kid Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Τον ρωτάς..Ή Germany ή Finland θα λέει..το έχω ψάξει..:ninja: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 εχω δει πολλα "κουκλακια" σε καδους ανακυκλωσης σε καταστηματα (πχ γερμανος ,κλπ). μπορω να τα ζητησω? τα δινουν ετσι απλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 εχω δει πολλα "κουκλακια" σε καδους ανακυκλωσης σε καταστηματα (πχ γερμανος ,κλπ). μπορω να τα ζητησω? τα δινουν ετσι απλα? Ε, δεν έιναι ντροπή να τους πείς ότι τα συλλέγεις. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 "φοβαμαι" το ξερο ΟΧΙ που πιστευω οτι θα ακουσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 εχω δει πολλα "κουκλακια" σε καδους ανακυκλωσης σε καταστηματα (πχ γερμανος ,κλπ). μπορω να τα ζητησω? τα δινουν ετσι απλα? Τί μοντέλα φίλε μου?:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 απο νοκια ειδα* 8310, 3210, 3510(ισως το i). απο se το t65, και 2 με καπακι (μαλλον t10 το ενα, το αλλο δε ξερω) *με ενημερωσαν και φιλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Ρακοκινητοσυλλεκτης κιετς :p Η αληθεια ειναι οτι και γω το εχω σκεφτει αυτο. Αλλα ποιος εκανε το εγκλημα να πεταξει στην ανακυκλωση 8310?:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 μωρε εδω πετανε αλλα και αλλα (βλεπε νεοτερης τεχνολογιας συσκευες) επειδη παιρνουν καινουργια μοντελα. τι να λεμε τωρα? ακομη θυμαμαι μια περιπτωση γνωστης που πεταξε αρχικα ενα 7250 λογω αγορας νοκια 6600 και το πεταμα του 6600 λογω αγορας αλλης συσκευης (ισως ειναι διαφορετικη η σειρα 7250-6600) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εάν πάντως είναι στη γειτονιά σου και πάς συχνά πυκνά δέν υπάρχει περίπτωση να σου φέρουν αντίρρηση αλλά το θέμα είναι να πάς καμιά νεκρή μέρα που δέν θα έχει κόσμο για να μπορέσουν να ανοίξουν το κουτί να πάρεις ότι θέλεις;) Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 θα το τολμησω μια μερα. βεβαια δεν πολυκυκλοφορω στα καταστηματα της περιοχης μου, οποτε αυτο που λες kid δε παιζει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 ο τολμών νικά:happy: Το θέμα είναι να μήν φάς πόρτα στο κατάστημα που έχει τα καλά κομμάτια που λές.. Τί σου προτείνω??Βάλε καμιά φίλη να το κάνει για σένα..:lol: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 mmm, καλη ιδεα! πως δε το σκεφτηκα?:lol: θα παω αυριο μεθαυριο. πρεπει να επεκτεινω τη συλλογη μου:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Tωρα με μπριζωσατε να παω να ψαξω και γω.... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Εγω ζητησει εγω αλλα εφαγα πορτα, καθως λενε οτι τα στελνουν για ανακυκλωση και εχουν καποιο κερδος.. Επισης εχω φιλο σε ενα καταστημα και μου ειπε ο ιδιος οτι τα σχετικα καινουρια μοντελα πχ ν82 τα κανουν ανταλλακτικα ή τα επισκευαζουν και τα πουλαν σαν μεταχειρισμενα.. Καταλαβαινετε οτι υπαρχει μεγαλη αισχροκερδια καθως καποιοι βγαζουν λεφτα εν αγνοια των θυματων καταναλωτων που πανε και "τους τα δινουν" τζαμπα.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 Tωρα με μπριζωσατε να παω να ψαξω και γω.... :p Άκουσες επέκταση συλλογής και τρελάθηκες ε??:lol: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2010 (edited) εχω δει πολλα "κουκλακια" σε καδους ανακυκλωσης σε καταστηματα (πχ γερμανος ,κλπ). μπορω να τα ζητησω? τα δινουν ετσι απλα? αδερφε, το εχω κανει στο Saturn Καλλιθεας. Που εχει τον μεγαλο διαφανο καδο... ειμουνα με την δικια μου και βλεπω ενα Nintendo 64 (συλλεκτης γαρ) και χωνω το χερι μεσα προσπαθοντας να το πιασω:lol: Με κοιταγε το κοριτσι καλα καλα....:lol::lol: Τελικα μαγκα μου δουλευει μια χαρα edit: Παντως ..επι του θεματος... θυμαμαι ενα τηλεοπτικο σποτακι πριν 2-3 χρονια του Γερμανου νομιζω που προμοταρε την ανακυκλωση παλιων κινητων. Και θυμαμαι την (καταραμενη να ειναι) σκηνη που εδειχνε μια κυρια να πεταει στον καδο ενα 7110. ειμουνα καπως ετσι::blink::mad::chair: Edited December 27, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Άκουσες επέκταση συλλογής και τρελάθηκες ε??:lol: E καλα δεν ειμαι και μανιακος συλλεκτης (βασικα δν θεωρω τον εαυτο μου καν συλλεκτη), αλλα αμα τυχει τιποτα καλο που να μου αρεσει γιατι οχι? :happy: (χωρια που το 8310 μου δεν εχει ερθει ακομα και εχω τρελαθει :cry: - 12 μερες ειναι πολλες απο αγγλια?) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 12 μερες ειναι πολλες απο αγγλια?) Εργασιμες? ειναι...:( Αλλα δεν ξερεις...μπορει να ερχεται με ποδηλατο! ...η με αεροστατο. λες...να το πηρε με τα ποδια???!!!!:ninja: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 παιδια αυριο παω γερμανο γλυφαδας να δω αν παρω τιποτα τι λετε θα φαω πορτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 (χωρια που το 8310 μου δεν εχει ερθει ακομα και εχω τρελαθει :cry: - 12 μερες ειναι πολλες απο αγγλια?) Aπόλυτα λογικό..Τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά και Γενικά το μήνα Δεκέμβριο οτι και να πάρεις από ebay αργεί οικτρά..Εκτός και αν το δήλωσες να έρθει express και δέν ήρθε..Κάπου θα κόλησε.. Έχει η κοπέλα μου ξεχασμένο ένα Νοκια 5210 σε πορτοκαλί αλλά ποτέ δέν με ενθουσίασε αυτό το κομμάτι..Ακόμα ψάχνω για 6510:D Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Eλπιζω ρε συ... πριν απο 2 λεπτα χτυπαει ο ταχυδρομος, και κατεβαινω ολο χαρα επιτελους να παραλαβω το κινητο... και ηταν το bezel του Ν91 απο γερμανια :( το οποιο εστειλαν 4ς μερες ΜΕΤΑ το 8310 (20-12, και 16-12 το 8310...), αλλα αυτο ειναι απο γερμανια θα μου πεις, οχι απο αγγλια... Εργασιμες? ειναι... Αλλα δεν ξερεις...μπορει να ερχεται με ποδηλατο! ...η με αεροστατο. λες...να το πηρε με τα ποδια???!!!! Οχι, συνολο..... αλλα και με τα ποδια να ερχοταν τι διαολο! Κατι αλλα πραγματα που επερνα απο αγγλια ερχονταν μεσα σε 4-5 μερες ΜΕ σκ αναμεσα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Nαι και εγω σε 4-5 απο Αγγλια ο,τι πηρα μου ηρθε. Αλλα μαλλον ο Γιωργος εχει δικιο (kid). Παντως παιδια εγω χθες ειδα σε ενα μαγαζι ενα....Ν93i !!! Μεγαλος ερωτας! Πρωτη φορα το ειδα απο κοντα... ειναι κουκλακι το ατιμο... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλα βρε άτιμε άπληστε άνθρωπε..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ:lol: Άκου Ν93ι,προσφάτως δέν είχες το απλό? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ναι το εχω ακομα. Καταπληκτικο κινητο (ξερω , εσυ δεν το γουσταρεις καθολου) Καλο το "απλο" αλλα το i ειναι απιστευτα ομορφο. Ειναι ο,τι πιο Japan style εχει βγαλει η Νοκια σαν σχεδιασμος. Απλα καταπληκτικο... πρεπει να το δεις απο κοντα... Το θεμα ποιο ειναι...ενω ειχε καποια προβληματα με μερικα κουμπια στην οθονη (αυτα τα 2), το εδινε 100 ευρω ρε φιλε....!!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Λογικό να τσιμπήσει την τιμή γιατί ειναι Multimedia τηλέφωνο έτσι?? Αλλά 100 παρά πάει με τον π@π@ι:lol: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts