zografos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Πωπω μην με πριζωνεις εξτρα :( Εχω ανοιχτα τα tabs της τραπεζας και του paypal, στο τσακ ειμαι.:( Χτύπα το. Ειδικά αν έχει και μεταφορικά σ' αυτή την τιμή ... Εγώ, ειδικά αν είχα απάντηση από τον πωλητή ότι η πρόσοψη είναι original, στα 30 Euro θα το χτυπούσα. Μια χαρά ακούγεται. Ένα μικρό θεματάκι είναι το αν έχει ή όχι Ελληνικά, χωρίς όμως να είναι και ιδιαίτερα σημαντικό αυτό ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 (edited) Η επιθυμια σας διαταγη. Πειτε μου με γεια :happy: Τωρα αγχωθηκα. Προσοψεις κτλ εχω αγορασει αλλα κινητο ποτε. Μακαρι να ερθει στην ωρα του και να ειναι ΟΚ:cry: ps 22 λιρες το κινητο και 6 τα μεταφορικα Συνολο 31-32 ευρω.... Μην πεταχτει κανενας να μου πει οτι το αγοραζει απο την λαϊκη unused στην μιση τιμη θα τον φαω:kill: Edited December 15, 2010 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το δικο μου top για τα ΝΟΚΙΑ που περασαν απο τα χερακια μου..... Νο1: 7650. ΤΕΛΟΣ:X. Δεν υπηρχε το τηλεφωνο στην εποχη του. Το πρωτο πραγματικο smartphone:cool:!!!! No2: 8210. Το μικροτερο - Ομορφοτερο της εποχης του:O Νο3: Ν80. :ninja:Retina display:ninja:;;;; Apple, για δες τι εβγαζε η Νοκια 5 χρονακια πριν.... με απιστευτη καμερα.... Νο4: Ν95 8GB. :!:Οταν οι αλλοι αρχιζαν η Νοκια ειχε τεματισει.... Κατα τη γνωμη μου, το πιο ολοκληρομενο και εμπορικοτερο ταυτοχρωνως symbian. Νο5 :6680, Ν70 Δεν ηξερα πιο να βαλω πιο πανω... Ουσιαστικα ειναι τα ιδια τηλεφωνα. Το 6680 πολυ πιο ομορφο - κομψο. The rest:6600, 5110, 3210, 7210, 6230, Ν93....:shifty: Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το super duper εξειδικευμενο ματι μου λεει οτι ειναι ΜΑΛΛΟΝ original. Kαι νοκια λεει πανω, και τα κουμπια ΟΚ (οχι σιλικονης και τετοια), και τα χρωματα φαινονται ΟΚ. http://i.ebayimg.com/04/%21BhQIk8gBGk~$%28KGrHqQH-DQEsMc3dsTIBLITOsJZvw~~_12.JPG made in Finland ετσι???Σημαντικό;) Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Aυτο δεν μπορω να το ξερω... Παντως ο πωλητης ειναι αγγλος, εχει καταστημα αν και εχει μονο καμια 10αρια κινητα ολα και ολα. 99.5% θετικες, 7000+ συνναλαγες. Μεταχειρισμενο λεει οτι ειναι, απλα εβαλε νεα προσοψη επανω, νταξ, τι διαολο :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Τα ρωτας αυτα ρε συ!Δέν είναι τίποτα σπουδαίο! 1)Προέλευση 2)Αυθεντικότητα μπαταρίας-φορτιστή 3)Αυθεντικότητα πρόσοψης(η πρόσοψη βαριά να είναι xpress-on Cover,ακτόρθωτο για αυθεντική) Μεγειά αδερφέ:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Κατσε να ερθει και θα λυθουν ολες οι αποριες:p Ευχαριστω, και στα δικα σου με ενα 6510:) Ασχετο, και τα express-on αφου ειναι της nokia αυθεντικα δεν θεωρουνται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 έχουν μια απόκλιση απο τα μαμίσια που είναι φορεμένα στο εργοστάσιο! Όχι στο κούμπωμα αλλά στην αντοχή και τα χρώματα..Ξεβάφουν για πλάκα! Στα μαγαζάκια Ομόνοια τις πουλάνε με το κιλό!:lol: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Αχα, δεν το ξερα αυτο. Ε θα δειξει τωρα πως και τι, μου αρκει που ειναι επωνυμη νοκια και καινουρια (νομιζω οτι εχει και ζελατινα επανω?). Αλλωστε δεν θα το χρησιμοποιω,για την συλλογη το θελω. Ξερεις αν υπαρχουν express-on για 6510? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 υπάρχουν στην Ομόνοια σε ότι χρώμα θέλεις!:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Με λιγα λογια, πρεπει να εγκατασταθεις Αθηνα:p Παντως και στην Θεσ/νικη αν ψαξεις σε μικρα μαγαζακια με κινητα, σιγουρα θα βρεις προσοψεις. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Συμφωνω, αλλα μιλαω παντα για nokia προσοψεις, ετσι? Non-branded βρισκω και στο ebay :p Μαγαζακια ξερω 4 μονο εδω.... Το ενα δεν το εχω επισκεφθει καμια φορα... μπορει να εχει. Για μενα 8210=κοκκινο λευκο, και 6510 να πω την αμαρτια μου αν και το σαμπανι ειναι φυσικα το benchmark χρωμα, το προτιμω σε ολα τα υπολοιπα :p http://farm1.static.flickr.com/79/223705768_4663cf03c5.jpg?v=0 Κοκκινο, μπλε, μωβ, ασημι... αυτο το βυσσινοκοκκινο ειναι ερωτας... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Mπορουμε να αφησουμε την 6510 συζητηση στην ακρη γιατι το μετανοιωσα ηδη??:lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Γιατι το εδωσες ρε συ.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Γιατι μαζευω λεφτα, τι αλλο Αλλα ακομα εχω τα αδερφακια του, 2 8310, 8210, 8810, 8850, 6100 6100 ειναι ΕΡΩΤΑΣ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Παραξενη επιλογη το 6100 :p αλλα τωρα σιγουρα με πηγες πολλα χρονια πισω.... Τα πρωτα εγχρωμα της nokia... θυμαται κανεις ποια ηταν? 6100,5100,7210 και νομιζω ακομα ενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Το 6610 μαλλον θα λες. αλλα και το 7650. Παντως το 6100 ειναι πανεμορφο και σαν σχεδιασμος ειναι η εξελιξη του 6310 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Ναι το 6610. :) Μιλωντας για 6100 Κοιτωντας το παντως λογω μυτερων πληκτρων με γωνιες, θα ελεγα οτι μαλλον περισσοτερη σχεση εχει με το 6510. Τα πληκτρα του 6310 ειναι πιο καμπυλωτα, αν και ακολουθουν το ιδιο βασικο σχημα. Πχ δες τα εδω διπλα διπλα http://i21.tinypic.com/28brwo0.jpg Μοιαζουν αρκετα θα ελεγα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 ναι ναι οντως, το σκεφτηκα και εγω. βασικα και τα 3 (6310, 6510, 6100) εχουν την ιδια σχεδιαστική φιλοσοφια. ωπ! τι βλεπω στη photo σου! 3110!! Το εχω και εγω ακομα, και με ειχε συντροφευσει στην 5ημερη θυμαμαι (2001). Ακομα και τοτε vintage κινητο ηταν..φαντασου. Παντως για την εποχη του (1997) ηταν απιστευτα ομορφο και σοβαρο. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Πολυ ομορφο ε? Και μενα μου αρεσει πολυ:happy: Ειναι και αυτο στο προγραμμα:shifty: Ερωτηση: 8210 Ελληνικο και εχει ξενες γλωσσες μεσα, 8310 απο Αγγλια, θα εχει ΚΑΙ Ελληνικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 αμα ειναι απο μαγαζι και του το πεις πως θελεις ελληνικα ναι. αν ειναι ιδιωτης δεν νομιζω edit: Βρε συ ΕΝΕΜΑ, εχεις καμια μπροστινη προσοψη για Ν91 προς πωληση? Γιατι αν το δεις το δικο μου πως ειναι μπροστα... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 (edited) Eχω την παλια του original, αλλα η κατασταση ειναι μετρια. Εχω και την κινεζικη αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει :p ΠΩΩΩΩ σε εκανα μαγκα, ταξε μου Απο αυτον πηρα την δικη μου, εβγαλε και 2η?? http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N91-front-cover-Genuine-Original-NEW-B564-/180600795944?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item2a0ca57328 Edited December 16, 2010 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Eχω την παλια του original, αλλα η κατασταση ειναι μετρια. Εχω και την κινεζικη αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει :p ΠΩΩΩΩ σε εκανα μαγκα, ταξε μου Απο αυτον πηρα την δικη μου, εβγαλε και 2η?? http://cgi.ebay.co.uk/Nokia-N91-front-cover-Genuine-Original-NEW-B564-/180600795944?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneFascias_JN&hash=item2a0ca57328 και ειναι γνησια? σηλαδη καλης ποιοτητας? (γνησια λεει πως ειναι) αν εχει και σημενια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Η δικη μου αγγελια ηταν ακριβως ιδια, και σε μενα ηταν ασημι. Αλλωστε το ασημι της νοκια ειναι καπως παραξενο, υπο συγκεκριμενη γωνια ή φως φαινεται ΜΑΥΡΟ. Τωρα για τον πωλητη. Απο αυτον εχω αγορασει slide, battery cover, front cover για το Ν91 μου. Με τα κινεζικα ΚΑΜΙΑ σχεση, αλλα υλικα, αλλη ποιοτητα κατασκευης + οτι ειχαν πανω συμπραγκαλα που τα κινεζικα ΔΕΝ εχουν (πχ το slide ηρθε με καλωδιοταινια, μικροφωνο, πληκτρα και adhesive για το bezel). Το καπακι της μπαταριας επισης ταιριαζε σφιχτα και αναβε και ο σκληρος σε αντιθεση με το κινεζικο που εμπαινε μεν, αλλα δεν αναβε ο σκληρος. Την προσοψη την αγορασα μιαμιση βδομαδα πριν. Τις φωτο τις ειδες στο θεμα του Ν91. Color match 100%, material match επισης 100%. Το πισω μερος ειχε και τις λεπτομερειες που δεν ειχαν τα κινεζικα (πχ αν εχεις διαλυσει ποτε το Ν91, ακριβως κατω απο την τρυπα για το ακουστικο εχει ενα αφρωδες υλικο μαζι με υφασμα, προφανως για να μην ειναι τσιριχτος ο ηχος), ενω ειχε και τις επαφες για το slide, ελασμα για το slide παλι κτλ. Μπορω να ανεβασω hi res εικονες απο την προσοψη αμα θες, οποια γωνια θες, οτι λεπτομερεια θες, σε συγκριση με κινεζικη και πρωην original αμεσα. Προσωπικα 3/3 ευχαριστημενος, θα ξαναχτυπαγα ανετα. Επισης να προσθεσω σε αυτο το σημειο, οτι η προσοψη ΔΕΝ ειχε επανω αυτοκολλητο, αλλα ηταν μονο σε σφραγισμενο σακουλακι. Η φωτο ειναι καπως misleading. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2010 Oκ φιλος, σ'ευχαριστω!!! Μαλλον θα το χτυπησω, Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts