Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για καποιο παραξενο λογο εχω ερωτευθει το Ε70. Το θυμαται κανεις?

Aχ αυτο το symbian!:( Μπορει το s^3 να μην μου αρεσε, αλλα η τραγικη αληθεια ειναι οτι καποια βασικα πραγματα τα κανω ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απο το blade με το Ν91 (πχ κληση, sms)

Πολυ θα ηθελα να δοκιμασω μια 3rd edition fp2 συσκευη.

εδιτ: και εχει την οθοναρα του Ν90.

το ε70; και γω το λατρεύω... Εδώ ξύπνησα το θέμα του πόσα χρόνια μετά :p

button power !

Πάρε ένα ν78... Το βρίσκεις σκοτωμενο, καλή οθόνη, καλή κάμερα, απίστευτα βολίκα πλήκτρα,σκυλί(πολλές πτώσεις) και 2 χρόνια μετά...πανέμορφο

κάποια στιγμή όταν γυρίσω αθήνα θα ανεβάσω Ν73 me με ακουστικά

τα εικονίδια της αννα είναι άθλια... Σαν κατι μήλα και ρομπότ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μπααα, δεν μου αρεσει το Ν78... Μια φορα ειδα ενα Ν79 απο κοντα, και ω θεε μου, τι πλαστικουρα ηταν αυτη :ooch:

Aπο Ν μου αρεσει μονο το Ν86 απο fp2...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι φιλε, μετραει ασχημα!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Μπααα, δεν μου αρεσει το Ν78... Μια φορα ειδα ενα Ν79 απο κοντα, και ω θεε μου, τι πλαστικουρα ηταν αυτη :ooch:

Το Ν78 είχε δύσχριστα πλήκτρα για πολούς... Αλλά εμένα που το είχα χρησιμοποιήσει με είχε βολέψει!:D

Σέβας στο Ν79!:D

Μωρε σεβας, αλλα αλλα εκεινο μου εκανε εντυπωση γιατι ειχε σκορπισει σε μια γωνια. Και δεν ηταν το κλασσικο μονοκοκ πλαστικο κομματι που ραγισε ή εσπασε, αλλα, (θα το περιγραψω οσο καλυτερα μπορω) εκεινο το σημειο ηταν λες και το πανω μερος αποτελουνταν απο πολλες λεπτες στρωσεις πλαστικου :blink: Ειχε ανοιξει σαν ΒΙΒΛΙΟ για να καταλαβεις! Ηταν λες και το πανω μερος αποτελουνταν απο μια λεπτη διαφανη στρωση, απο κατω υπηρχε αλλη μια στρωση με το χρωμα (ασπρο ηταν btw), και κατω απο αυτην αλλη μια!:ooch: Εγω εφριξα!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά, δεν το λες ποιοτικό, αλλά τα περισσότερα Ν της εποχής έτσι ήταν... :(

Το Ν78 είχε δύσχριστα πλήκτρα για πολούς... Αλλά εμένα που το είχα χρησιμοποιήσει με είχε βολέψει!:D

στην αρχή το φοβήθηκα αυτό... Αλλά μετά το 5ο μήνυμα, δεν μπορούσα πια να γράφω σε άλλο τηλέφωνο...

Μια χαρά ποιοτικό είναι! (αν δεν παίνεψεις το σπίτι σου...)

Το Ν78; Μια χαρά είναι...;)Μαζί με το Ν95 ίσως τα ποιοτικότερα από την σειρά Ν της εποχής (όχι γενικά)

Sorry αλλα ενας φιλος μου ειχε αγορασει το Ν95 μολις ειχε βγει, και 2 εβδομαδες μετα το εστειλε πισω στην βοντα λογω τζογων :lol:

Και εχω την εντυπωση οτι οι τζογοι ηταν συχνο φαινομενο στα N95.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sorry αλλα ενας φιλος μου ειχε αγορασει το Ν95 μολις ειχε βγει, και 2 εβδομαδες μετα το εστειλε πισω στην βοντα λογω τζογων :lol:

Εγώ όσα έχω χειριστεί είναι οκ! :) προχθές έπιασα στα χέρια μου το Χ7... Πού είναι τα παλιά μουσικά κινητά της Nokia με τα φανταστικά ηχεία; :( απογοήτευση σ' αυτό τον τομέα... Long live 5700 5800 N95 N95 8gb N96 και N91!

συρτάρι = τζόγος... Αλλιώς είναι πολύ πιο ευαίσθητα(τουλάχιστον αυτό εχω καταλάβει)

τρίζει λίγο το ν95 άλλα σκυλί... Ποιοτικό ζήση περισσότερο απ'όλα το ν86

Το Ν78; Μια χαρά είναι...;)Μαζί με το Ν95 ίσως τα ποιοτικότερα από την σειρά Ν της εποχής (όχι γενικά)

ε οχι ρε συ Ζηση.

ειδικα αυτα τα δυο ειναι πολυ μετριας κατασκευης. και εχω Ν95 και λατρευω

**το Ν91 εχει χαλια ηχειο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ε οχι ρε συ Ζηση.

ειδικα αυτα τα δυο ειναι πολυ μετριας κατασκευης. και εχω Ν95 και λατρευω

**το Ν91 εχει χαλια ηχειο.

+1

Την ειχε δει η νοκια παααρα πολυ...

Νομιζε οτι μπορει να μας δουλευει με τα σαπια πλαστικα της....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

+1

Την ειχε δει η νοκια παααρα πολυ...

Νομιζε οτι μπορει να μας δουλευει με τα σαπια πλαστικα της....

Για να πουμε την αληθεια,οποτε εβγαζε κατι μεταλλικο η νοκια,ηταν της προκοπης....με τα πλαστικα ομως καπου το 'χανε....

Aλλα και παλι,το sar των μεταλλικων ειναι στο θεο....εχω το e71(1,27)και νιωθω οτι ψηνεται το μυαλο μου...ενω με κατι αλλα νοκια απο πλαστικο,να μιλας με τις ωρες,ενα πραγμα.....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Φανταζεστε να ηταν μαπα και τα μεταλλικα, να σκουριαζαν? :lol::lol: Αυτο θα ηταν cult :lol:

Του ν91 το ηχειο ειναι μπουκωμενο, αλλα εχει πολυ χαμηλο sar, 0.48.

Νομιζα οτι ισα-ισα τα μεταλλικα γι'αυτο τον λογο εχουν χαμηλο sar, επειδη το μεταλλικο σωμα λειτουργει ως 'ασπιδα'.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να πουμε την αληθεια,οποτε εβγαζε κατι μεταλλικο η νοκια,ηταν της προκοπης....με τα πλαστικα ομως καπου το 'χανε....

Aλλα και παλι,το sar των μεταλλικων ειναι στο θεο....εχω το e71(1,27)και νιωθω οτι ψηνεται το μυαλο μου...ενω με κατι αλλα νοκια απο πλαστικο,να μιλας με τις ωρες,ενα πραγμα.....

Αλλο τα μεταλλικα. Εκει μαλιστα!

ΘΕΛΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΟΚΙΑ ΤΩΡΑ http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rofl.gif

http://www.mihaimatei.com/wp-content/uploads/2009/05/e51-rust-dpad-detail.jpg

συρτάρι = τζόγος... Αλλιώς είναι πολύ πιο ευαίσθητα(τουλάχιστον αυτό εχω καταλάβει)

Eξαρταται. 2 sony ericsson zylo που εχω σπιτι ειναι ταμαμ, βουτηρενια και χωρις τζογους πουθενα. Το 7230 της μανας μου το ιδιο. Το 6300 της θειας μου επισης, και αυτα τα κινητα δεν θα ελεγα οτι καλοπερνανε ιδιαιτερα. Το 7650 μου ειναι τζιτζι.

Τζογους ειχε το 595 της αδερφης μου μολις βγηκε απο το κουτι, και το w910 που πηρα εγω ειχε ελαχιστους τζογους μετα απο 2 χρονια κακομεταχειρησης.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

ΘΕΛΩ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΝΟΚΙΑ ΤΩΡΑ http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rofl.gif

Eξαρταται. 2 sony ericsson zylo που εχω σπιτι ειναι ταμαμ, βουτηρενια και χωρις τζογους πουθενα. Το 7230 της μανας μου το ιδιο. Το 6300 της θειας μου επισης, και αυτα τα κινητα δεν θα ελεγα οτι καλοπερνανε ιδιαιτερα. Το 7650 μου ειναι τζιτζι.

Τζογους ειχε το 595 της αδερφης μου μολις βγηκε απο το κουτι, και το w910 που πηρα εγω ειχε ελαχιστους τζογους μετα απο 2 χρονια κακομεταχειρησης.

Εχω τετοιο keyboard απο ε51. Δεν ειναι σκουριασμενο βεβαια, απλα ηταν απο τις παρτιδες που ξεβαφαν. Το αλλαξα (κρατωντας το παλιο) και το καινουριο δεν ξεβαψε ποτε.

Οσο για τους τζογους, σε λιγο θα ακουσω οτι το milestone που δεν εχει τζογους ειναι πιο ευαισθητο απο το ν95 επειδη το τελευταιο ειναι χαρχαλο.....

Edited by ddr2

Σαν να βλεπω το κουμπι απο το δικο μου!!!

Πλακα πλακα,λεω οτι εχω και μεταλλικο τρομαρα μου....

το πλαστικο κατω απο τα πληκτρα ειναι ξεφτυσμενο,και τα 2 μεγαλα πληκτρα πανω απο τα κουμπια γρηγορης επιλογης(με την μπλε γραμμη) κομμενα στην μεση,αλλα δεν φαινονται και τοσο....

Συμπερασμα:ποιοτικο κινητο,αλλα οχι ως προς τα πλαστικα....

plankton69 - Χρήστος 

Eγω για καλο το ειπα :p, θα ηθελα να κυκλοφορω με ενα σκουριασμενο Ν91 ή 8910 ή 8800 ετσι για την σαπιλα της υποθεσης :lol:

Οσο για τους τζογους, σε λιγο θα ακουσω οτι το milestone που δεν εχει τζογους ειναι πιο ευαισθητο απο το ν95 επειδη το τελευταιο ειναι χαρχαλο.....

Δεν καταλαβα τι θες να πεις :worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω για καλο το ειπα :p, θα ηθελα να κυκλοφορω με ενα σκουριασμενο Ν91 ή 8910 ή 8800 ετσι για την σαπιλα της υποθεσης :lol:

Δεν καταλαβα τι θες να πεις :worry:

Εννοω οτι η υπσρξη τζογου δεν κανει την κατασκευη ανθεκτικοτερη.

Σαν τους Rusty look σκαραβαιους,ας πουμε;;;

Γιατι γινεται.....και ειναι πολυ ευκολο....

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

Εννοω οτι η υπσρξη τζογου δεν κανει την κατασκευη ανθεκτικοτερη.

Δεν αντιλεω, αλλα δεν καταλαβα για ποιον λογο το ανεφερες. Κατι σχετικo με το post μου? :what:

Σαν τους Rusty look σκαραβαιους,ας πουμε;;;

Γιατι γινεται.....και ειναι πολυ ευκολο....

Yeah :grin:

Aλλα απο την αλλη μερια, δεν μου παει η καρδια :p

[sIGPIC][/sIGPIC]