Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Το ιδιο λεω για τα κινεζικα κινητα απο ebay. Βεβαια μια φορα πηρα ολη κ ολη (απο τον Jerry, Honk Kong) ενα 7110. Ολα καλα στην αρχη, μετα απο 10 μερες περιπου ομως τσουπ...πρασινησε η οθονηηηη. Τιποτα, θολουρα. Μετα απο λιγο, τσουπ! ξεκολλησε το μικροφωνο απο το πορτακι. Θυμαμαι πατησα να ανοιξει το πορτακι και στακ φευγει το οφωνο!!! edit: δεν μπορω να ξεχωρίσωαν ειναι η οχι Κινεζιά. Θα πω... μαλλον ειναι Φινλανδικο! To εχεις ακομα το κινεζικο? Αν εχεις και ψηφιακη μπορεις να κανεις μια in depth φωτογραφηση με ακομα ενα 7110 για να βρουμε διαφορες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Και ομως ΕΝΕΜΑ , refurb ειναι καποια απο αυτα. Η τουλαχιστον με "μουφα" προσοψη. Το 8850 δεν εβγαινε επισημα σε μαυρο. Ειμαι σχεδον σιγουρος. Ο kid σε ρωταγε παντως. ΥΓ: βαριεμαι να ανοιγω το 7110. Αν καποια στιγμη το θυμηθω θα το κανω. Παντως κατω απο την μπαταρια εγραφε το αμιμητο (για Νοκια) Made in Indonesia. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Σορρυ δεν το ειδα http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=9068 2004, παρουσιαση 8910. Ποσες πιθανοτητες πια να ειναι fake? ΥΓ: βαριεμαι να ανοιγω το 7110. Αν καποια στιγμη το θυμηθω θα το κανω. Παντως κατω απο την μπαταρια εγραφε το αμιμητο (για Νοκια) Made in Indonesia. Aρχιζετε και με αποθαρρυνετε:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Σορρυ δεν το ειδα http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=9068 2004, παρουσιαση 8910. Ποσες πιθανοτητες πια να ειναι fake? Aρχιζετε και με αποθαρρυνετε:lol: ειναι πολλες οι πιθανοτητες,μη σου πω σχεδον ολες!εγω συνεχιζω να απορω που ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι μπορει να ειναι original ακομα και του τυπα που μας εδειξες..το ειπες και μονος σου..τραβηχτηκε 2005 και τα 8850 βγηκαν το 1999..ποιές οι πιθανοτητες λοιπον να τα εχει με το κιλο και αγρατζουνιστα??πονηρεψου λιγακι ρε φιλε;) Βily ασημι χρυσο δεν επαιζε ρε φιλε?? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Kοιταω πολυ το "Made In..." στα κινητα. Οταν βλεπω Germany, France, Japan, Finland γουσταρω ασχημα. China, Indonesia, Korea και λοιπες δυναμεις.....xaxaxa!! Με χειροτερο ΟΛΩΝ εκεινο το περιεργο "Made by Nokia" Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 εμενα το 6300 αγορασμενο κουτα ειναι Made in Romania Και νομιζω το εχω γραψει και εδω οτι και στο gsmarena το ιδιο γραφει απο πισω στις φωτογραφιες που εχουν! Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ειναι πολλες οι πιθανοτητες,μη σου πω σχεδον ολες!εγω συνεχιζω να απορω που ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι μπορει να ειναι original ακομα και του τυπα που μας εδειξες..το ειπες και μονος σου..τραβηχτηκε 2005 και τα 8850 βγηκαν το 1999..ποιές οι πιθανοτητες λοιπον να τα εχει με το κιλο και αγρατζουνιστα??πονηρεψου λιγακι ρε φιλε;) To 8910 βγηκε το 2002 το review ειναι 2 χρονια μετα. Ο virgille ειναι γνωστος στο φορουμ και εχει/δουλευει σε nokia shop στην Γαλλια, οποτε ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να ειναι fake. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 εμενα το 6300 αγορασμενο κουτα ειναι Made in Romania Και νομιζω το εχω γραψει και εδω οτι και στο gsmarena το ιδιο γραφει απο πισω στις φωτογραφιες που εχουν! Nαι εννοειται. Και Romania, και Ηungary θα δεις και China Κλπ κλπ Δεν λεω πως αυτα ειναι fake, προς Θεου! Απλα για ενα λογο (χαζο λογο) γουσταρω να λενε συγκεκριμενες χωρες. Προκαταληψη...I know Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) και ποιος σου λεει εσενα οτι δεν ειναι dummy phones?? edit:καθολου προκαταληψη..αλλα για μενα αν δεν ειναι Φινλανδικο παρτο και πετα το..(αυτο ειναι προκαταληψη) edit 2:οπως και να΄χει γουσταρω που και τα 3 της υπογραφης μου ηταν κουτα και Φινλανδικα και αμα θες να τα πουλησεις σου προτεινουν κατι τιμες 20 και 15 ευρω που βαζω τα γελια Edited October 4, 2010 by kid Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Λοιπον με εχετε βαλει σε σκεψεις.:rolleyes: Αρχιζω και φοβαμαι την αγορα απο ebay, αλλα το θελω αγρατζουνιστο ρε μαμωτο με τις ζελατινες επανω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) και ποιος σου λεει εσενα οτι δεν ειναι dummy phones?? Θα εκανε μπαμ αν ηταν dummy. ENEMA, ψαξε για πωλητες απο Ευρωπη τοτε. Δεν ειναι 100% σιγουρο πως θα ειναι γνησιο αλλα δεν χανεις και τιποτα. Και στο φιναλε ,εμενα μου ετυχε ενα προβληματικο 7110. δεν σημαινει πως ειναι ολα ετσι Edited October 4, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Λοιπον με εχετε βαλει σε σκεψεις.:rolleyes: Αρχιζω και φοβαμαι την αγορα απο ebay, αλλα το θελω αγρατζουνιστο ρε μαμωτο με τις ζελατινες επανω! εγω να σου προτεινω το αλλο!γιατι να μην χτυπησεις μια δημοπρασια απο πωλητη ο οποιος πουλαει τη συσκευη που θελεις σαν μεταχειρισμενη..σχεδον απιθανο να ειναι μουφα Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Να προτεινω και εγω λοιπον. Αν κατεβεις ποτε Αθηνα παμε παρεουλα Ομονοια. Τιγκα στα μαγαζακια με παλια κινητα. Θα βρεις 8χχχ series σιγουρα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Nαι αλλα λιγακι δυσκολο να βρει 8910 ετσι? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Εχω βρει! Δεν σου κανω πλακα. Και το μαυρο και το χρυσο, αρκετες φορες. 50-80 ευρω τα δινουν συνηθως Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Τα θελω αγρατζουνιστα, mint. ΕΙΔΙΚΑ κινητα τα οποια δεν αλλαζουν προσοψη. thePRODIGY μακαρι να κατεβαινα Αθηνα για αγορα κινητων, αλλα δεν θα επερνα 8αρι... θα χτυπουσα κανα 3310,3330,3410,6310 και τετοια.... Και σημερα που ειδα τα 8αρια στην βιτρινα ξενερωσα... η μεγαλυτερη μου χαρα ειναι να παιρνω το κινητο στα χερια μου οταν χαλαρωνω, να το επεξεργαζομαι, να το παιζω, να το βλεπω καθαρο και αγρατζουνιστο και να το χαιρομαι... οτι κανω με το ν91 μου δηλαδη και ας εχει μιση κινεζικη προσοψη.... βλεπω τα υπολοιπα μου κινητα... το 7650 φθαρμενο... το n-gage το ιδιο (και δεν βρισκεις και προσοψη πουθενα ανεξαρτητως χρηματων).. Το 6600 χωρις τζαμακι... το 6260 βιασμενο με γυαλοχαρτο και μαρκαδορο... το w910i με σπασμενη οθονη... και τα λυπαμαι... δεν μπορω να τα βλεπω ετσι, τα θελω καθαρα και καινουρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Γουσταρω το 8850 και το 6510 νομιζω που οταν το ανοιγω γραφει http://img405.imageshack.us/img405/8913/image010ux.jpg φωτογραφια τραβηγμενη απο τα μαγαζακια της Ομονοιας που λεει O Bil:lol: Bily εχεις πιασει στα χερια σου 8910 απο Ομονοια??Βαρυ πραμα??θελω να πω τιτανιο οντως?? Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Το καλυτερο σημα κινητης αυτο. Πολυ "επικο"! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Το μοναδικο 8910ι που ειχα πιασει στην ζωη μου γρατζουνουσε ενω ανοιγε.. Ασχημη αισθηση. μου το αφηνε 130 ευρω πριν απο κατι χρονια μαγαζι στην πολη μου, αλλα ηταν τοσο φθαρμενο που ειχε ξεβαψει στις γωνιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 (edited) πραγματικα και εγω πιστευω οτι δεν εχει βγει καλυτερο και γουσταρω ακομα και τωρα να βλεπω σαν carrier logo telestet παρα wind p.s. Βily αλλαξε avatar σε παρακαλω..βαλε ενα 6510,δε σου παει το Ν Edited October 4, 2010 by kid Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Παιδες εγω σας αφηνω γιατι δεν την παλευω αλλο Ο θεος να μας δινει mAh στις μπαταριες. Καλο βραδυ:* Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 καλο βραδυ φιλε και σκεψου καλα πριν παρεις κινεζια 8910:p τσαμπα τα ευρω:pπαρε ενα 6310 και ενα 6510 απο Ελλαδα να γουσταρεις:D Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Φιλε Ζωγραφε, 20-30 ευρω ειναι τρελες ευκαιριες.. Πιστευω για να βρεις σε τετοιες τιμες πρεπει να εισαι ολη μερα στο εβαυ και να περιμενεις καποιος να το βγαλει.. Φιλε ΕΝΕΜΑ εχω ενα 3310 μη λειτουργικο αν ενδιαφερεσαι μπορω να στο χαρισω.. Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Φιλε Ζωγραφε, 20-30 ευρω ειναι τρελες ευκαιριες.. Πιστευω για να βρεις σε τετοιες τιμες πρεπει να εισαι ολη μερα στο εβαυ και να περιμενεις καποιος να το βγαλει.. Φιλε ΕΝΕΜΑ εχω ενα 3310 μη λειτουργικο αν ενδιαφερεσαι μπορω να στο χαρισω.. Φυσικά είναι ευκαιρίες, φυσικά θέλει ψάξιμο, αλλά μη φανταστείς ότι είμαι και όλη μέρα OnLine ... απλά παρακολουθώ "έξυπνα" τις δημοπρασίες που με ενδιαφέρουν. Εξάλλου το ebay έχει όλα τα tools που χρειάζεσαι για κάτι τέτοιο ... τόσο στο site όσο και από το iPhone/iPad App του ... Επίσης, κράτα αυτό που είπα για αγορά 3-4 τεμαχίων ... συνήθως έτσι κάνω ... αγοράζω περισσότερα από 1, συνήθως χαλασμένα, χτυπημένα κλπ οπότε διαλύοντας τα φτιάχνω ένα τέλειο για μένα και τα άλλα τα πουλάω/ανταλλάσω με άλλα ... ή τα κρατάω για ανταλλακτικά. Έτσι, ΚΑΙ ένα τέλειο τεμάχιο φτιάχνω ΚΑΙ φτηνά μου κοστίζει ΚΑΙ μου μένουν ανταλλακτικά ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δυσκολευομαι να πιστεψω οτι βρηκες 4 κομματια με 20-30 ευρω το καθενα και εφτιαξες ενα τελειο..ακομα και χαλασμενα να ηταν κανεις δεν τα σκοτωνει τοσο..για να εφτιαξες επισης ενα τελειο σημαινει οτι το 1 απο τα 4 που πηρες λειτουργουσε κανονικα πραγμα που σημαινει οτι αποκλειεται να το πηρες 20-30 ευρω οση φθορα και να ειχε.. μονο αν δω τα feedbacks των transactions θα πιστω;) Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts