Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aυτο σκεφτομουν και γω.

Αντε να φτιαξεις το 5700, αλλη αισθηση οταν επισκευαζεις κατι μονος σου :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήμουν σήμερα κέντρο (Αθήνας) και σε ένα μαγαζί είδα μαζεμένα Nokia 6210, 7110, 7700, 7650, 6630, N-Gadge, N91, 6600, N80. Όλα τους σε καλή κατάσταση και τα περισσότερα σε σχετικά λογική τιμή. Με βλέπω να κατεβαίνω καμία μέρα να μαζέψω μερικά από αυτά :p...
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Όντως δικό μου το λάθος όχι 7700 αλλά 7710, συγνώμη λάθος μου.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Μηπως συγκρατισες την τιμη του 7710?

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Αν δεν κάνω λάθος ήταν στα 70€, έτσι θυμάμαι να μου είπε γιατί ρώτησα για όλα και τα έκανα λίγο αχταρμά :p... Και έχει και ένα χρόνο εγγύηση απ' ότι μου είπαν.

Ουαου, μαζευτικαμε 4ς Σερραιοι? :p

Προτεινω μια μερα να σκασουμε στην Νοκια ο ενας μετα τον αλλο και να ρωταμε για προσοψεις κινητων που τα εχει ξεχασει μεχρι και η ιδια η νοκια :p Θα τρελαθουν στανταρ :p

Oποτε καταλαβες...ολοι οι σαψαλοι σε ενα θεμα....!!!(σαψαλος=τρελος στα σερραικα,για οσους δεν το εχουν ξανακουσει...)

Tωρα που το λες,εκεινο το 6210 μου θελει περιποιηση....H να βρω κανενα πιο θαμμενο να τους παω;;;Θα ξαναζαλιστω βεβαια με τις τιμες τους(αν βρουν... :lol: ),αλλα στανταρ θα εχει πλακα η φατσα που θα κανουν στο nokia shop...!!!!

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ποιο σου γυαλισε περισσοτερο? :p

Το άτιμο το Ν91 που γυαλίζει και πολύ. Πολύ ωραίο μου φάνηκε για πρώτη φορά που το έπιασα λίγο στα χέρια μου.

Tωρα που το λες,εκεινο το 6210 μου θελει περιποιηση....H να βρω κανενα πιο θαμμενο να τους παω;;;Θα ξαναζαλιστω βεβαια με τις τιμες τους(αν βρουν... :lol: ),αλλα στανταρ θα εχει πλακα η φατσα που θα κανουν στο nokia shop...!!!!

Eγω παντως το εχω παρει αποφαση οτι δεν εχουν τιποτα... οποτε δεν νομιζω να παω να ξαναρωτησω για προσοψη http://www.thelab.gr/images/smilies/ermm.gif

Το άτιμο το Ν91 που γυαλίζει και πολύ. Πολύ ωραίο μου φάνηκε για πρώτη φορά που το έπιασα λίγο στα χέρια μου.

Dat chrome. :p Αλλο πραμα η ποιοτητα κατασκευης http://www.thelab.gr/images/smilies/smoke.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουαου, μαζευτικαμε 4ς Σερραιοι? :p

Προτεινω μια μερα να σκασουμε στην Νοκια ο ενας μετα τον αλλο και να ρωταμε για προσοψεις κινητων που τα εχει ξεχασει μεχρι και η ιδια η νοκια :p Θα τρελαθουν στανταρ :p

Να κανονίσουμε κανένα μίτινγκ! :D :)

Οοόχι! Θα πάμε και οι 4 μαζί και θα τους αποτελειώσουμε! :lol:

Ψάχνω για original covers για 6610ι ξέρει κανείς τίποτα?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Τζάμπα πράμμα!:D

http://viewitem.eim.ebay.gr/New-Black-FRONT-COVER-CASE-for-Nokia-N95--CALL-BUTTONS/260804264163/item

Παιδιά ξέρετε πόσο κοστίζουν τα κουμπιά της έντασης στο Ν95; Σε μιας φίλης μου το Ν95 δεν ανεβοκατεβάζει την φωνή και είναι συνέχεια με το χειριστήριο του handsfree...:O

Guest alexmi900
παιδες να ρωτησω κατι?στο ν73 me που χω τον τελευταιο καιρο παρατηρω ενα προβληματακι.το κινητο κλεινει μονο του σε ακυρες στιγμες.χθες εχασα καποια σημαντικα τηλεφωνηματα εξαιτιας αυτου του ελλατωματος .διαβασα οτι για αυτο φταιει η μπαταρια η οποια ειναι μικροτερη απο το χωρο που εχει το κινητο για να μπει η μπαταρια και δεν κουμπωνει σωστα.πως μπορει η νοκια να εκανε τοσο μεγαλη πατατα?ξερετε και αλλα τετοια σχεδιαστικα λαθη?πχ ν97 και φακος του φλας

Τζάμπα πράμμα!:D

http://viewitem.eim.ebay.gr/New-Black-FRONT-COVER-CASE-for-Nokia-N95--CALL-BUTTONS/260804264163/item

Παιδιά ξέρετε πόσο κοστίζουν τα κουμπιά της έντασης στο Ν95; Σε μιας φίλης μου το Ν95 δεν ανεβοκατεβάζει την φωνή και είναι συνέχεια με το χειριστήριο του handsfree...:O

Δεν λεει πουθενα οτι ειναι γνησιο ομως ;)

Για τα κουμπια

http://www.ebay.co.uk/itm/Music-control-Flex-Cable-Ribbon-Membrane-Nokia-N95-/280696199900?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415acc1adc

http://www.ebay.co.uk/itm/Replacement-Volum-Flex-Ribbon-Cable-Nokia-N95-/300597506826?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item45fd01f30a

http://www.ebay.co.uk/itm/Repair-Flex-Cable-Ribbon-Volum-Part-Nokia-N95-/220851019256?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item336bbf1df8

Βεβαια, αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον αυτα τα κουμπια να την βολευουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο τα κουμπια του hands free, εκτος και αν το handsfree ειναι μαπα ή δεν θελει να το κουβαλαει μαζι της. :p

παιδες να ρωτησω κατι?στο ν73 me που χω τον τελευταιο καιρο παρατηρω ενα προβληματακι.το κινητο κλεινει μονο του σε ακυρες στιγμες.χθες εχασα καποια σημαντικα τηλεφωνηματα εξαιτιας αυτου του ελλατωματος .διαβασα οτι για αυτο φταιει η μπαταρια η οποια ειναι μικροτερη απο το χωρο που εχει το κινητο για να μπει η μπαταρια και δεν κουμπωνει σωστα.πως μπορει η νοκια να εκανε τοσο μεγαλη πατατα?ξερετε και αλλα τετοια σχεδιαστικα λαθη?πχ ν97 και φακος του φλας

Aφου το παρατηρεις μονο τον τελευταιο καιρο τοτε οχι. Κατι αλλο θα παιζει. Διαφορετικα βαλε κανενα χαρτακι να πιεζει την μπαταρια και δες αν το προβλημα παραμενει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαβασα οτι για αυτο φταιει η μπαταρια η οποια ειναι μικροτερη απο το χωρο που εχει το κινητο για να μπει η μπαταρια και δεν κουμπωνει σωστα.

βαλε ένα χαρτάκι από πίσω να την πιέζει, να δεις αν το κάνει πάλι...

Ζήση εγώ στο ν73 δεν μπορώ να την κατεβάσω και αναγκαστικά παίζω με τον ισοσταθμιστη...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Aιντε αιντε... δεν παω καλα. Εγω καταλαβα MUSIC KEYS και οχι της εντασης :wacko: Οτι να'ναι απαντησα.:dizzy:

Καταραμενη εξεταστικη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aιντε αιντε... δεν παω καλα. Εγω καταλαβα MUSIC KEYS και οχι της εντασης :wacko: Οτι να'ναι απαντησα.:dizzy:

Καταραμενη εξεταστικη.

Της έντασης βρε Νίκο:lol::p

Σήμερα το βράδυ πήρα το κινητό μου πίσω... (το 5700) Μου είπε ότι το έκανε φορμάτ, αλλά στην αρχή πρέπει να έχει κάποιες ρυθμίσεις (ρύθμιση ώρας κτλ.) αλλά προφανώς δεν μπορώ να δω τίποτα αφού έχω σπασμένη οθόνη... Λοιπόν, επειδή στην Nokia οι τιμές είναι στον Θεό (59 ευρώ για μια οθόνη:wacko:) θα παραγγείλω μια απ' το ebay... :) Αλλά θέλω βοήθεια στην τοποθέτηση... Βοήθεια κανείς;:D (δεν θέλω να το πάω στην Nokia Care για τοποθέτιση ;) )

Σήμερα το βράδυ πήρα το κινητό μου πίσω... (το 5700) Μου είπε ότι το έκανε φορμάτ, αλλά στην αρχή πρέπει να έχει κάποιες ρυθμίσεις (ρύθμιση ώρας κτλ.) αλλά προφανώς δεν μπορώ να δω τίποτα αφού έχω σπασμένη οθόνη... Λοιπόν, επειδή στην Nokia οι τιμές είναι στον Θεό (59 ευρώ για μια οθόνη:wacko:) θα παραγγείλω μια απ' το ebay... :) Αλλά θέλω βοήθεια στην τοποθέτηση... Βοήθεια κανείς;:D (δεν θέλω να το πάω στην Nokia Care για τοποθέτιση ;) )

Zηση δες τα βιντεο που εχει εδω....κι αυτος το ιδιο με σενα ηθελε να κανει.....

forum.gsmhosting.com/vbb/f148/nokia-5700-disassembly-525294/

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Θένξ plankton69 ;) Αυτά τα βίντεο τα έχω, αλλά και πάλι δεν είμαι 100% σίγουρος... Φοβάμαι μην κάνω καμμιά βλακεία...:O

Οποιος φοβαται, τα σκαει στην νοκια. :p

Αμα εχεις ολα τα εργαλεια, μην φοβασαι. Αργα, μαζι με το βιντεο, δεν πιεζεις τιποτα, δεν βιαζεσαι, δεν κανεις αγαρμπες κινησεις, και το κατσαβιδι θα ειναι last resort αμα χρειαζεται να βγαλεις κατι με την βια.

Αμα το κανεις μια φορα, θα σου φυγει ο φοβος. Μετα θα το ανοιγεις μεσα σε 5 λεπτα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποιος φοβαται, τα σκαει στην νοκια. :p

Αμα εχεις ολα τα εργαλεια, μην φοβασαι. Αργα, μαζι με το βιντεο, δεν πιεζεις τιποτα, δεν βιαζεσαι, δεν κανεις αγαρμπες κινησεις, και το κατσαβιδι θα ειναι last resort αμα χρειαζεται να βγαλεις κατι με την βια.

Αμα το κανεις μια φορα, θα σου φυγει ο φοβος. Μετα θα το ανοιγεις μεσα σε 5 λεπτα ;)

Βασικά μόνο το κατσαβίδι θέλω...:)Check your PM's!