t_protos Δημοσιεύτηκε February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 1, 2007 to pc ανοίγει απο μόνο του!!,,,παίζω παιχνίδια που έχουν μικρότερες απαιτήσεις και κολλάει το σύστημα ή κάνει επανεκκίνηση ενώ τα έπαιζε παλιά!Για ιούς έψαξα ,έχω το avast,avg, ..και δε βρίσκει !Τι μπορει να φταίει?>??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Δες μήπως δεν δουλεύει κάποιο ανεμιστηράκι και έχεις πρόβλημα υπερθέρμανσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Δες μηπως βαλεις και νεο driver στην καρτα γραφικων σου,παλαιοτερα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα και παραδοξως ετσι λυθηκε. Αν παντως συνεχισει τα περιεργα,φωναξε κ ενα παπα για εξορκισμο.:p :wacko: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 το ματιάξανε μάλλον. σκόνη στο τροφοδοτικό. άλλαξέ το. αλλά για μια στιγμή. Το pc ανοίγει ή κλείνει μόνο του; Ή κάνει επανεκκίνηση μόνο του; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Το γεγονός να ανοίγει μόνο του δεν είναι και τόσο παρέξενο και εντελώς πληροφοριακά έχει συμβεί και σε εμένα.Πάντως αν θες απαντήσεις σχετικά με το προβλημά σου έχει γίνει σχετική συζήτηση στο forum και αυτό οφείλεται σε κάποιες ρυθμίσεις στο bios της μητρικής!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. February 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 παίρνει "μπρός" που λένε, μόνο του,φορτώνει windows!και όταν παίζω warcraft με απαιτήσεις 128ΜΒ μνήμη,ενώ έχω 256ΜΒ ΑΤι ΡΑdeon 9600PRo,kάνει επαννεκίνηση εντελώς ξαφνικά..και άλλες φορές πάλι κολλάει χωρίς λόγο!!για ιούς έψαξα και δεν βρίσκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Από το BIOS απενεργοποίησε το "WAKE ON LAN" - "WAKE ON RING". Κάπως έτσι τέλοσπάντων. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Από το BIOS απενεργοποίησε το "WAKE ON LAN" - "WAKE ON RING". Κάπως έτσι τέλοσπάντων. Ναι κάπως έτσι λέγεται, ανάλογα και με την μητρική πλακέτα.Αυτή η επιλογή ενεργοποιεί τον υπολογιστή όταν δεχθεί δεδομένα ή σήμα από την κάρτα δικτύου ή το modem (εσωτερικό).:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Το πιο πιθανό ειναι να έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Το πιο πιθανό ειναι να έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες. Μάλλον αναφέρεσαι στο αυτόματο κλείσιμο ή την αυτόματη επανεκκίνηση.Γιατί, το πιο περίεργο είναι η αυτόματη ενεργοποίηση που δεν νομίζω να φταίει στις υψηλές θερμοκρασίες.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Μάλλον αναφέρεσαι στο αυτόματο κλείσιμο ή την αυτόματη επανεκκίνηση.Γιατί, το πιο περίεργο είναι η αυτόματη ενεργοποίηση που δεν νομίζω να φταίει στις υψηλές θερμοκρασίες.;) Νομιζα οτι απλα κάνει επανεκκίνηση μόνο του, οχι οτι ανοίγει στα καλά καθούμενα, πρώτη φορά το ακούω αυτό!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Νομιζα οτι απλα κάνει επανεκκίνηση μόνο του, οχι οτι ανοίγει στα καλά καθούμενα, πρώτη φορά το ακούω αυτό!:confused: Μην πέφτεις από τα σύννεφα!Μου έχει τύχει και εμένα και σε πάρα πολλούς χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών.Συγκεκριμένα είναι μια επιλογή στο bios της μητρικής πλακέτας που σε βοηθάει σε κάποιες εφαρμογές γραφείου, όταν θες να ανοίγει αυτόματα ο υπολογιστής μέσα από κάρτα δικτύου ή ακόμα modem.Μπορείς να το επιλέξεις όμως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. February 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Τη βρήκα αυτή τη ρύθμιση στο bios και το απενεργοποίησα.Για να δούμε τώρα...Θα σταματήσει άραγε να κολλάει στα παιχνίδια???!Και αν φταίει το τροφοδοτικό πώς θα μαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t_protos Δημ. February 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 ευχαριστώ doganos,&bill1,δεν ξανα΄νοίγει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts