BMW_E36 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Είμαι υπέρ του ξεθάματος παλαιών συσκευών (που έχουμε ήδη, εννοείται) αλλά σχεδόν πάντα υπάρχει το πρόβλημα της ψόφιας ή πολύ πεσμένης μπαταρίας. Να ναι καλα το εβαυ που με 2 ευρω βρισκεις οτι μπαταρια θες.. :) Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Απο μπαταρια πως παει? Αυτη που ειχε αρχικα εχει πεθανει προ πολου χωρια που ηταν Ni-Mh.. Τωρα του εχω μια λιθιου originall απο ebay αγορασμενη η οποια αντεχει περιπου 2-3 μερες αναλογα την χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) [..]και φυσικά το κορυφαίο όλων των εποχών 7110. Αυτό πραγματικά ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και μια αποκάλυψη για μένα. Όσα κινητά και αν άλλαξα από τότε, πάντα θα αναπολώ τις απίστευτη γοητεία, λειτουργικότητα, πρακτικότητα που μου πρόσφερε το 7110. Δικος μας και εσυ??!!!;):D Ενταξει ..δηλαδη οταν αυτος ο Αγιος ανθρωπος (οποιος και να ηταν) κάθισε κατω και εν ετει 1999 σχεδιασε το 7110... τι να ειχε παρει αραγε? Απλα respect:) edit: Και κατι αλλο (λιγο ασχετο βεβαια).. ο πραγματικος διαδοχος του 7110 (πιο πολυ σχεδιαστικα αλλα και καινοτομικα) ειναι το αλλο "μωρο" το Νοκια Ν91. Και τα δυο με ενεργο συρομενο πορτακι, (ποσα αλλα εχετε δει απο τη Νοκια?) και τα δυο μεγαλα και βαρια (ακομα και για την εποχη τους) και τα δυο πλαταινουν στο πανω μερος , σαν κεφαλι. τρελες καινοτομιες και τα 2 για την εποχη τους το καθενα και τα δυο "experimental" συσκευες για την Νοκια. Μια κατηγορια απο μονα τους. και τα δυο σχετικα αντι-εμπορικα δειτε τα διπλα διπλα, μοιαζουν παρα πολυ (οσο επιτερεπεται βεβαια οταν εχουν και 6-7 χρονια διαφορα) συμφωνει κανεις ή μονος μου τα λεω? XD Edited December 9, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δικος μας και εσυ??!!!;):D Ενταξει ..δηλαδη οταν αυτος ο Αγιος ανθρωπος (οποιος και να ηταν) κάθισε κατω και εν ετει 1999 σχεδιασε το 7110... τι να ειχε παρει αραγε? Απλα respect:) Μια μπανανα τσικιτα και την κοιτουσε καλα καλα:p:p Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ε οχι ρε συ, η μπανανα ειναι κλασσικα το 8110 :) To 7110 δεν ειναι τοσο μακρουλο ουτε κυρτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δικος μας και εσυ??!!!;):D Ναι, ατελείωτη αγάπη το 7110. :D Ο πραγματικος διαδοχος του 7110 (πιο πολυ σχεδιαστικα αλλα και καινοτομικα) ειναι το αλλο "μωρο" το Νοκια Ν91. Και τα δυο με ενεργο συρομενο πορτακι, (ποσα αλλα εχετε δει απο τη Νοκια?) και τα δυο μεγαλα και βαρια (ακομα και για την εποχη τους) και τα δυο πλαταινουν στο πανω μερος , σαν κεφαλι. τρελες καινοτομιες και τα 2 για την εποχη τους το καθενα και τα δυο "experimental" συσκευες για την Νοκια. Μια κατηγορια απο μονα τους. και τα δυο σχετικα αντι-εμπορικα δειτε τα διπλα διπλα, μοιαζουν παρα πολυ (οσο επιτερεπεται βεβαια οταν εχουν και 6-7 χρονια διαφορα) συμφωνει κανεις ή μονος μου τα λεω? XD Μπα, δεν συμφωνώ. Το 7110 ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Το Ν91 ήταν πολύ πίσω σχεδόν σε όλα εκτός της ποιότητας ήχου από τα ακουστικά. Γιατί από το ηχείο ήταν απαράδεκτο. Ακόμα και με το 3250 που είχα κάνει άμεση σύγκριση (στα ηχεία) είχε φάει σκόνη. Το Ν91 δεν πρόσφερε καμία καινοτομία (ο σκληρός μάλλον στα αρνητικά του ήταν - ποτέ δεν συμπάθησα τις ενσωματωμένες μνήμες, πάντα ήμουν υπέρ των καρτών), άργησα κάνα χρόνο να βγει και μόλις το έβλεπες έκανες δύο σχόλια, πόσο μεγάλο είναι και τι χάλια οθόνη έχει. Στο 7110 ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Δυστυχώς, το 7110 ποτέ δεν αντικαταστάθηκε από κάτι εξίσου άξιο. Αν θα έπρεπε να διαλέξω ένα μοντέλο που πραγματικά ήταν σημαδιακό, αυτό είναι το επίσης αγαπημένο 7650. Η αρχή μιας μεγάλης και ένδοξης εποχής για την nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Ενταξει.. δεν μπορουμε να συμφωνουμε και σε ολα :p Παντως, αν βαλεις στην ακρη τα specs, σε εμφανιση μοιαζουνε (μην μου το αρνηθεις και αυτο:D). Μιλαμε οι ομοιοτητες ειναι πολλες σχεδιαστικα. υγ: κοιτα.. Γιώργο, οταν ανακοινωθηκε το Ν91.. ειχε πολυ καλο video (300κατι χ 400κατι), HDD, "καρτα ηχου" , 3.5 jack (που δεν υπηρχε στα αλλα), και πανω απόλα wifi... Oθονη , ναι... μετρια αλλα το wifi εν ετει 2005 ηταν μαγεια. Αν σκεφτεις ηταν ο,τι πιο hot για τη Νοκια τοτε (και οχι μονο). Το ηχειο οντως ΜΑΠΑ, αλλα η χαρη του ηταν αλλου (headphones) υγ2: τρελα το 7650. στο top 3 των αγαπημενων μου κινητων ολων των εποχων. το εχω ακομα εννοειται σε κατασταση βιτρινας :) υγ: δουλευω το Ν91 εδω και 3 χρονια. παιδια... δεν ειχα ΠΟΤΕ θεμα με τον σκληρο. παιρνω ορκο! edit: By the way.. να γραψω το δικο μου top 10 σε κινητα Νοκια? Ας κανω. Λοιπον... με τυχαια σειρα: 7110 7650 N91 N95-2 6310i 6510 8850 8910 7710 N900 Edited December 9, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Γραφουμε μονο απο αυτα που ειχαμε ή και αυτα που δεν ειχαμε? :O Στα δικα μου αγαπημενα ειναι με σειρα προτιμησης 6600 3410 Ν91 - 7650 9300 3310 N-gage και απο αυτα που δεν ειχα, χωρις σειρα 8910(ι) 8800 το απλο, και σε ασημι και σε μαυρο 8600 γιατι ειναι πανεμορφο 8310 σε κοκκινο-ασπρο 6510 σε σαμπανι :happy: 6310 ασημι-χρυσο 8110 γιατι ειναι και πολυ COOL:cool: Ν90 Ε90 Αλλα απο communicators τα αγαπημενα μου ειναι 9000-9110 γιατι ειναι ρετρο το 7110 δεν μου αρεσει για καποιον λογο:*:grin: Αν μου λεγατε παντως να παρω ΕΝΑ και μονο νοκια.... Το αυγοειδες 6600 θα ηταν σιγουρα στην τσεπη μου. Γιατι το εζησα, ενω τα αλλα απλα τα εχω, χωρις να τα εχω ζησει απο την αρχη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Α ρε Bill, και πού να το βρούν το 6510?? Επειδή το έχουμε ξεθάψει εσύ και εγώ?:) Το πιο αγαπημένο μου κινητό τηλέφωνο (μαζί με το RAZR V3).Σχεδιασμός απλός αλλά κορυφαίος,όμορφος μπλε φωτισμός ,απίστευτα μικρό μέγεθος.Το φυλάω ως κόρη οφθαλμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Mολις πουλησα το 6510. oh well... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 πόσοοοο?Γιατί εγώ το εδωσα και το μετάνιωσα και θα το ξαναψάξω σε κανά σαμπανί πάλι:happy: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Οταν το μετανιωσει και ο prodigy ελατε να κανουμε μια μαζικη απο ebay :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Απο ebay μονο μεταχειρισμενα φιλος! Το έχω χιλιοπεί..refurbished=καλοφτιαγμένη μούφα:D Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δυστηχως 6510 ουτε κινεζικα βρισκεις... πολυ σπανια τα ατιμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 http://www.aggeliopolis.gr/ellada?ca=2_s&md=th&q=6510&cg=5000&w=3 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Δυστηχως 6510 ουτε κινεζικα βρισκεις... πολυ σπανια τα ατιμα. Mια βολτα απο καποιο Κυριακατικο παζαρι ειναι αρκετη;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Aθηνα? Μακρια.... Εκτος αν προσφερεσαι να μου αγορασεις εσυ ενα και να μου το στειλεις (με το αζημιωτο φυσικα):p Κανας σαλονικιωτης δεν ειναι εδω να μας πει αν εχουμε εδω πανω κατι αντιστοιχο? Δεν θελω να ξαναπατησω σε μαγαζι με μεταχειρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Aθηνα? Μακρια.... Εκτος αν προσφερεσαι να μου αγορασεις εσυ ενα και να μου το στειλεις (με το αζημιωτο φυσικα):p Κανας σαλονικιωτης δεν ειναι εδω να μας πει αν εχουμε εδω πανω κατι αντιστοιχο? Δεν θελω να ξαναπατησω σε μαγαζι με μεταχειρα. Έχω 2 ή 3 6510. Όλα σε άριστη κατάσταση. Έχω και ένα σε μέτρια. Αυτό που είναι σε μέτρια, ευχαρίστως να στο ανταλλάξω με κάποιο άλλο, παλιό ... Έχεις κάτι 2πλο-3πλο ? Όπως παλιά, στο σχολείο, με τα αυτοκόλλητα με τις ομάδες :-) Στείλε PM. Αν δε βγάλουμε άκρη μαζί, στείλε ένα PM στον keltonas και πες του ότι σε στέλνω εγώ. Ελπίζω ότι κάτι θα σου βρει ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Tα 6510 ΔΕΝ ειναι καθολου σπανια. Ειτε στο ebay, ειτε στα αμετρητα μαγαζακια της γειτονιας μπορει κανεις να τα βρει ευκολα. (thePRODIGY σε αλλο σωμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Tα 6510 ΔΕΝ ειναι καθολου σπανια. Ειτε στο ebay, ειτε στα αμετρητα μαγαζακια της γειτονιας μπορει κανεις να τα βρει ευκολα. (thePRODIGY σε αλλο σωμα) Όχι. Σπάνια ΔΕΝ είναι, αλλά δεν είναι και άπειρα ... όπως πχ το 3310 ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Πετυχα ebay 8310 μεταχειρο με καινουρια μπροστινη προσοψη λεει ο πωλητης, 30 ευρω, τι λετε? Σε κοκκινο-ασπρο που μου αρεσει, unlocked. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Πετυχα ebay 8310 μεταχειρο με καινουρια μπροστινη προσοψη λεει ο πωλητης, 30 ευρω, τι λετε? Σε κοκκινο-ασπρο που μου αρεσει, unlocked. Το θέμα είναι ΤΙ πρόσοψη έχει βάλει ... original ή μαϊμού ?????? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το super duper εξειδικευμενο ματι μου λεει οτι ειναι ΜΑΛΛΟΝ original. Kαι νοκια λεει πανω, και τα κουμπια ΟΚ (οχι σιλικονης και τετοια), και τα χρωματα φαινονται ΟΚ. http://i.ebayimg.com/04/%21BhQIk8gBGk~$%28KGrHqQH-DQEsMc3dsTIBLITOsJZvw~~_12.JPG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Το super duper εξειδικευμενο ματι μου λεει οτι ειναι ΜΑΛΛΟΝ original. Kαι νοκια λεει πανω, και τα κουμπια ΟΚ (οχι σιλικονης και τετοια), και τα χρωματα φαινονται ΟΚ. http://i.ebayimg.com/04/%21BhQIk8gBGk~$%28KGrHqQH-DQEsMc3dsTIBLITOsJZvw~~_12.JPG Όντως μοιάζει original ... και το δικό μου κόκκινο, έτσι ακριβώς είναι (διαφανές) όταν ανάβει ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Πωπω μην με πριζωνεις εξτρα :( Εχω ανοιχτα τα tabs της τραπεζας και του paypal, στο τσακ ειμαι.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts