zerow Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Gun metal. Πωωω έρωτας. Απλα ! Και για το θέμα της μπαταρίας, έπαιρνες του σιρόκου και βελτιωνόταν. Το είχε όμως ο πατέρας ενός φίλου και δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένος από το θέμα της τηλεφωνίας (σήμα, ακουστικό). Εdit: Enema με τα λινκ σε μισώ! Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 88xx http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=27322 <-8890 snakeskin.... Με δέρμα φιδιού;;; :blink::blink::blink: Λίγο «κιτσαριό» δεν είναι;;;Προσωπικά αν έκανα κάτι τέτοιο,θα ήταν με carbon μεμβράνες,σαν αυτές που βάζουν στα αυτοκίνητα...Αυτό είναι παρατραβηγμένο... :lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Και το carbon ειναι καγκουρικο :shifty: ΟΕΜ λεμε :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Και το carbon ειναι καγκουρικο :shifty: ΟΕΜ λεμε :D Δεν διαφωνώ...Ζήτω το μέταλλο...Αλλά σε περίπτωση modding...Carbon all the way! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Δεν διαφωνώ...Ζήτω το μέταλλο...Αλλά σε περίπτωση modding...Carbon all the way! ζητω! ..πολυ χαλια το δερμα! αν και στο Oro δερμα εχουν βαλει απο πισω.. το carbon ταιριαζει ποολυ στο λευκο iPhone..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Με δέρμα φιδιού;;; :blink::blink::blink: Λίγο «κιτσαριό» δεν είναι;;;Προσωπικά αν έκανα κάτι τέτοιο,θα ήταν με carbon μεμβράνες,σαν αυτές που βάζουν στα αυτοκίνητα...Αυτό είναι παρατραβηγμένο... :lol: Δεν λες πάλι καλά που είναι ιδιοκατασκευή... Τζάμπα τα καημένα τα φιδάκια δηλαδή!:lol: Εγώ το Aston Martin το αγόραζα χθες! :O Edited March 4, 2012 by Zisis1992 Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 εγω θελω ενα 8600 αλλα που να το βρω:( αχχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ε δεν μπορει, ολο και καποιος θα πουλαει ή θα σκεφτει να το πουλησει. Μαγαζια, φορουμς, σαιτ με αγγελιες ενα σωρο... δεν θα βρεθει κανενας? Διαφορετικα http://www.ebay.co.uk/itm/NOKIA-8600-LUNA-SLIDE-2MP-CAMERA-MP3-MOBILE-PHONE-UNLOCKED-GRADE-B-/260962947750?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item3cc29a92a6 Grade B... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Grade B? Δηλαδή; Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Grade B? Δηλαδή; Αν κατάλαβα καλά Β διαλογής μεταχειρισμένο,με ελάχιστα χτυπήματα κλπ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Με αλλα λογια μαμημενο. Παιζουν ομως ανταλλακτικα ιμπεϊ για μερακληδες DYIαδες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 παιδια ξερετε κανενα μαγαζι να αγορασω προσοψη για το 3330 μου?οχι με σχεδια ομως.αλλα γνησιες μονοχρομες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εγω θελω ενα 8600 αλλα που να το βρω:( αχχχχ Ειχα παει σ ενα μαγαζι θεσσαλονικη π ειναι εκει στην σταση κολομβου, και ειχε ενα.. 400 ευρω μ ειπε η κοπελα.. απορω πως αντεξα και δεν εβαλα τα γελια...... τι γελοιοι θεε μ..... Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 εγω θελω ενα 8600 αλλα που να το βρω:( αχχχχ luna???? ένας γνωστός έδινε ένα άριστο κανένα 300άρι κομπλέ πακέτο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ειχα παει σ ενα μαγαζι θεσσαλονικη π ειναι εκει στην σταση κολομβου, και ειχε ενα.. 400 ευρω μ ειπε η κοπελα.. απορω πως αντεξα και δεν εβαλα τα γελια...... τι γελοιοι θεε μ..... Αν κατάλαβα ποιο λες,«παίζει» να έχει κλείσει κιόλας εδώ και ένα χρόνο περίπου.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 luna???? ένας γνωστός έδινε ένα άριστο κανένα 300άρι κομπλέ πακέτο παρα πολλα λεφτα για Luna αριστο 180-220e Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Αν κατάλαβα ποιο λες,«παίζει» να έχει κλείσει κιόλας εδώ και ένα χρόνο περίπου.... οχι.. πριν κανα μηνα πηγα.. ειναι 2 μαζι που ειναι διπλα διπλα.. στο ενα απο αυτα.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 οχι.. πριν κανα μηνα πηγα.. ειναι 2 μαζι που ειναι διπλα διπλα.. στο ενα απο αυτα.. Α...Βασικά εννοείς αυτά στην αρχή της Εγνατίας,που ο ένας έχει βιτρίνα κάτι παλιά Nokia...Στην στάση Κολόμβου είχε ένα,αλλά έχει κλείσει... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 τι λετε γι αυτο?? http://attica.olx.gr/nokia-8810-silver-iid-199257638 περα απο ακριβουτσικο, ο φιλος λεει οτι δεν λειτουργει, τι μπορει να χει? παιζει ν αναστηθει..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Τι ΜΠΟΡΕΙ να εχει? Τρεχα γυρευε. Και 50 ευρω. Μπα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ρε παιδιά, θυμήθηκα αυτό εδώ http://4.bp.blogspot.com/-aOSRIZ-nXWA/TdlJed0hL3I/AAAAAAAAEQ0/WTkOUT6uJ-A/s320/Nokia+N93i+Black+%25281%2529.jpg και μάλιστα ότι έφτασα στο παρά ένα να το πάρω μία εποχή καινούργιο. Πόσο να κάνει ένα τέτοιο; Θα γούσταρα ένα γιατί μου θυμίζει την καλύτερη φάση της Nokia ever. Αλλά κοιτάω μόνο για αψεγάδιαστο, οπότε δύσκολο :( Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 αυτο ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κλαμσελ που ειχε φακο καρλ ζεης η μου φαινεται? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 (edited) Ρε παιδιά, θυμήθηκα αυτό εδώ http://4.bp.blogspot.com/-aOSRIZ-nXWA/TdlJed0hL3I/AAAAAAAAEQ0/WTkOUT6uJ-A/s320/Nokia+N93i+Black+%25281%2529.jpg και μάλιστα ότι έφτασα στο παρά ένα να το πάρω μία εποχή καινούργιο. Πόσο να κάνει ένα τέτοιο; Θα γούσταρα ένα γιατί μου θυμίζει την καλύτερη φάση της Nokia ever. Αλλά κοιτάω μόνο για αψεγάδιαστο, οπότε δύσκολο :( N93i Τεραστιο, αλλα πολυ στυλατο. Προσωπικα μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο το απλο n93 (που εχω). Οντως, η νοκια στα καλυτερα της. Ηταν η εποχη που μεσουρανουσε :) Edited March 5, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 αυτο ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κλαμσελ που ειχε φακο καρλ ζεης η μου φαινεται? Aυτό είναι ναι. Πρέπει να είναι ότι πιο τερατώδες από άποψη διαστάσεων σε θέμα κινητό. Τρομερό το οπτικο ζουμ, η ποιότητα των φακών με το vga video, το wifi και φυσικά το θέμα εμφάνισης. Έδειχνε και δείχνει σαν ότι πιο τεχνολογικό υπάρχει. Απίστευτπ το design του. Το απλό ποτέ δε το συμπάθησα. Στο γερμανικό ebay, μερικά "σα καινούργια" κάνουν πάνω απο 200ε. Ρε πάνε καλά ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 το απλο ειναι σκετη γκουμουτσα! ενω το i μπορει να ειναι γκουμουτσα αλλα ειναι σαν κοσμημα..πολυ ομορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts