Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χρονια πολλα και καλη χρονια στα μελη του ΦΑΚ!

επισης να πω χρονια πολλα και στον Βασιλη και του ευχομαι να βρει το 7700 που τοοοοοοοοσο λατρευει!

Nα εισαι καλα αγορι μου, με υγεια και πολλη αγαπη.

Μακαρι να το βρω το 7700..προς το παρων την βγαζω με το dummy που εχω..:)

υγ: Enema, ωραια υπογραφη φιλε. Ν91 RULZ

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Θυμαμαι καποτε τις εποχες που αγοραζαμε κινητα απο τα μικρα καταστηματα που υπηρχαν σε καθε γειτονια και εκει βρισκαμε τα παντα, απο προσοψεις για τα super nokia μας μεχρι μικρες κεραιες για το pf 768 t10s κτλ... Υπηρχε μια αλλη σχεση με τους καταστηματαρχες κατι που τωρα με τις απροσωπες αλλυσιδες δεν υπαρχει...

@Enema Στον πεζοδρομο στην καλάμαρια υπαρχει ο Ζαφειρακης ακομα που καποτε ειχε και αυτος πολυ πραμα αλλα δεν ξερω τωρα τι εχει... Αυτο στην Εθνικης Αντιστασεως δεν το θυμαμαι αν θελεις μπορουμε να παμε μαζι καποια μερα να τσεκαρουμε μιας και εισαι και εσυ απο Θεσσαλονικη αφου:D

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Μακαρι να το βρω το 7700..προς το παρων την βγαζω με το dummy που εχω..:)

υγ: Enema, ωραια υπογραφη φιλε. Ν91 RULZ

Eχεις dummy 7700? Θεος:respect:

Θενξ για την υπογραφη, θα γινει ακομα καλυτερη οταν φορεθει και η original προσοψη:cool:

@Enema Στον πεζοδρομο στην καλάμαρια υπαρχει ο Ζαφειρακης ακομα που καποτε ειχε και αυτος πολυ πραμα αλλα δεν ξερω τωρα τι εχει... Αυτο στην Εθνικης Αντιστασεως δεν το θυμαμαι αν θελεις μπορουμε να παμε μαζι καποια μερα να τσεκαρουμε μιας και εισαι και εσυ απο Θεσσαλονικη αφου:D

Πολυ ωραια, +1 μαγαζι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

προς το παρον αγκαλιαζω αυτο οταν κατεβαζω τα ουισκια για να ξεχασω, σκεπτομενος ενα πραγματικο 7700

fixed :p

123456

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααχαχαχα!!!

ναι κατι τετοιο τελος παντων.

υγ: μαγκάκια μου ελπιζω αυριο να εχω ενα N93i.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλοριζικο, περιμενουμε φωτο :)

(και γω ευχομαι αυριο να ερθει το 8310 μου :cry:)

Πλακα πλακα

Ν91, Ν93, Ν93ι, Ν95, Ν95 8GB, εχεις σκεφτει να αγορασεις ποτε κανενα Ν92, και κανενα Ν90 να συμπληρωσεις την σειρα?

Ειμαι σιγουρος οτι το Ν92 σε ψηνει ε?:grin:

(ασχετο, εισαι γιαπωνεζοφιλος?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ααχαχαχα!!!

ναι κατι τετοιο τελος παντων.

υγ: μαγκάκια μου ελπιζω αυριο να εχω ενα N93i.

το dummy αληθεια απο που το τσιμπησες?

Κανα 6510 σημερα μπα ε??Το γιορτασαμε λογικα χθες:happy::happy:

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Μολις εκανε την εμφάνιση του στον ΑΝΤ1 το Ν93i...

(Transformers 1)

το dummy αληθεια απο που το τσιμπησες?

Κανα 6510 σημερα μπα ε??Το γιορτασαμε λογικα χθες:happy::happy:

Koιμηθηκα στις 7 το πρωι οποτε...

ασε που εβρεχε κιολας.

Το dummy το πηρα απο Θησειο.

Καλοριζικο, περιμενουμε φωτο :)

Ειμαι σιγουρος οτι το Ν92 σε ψηνει ε?:grin:

(ασχετο, εισαι γιαπωνεζοφιλος?)

Αν μου ριξει την τιμη θα το παρω. Με τιποτα ομως δεν δινω 100 ευρω.

Καλα ναι το Ν92 ειναι λατρεια. Αλλα ουτε ebay δεν το βρισκεις...

Εννοειται πως ειμαι Γιαπωνεζοφιλος.

Απο την εποχη της Nintendo ακομα.

Αλλα και στα κινητα ...ο,τι ειναι made in Japan (w900, s700 και τα πιο πολλα Sharp κλπ κλπ) και ο,τι θυμιζει Ιαπωνια σε design μου αρεσει πολυ.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

γεια χαρα παιδες! να μαι παλι στην παρεα σας!

λοιπον, για θεσσαλονικη γνωριζω μονο τον ζαφειρακη που ειναι στην καλαμαρια. δεν εχω παει.

επισης ενα που ειναι στην αρχη της εγνατιας(απο βαρδαρη προς αριστοτελους στα αριστερα). εχω πολυυυυυ καιρο να το προσεξω, δε ξερω αν υπαρχει πλεον. ναυαρινου και στα γυρω στενα εριξα μια ματια αλλα δεν ειδα κατι. αν υπαρχει, ας ενημερωσει καποιος :)

και αυτο το http://img600.imageshack.us/img600/5427/nokiae651.jpg

άλλος έρωτας απο κεί:)

μμμ, 65αρι! πραγματικος ερωτας ομως!

για να κανω μια ερωτηση αυριο μεθαυριο σε συγγενικο προσωπο αν το εχει ακομη να το καβατζωσω :D

ρε παιδια, γιατι δε βγαζουν παλι μοντελα οπως 8850, 8210, κλπ... παρτε παραδειγμα το 3210 που θα κυκλοφορησει παλι(?). δε θελουν ολοι καμερες, οθονες αφης (μπλιαξ) κλπ στα κινητα του! αντε ενα ραδιοφωνακι και πολυ ειναι

το ευχομαι, αρκει να γινει για τα μικρα συμπαθητικα κινητακια και οχι για γκουμουτσες (βλεπε 3210 :p)

Οτι να'ναι, μετα τις χθεσινες συζητησεις εβλεπα στον υπνο μου, οτι πηγα ταχα σε ενα μεγαλο μαγαζι με μεταχειρισμενα στην πολη μου (το οποιο btw το εχω ξαναδει σε ονειρο), και αγορασα ενα 8810 :p, το οποιο ομως μας βγηκε 8310 με αλλαγμενη προσοψη:lol:. Μετα για καποιον λογο οταν γυρισα σπιτι μου, με περιμενε το 8310 που πηρα απο ebay μεσα σε ενα μωβ κουτακι, αλλα ειχε μια αθλια ροζ-χρυση προσοψη, ενω για εναν παραξενο λογο ειχα και ενα 6510 πανω στο γραφειο μου.

Νταξ, απο κατι αλλα που εβλεπα οτι με εσερναν δαιμονες καλυτερα ειναι:lol::lol:

εδιτ για να μην ποσταρω το ενα κατω απο το αλλο

Ερωτηση 1.

Αφου τα κινεζικα, ετσι και αλλιως δεν δρουν φανταζομαι με την αδεια της νοκια, τι ακριβως τους αποτρεπει απο το να κολλησουν πισω στην πλατη ενα αυτοκολλητακι που λεει "made in finland" και κολλανε τα "made by nokia" κτλ κτλ?

Ερωτηση 2.

Το slide του N91, εχει 2 'χερακια' αριστερα δεξια, τα οποια πιανουν μεσα σε εσοχες/ραγες που εχει η προσοψη. Ο prodigy θα καταλαβει τι εννοω. Αυτος ο σχεδιασμος δινει και την εξαιρετικη αντοχη και στιβαρο feeling του slide. Το 8850 και 8810, εχουν κατι παρομοιο?

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Νταξ, απο κατι αλλα που εβλεπα οτι με εσερναν δαιμονες καλυτερα ειναι:lol::lol:

Eγω νομιζω οτι παλι σε κυνηγουν οι τεχνολογικοι δαιμονες του παρελθοντος:p

Παντως εμενα θα μου αρεσε πολυ ενα κινητο στο μεγεθος-βαρος-ογκο του 8210 αλλα με touch screen...

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Eγω νομιζω οτι παλι σε κυνηγουν οι τεχνολογικοι δαιμονες του παρελθοντος:p

Παντως εμενα θα μου αρεσε πολυ ενα κινητο στο μεγεθος-βαρος-ογκο του 8210 αλλα με touch screen...

Blame paranormal activity :p

Για το 2ο...

εχω λεπτα δαχτυλα, και το 8210 ειναι με τα βιας 3 δαχτυλα πλατυ. Που να χωρεσει η αφης εκει ωρε?:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σκεψου το S.E. xperia x 10 mini ποσο μικρο ειναι... Εχει παρει και βραβειο red dot, εχει ξεσκιστει να πουλαει ειναι και smartphone!!

το 8210 ειναι με τα βιας 3 δαχτυλα πλατυ.

3 δάχτυλα:confused::confused:

μετα βίας μισό δάχτυλο εννοείς

3 δάχτυλα:confused::confused:

μετα βίας μισό δάχτυλο εννοείς

Σε πάχος εννοεί όχι μήκος ;)

Πλατος ειναι η μαγικη λεξη...

πνιγεστε σε μια κουταλια νερο:lol:

αν ηταν παχος δε θα μιλουσαμε για κινητο, αλλα για κουτι υπολογιστη:p

παω μια βολτα απο ebay να δω τι παιζει με 8210, 8310, και γενικα με σειρα 8:cool:

γιατι έχει το 8210 3 δαχτυλα παχος??:wacko::wacko:

Το λάθος είναι στην χρησιμοποίηση του μέτρου σύγκρισης. Ο enema εννοούσε 3 δάχτυλα ως προς το πάχος τους και όχι ως προς το μήκος τους. Αλίμονο αν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την έννοια του πάχους/μήκους :p