Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Oκ φιλος, σ'ευχαριστω!!! Μαλλον θα το χτυπησω, Ok, καλη τυχη και καλοριζικη :) Παραθετω παλι 2 φωτο για να δεις τις διαφορες μεταξυ original και μαιμου Original N91 - Μαιμου ebay - original ebay. http://img27.imageshack.us/img27/5272/dsc05095b.th.jpg Μαιμου ebay φορεμενη πανω στο κινητο (προσεξε πως η γωνια δεν εφαπτεται καλα με το original slide), original ebay προσοψη+slide(που ειχα αγορασει πιο πριν) στα δεξια. http://img638.imageshack.us/img638/9672/dsc05096e.th.jpg Αμα ερθει η δικη σου και δεν ειναι original.... ε εισαι ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ :lol::p Ο τυπος παντως λεει 100% original, unused. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Να ξεκαθαρισω οτι μεταφερω μονο τις εντυπωσεις μου, απο τον συγκεκριμενο πωλητη και το συγκεκριμενο προιον επειδη αγορασα! Δεν λαμβανω καμια ευθηνη αμα γινει τιποτα στραβο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Και κατι στραβο να γινει... στο φιναλε σιγα τα πολλα λεφτα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ε ενταξει, οσο ναναι εγω στο προτεινα... Και 16 ευρω δεν ειναι και λιγα... Αμα γινει κατι στραβο εννοειται οτι θα θεωρω οτι εχω μερος της ευθηνης :O Δεν θελω να παιρνω αλλους στον λαιμο μου... καθολου. Το να γινει κατι στραβο εξαιτιας μου ειναι το χειροτερο μου. PS. Γιαυτο εχω ολη την καλη διαθεση να ανεβασω οτι φωτογραφια θελεις με οτι λεπτομερεια θες, για να βγαλεις συμπερασματα μονος σου, γιατι ασφαλως ο λογος μου δεν αξιζει μια εδω, ειμαι απλα ενας ανωνυμος χρηστης. Και δεν θα ηταν καθολου κοπος, αυτο ειναι κατι που θα ηθελα και εγω να κανουν για μενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 ebay+προσοψεις=καραμουφεξ:lol: Τα έχω ξαναπεί:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Νταξ, τωρα αφοριζεις και τους περνει ολους η μπαλα. Δεν ειναι ολα fake στο ebay. edit1 AAAAA το 8310 μου εγινε dispatched σημερα!!! :cry: edit2 Μηπως γνωριζουμε συμβατοτητα layout 6510-8310? Δηλαδη αν περναμε το κομματι που ειναι οθονη-μεμβρανη πληκτρολογιου απο 6510, θα ταιριαζε στο 8310? Edited December 16, 2010 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Δεν ειναι συμβατα. Ουτε η οθονη , ουτε τα πληκτρα Edit: Ρε παιδια.. τι απιστευτο σημα εχει αυτο το 6310i. Μυριαδες κινητα εχουν φορεσει την what's up sim μου και στο σπιτι μου ειμαι παντα με μια εως καμια παύλα σημα. Το 6310i ειναι σχεδον παντα full!! respect Edited December 18, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Δεν ειναι συμβατα. Ουτε η οθονη , ουτε τα πληκτρα Edit: Ρε παιδια.. τι απιστευτο σημα εχει αυτο το 6310i. Μυριαδες κινητα εχουν φορεσει την what's up sim μου και στο σπιτι μου ειμαι παντα με μια εως καμια παύλα σημα. Το 6310i ειναι σχεδον παντα full!! respect Χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος επειδη το εχω ζησει αυτο που λες με 7110 ξερεις εκεινο το θηριο..το σκεφτηκα και αλλιως... δηλαδη μηπως η ενδειξη δεν ειναι σωστη?Εκτος αν το SAR του ειναι και γω δεν ξερω ποσο και σου κανει το κεφαλι ψητο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 μόνο και μόνο που 'παίζει' το σήμα και προσπαθεί γενικά η συσκευή να 'πιάσει΄ δίκτυο,γίνεσαι τοστιέρα,τόσο σε παλιές όσο και σε καινούριες συσκευές Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Χωρις να ειμαι και απολυτα σιγουρος επειδη το εχω ζησει αυτο που λες με 7110 ξερεις εκεινο το θηριο..το σκεφτηκα και αλλιως... δηλαδη μηπως η ενδειξη δεν ειναι σωστη?Εκτος αν το SAR του ειναι και γω δεν ξερω ποσο και σου κανει το κεφαλι ψητο. Και ομως... και με παλια κινητα δεν ειχα καλο σημα στο σπιτι μου (εχω μπολικα). 6510 & 6310i πιανανε αψογα! Οσο για το SAR, δεν ισχυει το "οσο πιο παλιο, τοσο μεγαλυτερο SAR";) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Aπο τι εξαρταται το SAR και απο τι η ληψη μιας κεραιας? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2010 Aπο τι εξαρταται το SAR και απο τι η ληψη μιας κεραιας? Το SAR ειναι διαφορετικο σε καθε κινητο και δεν ξεπερναει την τιμη που εχει στην καθε συσκευη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ναι, εννοω απο τι εξαρταται ομως, οπως και η ληψη. Δηλαδη αν γινοταν, θα εφτιαχναν μια καλη κεραια ή μια με χαμηλο SAR και θα την ειχαν σε ολα τα κινητα. Αλλα ακομα και το Ν91 4αρι ή 8αρι εχει διαφορα στον SAR. My point is, μηπως η πιο απλη κατασκευη των παλαιων κινητων ευνοει το καλυτερο σημα (στην περιπτωση του 6510 και του 6310 που λες) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Δεν ξερω μπορει... αλλα πως εξηγεις πως το ακομα παλιοτερο και απλοτερο Εricsson T28s ειχε SAR ...στον Θεο? (περιπου 1.20), η το Philips Genie (ακομα παλιοτερο και ακομα υψηλοτερο SAR) Σε αυτα που ρωτας παντως... ας μας απαντησει καποιος που το κατεχει καλυτερα το θεμα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Διαφορετικο R&D μεταξυ των εταιριων και διαφορετικοι αλγοριθμοι κωδικοποιησης των δεδομενων υποθετω. Αλλωστε τα σημερινα κινητα ειναι και 3G... σιγουρα παιζει ρολο και αυτο... (εγω παντα φανταζομουν οτι το Ν91 εχει τοσο χαμηλο SAR λογω μεταλλικης κατασκευης :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παιδιά κάνω μια επανεμφάνιση εδώ για να πω ότι πέρασα απο το μαγαζί του τύπου και μου είπε ότι δεν έχει προλάβει να κοιτάξει πράμα γιατί τρέχει και τρέχει και τρέχει. Οπότε και γω δε μπαίνω στον κόπο να τον ξαναενοχλήσω γιατί δε φαίνεται και ιδιαίτερα πρόθυμος. Αυτά γιατί νιώθω ότι κρέμασα τα παιδιά που μου έιχαν ζητήσει πραγματάκια εκείνο τον καιρο :). Ζητώ συγγνώμη. Ασχετο : οταν λετε για κυριακατικο παζαρι που λέτε ; Στην Αθήνα που ; Και τα μαγαζάκια στην Ομονοια υπάρχει κάποιος δρομος εκεί που είναι το "κεντρο" ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Εχει παζαρι στον πεζοδρομο του Θησειου, στον Πειραια, στο Σχιστο. Αυτα ειναι τα 3 πιο μπαμ. Στην Ομονοια οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ενας δρομος μονο. Ειναι ΟΛΑ τα μαγαζια και μαγαζακια στα δρομακια, δρομους και στοες τριγυρω απο την πλατεια. σχεδον παντου δηλαδη. Και μεταξυ πλατειας βαθης και Ομονοιας εχει πραγμα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παδια εσεις μεταξυ των 2 ποιο θα προτιμουσατε για δευτερο? 6310i ή 6100? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 6100,Πιο βολικό σε μέγεθος και εγχρωμο:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 Παδια εσεις μεταξυ των 2 ποιο θα προτιμουσατε για δευτερο? 6310i ή 6100? Εγώ το 6310 που είναι από τα πολύ αγαπημένα μου:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 6310i γιατι δεν μου αρεσει το S40 UI. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Nokia 3210 Brought Back From the 90′s by Lekki http://thenokiablog.com/wp-content/uploads/2010/12/nokia_3210_1.jpg Remember when we used our phones just for talking and playing snake? French company called Lëkki is bringing back the iconic Nokia 3210 in green, yellow, and black and selling them for $98. Pay an extra $13 for your own color combination. They will work on GSM 900 / 1800 networks and ship with a new battery. http://thenokiablog.com/2010/12/24/nokia-3210-retro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Για μπιπ ψαχνουν? ποιος θα δωσει 98 δολλαρια για αυτο? σε οποιο σπιτι και να ψαξεις εχει 2-3 κρυμενα.. :p Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 σε οποιο σπιτι και να ψαξεις εχει 2-3 κρυμενα.. :pΑυτό είναι αλήθεια:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 για το 8850 τα έδινα αν ερχοταν με κουτι και παρελκόμενα as new..Στο ebay δεν τα βλέπω πολύ σόι και δέν θα παίζουν και με 3g sim card Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 8850 αν το παρεις απο κινεζο πωλητη (ebay) τι θα λεει απο πισω? λογικα θα ειναι οπως ενα 7110 που ειχα παρει παλια απο Honk Kong που ελεγε "Made in Indonesia" , σωστα? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts