Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω θα το τολμούσα να το κάνω όλο μαύρο. αλλά δε γνωρίζω αν υπάρχουν προσόψεις, πληκτρολόγια, κλπ

Xρειάζομαι πίσω καπάκι,πλαϊνά πλήκτρα,qwerty πλήκτρα και προστατευτικά γι'αυτό,τα οποία βρίσκονται σχετικά εύκολα...

Aλλά με ψήνει για υβρίδιο ρε γ@μωτο...Aυτή είναι η πλάκα...'Oμορφο μου φαίνεται εμένα,αν και ανάλογα σχόλια με τα δικά σας άκουσα κι από τον bro μου...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Αδερφε αν εσενα σου φαινεται ομορφο το κανεις, οτι και να λεμε. ;)

Απλα εγω θα ξανατονισω οτι ειναι σημαντικο να αγορασεις γνησια ανταλλακτικα εφοσον μπορεις. Η ποιοτητα και η εφαρμογη (βασικο!) των γνησιων δεν βρισκεται σε κανενα κινεζικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αδερφε αν εσενα σου φαινεται ομορφο το κανεις, οτι και να λεμε. ;)

Απλα εγω θα ξανατονισω οτι ειναι σημαντικο να αγορασεις γνησια ανταλλακτικα εφοσον μπορεις. Η ποιοτητα και η εφαρμογη (βασικο!) των γνησιων δεν βρισκεται σε κανενα κινεζικο.

Eννοείται αυτό...Καλύτερο από αυθεντικό δεν υπάρχει...'Aσε που το κινητό ήταν τόσο ποιοτικό,που δεν του πάει κάτι μούφα πάνω του...

Btw οι προσόψεις που έχουν μπει είναι αυθεντικές,απλά τα πλήκτρα έμειναν στάσιμα και προσωρινά έτσι...

*Aκόμα κι έτσι όπως το είδατε,αλλά και όταν ήταν χάλια εντελώς,το E72 ήταν/είναι για πέταμα μπροστά του...Πολύ πλαστικούρα...

plankton69 - Χρήστος 

Kαι το δικο μου το εκανε αυτο εξαρχης. Δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.

Ευχαριστώ Νίκο! :)

εγω θα το τολμούσα να το κάνω όλο μαύρο. αλλά δε γνωρίζω αν υπάρχουν προσόψεις, πληκτρολόγια, κλπ

πήρα αυτή τη μπαταρία για το 6260

η οριτζιναλ και μια κινεζια που ειχα πριν, φουσκωσαν

Ρε χαμένε, έχω 2-3 bl-4c δεν με είπες να σ' έδινα καμμία;:)

Έβαλα μια Vodafone στο 6260 και το λειτουργώ σαν 2ο :p Βασικά το έχω απλά για να το λειτουργώ, τίποτα άλλο.

Πρόσωψη πού βρίσκω τώρα;:confused:

ρε παιδια, μολις επεσα σε μια δημοπρασια και δινουν το 1100 στα 3000ε.. ειναι καλα made in germany (bochoum) το κοιταξα και στο ebay και το δινουν 500ε και κει! το googlaρα και λενε κατι για υποκλοπες τραπεζας! δεν πολυκαταλαβα... τι παιζει με αυτο?!? :confused: ας ενημερωθουμε μπας και ξεφυγουμε απο απατες... ξερει κανεις τιποτα για αυτο το Νοκια 1100?

ρε παιδια, μολις επεσα σε μια δημοπρασια και δινουν το 1100 στα 3000ε.. ειναι καλα made in germany (bochoum) το κοιταξα και στο ebay και το δινουν 500ε και κει! το googlaρα και λενε κατι για υποκλοπες τραπεζας! δεν πολυκαταλαβα... τι παιζει με αυτο?!? :confused: ας ενημερωθουμε μπας και ξεφυγουμε απο απατες... ξερει κανεις τιποτα για αυτο το Νοκια 1100?

Έχω κι εγώ 3-4 και μου μπήκαν ιδέες κατά καιρούς με διάφορα που έβλεπα στο ebay ... Έχουμε και κρίση ... Δεν το πολυσυμπάθισα και ποτέ (οπότε θα το έδινα άνετα) ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Έχω κι εγώ 3-4 και μου μπήκαν ιδέες κατά καιρούς με διάφορα που έβλεπα στο ebay ... Έχουμε και κρίση ... Δεν το πολυσυμπάθισα και ποτέ (οπότε θα το έδινα άνετα) ...

μα τι ακριβος κανουν?? δεν πολυκαταλαβα.. εσυ πας δηλαδη και 5000ε χαλαρα :p αλλα πανε για εγκληματικους σκοπους :shifty:

Ισχύουν όμως όσα λένε,ή απλά για να λένε είναι;Ποτέ δεν κατάλαβα τι μπορεί πραγματικά να κάνει(με βάση τα λεγόμενα πάντα),αλλά για το ''έτσι'' της υπόθεσης θα έψαχνα ένα,αλλά φτηνό...

plankton69 - Χρήστος 

Ισχύουν όμως όσα λένε,ή απλά για να λένε είναι;Ποτέ δεν κατάλαβα τι μπορεί πραγματικά να κάνει(με βάση τα λεγόμενα πάντα),αλλά για το ''έτσι'' της υπόθεσης θα έψαχνα ένα,αλλά φτηνό...

δηλαδη τι λενε οτι κανουν? διαφωτιστε μας!! εκτος και αν απαγορευεται στο φορουμ :!:

Ρε χαμένε, έχω 2-3 bl-4c δεν με είπες να σ' έδινα καμμία;:)

Έβαλα μια Vodafone στο 6260 και το λειτουργώ σαν 2ο :p Βασικά το έχω απλά για να το λειτουργώ, τίποτα άλλο.

Πρόσωψη πού βρίσκω τώρα;:confused:

εμ που αν ξερω ρε ζήση:O δε πειράζει! άλλωστε έπρεπε να πάρω κάποια στιγμή

για πρόσοψη πάνε εκεί στη μεραρχίας! και ετοιμάσου για αυτοκτονία οταν ακούσεις το ποσό. το είχαμε συζητήσει στο τει αν δε κάνω λάθος;)

για πιο οικονομικά(original) κοίταξε λίγα ποστς πιο πίσω. εγώ fake σκέφτομαι να πάρω, γιατί € δε θέλω να δώσω πολλά

δηλαδη τι λενε οτι κανουν? διαφωτιστε μας!! εκτος και αν απαγορευεται στο φορουμ :!:

Tο είχαμε αναφέρει και παλιότερα...Λένε ότι μπορεί να υποκλέψει κωδικούς τραπεζικών συστημάτων,μιας και μπορεί με custom firmware να το κάνει...Aλλά δεν με πείθει...Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...

plankton69 - Χρήστος 

Υποτίθεται ότι με το 1100 με κάποιον τρόπο που δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο net μπαίνεις στο Phone Banking κάποιων τραπεζών ... Ελάχιστη πληροφόριση υπάρχει στο net. Απλά υπάρχουν κάποιες δημοπρασίες στο ebay κυρίως και όχι μόνο που τα πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές ... Από κει και πέρα, δεν ξέρω κι εγώ κάτι παραπάνω ... Ούτε καν το αν τελικά πουλιούνται σ' αυτές τις τιμές ...

Πάντως, αν κάποιος θέλει κανένα (σ' αυτές τις τιμές) εδώ είμαι :lol: Έχω 3-4 άριστα ... και όλα είναι Made in Germany κλπ κλπ ... :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

εμ που αν ξερω ρε ζήση:O δε πειράζει! άλλωστε έπρεπε να πάρω κάποια στιγμή

για πρόσοψη πάνε εκεί στη μεραρχίας! και ετοιμάσου για αυτοκτονία οταν ακούσεις το ποσό. το είχαμε συζητήσει στο τει αν δε κάνω λάθος;)

για πιο οικονομικά(original) κοίταξε λίγα ποστς πιο πίσω. εγώ fake σκέφτομαι να πάρω, γιατί € δε θέλω να δώσω πολλά

Αν το 'χαμε συζητήσει λέει... Ανέκδοτο είναι ο τυπάς!:lol::p

Ερώτηξη: Να το κάνω μαύρο ή να το κρατήσω ασημί; Ο Χρήστος λέει μαύρο... Οι υπόλοιποι;:confused:

μιλάς για μαυρο-μαυρο ή το μαυρο-καφε(αυτό έχω);

λέω να το κανω μαυρο-μαυρο αν ισχύει το χρώμα της συγκεκριμένης

και μπλε ή κόκκινο θα ήταν ενδιαφέρων. ή καρναβάλι; :p

Υποτίθεται ότι με το 1100 με κάποιον τρόπο που δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο net μπαίνεις στο Phone Banking κάποιων τραπεζών ... Ελάχιστη πληροφόριση υπάρχει στο net. Απλά υπάρχουν κάποιες δημοπρασίες στο ebay κυρίως και όχι μόνο που τα πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές ... Από κει και πέρα, δεν ξέρω κι εγώ κάτι παραπάνω ... Ούτε καν το αν τελικά πουλιούνται σ' αυτές τις τιμές ...

Πάντως, αν κάποιος θέλει κανένα (σ' αυτές τις τιμές) εδώ είμαι :lol: Έχω 3-4 άριστα ... και όλα είναι Made in Germany κλπ κλπ ... :lol:

πρεπει ναι και made in bochum συγκεκριμενα.. αποτι εψαξα περισσοτερο μαλλον μυθος ειναι και γινοταν για πολυ περιορισμενο διαστημα! μετα οι τραπεζες το αντιληφθησαν και πηραν τα μετρα τους..

@Zisis1992 κανε το μαυρο!! μοιαζει περισσοτερο με Nseries ετσι ;) ειναι και πιο ομορφο..

Μάγκα μου αυτό το θέλω ΤΩΡΑ! http://www.ebay.com/itm/JET-BLACK-Full-Housing-Cover-Facia-Kit-for-Nokia-6260-/370280532067?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item5636708863

Αλλά... Πρέπει να σε βρω για να κάνουμε την εγχείρηση...:p

Edit: Τελικά μάλλον μαύρο...

http://mobilecrunchy.com/wp-content/uploads/2012/03/Nokia-6260-Review.jpg

Edit2: Ψήνομαι άγρια και γι αυτά τ' ακουστικά... Σε συνδιασμό με ένα απλικέησιο ( :p ) για μουσικά θα είναι jet! http://www.ebay.com/itm/Genuine-Original-NOKIA-HS-29-music-headset-pop-port-handsfree-/160655501014?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2567d066d6

Edited by Zisis1992

Ελπιζω οταν με βρεις να εχεις και ζεστο παραδακι γιατι προτιμω να βγαλω την σπληνα μου με νυχοκοπτη και να την φαω παρα να ξανακανω ο,τι εκανα προχθες. :p

Και αφου χρωσταω φωτο (κλeeck για μεγαλυτερη)

http://i.imgur.com/ZmJzrl.jpg

Υποψην, αυτη που παραθετεις ειναι πιο μουφεξ απο την δικη μου, γιατι ενω ειναι μαυρη το μερος με τις βουλιτσες ειναι ασημι.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτά τα 2(το ένα πάνω από το ηχείο και το άλλο αριστερά) "σπυράκια" που φαίνονται τι ειναι;

μια χαρά φαίνεται η πρόσοψη.

η υφή της σε σχεση με την ορίτζιναλ πως είναι;

πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης βλέπω δεν άλλαξες. δεν υπήαρχαν στην πρόσοψη;

μπορείς να βγάλεις αλλες 2 φωτό; μια από πίσω και μια με ανοιχτο το καπάκι :)

Τα 'σπυρακια' ειναι η απυθμενη βλακεια που με δερνει.

Με αλλα λογια ειναι οι... βιδες... που βιδωσα υπερβολικα... (ναι, τρου στορυ :rolleyes:) και κοντεψαν να βγουν απο την αλλη μερια....

Για την υφη δεν μπορω να σου πω γιατι πριν ηταν ξυμμενο με γυαλοχαρτο και βαμμενο με μαρκαδορο, οποτε απο αυτο που ειχα σιγουρα καλυτερη :lol:

Παντως περα απο την πλακα ειναι ουδετερη στην αφη, η ομοιομορφια ειναι επισης καλη. Αν και νομιζω οτι το κινητο εχασε αρκετα σε feeling στιβαροτητας.

Πληκτρα γιοκ, αυτα ειναι και βαμμενα μαυρα, πρεπει να τα καθαρισω για να φανει το χρωμα τους.

Το τζαμακι παντως ειναι πολυ βρωμικο, απο μονο του. Δεν ξερω γιατι. Και η ποιοτητα σαφως χειροτερη απο του στοκ. Μπορει να παω σε οριτζιναλ γιατι εχω ακομα ενα προβλημα

http://i.imgur.com/kkTKLl.jpg

...δεν κουμπωνουν τα πληκτρα. Πρεπει να το λυσω παλι και να το δω πιο προσεκτικα.

http://i.imgur.com/7Rw6cl.jpg

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: οι βίδες λέει! :lol: μα καλά, τόσο κινεζιά η πρόσοψη; μια φλούδα πλαστικο; :p

τελικά το χρώμα είναι μαυρο-μαύρο;

γιατί το δικο μου(οριτζιναλ) καφετίζει λίγο

θενκ για τις φωτό!

Καφετιζει ε? Coffe black λεγεται btw, και οχι, αυτο ειναι μαυρο-μαυρο.

Δεν ξερω τι θα κανω, η βλακεια ποια ειναι:

Κανω δοκιμες χωρις πλαστικα (μονο καλωδιοταινιες-πλακετα-μπαταρια-οθονη). Ειχα κανει την κουτσουκελα με την καλωδιοταινια, βλεπω η οθονη δειχνει μονο ασπρο, οποτε λεω 'νταξ, το κατεστρεψα' και σκεφτηκα οτι θα παω καποια αλλη στιγμη σε οριτζιναλ preassembled σασι (και κραταω οτι ανταλλακτικο μενει απο τα δικα μου).

Και λεω να το δεσω γιατι ειχα στο γραφειο μου 500 κομματακια διαφορα και οι γατες εκαναν παρτυ. Καθως το εδενα λοιπον, πεπεισμενος οτι ειναι χαλασμενο, δεν προσεχα τιποτα, ελεγα και να σπασει κλαιν, αφου θα το αλλαξω.

Ετσι:

α) Σπυρακια επανω λογω βιδας.

β) Ενα ωραιοτατο σπασιμο πανω απο τα πληκτρα εντασης.

γ) Εσπασα και τις ακρες απο τα πληκτρα yes/no καθως τα εβαζα (αν και αυτο διορθωνεται).

Φυσικα μολις εκανα power on, και ΑΦΟΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ μου λεει : "insert sim. problem?"

Εκεινη την στιγμη ημουν καπως ετσι

http://i.imgur.com/a23pO.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκεινη την στιγμη ημουν καπως ετσι

http://i.imgur.com/a23pO.jpg

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πρόσεχε πώς τα πετάς ρε, πονάει και ο λαιμός μου!:lol::lol::lol::p

Σοβαρά τώρα, κούκλα η πρόσοψη, αλλά μ' αυτα που είπες τελικά πρέπει να πάμε σε ορίτζιναλ... Ε mol;:worry:

Μακαρι να ηξερα πως στο δι@ολο βγαινει το μαμημενο hinge να σου πω να πας σε κινεζικη. Αλλα δεν καταλαβα, οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Αν θες να μαζοχιστεις μονος σου be my guest.

Το θεμα με την οριτζιναλ οπως εχω ξαναπει, ειναι η διαθεσιμοτητα.. κυκλοφορουν καποια διασπαρτα κομματια στο ebay, αλλα οχι ολα (και οχι σε ολα τα χρωματα). Οποτε ειτε το κινητο σου θα ειναι σαν παρδαλο κατσικι, ειτε θα εισαι συνεχεια επι μηνες στο ebay μεχρι να εμφανιστει κατι.

Απο την στιγμη που θα το χρησιμοποιησεις κανονικα, μην αλλαζεις προσοψη γιατι και η καινουρια θα γινει πολος αν δεν εχεις θηκη/εισαι προσεκτικος, οποτε τζαμπα κοπος. Αμα το πειραξεις παντα κατι δεν θα ειναι σωστο μετα... οποτε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε συ, αλλά οκ, προσεκτικός είμαι (ειδικά με τέτοια κινητά:O) αλλά έχει ξεφτύσει το χρώμα σε κάποια σημεία, εκεί είναι το πρόβλημα... btw βρήκα και εφαρμογές για το κινητό, όλα οκ.

Επίσης:

Aν θες να δοκιμασεις μονος σου ξαναλεω καντο! Δεν σε εμποδιζω, απλα σε προειδοποιω. Προσεξε μονο η προσοψη που θα παρεις αν ειναι μαυρη, στο πανω μερος εκει που εχει βουλιτσες να ειναι και εκεινο μαυρο (γιατι η προσοψη που εδειξες πριν ειναι ασημι εκει).

Απο κει και περα αν θες οποιαδηποτε πληροφορια/βοηθεια (-hinge) στο λυσιμο/δεσιμο ειμαι εδω για full support.

Το βιντεακι που παραθετεις δεν λεει ουτε καν την μιση ιστορια ;) Μεχρι εκει στο λυνω και γω με κλειστα ματια.

edit

Εντωμεταξυ βλεπω οτι προσοψεις κτλ για 6600 βρισκονται δυσκολα, οποτε για το αυγουλακι μου μαλλον μεσα στο πασχα θα παρω οτι χρειαζομαι

Προσοψη

PCB για τα πληκτρα (το 2 που δεν πιανει + βλεπω οτι τα led ειναι πανω στην ταινια, και τα δικα μου εχουν εξασθενησει πολυ μετα απο 8 χρονια οποτε καλη ευκαιρια)

Το λαστιχενιο on-off button (γιατι το δανεισα σε εναν φιλο μου, και τωρα εχει μια νυχια επανω. Μονο εγω δεν χρησιμοποιω τα νυχια μου αλλα τις ακρες των δακτυλων οταν παταω κατι στο κινητο? wtf)

Υπολογιζω να βγει κατω απο 20 γιουρια το ολο θεμα.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]