Enema Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ουι :p Ρωτα αν δεν σου κανει κοπο :) Απο τιμες τι σου ειπε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Τα καπάκια μπρος πισω 5 ευρω...Πιστευω οτι η τιμη ειναι πολυ καλη...:DΓια το 6600 που μου εδειξε οπως ειπα και πιο πανω 50 ευρω...Αλλα εχω και ενναλακτικη!:lol:Θα ρωτησω ενα φιλαρακι που ο μπαμπας του προσφατα πηρε καινουριο κινητο και εβαλε στην ακρη το 6600 του αν το δινει...:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 DAMN, καταπληκτικη τιμη! Αμα φερνει για ολα τα μοντελα λεω να τον κανω λιγο πιο πλουσιο :D Το 6600 μου φαινεται λιγο τσιμπημενο tbh. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Ω ναι... Και σε μενα ακριβο φανηκε...:(Αυτο το N-Gage εχεις;:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Oχι, εχω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρωτο :cool: Εχω καινουρια γνησια καπακια μπρος-πισω αλλα ειναι mismatch, ασημι πισω/γκρι μπροστα, οποτε θελω ειτε μια καινουρια ασημι μπροστα ειτε ενα γκρι/πρασινο πισω για να εχω σωστο σετ :p Εχω βρει επισης μεσαιο πλαισιο (οχι γνησιο, αλλα οχι οτι τα στοκ πλαστικα του N-gage ειναι και καμια τρελη ποιοτητα...:rolleyes: ) τζαμπα, και πληκτρολογια αγγλικα εμφανιζονται που και που, αλλα μπορει να μπασταρδεψω τα πληκτρολογια ωστε να εχω Ελληνικους χαρακτηρες στην συσκευη. Edited May 10, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Καλύτερο;Πάντως τα γραφικά είναι απίστευτα!!!:DΤο δικο σου ειναι αυτο στο βιντεο;:) Edit: ο λογαριασμος στο youtube δικος σου ειναι; Αν ναι, σε εκανα add... :) Edited May 10, 2011 by Zisis1992 Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Εγώ πάντως ένα 8210 λόγω μεγέθους το χτυπούσα άνετα ένα 40άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 ναι ηταν ανωτερο το πρωτο ngage σχεδον απο καθε αποψη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 (edited) Καλύτερο;Πάντως τα γραφικά είναι απίστευτα!!!:DΤο δικο σου ειναι αυτο στο βιντεο;:) Edit: ο λογαριασμος στο youtube δικος σου ειναι; Αν ναι, σε εκανα add... :) Ναι και στα 2 :p Τενκ ιου :happy: Βεβαια εχω σταματησει να ανεβαζω βιντεο για τωρα. Το blade μου ειναι καλυτερη παιχνιδοπλατφορμα :p Το πρωτο n-gage ειχε παραπανω : Hardware mp3 decoding (αψογη αναπαραγωγη), radio με εγγραφη, mini usb (εβλεπες την καρτα μνημης στον υπολογιστη), line in (μπορουσες να το κανεις μεγαφωνο ή να κανεις εγγραφη or something) Το QD ειχε απλα μικροτερο μεγεθος, και hot swap. Α, και δεν ειχε side talking, ενω το 5-way σταυρονημα, εγινε 4-way με το 'κεντρο' να ειναι ξεχωριστο κουμπι. Ολα τα υπολοιπα αφαιρεθηκαν. Και μονο το mp3 που εβγαλαν ηταν τεραστιο downgrade. Γι'αυτο μαζι με το 7650 το θεωρω ως το 2ο milestone δυνατοτητων στα s60, κακως που τα υπολοιπα δεν ειχαν τιποτα απο αυτα. Σκεψου ενα 6600 με proximity/light sensors απο το 7650, mp3, radio, usb απο το n-gage, how swap απο το QD κτλ... Ποσο καλυτερο θα ηταν... edit περιγραφω το siemens SX1 ή μου φαινεται? :devil: Εγώ πάντως ένα 8210 λόγω μεγέθους το χτυπούσα άνετα ένα 40άρι. Υποψην τα 8310/6510 ειναι ακομα πιο μικρα, ενω ειναι μια γενια μπροστα σε λειτουργικο και δυνατοτητες. Edited May 10, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Μάλιστα...Δεν το 'ξερα...!:)Siemens...MC60 και τα μυαλά στα κάγκελα!!!:lol::D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 Πλακα πλακα, τι θα λεγατε να μετρουσαμε ποσα κομματια εχουμε? 84 κομματια ολα, λειτουργικα και μη.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 To σημερινο μου αποκτημα :) Το μονο μειον πως δεν εχει ελληνικα. Κατα τα αλλα λειτουργει αριστα. http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/15052011022.jpg ανεβασα εικονα με χαμηλη αναλυση για να μην εχουμε θεμα με καποιον διαχειριστη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Μεγειές Prodigy!!!;) Αλλά γιατί δεν έχει Ελληνικά; από το εξωτερικό το νέο απόκτημα; παίδες εγώ μπορεί να χρειαστώ και μπαταρία...είναι ίδια με του 3310....:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Μεγειές Prodigy!!!;) Αλλά γιατί δεν έχει Ελληνικά; από το εξωτερικό το νέο απόκτημα; παίδες εγώ μπορεί να χρειαστώ και μπαταρία...είναι ίδια με του 3310....:) Oχι, απο κεντρο Αθηνας Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Oχι, απο κεντρο Αθηνας E, από εξωτερικό επομένως, έτσι που έχει γίνει το κέντρο πιά....:lol::lol::lol: Με γεία σου Βασίλη!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πολυ ωραιο! :) Πηρες εμπνευση απο τον Ζηση? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Ημέρα Nokia 5510 σήμερα!:DΔουλεύει άψογα, ένα φύσημα στο πληκτρολόγιο για να πιάνει καλύτερα και προσόψεις θέλει... Η μπαταρία δεν έχει καλή επαφή αλλά την σφίνωσα με ένα χαρτάκι ανάμεσα στην SIM και την μπαταρία...:) Αυτή την στιγμή το κάνω φορμάτ για να δουλέψει και η αναπαραγωγή μουσικής... Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αντάπτορα (από 3,5 σε 2,5 mm) σε ΛΟΓΙΚΗ τιμή; Γιατί πριν κανα χρόνο έψαξα και μου έλεγαν 10 ευρώ για 3 πόντους καλώδιο... Έλεος...:mad::X:blink::wacko: ΥΓ: το φορμάτ είναι απελπιστικάαααααααα αργό.... :( Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Πολυ ωραιο! :) Πηρες εμπνευση απο τον Ζηση? :p Nαι μπορεις να το πεις και ετσι. Βεβαια, σε καμια περιπτωση δεν ειναι για χρηση αυτο το κινητο εν ετη 2011. Απλα ετσι να υπαρχει για συλλογη @ Γιαννης: Οπως τα λες ειναι... και να φανταστεις σε αυτες τις περιεργες περιοχες περιξ Ομονοιας, πηγαινω συνεχεια (εννοειται οχι βραδυ βεβαια) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Με κάνετε περίφανο!:D:lol::p Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Βασίλη, ο αντάπτορας δεν εχει καλώδιο, ένα σκέτο καρφί είναι με μια τρύπα στο πάνω μέρος του, ώστε να βάζεις τα δικά σου ακουστικά. 1-2 ευρώ το είχα πάρει (αλλά δεν θυμάμαι από που...) Κοίτα σε κανένα μαγαζί με ακουστικά, καλώδια κλπ κλπ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Βασίλη, ο αντάπτορας δεν εχει καλώδιο, ένα σκέτο καρφί είναι με μια τρύπα στο πάνω μέρος του, ώστε να βάζεις τα δικά σου ακουστικά. 1-2 ευρώ το είχα πάρει (αλλά δεν θυμάμαι από που...) Κοίτα σε κανένα μαγαζί με ακουστικά, καλώδια κλπ κλπ Μήπως εννοείς εμένα;:lol: Ο αντάπτορας στο πακέτο είχε καλώδιο αλλά τώρα που το λές κάτι ακουστικά που είχα πάρει είχαν έναν χωρίς καλώδιο αλλά πρέπει να μην ζει τώρα...:( Edited May 15, 2011 by Zisis1992 Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Μήπως εννοείς εμένα;:lol: Ο αντάπτορας στο πακέτο είχε καλώδιο αλλά τώρα που το λές κάτι ακουστικά που είχα πάρει είχαν έναν χωρίς καλώδιο αλλά πρέπει να μην ζει τώρα...:( Τον prodigy εννοώ! Αυτός δεν είπε για τον αντάπτορα? Που να ξέρω γώ τι κάνει ο αντάπτοράς του πακέτου, δεν το είχα ποτέ το κινητό αυτό.:O (Βασικά, αυτό που λεω εγώ είναι αντάπτορας από 2,5 σε 3,5 - το αντίθετο τι νόημα έχει?? ) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Τον prodigy εννοώ! Αυτός δεν είπε για τον αντάπτορα? Που να ξέρω γώ τι κάνει ο αντάπτοράς του πακέτου, δεν το είχα ποτέ το κινητό αυτό.:O (Βασικά, αυτό που λεω εγώ είναι αντάπτορας από 2,5 σε 3,5 - το αντίθετο τι νόημα έχει?? ) Εγω ειχα ρωτησει...:)τεσπα ο ανταπτορας την ιδια δουλεια εκανε, απλα ειχε ενα μικρο καλωδιο αναμεσα στην υποδοχη του καρφιου και του 2,5mm:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 παιδια ειδα και ερωτευτηκα το Ε70 :) το χε κανενας σας? καποια στιγμη στο μελλον θα το αποκτησω... μεχρι τωρα βλεπω κατι τρελες τιμες στο ebay... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εγώ πάλι θέλω ένα N91...:O Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts