pgetsopoulos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 (edited) δε βλεπω να βρισκω με τιποτα... εδιτ: α ιδια με το Ν76; πιστευω θα βρω ευκολα... Edited August 17, 2012 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 δε βλεπω να βρισκω με τιποτα... εδιτ: α ιδια με το Ν76; πιστευω θα βρω ευκολα... Για δες εδω Φορτιστής Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδιά ξεφεύγουμε από τα Nokia όμως...;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Για δες εδω Φορτιστής thanks, απο οτι ειδα κανει :D το Ν76 απο οτι ειδα δεν εχει κουμπι καμερας και πιθανοτατα να εχει χαλασει απο μεσα, οχι απλα να λειπει το πληκτρο... αν ισχυει αυτο, το κουμπι θα ειναι σε καμια πλακετα πανω? η ξεχωριστο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 thanks, απο οτι ειδα κανει :D το Ν76 απο οτι ειδα δεν εχει κουμπι καμερας και πιθανοτατα να εχει χαλασει απο μεσα, οχι απλα να λειπει το πληκτρο... αν ισχυει αυτο, το κουμπι θα ειναι σε καμια πλακετα πανω? η ξεχωριστο; πανω στην πλακετα! ειχα το ιδιο προβλημα με το 6680, πηγα στην nokia,βγαλαμε ενα κουμπι απο ενα αλλο κινητο,επιασε ενα κολλητηρι εκανε κατι κολπα εκει και ετοιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Μαλλον πρεπει να βαλουμε και το αλλο νημα των Ericsson μπρος. Για γραφτε και λιγο εκει :lol: Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 πανω στην πλακετα! ειχα το ιδιο προβλημα με το 6680, πηγα στην nokia,βγαλαμε ενα κουμπι απο ενα αλλο κινητο,επιασε ενα κολλητηρι εκανε κατι κολπα εκει και ετοιμο! Ακριβώς... Κι αν το έχεις το άθλημα (έχεις και τα εργαλεία!), το κάνεις μόνος! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 πανω στην πλακετα! ειχα το ιδιο προβλημα με το 6680, πηγα στην nokia,βγαλαμε ενα κουμπι απο ενα αλλο κινητο,επιασε ενα κολλητηρι εκανε κατι κολπα εκει και ετοιμο! αουτς... δε το κατεχω καθολου :p δεν εχω προσπαθησει ποτε αν και τα εργαλεια τα εχω... χρηστο την αλλη φορα θα εχεις δουλεια :lol: θα ρωτησω βεβαια και στην νοκια ποσο παει το μαλλι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 Παιδια σοβαρα σας μιλαω τον κοιτουσα καλα καλα,το εκανε τοσο γρηγορα! χειρουργος κανονικος..ειναι και λιγο τεχνη αυτο το πραγμα! εμενα πιανουν τα χερια μου...αλλα αυτο θελει προπονηση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2012 και απο οτι εμαθα αυτος στο παλιο φαληρο εκλεισε, αλλον εμπιστοσυνης δεν εχω... της Ν.Σμυρνης που μενω το βρισκω ψιλοαθλιο... τελος παντων, θα παω να ρωτησω και βλεπουμε... αλλιως φωτο με χρονοδιακοπτη :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Mε γεια Πέτρο! :) Εμ αμα τα είχες από χθες και μου λεγες, και μπαταρία για το 6111 είχα, και φορτιστή για Τ18s παίζει να χω.... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 και τα 2 βραθηκαν εντελως τυχαια απο αναζητηση σε ενα παταρι για κομματια subbuteo :p νταξει, 7 ευρω ειδα τον φορτιστη, μπαταρια για το 6111 δε πεθαινω να βρω κιολας :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 3310,3410,3510,3330,5110... τι να τσιμπησω? ολα στο 1 $ :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Kοίτα, εγώ θα σου πρότεινα το 5110 και (ποιό άλλο θα λεγα δηλαδή) το 3410! :p Λειτουργικά ή ... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 αγνωστο, και χωρις μπαταρια :p αλλα για 1 ευρω αξιζει ακομα και χαλασμενο :) εδιτ:εχει και Siemens C35-C45, με μπαταρια το 1 αλλα επισης αγνωστο αν δουλευουν... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Εγώ θα σου έλεγα να τα τσιμπήσεις και τα 5 νόκια... Ούτε στο μπιτ παζαρ δεν τα παίρνεις με 5... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 το θεμα ειναι οτι τα εχει ξεχωριστες αγγελιες, θα του στειλω μηνυμα να με τα στειλει ολα μαζι γιατι αλλιως δε συμφερουν τα μεταφορικα ;) ενδιαφερεσαι εσυ η κανας αλλος για κανεναν να του στειλω λινκ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Εγώ όχι. Αν εξαιρέσεις 3410/3330/C45 που έχω, τα υπόλοιπα είναι εύκολα κομμάτια.... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 το θεμα ειναι οτι τα εχει ξεχωριστες αγγελιες, θα του στειλω μηνυμα να με τα στειλει ολα μαζι γιατι αλλιως δε συμφερουν τα μεταφορικα ;) ενδιαφερεσαι εσυ η κανας αλλος για κανεναν να του στειλω λινκ? Απο aggeliopolis ειναι? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 οχι, ricardo, ενας απο ροδο(νομιζω) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 Λοιπον, σιγουρευτηκα οτι απλα λειπει το πληκτρο του Ν76 της καμερας, δεν εχει χαλασει (ευτυχως!) το 6111 εχει φακο? το ειδα στο ιντερνετ αλλα δε βρηκα κατι στο δικο μου! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Όσο σκέφτομαι ότι το πρώτο μου κινητό, το Nokia 2100 είναι ακόμη στο συρτάρι μου πλήρως λειτουργικό τη στιγμή που όλα τα νέα (smartphones ή όχι) χαλάνε πολύ σύντομα και πολύ εύκολα με κάνουν να το θέλω πίσω και να έχω ως κύριο μόνο αυτό. :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Όσο σκέφτομαι ότι το πρώτο μου κινητό, το Nokia 2100 είναι ακόμη στο συρτάρι μου πλήρως λειτουργικό τη στιγμή που όλα τα νέα (smartphones ή όχι) χαλάνε πολύ σύντομα και πολύ εύκολα με κάνουν να το θέλω πίσω και να έχω ως κύριο μόνο αυτό. :love: Το ίδιο σκέφτομαι και γω όταν βλέπω στο κουτί που τα έχω 8850, 3310/3330 και 7210... Άλλες εποχές, αγαπημένες. Αυτές νοσταλγούμε όλοι εδώ! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Ν91 στο 100ρι, αψογο, με βαση φορτισης.... τι λετε; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 με κουτι και τα παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts