Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ειχα ρωτησει...:)τεσπα ο ανταπτορας την ιδια δουλεια εκανε, απλα ειχε ενα μικρο καλωδιο αναμεσα στην υποδοχη του καρφιου και του 2,5mm:)

Ναι ρε συ, έχεις δίκιο, σόρρυ!!

Λοιπόν, από νόκια τα παλιότερα και σε λειτουργία που έχω είναι:

2110

6110

3210

3310

8210 (διπλό)

Ε, μετά μπαίνουμε σε σύγχρονες εποχές:lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παίδες το φορμάτ απέτυχε...:mad: Τι κάνω τώρα;

Edit: Ακόμη χειρότερα. Τώρα δεν ανάβει... Δηλαδη ανάβει για 3-4 δεύτερα και μετά σβήνει... Μακάρι να φταίει η μπαταρία...

Edited by Zisis1992

Εγώ πάλι θέλω ένα N91...:O

To καλυτερo mp3 phone που υπαρχει (μαζι με 3GS)

υγ: Γιαννη πηρες Ε71?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παίδες το φορμάτ απέτυχε...:mad: Τι κάνω τώρα;

Edit: Ακόμη χειρότερα. Τώρα δεν ανάβει... Δηλαδη ανάβει για 3-4 δεύτερα και μετά σβήνει... Μακάρι να φταίει η μπαταρία...

Περιμενε. Τσεκαρες αρχικα τι filesystem εχει πριν κανεις το φορματ?

Αν το εχεις στο ρευμα μενει αναμμενο?

http://nds1.nokia.com/files/support/apac/phones/software/5510_AudioManager_en.pdf

Eδω λεει

Caution: Nokia 5510 supports only FAT file format; so do not format your Nokia 5510 to any other format (I e NTFS).

Ελπιζω να μην βιαστικες να κανεις κατι :worry:

εδιτ

http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-5510/software/more-software

εδω μπορεις να βρεις το nokia audio manager αν το χρειαστεις.

edit 2

βρηκα και αλλα πραγματα

http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=230849

I can't format the phones drive in windows so I was wondering if there is any programs out there that I can use to format my phones storage area...

ah classic problem...

get a windows 98 machine, plug it in, then get into MSDOS.

i think the command is "chkdsk /f" which fixes the tables, and then you can format it..

i had this problem a while ago - oh and you might encounter errors like 'exclusive use' etc. win98 was the only OS to get around this

try googling, took me a while to figure out how to get back 48Mb

απ'οτι φαινεται ειναι λιγο δυστροπο σαν συσκευη.

edit3

και απ'οτι βλεπω εχει προβληματα γενικα με τα windows xp

http://www.nokia.com.my/support/product-support/nokia-5510/faq

καλα κρασια.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θενξ... Το format έγινε σε FAT εννοείται:).Αυτή την στιγμή δεν έχω διαθέσιμο φορτιστή για το 5510, αλλά θα το δω σπίτι... Δηλαδή τώρα θα μπορώ να περνάω τραγούδια;;;

Τωρα δεν ξερω τι να σου πω, οταν λες το φορματ απετυχε τι εννοεις?

Σε περιπτωση που απετυχε να ξεκινησει καν, τοτε το κινητο λογικα εμεινε απειραχτο, οποτε ασ'το ετσι.

Αν τωρα εγινε fail κατα την διαρκεια εισαι γκαντεμης (αν και δεν το πιστευω γιατι η διαδικασια διαρκει λιγα sec).

Μετα, δεν γνωριζω αν λογω ιδιαιτεροτητας του κινητου μπορεις να περασεις δικα σου ACC μεσα ή πρεπει απαραιτητα να γινει η δουλεια μεσω του nokia audio manager.

Αν ισχυει το 2ο, τοτε κατεβαζεις το nokia audio manager και ακολουθεις τις οδηγιες της νοκια για να το δει σωστα (ολα μεσα στα λινκ που εδωσα πιο πανω). Περνας τα τραγουδια και τα ακους :p Στην στοα του καπλανιδη αν πας (που εχει τα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα) θα βρεις καρφακι κονβερτορα 2,5 -> 3,5 σε λογικες τιμες.

Μου κανει εντυπωση παντως που δεν εχεις φορτιστη νοκια παλιο! :p Λυση του enema : Πανε σε κανενα γερμανο/βονταφον που εχουν τα κουτια ανακυκλωσης παλαιων συσκευων, κανε οτι σφυριζεις αδιαφορα και τσιμπα εναν :lol: εχουν μεσα με το τσουβαλι :lol: Ή ζητα απο το καταστημα να σου δωσουν, αν σε κοιτανε παραξενα μην μασησεις :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε φορτιστη εχω αλλα δεν τον εχω τωρα διαθεσιμο... Το φορματ κρατησε 2 ωρες με το ρολοι και μου εβγαλε το σφαλμα στο τελος...:mad::(Τωρα ομως αντιμετοπιζω τα τρελα του C5-03 μου...:mad::mad::mad::wacko:

Βρε φορτιστη εχω αλλα δεν τον εχω τωρα διαθεσιμο... Το φορματ κρατησε 2 ωρες με το ρολοι και μου εβγαλε το σφαλμα στο τελος...:mad::(Τωρα ομως αντιμετοπιζω τα τρελα του C5-03 μου...:mad::mad::mad::wacko:

:blink:

Τζιζες!

Προσωπικα θα προσπαθουσα να βρω υπολογιστη με windows 98 και να ξανακανω εκει το φορματ.

ps, σχετικα με το C5

και συ τι το θες το ρημαδι το νοκια, παρε android να τελειωνεις :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζεις δεν το σκέφτηκα για το Χ8...;:(Αλλά με χάλασε η αθλια ποιότητα του και η μικρότερη οθόνη του...Αλλά είναι απίστευτη στην αφή!:D

zte blade :cool:

Anyway, offtopic over.

[κατεστραμμενος παλιουρας ] με τα λεφτα που αγορασες το c5 θα μπορουσες να αγορασεις ενα n91/8GB, N86, N95 μπλα μπλα :p[/κατεστραμμενος παλιουρας]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν 2ο κινητό ναι, δεν με χαλάει κανένα από τα παραπάνω...:) Αλλά το 2nd hand ειναι 2nd hand...μπαταρια κτλ...:(

Νταξ, εννοειται οτι θα του κανεις ενα 'test drive' πριν το αγορασεις, δεν θα παρεις λιωμενο κινητο. :)

Οσο για την μπαταρια δεν ειναι προβλημα, η κλασσικη BL-5C που φοραω στο n91 μου (850-900mah) αρκει για κανα 2 μερες με λογικη χρηση (προσωπικα 3ς αλλα δεν κανω βαρια χρηση του κινητου, οποτε δεν θεωρω την αυτονομια 'μου' ως μεση αυτονομια). Με καλη ενταση φωτεινοτητας και μουσικη τουλαχιστον μιαμιση ωρα. Εννοειται οτι αν τωρα θες ιντερνετ κτλ μπορεις να την ξετιναξεις και σε μια μερα, αλλα το τελευταιο που θες ειναι να κανεις browsing σε μια οθονη 2,5 ιντσων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικα θα προσπαθουσα να βρω υπολογιστη με windows 98

οχι και το πιο ευκολο πραγμα :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Νταξ, σχετικο θα ελεγα, αν ο φιλος εχει τις γνωσεις (και την ορεξη φυσικα...) μπορει να βρει μια κοπια των 98 ευκολα ('θειος', 'ξαδερφος' και λοιποι γνωστοι-αγνωστοι ;) ), να κανει ενα partition στον σκληρο του και να τα εγκαταστησει στο pc του natively ή να στησει ενα virtual machine (πχ VirtualBox που ειναι και τζαμπα) και να κανει την δουλεια του, χωρις πολλες-πολλες φασαριες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα το κατεβάζω το VirtualBox...:) Εσένα αν σε πετύχω Σέρρες θέλω επείδηξη του Ν91!:D:p

edit: Εμμμ... Εδώ τι κάνω;;; :(

http://img560.imageshack.us/img560/3929/34273275.th.png

Edited by impreza_sti
Σμίκρυνση εικόνων

Προσπαθω και γω να εγκαταστησω τα win98 στο VirtualBox μου για να δω τι παιζει, αλλα αντιμετωπιζω πολλα προβληματα συμβατοτητας :mad:

Επειδη βλεπω οτι κολλησες στην αρχη εικαζω οτι οι γνωσεις σου πανω σε τετοια ζητηματα ειναι περιορισμενες, οποτε θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις καν.

Αλλη ερωτηση:

Οταν εκανες το φορματ, το κινητο το ειχες με μπαταρια? (ειπες οτι δεν εχεις φορτιστη οποτε υποθετω πως ναι ε? :worry: )

edit

Τελικα τα καταφερα! :D :D :D

http://img10.imageshack.us/img10/8058/win98h.th.jpg

αλλα αμα αρχισουμε να το συζηταμε εδω θα παμε τερμα οφφτοπικ :p

edit2

τα καταφερα αλλα δεν μπορω να περασω αρχεια στα 98αρια... Δεν εχουν καν broadband (μονο modem !!!) οποτε δεν μπορω να κατεβασω απευθειας το προγραμμα απο την νοκια, ενω τα usb φλασακια κολλανε οταν τα ενεργοποιω....

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθω και γω να εγκαταστησω τα win98 στο VirtualBox μου για να δω τι παιζει, αλλα αντιμετωπιζω πολλα προβληματα συμβατοτητας :mad:

Επειδη βλεπω οτι κολλησες στην αρχη εικαζω οτι οι γνωσεις σου πανω σε τετοια ζητηματα ειναι περιορισμενες, οποτε θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις καν.

Αλλη ερωτηση:

Οταν εκανες το φορματ, το κινητο το ειχες με μπαταρια? (ειπες οτι δεν εχεις φορτιστη οποτε υποθετω πως ναι ε? :worry: )

Ω ναι... Πρώτη φορά ασχολήθηκα με τέτοιο πρόγραμμα...Όχι βρε, έχω φορτιστές και μάλιστα τρεις!:DΑπλά εκείνη την ώρα δεν είχα μαζί μου φορτιστή... Το κινητό δουλεύει, αλλά δεν μπορεί να διαβάσει/γράψει την μνήμη...:(

εδιτ: ναι με μπαταρια το χα :)

που κολλατε? ουτε εγω εχω ψιλοασχοληθει, παλια εβαζα λινουξ μεχρι να βρω ποια εκδοση θα κανω dual boot... αλλα μπορει και να βοηθησω :p

@zisis1992: Δοκιμασε να κατεβασεις το vmware που ειναι πιο ευκολο στη χρηση και στο οποιο εγκατεστησα τα 98se πανευκολα. Επισης αν θες στειλε μου pm για το "προβλημα" με το γνησιο λογισμικο που εχεις.

@zisis1992: Δοκιμασε να κατεβασεις το vmware που ειναι πιο ευκολο στη χρηση και στο οποιο εγκατεστησα τα 98se πανευκολα. Επισης αν θες στειλε μου pm για το "προβλημα" με το γνησιο λογισμικο που εχεις.

α ναι παιδια αυτο ειχα και ειναι καταπληκτικο.... νομιζω οτι πρεπει να το "αγορασε"τε

Βλεπω εχεις XP, για αρχη δοκιμασε απλα να εγκαταστησεις το nokia audio manager και πες μας τι γινεται

http://europe.nokia.com/support/product-support/nokia-5510/software/more-software

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον καταφερα και ετρεξα τα 98... Τωρα πως κανω φορματ απ τα 98;:):O

Λοιπον καταφερα και ετρεξα τα 98... Τωρα πως κανω φορματ απ τα 98;:):O

απο virtualbox ? απλα διαγραφη θα χει τετοια επιλογη...

απο virtualbox ? απλα διαγραφη θα χει τετοια επιλογη...

Οχι, με VMware...:)

Αληθεια? Μπραβο!

if i were you πρωτα θα εβρισκα εναν φορτιστη για να ειμαι σιγουρος. Ποτε μα ποτε δεν κανουμε φορματ (σε οποιαδηποτε συσκευη) μονο με ρευμα απο μπαταρια!

Απο κει και περα, το συνδεεις με usb, ενεργοποιηεις την συνδεση μεσω του virtualbox και υποτιθεται οτι πρεπει να το δει. Δοκιμασα με φλασακια αλλα σε μενα κολλουσε :(

[sIGPIC][/sIGPIC]