pgetsopoulos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 νομιζω βλεπω ενα λατρεμενο Ε70 :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 και ενα λατρεμενο 7650 επισης!! αλλα ολα εχουν καποιο προβλημα λεει.. κριμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 νομιζω βλεπω ενα λατρεμενο Ε70 :D Νομιζεις... 6820 ειναι...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ειπα και γω, βρεθηκε ατομο που να το εχει? πφφφφ ουτε που το θυμομουν αυτο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 λολ γιατί να είναι παράνομο ρε; :p Εγώ σε είπα, θα τον πάρω τηλέφωνο... Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) 6600? Ακομα το κυνηγας? :p Ρε, μηπως θες να παω να ριξω μια ματια στο μαγαζι που πηρα το Ν91 μου? Οταν ειχα παρει το Ν91 πρεπει να ειχε καμια 10αρια 6600. Αμα εχει θα ρωτησω τιμες και θα σου πω. ΕΔΙΤ: ΜΑΔΕΡ ΟΦ ΓΚΟΝΤ Εβγαλα το 6600 μου για να παιξω λιγο μαζι του... και το '2' που δεν επιανε καλα... τωρα πιανει μια χαρα!!! Εφτιαξε μονο του?! Edited March 27, 2012 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτό το κινητό έχει ψυχή! Το 'ξερα!:D Νίκο, αν περάσεις από 'κει καμμιά μέρα, ναι, ρίξε μια ματιά... Μετά ότι χάρη θες!:D (εκτός απ' το 5510 μου φυσικά:O:cool:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Θα περασω αυριο που δεν εχω να παω στην σχολη και θα σου πω.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 ΕΔΙΤ: ΜΑΔΕΡ ΟΦ ΓΚΟΝΤ Εβγαλα το 6600 μου για να παιξω λιγο μαζι του... και το '2' που δεν επιανε καλα... τωρα πιανει μια χαρα!!! Εφτιαξε μονο του?! τα 1,4,7 εμενα ειναι με τα κεφια τους :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) 6600? Ακομα το κυνηγας? :p Ρε, μηπως θες να παω να ριξω μια ματια στο μαγαζι που πηρα το Ν91 μου? Οταν ειχα παρει το Ν91 πρεπει να ειχε καμια 10αρια 6600. Αμα εχει θα ρωτησω τιμες και θα σου πω. Nαι...Και μάλλον το πάει κομμάτι-κομμάτι... Σε είπα,αν πάω για σαφάρι θα τσεκάρω αν έχει κάποιος κανένα...Κρίμα θα είναι να πάρεις το ερείπιο... Edited March 27, 2012 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 1ος ερανος αγαπης Myphone.gr "Ενα 6600 για τον Ζηση" :p :lol: Τα εσοδα θα διατεθουν για την αγορα και συμμαζεμα ενος κλασσικου νοκια κινητου. Δωσε και εσυ ελπιδα σε εναν συμφορουμιτη που προσπαθει να πραγματοποιησει το ονειρο του.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 1ος ερανος αγαπης Myphone.gr "Ενα 6600 για τον Ζηση" :p :lol: Τα εσοδα θα διατεθουν για την αγορα και συμμαζεμα ενος κλασσικου νοκια κινητου. Δωσε και εσυ ελπιδα σε εναν συμφορουμιτη που προσπαθει να πραγματοποιησει το ονειρο του.:p Ρε ας κατέβει...Με ένα τσουβάλι 6600 θα φύγει...Εκτός αν είναι γκαντέμης...:lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Κοιτα και να μην κατεβει... του το ανεβαζω εγω ;) Αν θελει βεβαια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Εξαρτάται guys, αν έχω τα λεφτά ανετίλα, το τσιμπάω! :D Αλλά την Παρασκευή πάω εγώ Θεσσαλονίκη...:lol: Θα ειδοποιήσω για meeting αν προλάβω, γιατί δεν ξέρω για πόσο θα κάτσω. Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Πηγα, και ειχε!! :D Τιμη μου ειπε 50 ευρω, μολις τον ρωτησα για καλυτερη αμεσως ειπε 40. Αν ψηνεσαι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Πηγα, και ειχε!! :D Τιμη μου ειπε 50 ευρω, μολις τον ρωτησα για καλυτερη αμεσως ειπε 40. Αν ψηνεσαι... Δηλαδή εγώ ήμουν τυχερός που το πήρα με τα μισά;;;:confused: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 20 ευρω για 6600 ειναι πολυ καλα λεφτα. Εγω προσωπικα θα εδινα μεχρι ενα 30αρι αν ηταν σε καλη κατασταση, οχι παραπανω. Αν μπορει να βρεθει 6600 με λιγοτερα χρηματα εννοειται οτι πας για εκει, αλλα εγω μεχρι εδω μπορω να ψαξω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 20 ευρω για 6600 ειναι πολυ καλα λεφτα. Εγω προσωπικα θα εδινα μεχρι ενα 30αρι αν ηταν σε καλη κατασταση, οχι παραπανω. Αν μπορει να βρεθει 6600 με λιγοτερα χρηματα εννοειται οτι πας για εκει, αλλα εγω μεχρι εδω μπορω να ψαξω :p Mπορεί να βρεθεί,αφού ήδη βρέθηκε και πάρθηκε από μένα...Δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο..Πούλησε πολύ,και θα πουλάει σαν μεταχειρισμένο για καιρό ακόμα... Θα κάνω αν είναι μια βόλτα,κάποια από αυτές τις μέρες,στα μαγαζάκια που ξέρω,και θα έχετε feedback... Safari time! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 20 ευρω για 6600 ειναι πολυ καλα λεφτα. Εγω προσωπικα θα εδινα μεχρι ενα 30αρι αν ηταν σε καλη κατασταση, οχι παραπανω. Αν μπορει να βρεθει 6600 με λιγοτερα χρηματα εννοειται οτι πας για εκει, αλλα εγω μεχρι εδω μπορω να ψαξω :p Κατ' αρχάς 6600 ευχαριστώ. :p Δεύτερον, απάντησες μόνος σου Νίκο μου, μέχρι 30 άντε 35 καλά είναι. Στην Ομόνοια σε πουλάνε Ν70 ΜΕ με 50. ;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Εδω ειναι θεσσαΛΛΛονικη ομως :p Τεσπα αν μπορεις να βρεις σε μικροτερη τιμη εννοειται go for it. Το θεμα ειναι οτι αν δεν βρισκεις, δινεις παραπανω ή δεν δινεις τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Μωρέ αν είχα θα έδινα, αλλά δεν έχω παραπάνω... Οπότε ψάχνω για λογικές τιμές.. Χμμμ... Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Great news everyone! Εφτασε η προσοψη για το 6260 μου! Απο αυριο που θα την εχω στα χερια μου, θα εχετε και φωτογραφιες. αλλα! εχω ενα προβλημα. Εχασα ολες μου τις torx μυτες. Οποτε μπορει να μην μπορεσω να το ανοιξω (ελπιζω να δινουν κανα εργαλειο οι κινεζοι μεσα). Faith στα ΕΛΤΑ kinda restored. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Great news everyone! Εφτασε η προσοψη για το 6260 μου! Απο αυριο που θα την εχω στα χερια μου, θα εχετε και φωτογραφιες. αλλα! εχω ενα προβλημα. Εχασα ολες μου τις torx μυτες. Οποτε μπορει να μην μπορεσω να το ανοιξω (ελπιζω να δινουν κανα εργαλειο οι κινεζοι μεσα). Faith στα ΕΛΤΑ kinda restored. [OffTopic Mode]Σαφέστατη η επιροή από το αγαπημένο μου Futurama :lol::p:D[/Off Topic Mode] Μιας και είσαι Θεσσαλονίκη και ειδικά αν είσαι Ανατολικά, προσφέρω service στο χώρο μου (με Torx κλπ) και τον ανάλογο Coffee βέβαια :) Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Ευχαριστω παρα πολυ!:) Εργαλεια θεσσαλονικη εχω παντως, απλα φευγω αυριο για πατρικο και ηλπιζα να κανω την εγχειρηση εκει. Χρειαζομαι επισης και πληκτρα (2 κομματια) τα οποια δεν αγορασα σε περιπτωση που η προσοψη δεν ερχοταν ή δεν ταιριαζε (κινεζια γαρ). Η αληθεια παντως ειναι οτι το 6260 ειναι καπως ζορικο στην αποσυναρμολογηση. Για παραδειγμα δεν εχω ιδεα πως χωριζεται το πανω με το κατω μερος. Μεχρι και οι οριτζιναλ προσοψεις που εβρισκα κατα καιρους στο ebay ερχονταν ετοιμες συναρμολογημενες (βιδωνες ακομα 2-3 πλαστικα, αλλα ο 'κορμος' ηταν ηδη assembled) Αν μη τι αλλο θα ειναι.... ενδιαφερον! Εχει και μια βιδα τερμα κουρεμενη... Θα γινει πολεμος... [οφφτοπικ] farnsworth ftw! [/οφφτππικ] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Στο net υπάρχον ένα κάρο οδηγοί για το πως θα το ανοίξεις. Εγώ πάντα βρίσκω πρώτα έναν οδηγό πριν ανοίξω κάτι ... Δυστυχώς δεν το έχω για να σε βοηθήσω στο άνοιγμα, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρεις. Για την κουρεμένη βίδα, θέλει προσοχή. Αν λείπει τελείως το κεφάλι, ανοίγεις το κινητό χωρίς να την πειράξεις και μετά την πιάνεις με μιτοτσίμπιδο και την αφαιρείς. Αν έχει κεφάλι αλλά χαλασμένη την "τρύπα" torx, θα το παλέψεις με μικρό ίσιο κατσαβίδι, ελάχιστα μεγαλύτερο από την χαλασμένη τρύπα του torx. το οποίο θα "φας" με Dremmel ώστε να γίνει κοφτερό ... θα το πιέσεις στην τρύπα και θα φτιάξεις έτσι νέο οδηγό για να την αφαιρέσεις ... Λογικά οι βίδες αυτές ΔΕΝ είναι τέρμα σφιγμένες, οπότε ΔΕΝ θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα ... αρκεί να κινηθείς σιγά-σιγά ώστε να μη γίνει μεγαλύτερη ζημία. Πάντως και μια ... παρατήρηση ... Βρε συ, συλλέκτης άνθρωπος, κινέζικη πρόσοψη θα βάλεις στο 6260 ????? Κρίμα ... Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ ! :( Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts