Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλοι μου αρχαιολαγνοι καλημερα!

Μολις γυρισα απο Θησειο και η χαρα μου δεν μπορει να κρυφτει.

Οποτε θα στειλω το ραπορτο μου εδω.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βρηκα ενα μαυρο 8910i το οποιο ειναι 100% γνησιο της τοτε εποχης.

Αυτο λεει η λογικη μιας και απο ο,τι ειδα μεσα στα μενου, εχει διαφορα mms και γενικα wallpapers με ημ/νια γυρω στο 2003-2004.

IMEI: 351103/10/023463/9

made: 022003

πρεπει να ηταν και κοπελας γιατι ειναι τιγκα στις φωτο με looney tunes.

Anyway, life timer 73 ωρες (αρκετα καλα θα ελεγα).

Τα ωραια τελειωνουν εδω μιας και το κινητο δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση (και δεν ξερω ποσο θα μου παει να το φτιαξω.

Θελω σιγουρα μεσαιο πλαισιο και πορτακι.

Ο μηχανισμος στο πορτακι παντως λειτουργει αψογα.

Λοιπον, το κινητο (μετα απο ενα παζαρι) μου το αφησε στα 25ευρω.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φιλε εχω μεινει χαζος με την ποιοτητα του ακουστικου. Απο τα πιο καθαρα και δυνατα που εχω ακουσει.

Παραπανω θα παει το μαλλι. Ενα 50αρι το κοβω για να γινει πενα. Αλλα για αυτο το κινητο τα δινεις.

Απο οτι ειδα στο σκρουτζ μτχ εχει με 250! ελεος.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Θα μπορουσες να το παρεις απο Ομονοια κανα 70αρι απευθειας ώστε να ηθελε λιγότερο μαζεμα?Ή έχει παραπάνω εκεί?
http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

δεν βρισκεις καθολου ευκολα Ομονοια.

Τελευταια φορα που ειχα δει ηταν πριν 2 χρονια ενα γκρι 8910.

Απο τοτε τιποτα. Και φαντασου πηγα και χθες και εψαξα πανω απο 10 μαγαζια.

Θησειο εννοειται πρωτη φορα βρηκα.

Ενω το 8850 βρισκεται καπως πιο ευκολα.

υγ: και να εβρισκα Ομονοια δεν το γλυτωνα το 70-90αρι. Και ΑΝ θα ητανε και γνησιο....

O λογος που θελω πορτακι:

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/th_088.jpg

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/th_089.jpg

Ο λογος που θελω μεσαιο πλαισιο:

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/th_090.jpg

Edited by impreza_sti
Μεγάλο μέγεθος εικόνων

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Με το καλό να το κανεις κουκλα :)

Ρε συ Prodigy στο παζαρι βλεπεις ακομα Siemens κινητάκια ή δεν παιζουν ;

Αναρωτιεμαι που τα βρισκουν οι κεραταδες παντως :p

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστω!

Μολις το φτιαξω θα ενημερωσω το thread :p

Aσε χθες εψαχνα Ομονοια για SL55 και SX1...

Τζιφος ! πολυ δυσκολο να βρεις Siemens κινητα πλεον.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φτουχτ και ηταν η τελευταια μου ελπιδα.

Παντως παιδια σας χαιρομαι και χαρα στο κουραγιο σας.

Εγω οσες φορες ειπα να το πιασω σοβαρα το αθλημα ειδα οτι θελει πολυ χρονο και αρκετα που ναι μεν φευγουν λιγα λιγα, αλλα συνοψιζοντας καποια στιγμη εχεις δωσει μια περιουσια.

Για αυτο απέκτησα αλλη οπτική στον τομέα. Όποτε μπορώ αγοράζω future classics :lol:

Πρωτη κίνηση το 7900 που το τσίμπησα καινουργιο το Δεκεμβριο που μας πέρασε, και δευτερη το Ε7 το οποιο θα είναι καρα-νοσταλγικο οταν σταματησει η παραγωγή του :(

Έτσι έχω και κινητακια για καθε μέρα και δε σκοτίζομαι ιδιαίτερα με κινεζους, παζαρια, ξεσκισμενα κινητα που τα λυπαμαι και θελουν μαζεμα κλπ.

Εγω μια φορα σας χαιρομαι, αλλα σε οτι με αφορα κανω λιγο πισω

Για SL55 κοιτα εδω: http://www.germanmobilephone.com/ αλλα τελευταια εχει αδειασει τελειως το μαγαζι :(

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωπωπω ρε λωκοφαρδεεεεεεεεεεεεεεε :D

Το πορτακι του ειναι σε καλη κατασταση θα ελεγα, μεσαιο πλαισιο παντως θες, οντως.

Δυστηχως δεν εχω καμια ακρη για φτηνα ανταλλακτικα. :(

Το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι αυτος εδω ο τυπος

http://myworld.ebay.de/fairspeed_kg/?_trksid=p4340.l2559

ο οποιος βγαζει που και που κανενα κομματι απο κανενα σπανιο κινητο. Ριχνε μια ματια καθε βδομαδα να δεις αν εφερε τιποτα.

Παντως να το κανεις καινουριο με 50αρι, χωρις να θελω να σε χαλασω αλλα ακουγεται απο αδυνατο εως 'καλυτερα παιξε τζοκερ'. Απο pds κτλ που φανταζομαι οτι θα τα ειδες και συ ειναι πανακριβα (και εκτος στοκ). Θα βρεθει παντως κανα κομματι με καλο ψαξιμο καποια στιγμη, ειμαι σιγουρος.

My dream 8αρι ναουμ :lol: Θελω και γωωωωωωωωωωω :lol:

Καλοριζικο και καλοανακατασκευαστο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωπωπω ρε λωκοφαρδεεεεεεεεεεεεεεε :D

Το πορτακι του ειναι σε καλη κατασταση θα ελεγα, μεσαιο πλαισιο παντως θες, οντως.

Δυστηχως δεν εχω καμια ακρη για φτηνα ανταλλακτικα. :(

Το μονο που μπορω να σου προτεινω ειναι αυτος εδω ο τυπος

http://myworld.ebay.de/fairspeed_kg/?_trksid=p4340.l2559

ο οποιος βγαζει που και που κανενα κομματι απο κανενα σπανιο κινητο. Ριχνε μια ματια καθε βδομαδα να δεις αν εφερε τιποτα.

Παντως να το κανεις καινουριο με 50αρι, χωρις να θελω να σε χαλασω αλλα ακουγεται απο αδυνατο εως 'καλυτερα παιξε τζοκερ'. Απο pds κτλ που φανταζομαι οτι θα τα ειδες και συ ειναι πανακριβα (και εκτος στοκ). Θα βρεθει παντως κανα κομματι με καλο ψαξιμο καποια στιγμη, ειμαι σιγουρος.

My dream 8αρι ναουμ :lol: Θελω και γωωωωωωωωωωω :lol:

Καλοριζικο και καλοανακατασκευαστο!

Eυχαριστω ρε αγορι!

Καλα ναι, απο PDS (αν και γειτονας) δεν προκειται ουτε καν να ασχοληθω.

Θυμαμαι πριν κανα 3μηνο ειχα δωσει 15ευρω για πενακι P800 (!!):O

Απο skoytz σε πρωτη φαση μου εβγαλε 1 μαγαζι στη Δαφνη που εχει full προσοψη στα 56 ευρω. (ο τυπος λεει πως ειναι γνησια... ελπιζω να ισχυει)

http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+8910i

^ Για πειτε μου την αποψη σας ρε παιδια ^

Παντως ναι... ειναι ********* να βρεις Θησειο αυτο το μοντελο. 3χρονια παω , πρωτη φορα το ειδα. Και Ομονοια οπως ειπα...τιποτα νέκρα.

Εnema, παντως και πορτακι θελω γιατι αν δεις απο πισω λειπει ολο το γυαλιστερο κομματι (χρωμιο?)

Αυτα απο εμενα παιδια, ελπιζω να μην σας κουρασα. Αλλα η χαρα μου σαν Νοκιακιας ειναι απεριγραπτη :)

Γνησιο 8910i στις μερες μας?!! Τι λες τωρα??!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις από το μήνυμα. Θα σε παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγεις τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Όχι ρε συ, έπρεπε να πηγαίναμε μαζί σήμερα μήπως και το έβλεπα πρώτος!!!:D:D:D

Μια χαρά είναι καλορίζικο , κουκλί θα γίνει ! το σημαντικό είναι που το βρήκες τα υπόλοιπα φτιάχνονται !

Αααα παίξε και ένα τζοκερ σήμερα μπορεί να σου κάτσει και αυτό!

Edited by nop77

Όχι ρε συ, έπρεπε να πηγαίναμε μαζί σήμερα μήπως και το έβλεπα πρώτος!!!:D:D:D

Μια χαρά είναι καλορίζικο , κουκλί θα γίνει ! το σημαντικό είναι που το βρήκες τα υπόλοιπα φτιάχνονται !

Αααα παίξε και ένα τζοκερ σήμερα μπορεί να σου κάτσει και αυτό!

Ασε ... εχουμε δουλεια!

Θελει και μικροφωνο (δεν με ακουνε)

βρηκα στο pds original με 5 ευρω.

Οποτε καποια στιγμη μεσα στην βδομαδα κανονισε "χειρουργειο" στο σπιτι σου.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εnema, παντως και πορτακι θελω γιατι αν δεις απο πισω λειπει ολο το γυαλιστερο κομματι (χρωμιο?)

Το χρωμιακι αποσο θυμαμαι ειναι ενα μικρο πλαστικο ξεχωριστο κομματακι που κουμπωνει/ξεκουμπωνει πανω στο κινητο, οποτε δεν χρειαζεται αλλαγη ολο το πορτακι, εκτος και αν εσπασαν οι βασεις! Και σαν original φτηνο ηταν.

Αποψη μου

Το κινητο αυτο παραειναι κοσμημα για να παιζεις με compatible και κινεζικα.

Βαλτο καπου στην ακρη, και μαζευε σιγα-σιγα original parts απ'οπου βρεις, για να το ξανακανεις τελειο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το χρωμιακι αποσο θυμαμαι ειναι ενα μικρο πλαστικο ξεχωριστο κομματακι που κουμπωνει/ξεκουμπωνει πανω στο κινητο, οποτε δεν χρειαζεται αλλαγη ολο το πορτακι, εκτος και αν εσπασαν οι βασεις! Και σαν original φτηνο ηταν.

Αποψη μου

Το κινητο αυτο παραειναι κοσμημα για να παιζεις με compatible και κινεζικα.

Βαλτο καπου στην ακρη, και μαζευε σιγα-σιγα original parts απ'οπου βρεις, για να το ξανακανεις τελειο.

ναι εχεις δικιο.. κουμπωνει πανω στο πορτακι.

αυτο θα κανω. θα το βαλω σε deep sleep και θα το επαναφερω στον κοσμο οταν κρινω πως το απαιτουν οι περιστασεις!

(τι λεω...)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

To καλυτερο συναισθημα ειναι οταν βγαζεις το ταλαιπωρημενο κινητο απο το συρταρι, και διπλα εχεις σε φακελους, σακουλακια, bubble wraps κτλ ολα τα spare parts που με κοπο μαζεψες :D
[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε ενεμα, πες μου λιγο για προσοψη για το ν91.. καπου διαβασα οτι βρηκες με 5 λυρες? εγω βρισκω μια που λεει οριτζιναλ, αλλα ειναι χωρις το σλαϊντ..

ειναι λιγο ταλαιπωριμενη η δικια μου κ μου χαλαει την αισθητικη..

http://cgi.ebay.co.uk/100-Genuine-Nokia-N91-fascia-housing-silver-original-/300448474782?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item45f41fe69e

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Αυτη που μου δειχνεις υπαρχει απο τοτε που εψαχνα και γω :lol: Original ειναι μαλλον, αλλα λεει used και δεν την παιρνει κανενας.

Αυτα που πηρα εγω ηταν αυτα

http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N91-front-cover-Genuine-Original-NEW-B564-/180600795944?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item2a0ca57328

http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N91-front-slide-cover-Genuine-NEW-B643-/170579420563?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item27b7536593

το bezel απο γερμανικο ebay, και το πισω καπακι της μπαταριας δεν θυμαμαι απο που. Καπακι καμερας δεν αλλαξα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

33 ευρω θελω για αυτα.. πιιιιιιικρα! 50 πηρα το κινητο.. ελεος... για τζάινεζικια τι λες? http://cgi.ebay.co.uk/Housing-Fascia-cover-case-NOKIA-N91-silver-black-/280630974675?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item4156e8d8d3

Greek Xiaomi Lovers

Μακρια.

Θες εντυπωσεις απο το δικο μου κινεζικο?

Καπακι μπαταριας : Εκλεινε μεν, αλλα δεν το αναγνωριζε το κινητο, αρα ο σκληρος εμενε ανενεργος = unusable. Πεταμα.

Καπακι καμερας : Δεν εκλεινε καλα γιατι τα αυτακια που κουμπωναν ηταν πιο μεγαλα... επειπλεον ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΙΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΙΝΩΝ!!!! Απιστευτο.... Απο αυτο εμεινα :X Ποιοτητα πιο κατω και απο 0 :X. Πεταμα.

Slide : Δεν ειχε κουμπια, καλωδιοταινια, μικροφωνο, επιπλεον ΓΡΑΤΖΟΥΝΟΥΣΕ καθως πηγαινε πανω-κατω, και ουτε καν δοκιμασα να βαλω πανω parts για να δω τι ακομα θα παει στραβα. Πεταμα.

Προσοψη: Κουμπωσε ΣΧΕΔΟΝ καλα. Ποιοτητα 0, χρωματα διαφορετικα απο τα υπολοιπα καπακια του κινητου. Το καπακι της καμερας (που κουμπωνει επανω στην μπροστα προσοψη) δεν κουμπωνε καλα, με αποτελεσμα να κολλαει το κουμπι on-off και να πρεπει να βγαζεις το καπακι της καμερας καθε φορα που θες να ανοιξεις/κλεισεις το κινητο. Την κρατησα ετσι για λιγο καιρο.

Bezel: Aν εξαιρεσεις το λαθος χρωμα, τι διαολο θα μπορουσε να παει στραβα με ενα ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ? Το χρησιμοποιησα.

Οποτε 0^πηλικο. Ξεχνα το κινεζικο. Ή το κανεις σωστα ή δεν το κανεις.

My 2 cents.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok.. θα το αφησω ετσι τοτε.. δυσκολοι καιροι για "πεταμα" λεφτων σε χομπι...

Greek Xiaomi Lovers

Ok.. θα το αφησω ετσι τοτε.. δυσκολοι καιροι για "πεταμα" λεφτων σε χομπι...

Αυτό ξαναπέστο! Εγώ αποφάσισα να φτιάξω ένα 6600 επειδή είναι το αγαπημένο μου με διαφορά και συνολικά μου πήγε 130€ και ακόμη θέλω πλήκτρα γιατί έχουν ξεθπριάσι τα δικά μου και κουμπί ON/OFF γιατί είναι λίγο ταλαιπωρημένο.

Πάντως είναι χαρά να το φτιάχνεις όταν σου αρέσει.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Οντως δυσκολοι καιροι παιδες... Ειδικα αμα εχεις και ενα σωρο κινητα... Αμα εχεις 2-3 παλευεται.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, για πληρη αναστηλωση θα μου παει κοντα στα 110-120 ευρω...

μαζι με αυτα που εδωσα να το παρω παμε στα 140-150.

Δεν ειναι και ασχημα για 8910i original αλλα και παλι... πολλα λεφτα.

edit: Να παραθεσω και μια φωτο απο δυο εργα τεχνης κατ'εμε :)

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/04042011029.jpg

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂