Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις επεσε παραγγελια για σωμα και προσοψη για το 6510.

Αντε και ο θεος βοηθος. :(

Στην τελικη αν το σωμα ειναι στυλ 8310 το βαζω στο 8310 μου και κραταω την προσοψη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις επεσε παραγγελια για σωμα και προσοψη για το 6510.

Αντε και ο θεος βοηθος. :(

Στην τελικη αν το σωμα ειναι στυλ 8310 το βαζω στο 8310 μου και κραταω την προσοψη.:)

Θέλω και εγώ ενα σώμα, αλλα απο 8310 εχω απο 6510 και δεν το χρειάζομαι, αν εχει κάποιος να το ανταλλάξουμε.

Αληθεια απο που το παρήγγειλες?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Θέλω και εγώ ενα σώμα, αλλα απο 8310 εχω απο 6510 και δεν το χρειάζομαι, αν εχει κάποιος να το ανταλλάξουμε.

Αληθεια απο που το παρήγγειλες?

Αν ειναι καινουριο και δεν 'κατσει' η παραγγελια να τα κανουμε τραμπα αν θες:p

Απο play247 τα πηρα. 7+7, +2 αντικαταβολη +6 μεταφορικα, συνολο 20 ευρω προσοψη και σωμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

3η μερα αισιως με το 8850 για κυριο τηλεφωνο....

H αληθεια ειναι οτι η ''επιστροφη στο παρελθον'',μεχρι τωρα ειναι πιο βασανιστικη απ'οτι περιμενα,οσ'αναφορα το T9...Eλεγα θα συνηθησω,αλλα τζιφος...!!!Eιναι και η χρονια που με θυμηθηκαν OΛOΙ,με μυνηματα κιολας....!Και δεν μπορω να συνηθησω με τπτ...

(αληθεια,γτ να εχει T9 για αλλες γλωσσες,και οχι Eλληνικα;ειναι πολυ σπαστικο αυτο...)

Aπο την αλλη...

-H ακουστικη του δεν παιζεται...Eχει τρομερο ηχειο...Eιχα καιρο να ακουω τοσο καλα σε κλησεις...

-O ηχος κλησης ακουγεται παντου...!Aκομα και σε μερος που δεν περιμενα να το ακουσω,το ακουσα...Aυτα τα μονοφωνικα δεν πιανονται με τιποτα ρε παιδακι μου...

-Xαιρομαι που εχω επιτελους κατι μικρουτσικο να κουβαλαω...Σε σχεση με το E71,μοιαζει ψευτικο....

Tελειωνοντας,να πω οτι το θεμα μπαταρια δεν με πειραξε,αν και μου κανει εντυπωση που βγαζει κι αυτο μια μερα,οπως το E71,που εχει τα μυρια οσα πανω του...Mε στεναχωρησε ομως που ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν αφησε κενο χωρο για συνθεση μελωδιας....

*αν την παλεψω με το T9,θα το κρατησω μεχρι τελη Ιανουαριου...Eιναι καταπληκτικο τηλεφωνο,και πανεμορφο....!!!

Edit:πως μπορω να αλλαξω το λογοτυπο φορεα,και να βαλω το κανονικο;;;;εχει μια βλακεια για λογοτυπο,και δεν μου αρεσει καθολου....

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Αχ, ειπα να σε μιμηθω γιατι ζηλεψα :p και εγω ειμαι στην 2η μου μερα με το 6510.

Το 6510 ειναι μια γενια 'πανω' απο το 8850 οποτε τα πραγματα θα ελεγα οτι ειναι πιο ευκολα, αλλα

-δυστηχως δεν το ακουω και ας ειναι στην μεγιστη ενταση! δεν το περιμενα αυτο :(

-δεν ακουω τους αλλους δυνατα, αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι λογω ακουστικου που ισως αλλαχθει

-συνηθισμενος απο το bulk του Ν91, δεν το νιωθω και νομιζω οτι το ξεχασα καπου :lol:

για καποιον λογο δεν αποθηκευονται τα εξερχομενα μυνηματα?:confused: και οταν στελνω ενα μυνημα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στην οθονη ΑΦΟΤΟΥ το στειλω???:wacko: και για να αποθηκευτει ή να σβηστει θα πρεπει να το κανω χειροκινητα :blink: wtf. μπορει να μου πει καποιος αν αυτο ειναι καπριτσιο του 6510 ή το δικο μου με τρολλαρει?

πλανκτον, για δοκιμασε τον κωδικο *#67705646#, ειναι το μονο που βρηκα, αν και δεν νομιζω να κανει δουλεια:worry:

edit

για δοκιμασε μια αλλη σιμ. Παραμενει το λογοτυπο?

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ, ειπα να σε μιμηθω γιατι ζηλεψα :p και εγω ειμαι στην 2η μου μερα με το 6510.

Το 6510 ειναι μια γενια 'πανω' απο το 8850 οποτε τα πραγματα θα ελεγα οτι ειναι πιο ευκολα, αλλα

-δυστηχως δεν το ακουω και ας ειναι στην μεγιστη ενταση! δεν το περιμενα αυτο :(

-δεν ακουω τους αλλους δυνατα, αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι λογω ακουστικου που ισως αλλαχθει

-συνηθισμενος απο το bulk του Ν91, δεν το νιωθω και νομιζω οτι το ξεχασα καπου :lol:

για καποιον λογο δεν αποθηκευονται τα εξερχομενα μυνηματα?:confused: και οταν στελνω ενα μυνημα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στην οθονη ΑΦΟΤΟΥ το στειλω???:wacko: και για να αποθηκευτει ή να σβηστει θα πρεπει να το κανω χειροκινητα :blink: wtf. μπορει να μου πει καποιος αν αυτο ειναι καπριτσιο του 6510 ή το δικο μου με τρολλαρει?

πλανκτον, για δοκιμασε τον κωδικο *#67705646#, ειναι το μονο που βρηκα, αν και δεν νομιζω να κανει δουλεια:worry:

edit

για δοκιμασε μια αλλη σιμ. Παραμενει το λογοτυπο?

Tυχερε...!!!Eσυ εχεις T9.... :P Aν εχεις και ακουστικα για το ραδιο,μια χαρα εισαι...

Mηπως το ηχειο του ειναι μπουκωμενο(μιλαω γι'αυτο της μελωδιας);Aυτα ειχαν κατι σαν μεμβρανη,που προφυλλασει το ηχειο απο σκονη....Δες αν γεμισε,και το πνιγει...H ακομα και το ιδιο το ηχειο...Κανε μια κληση απο αλλο τηλεφωνο στο δικο σου,χωρις καπακια,και δες πως ακουγετε....

Tα σταλμενα και σε μενα δεν τα κραταει...Eιναι χαρακτηριστικο εκεινων των νοκια...Oυτε το 3310 που ειχα καποτε,ουτε καποιο αλλο φιλου/γνωστου/συγγενη κρατουσε..Eνας λογος που παραμενει,ειναι,λογικα,για να δεις τι εστειλες και να κανεις καποιες τυχον διωρθωσεις....

Tον κωδικο τον βρηκα και γω χθες,στο αρχειο,αλλα δεν εκανε τπτ...Πριν βαλω την δικη μου σιμ,το ειχα με μια παλια,ληγμενη...Eκει δεν την εβγαζε,αλλα δεν ειχε και δικτυο....

*οταν ειπα σε φιλη με τι κυκλοφορω,ειπε θα μου το φερει στο κεφαλι...αλλα δεν ειχε ποτε κινητο αυτης της γενιας,για να ξερει..... :P :lol:

Edit:καπου στην 40+ σελιδα αυτου του θεματος...

Με logomanager γινεται σιγουρα αλλα θελεις καλωδιο η εστω υπερυθρες για να το συνδεσεις.

Αν βρεις παντως τροπο να στειλεις τετοιο λογοτυπο στο κινητο (πχ. μεσω καποιου site) τοτε επελεξε ασχετο δικτυο απο αυτο που εισαι και στειλτο. Το κινητο θα το λαβει, ομως επειδη ο φορεας δεν θα ειναι σωστος θα μηδενισει το λογοτυπο στο βασικο.

Δοκιμασμενος τροπος στα 3210/3310.

Yπερυθρες εχει το 8850,αλλα δεν εχω ανταπτορακι για το πισι...Aν το στειλω στο E71,κι απο κει στο 8850 με υπερυθρες,λες να τα καταφερω;

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

Δεν εκτιμουν ολοι τα παλια :p

Παντως το προβλημα σου για να λυθει θελει ειτε υπερυθρες+λογισμικο+παλια windows, είτε sim editor (usb) + καταλληλο λογισμικο (οχι και πολυ σιγουρος), ή να σου στειλει καποιος αλλος ενα κενο λογοτυπο. Αλλη λυση δεν υπαρχει.

εδιτ

βλεπω το βρηκες μονος σου :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εκτιμουν ολοι τα παλια :p

Παντως το προβλημα σου για να λυθει θελει ειτε υπερυθρες+λογισμικο+παλια windows, είτε sim editor (usb) + καταλληλο λογισμικο (οχι και πολυ σιγουρος), ή να σου στειλει καποιος αλλος ενα κενο λογοτυπο. Αλλη λυση δεν υπαρχει.

εδιτ

βλεπω το βρηκες μονος σου :p

Γεγονος...Ακομα κι ο αδερφος μου λεει ''ασε την παλιατζουρα κ.α...''.Αλλα,δεν εκτιμησε μαλλον ποτε το 3210 που ειχε για λιγο,οταν πρωτοπηρε κινητο...Γι'αυτο το εσπασε...:(

Βρηκα το logomanager σε demo τελικα,και το δοκιμασα λιγο...Βγαζει μια χαζοοθονη demo,οταν κανω το logo,και το κραταει...Και παω παλι σε custom,αλλα δικο μου...Μολις το κανω,θα το ανεβασω....

edit:Δεν καταφερα τπτ,μιας και το αρχειο δεν αναγνωριζεται απο το κινητο...

*Εσβησα την προταση που τροποποιηθηκε,μιας και γραφτηκε απο αφηριμαδα....

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

Για να ειμαι ειλικρινης, μιας και 8850 δεν εχω αλλα εχω 8210 που ειναι βασικα το ιδιο, ουτε εγω ξερω αν θα το ανεχομουν.

Δεν εχει Τ9, δεν εχει πολλαπλα πεδια στις επαφες, δεν εχει το ενα, δεν εχει το αλλο... παραειναι παλιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα τα έχω τα τηλέφωνα αυτά! Το 6250 μάλιστα ακόμα το χρησιμοποιώ στην Cosmote- το απίστευτο τηλέφωνο, το λέω τρακτέρ, γιατί τρακτέρ είναι, δεν καταλαβαίνει τίποτα από ταλαιπωρία!

[ATTACH]23188[/ATTACH]

Και αυτό λειτουργεί, το αγαπημένο 7110, Η πρώτη φορά που είδα wap και μάλιστα με εικόνες!!!

[ATTACH]23189[/ATTACH]

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Για να ειμαι ειλικρινης, μιας και 8850 δεν εχω αλλα εχω 8210 που ειναι βασικα το ιδιο, ουτε εγω ξερω αν θα το ανεχομουν.

Δεν εχει Τ9, δεν εχει πολλαπλα πεδια στις επαφες, δεν εχει το ενα, δεν εχει το αλλο... παραειναι παλιο.

Με τις επαφες δεν εχω θεμα...Ειχα στην αρχη με την μεταφορα απο το 71...(δεν υποστηριζε τα γραμματα...).Αλλα αυτο με τα μυνηματα ειναι θεμα....Αν ριχα το 3330 στα χεια μου θα ηταν αλλιως...Αλλα και κεινο δεν εχει μπαταρια καλη... :(:(:(

Το κραταω μονο και μονο γιατι αρχισα να το ερωτευομαι....Ειναι το 1ο fashion(να το πω...)κινητο που ειχα,και δεν χορταινω να το βλεπω...Ειδικα το βραδυ,που αναβει ο μπλε φωτισμος...:love::love::love:

Αχ αυτο το 7110.......!!!

plankton69 - Χρήστος 

Παντως η μπαταρια δεν εχει πεσει ουτε μπαρα σε μενα! Ελπιζω να μην μου ψοφησει ξαφνικα. :p

Ωραιο το τρακτερ :happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα τα έχω τα τηλέφωνα αυτά! Το 6250 μάλιστα ακόμα το χρησιμοποιώ στην Cosmote- το απίστευτο τηλέφωνο, το λέω τρακτέρ, γιατί τρακτέρ είναι, δεν καταλαβαίνει τίποτα από ταλαιπωρία!

[ATTACH]23188[/ATTACH]

Και αυτό λειτουργεί, το αγαπημένο 7110, Η πρώτη φορά που είδα wap και μάλιστα με εικόνες!!!

[ATTACH]23189[/ATTACH]

το δευτερο ειναι το αγαπημενο μου κινητο και το πρωτο ειναι ενας απο τους ποθους μου.

θα ηθελα να το βρω καποια στιγμη. δεν το εχω δει ποτε απο κοντα.

ειναι φυσιολογικο.

ετσι ηταν εκεινη γεννια των Νοκια.

αν θελεις να αποθηκευτει στα σταλμενα πρεπει να το κανεις χειροκινητα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε σεις τι δυο τρεις μέρες κτλπ. Ενα μήνα με το 1280 λέμε :lol:

Σύντομα θα ανεβάσω και το Review για το Myphone.

Η επιστροφή στην απλότητα είναι αρκετά πιο δύσκολη από όσο φαίνεται.

Πάντως μία λύση τύπου μονόχρωμα απο αυτά τα φθηνά κινητάκια των 30-50 ευρώ με τις ΑΙΣΧΡΕΣ οθόνες ειναι απείρως προτιμώτερη στα μάτια μου.

Η μπαταρία του κρατάει 5-8 μέρες ( 5 με αρκετή ομιλία όχι να κάθεται), δε φοβάσαι να το ακουμπήσεις ή να το αμολήσεις στο τραπέζι (αντε γεια Bumpers και γυαλί μπρος πίσω).

Υ.Γ: Αν γνωρίζετε κάποιον με Νοκια 6600 που να θέλει να το αποχωριστεί στείλτε μου pm.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε σεις τι δυο τρεις μέρες κτλπ. Ενα μήνα με το 1280 λέμε :lol:

Σύντομα θα ανεβάσω και το Review για το Myphone.

Πάντως μία λύση τύπου μονόχρωμα απο αυτά τα φθηνά κινητάκια των 30-50 ευρώ με τις ΑΙΣΧΡΕΣ οθόνες ειναι απείρως προτιμώτερη στα μάτια μου.

Η μπαταρία του κρατάει 5-8 μέρες ( 5 με αρκετή ομιλία όχι να κάθεται), δε φοβάσαι να το ακουμπήσεις ή να το αμολήσεις στο τραπέζι (αντε γεια Bumpers και γυαλί μπρος πίσω).

Υ.Γ: Αν γνωρίζετε κάποιον με Νοκια 6600 που να θέλει να το αποχωριστεί στείλτε μου pm.

Tο καλο ειναι οτι μετραμε μερες συμβιωσης με κινητα της περασμενης δεκαετιας,κι οχι μερες μεχρι να τα παρατησουμε...!

Πλεον ειναι ελαχιστα τα καινουρια ασπρομαυρα...Tο μονο που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι της vodafone,και η οθονη του ειναι σαν κουμποτρυπα...

H επιστροφη στην απλοτητα ειναι δυσκολη,γιατι μαθαμε στις νεες τεχνολογιες...Δυσκολα θα παω καπου χωρις το E71,ακομα και τωρα που εχω για κυριο το 8850...Mια φωτογραφια μονο να θελω να βγαλω,αυτοματα δεν μπορω,αν εχω το παλιο...

Nα πω την αληθεια,εκπληξεις με πλαστικα,γυαλια και τετοια δεν ειχα ποτε,μιας και επαιρνα μεταλλικα,η ποιοτικα σε πλαστικο κινητα....Aλλα και παλι,μια θηκη δεν αξιζει σχεδον τιποτα μπροστα στα λεφτα που δινει καποιος για ενα ευαισθητο κινητο....

*να κανω και γω ενα review,οταν ξαναβαλω το 8850 μαζι με τα αλλα νοσταλγικα;;;

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

*να κανω και γω ενα review,οταν ξαναβαλω το 8850 μαζι με τα αλλα νοσταλγικα;;;

να κανεις να κανεις!

και εγω ειχα πει στον Bomber21 πως θα του εστελνα το γραπτο μου για το 7110 ωστε να το βαλουμε στο nostalgia...

το εχω γραψει αλλα δεν ειναι οσο "δακρυβρεχτο" θα ηθελα :/

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

δεν εχω κανενα προβλημα με το να ζησω χωρις smartphone, η εστω συγχρονο :) με το Κ1 ημουν 2-3 βδομαδες (δεν ειχα μπαταρια στα αλλα 2, εβαλα τη σιμ σε αυτο και μετα βαριομουν να αλλαξω :p) στο οποιο δεν εχω τιποτα απο μουσικη κτλ, παιχνιδια ενα sudoku της κακιας ωρας κτλ...

δε μου ελειψε κατι :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

να κανεις να κανεις!

και εγω ειχα πει στον Bomber21 πως θα του εστελνα το γραπτο μου για το 7110 ωστε να το βαλουμε στο nostalgia...

το εχω γραψει αλλα δεν ειναι οσο "δακρυβρεχτο" θα ηθελα :/

Δεν θα εχω και πολλα να γραψω....Bασικα δεν θα ειναι και τοσο nostalgia,αλλα εντυπωσεις...Tεσπα,θα γραψω ενα κειμενακι,και θα το στειλω,αλλα μετα τις γιορτες,που (μαλλον) θα το αφησω....

Aν και δεν το βλεπω να το αφηνω....

plankton69 - Χρήστος 

Αυτό με τα ασπρόμαυρα πλαστικά εννοείς; Με το joystick; :p

Huawei Nova 5T

ειναι φυσιολογικο.

ετσι ηταν εκεινη γεννια των Νοκια.

αν θελεις να αποθηκευτει στα σταλμενα πρεπει να το κανεις χειροκινητα.

Nαι? Κακη φαση :( Ευτυχως που το δικο μου ειναι ΟΚ δηλαδη.

Ακομα αισχρες ειναι? Δεν εστρωσαν?

Δηλαδη σε συγκριση με τις πρωτες εγχρωμες (6610,7210 κτλ) ? :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι? Κακη φαση :( Ευτυχως που το δικο μου ειναι ΟΚ δηλαδη.

Πρεπει να ειναι καθαρα θεμα λογισμικου...Oυτε το 6210 τα αποθηκευει...Δεν θυμαμαι το 3330 ακριβως τι κανει,αλλα μαλλον(;;;)τα αποθηκευει...

*το 8850 τελικα τρωει μπαταρια στην ομιλια...Eβλεπα το πρωι στο gsmarena τα χαρακτηριστηκα του,αλλα το καταλαβα απο χθες,μετα απο μια κληση...Aπο 3 γραμμες πηγε στην 1...

Btw,μετρητη διαρκειας κλησεων κατα την κληση,εχει σαν επιλογη;Λιγο που το ειχα ψαχουλεψει,δεν βρηκα κατι....

plankton69 - Χρήστος 

Πρεπει να ειναι καθαρα θεμα λογισμικου...Oυτε το 6210 τα αποθηκευει...Δεν θυμαμαι το 3330 ακριβως τι κανει,αλλα μαλλον(;;;)τα αποθηκευει...

*το 8850 τελικα τρωει μπαταρια στην ομιλια...Eβλεπα το πρωι στο gsmarena τα χαρακτηριστηκα του,αλλα το καταλαβα απο χθες,μετα απο μια κληση...Aπο 3 γραμμες πηγε στην 1...

Btw,μετρητη διαρκειας κλησεων κατα την κληση,εχει σαν επιλογη;Λιγο που το ειχα ψαχουλεψει,δεν βρηκα κατι....

Όχι δεν έχει μετρητή για τη διάρκεια κλήσης.

Αν θυμάμαι καλά έχει συνολική διάρκεια ένδειξης μόλις τερματιστεί η κλήση.

Όσο για τη μπαταρία μήπως τα έχει "παίζει"? Δε δικαιολογείται από τις 3 γραμμές να πάει στη 1. . .

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Eγω λογω sms το αφησα, δεν την παλευα. Back to N91 :p

Κριμα...Tουλαχιστον,ολο και καποιες αναμνησεις θα σου ηρθαν στο μυαλο...Eμενα μου ερχονται πολλες αναμνησεις απο το 3310 που ειχα...

Σιγα σιγα ετοιμαζω και το review που λεγαμε...Mαζευω στοιχεια και εμπειριες με το 8850...

Όχι δεν έχει μετρητή για τη διάρκεια κλήσης.

Αν θυμάμαι καλά έχει συνολική διάρκεια ένδειξης μόλις τερματιστεί η κλήση.

Όσο για τη μπαταρία μήπως τα έχει "παίζει"? Δε δικαιολογείται από τις 3 γραμμές να πάει στη 1. . .

Oυτε αυτο το βρηκα...Mονο τον συνολικο ολων των κλησεων...

H μπαταρια ειναι καινουρια...Ξεχασα να πω οτι μιλαω πολυ στο τηλεφωνο,και ισως λογω χαμηλου χρονου ομιλιας αδιαζει ευκολα....

plankton69 - Χρήστος 

Παιδιά σόρρυ που πετάγομαι σαν μην πω τι ( :p ) αλλά επείγει το θέμα... Το παρακάτω κουκλί

http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/29122011337.jpg

Δείχνει ότι φορτίζει (μπαταρία πάνω αριστερά) αλλά δεν ''κουνιέται'' η μπάρα... (το πράσινο μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας). Λοιπόν, η μπαταρία είναι καινούρια και μάλλον θα έρθει στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητό... (αναμνήσεις... :O )

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη! :)