδέυω ρε σείς?:confused: φωτογραφία είναι κανονικότατα :rolleyes: :O

δεν ειπα οτι μας κοροιδευεις, αλοιμονο, απλα ισως δεν την ανοιξες ποτε κι εσυ και νομιζες εξ αρχης οτι ειναι φωτο, αλλα τελικα δεν ειναι :)

δεν ειπα οτι μας κοροιδευεις, αλοιμονο, απλα ισως δεν την ανοιξες ποτε κι εσυ και νομιζες εξ αρχης οτι ειναι φωτο, αλλα τελικα δεν ειναι :)

νικολακη εχεις δικιο, αλλα θα πρεπει να σεβεσαι τους χρηστες και να εισαι πιο ευγενικος.

και ειπαμε... οχι links με σπασμενες εφαρμογες... μονο tsabions link!!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...