Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η απαντηση βρισκεται στο post πριν απο το δικο σου. Διαβασε το Link που παραθετει ο stefanos_79

Καλημερα. Το ειδα το λινκ που αναφερεις αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω shrink ή extend πανω απο 2 GB και μαλλον φταιει αυτο που αναφερεται και στο λινκ "Note: the shize of the available shrink space can be restricted due to page files, restore files, and hibernation files.". Οποτε τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα απο καποιες μερες πειραματων & flashαρισμα του BIOS στην τελευταια εκδοση του...το προβλημα παραμενει.

Alexkass, πρωτο στην boot sequence ειναι το cd, το οποιο ξεκιναει κανονικα, φορτωνει τα απαραιτητα αρχεια, βγαζει την loading bar των vista & στη συνεχεια (μονο) το background της αρχικης οθονης, χωρις μενου.

Αυτο με οποιαδηποτε ρυθμιση, εκτος και αν δεν φαινεται ο σκληρος δισκος που περιεχει τα Vista (αν δηλαδη τον αποσυνδεσω). Τοτε λειτουργει κανονικα το boot & το μενου του, αλλα τι να το κανω, αφου (προφανως) δεν βλεπει τα vista και επομενως δεν μπορω να κανω repair τον bootloader τους.

Καμια ιδεα;

αν είναι αυθεντικό το dvd θα φταίει το πισί σου. δοκίμασέ του σε ένα νεό και δες τι γίνεται.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Το πρόβλημα αφορά τον φορητό (Acer) μιας φίλης. Μετά από κάποιες αυτόματες αναβαθμίσεις των vista, ο υπολογιστής κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις. Η εικόνα που βλέπει είναι η εξής:

http://img89.imageshack.us/img89/7307/18022008063pe5.th.jpg

Μετά από αυτό γίνεται η επανεκκίνηση η οποία καταλήγει στην ίδια οθόνη κ.ο.κ

Γνωρίζετε σε τι οφείλεται αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να προσθέσω ότι δοκίμασα να εκκινήσω τα Windows σε safe mode αλλά καταλήγουν στην ίδια οθόνη.

Δοκίμασα να επαναφέρω το σύστημα στο σημείο πριν από την αναβάθμιση, αλλά δεν υπάρχουν αποθηκευμένα σημεία επαναφοράς! (restore points) :X Υπάρχει άλλη λύση; Έστω κάποιος τρόπος να σωθούν τα αρχεία τουλάχιστον αν χρειαστει φορματ; Ευχαριστώ και πάλι.

αν είναι αυθεντικό το dvd θα φταίει το πισί σου. δοκίμασέ του σε ένα νεό και δες τι γίνεται.

Αυθεντικο ειναι το dvd & σε αλλα pc δουλευει κανονικα. Οταν λεμε "φταιει το pc μου" τι εννοουμε; Τι συγκεκριμενο θα μπορουσε να φταιε;

Δοκίμασα να επαναφέρω το σύστημα στο σημείο πριν από την αναβάθμιση, αλλά δεν υπάρχουν αποθηκευμένα σημεία επαναφοράς! (restore points) :X Υπάρχει άλλη λύση; Έστω κάποιος τρόπος να σωθούν τα αρχεία τουλάχιστον αν χρειαστει φορματ; Ευχαριστώ και πάλι.

Για να σωθουν τα αρχεια θα μπορουσες να κανεις boot καποιο live cd, οπως πχ τα Ubuntu, και απο μεσω εκεινου να σωσεις οτι αρχεια θες σε αλλο σκληρο.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

αν περάσεις τα windows απλά θα μεταφέρει Ο,ΤΙ υπάρχει στον hdd σε έναν φάκελο windows.old

το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές.

Alex = the best!

αν περάσεις τα windows απλά θα μεταφέρει Ο,ΤΙ υπάρχει στον hdd σε έναν φάκελο windows.old

το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές.

Αν περασει τα vista εννοεις. Διευκρινισε το μην παει και περασει τα xp ο ανθρωπος και περιμενει να δημιουργηθει ο φακελος (ασχετο του γιατι να θελει να το κανει) :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

1. το θέμα είναι για τα vista

2. το ζήτημα είναι ότι έχει πρόβλημα σε λαπτοπ με vista

3. αν το λειτουργικό το έχει σε dvd μόνο του και όχι σε recovery disks ισχύει αυτό που λέω. αν όχι τότε η κάθε εταιρία κάνει τα δικά της.

πχ η acer με τα xp sp2 έκανε φορμάτ όταν έκανες recover το OS ενώ η hp/compaq σου κρατούσε τον φάκελο Documents and Settings και δεν έχανες τπτ.

Alex = the best!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Το ξαναδιάβασα αυτό με το windows.old, μόνο που δυστυχώς δεν έχει τα vista σε dvd , αλλά ούτε και recovery disks (βέβαια αυτά λογικά θα μπορούν να δημιουργηθούν). Αν γίνει η εγκατάσταση από κάποιο άλλο dvd, θα μπορούν να ενεργοποιηθούν και να είναι νόμιμα τα Windows; Ο υπολογιστής είχε τα Vista προεγκατεστημένα και η άδεια τους είναι OEM, δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει αυτό.

βάλε μια oem κόπια των vista (από το internet) με τον κωδικό της άδεια τους laptop και λογικά θα είναι οκ (θα σου πει να πάρεις τηλ ένα τηλέφωνο κλπ κλπ. αν διαβάσεις πιο πίσω θα καταλάβεις ακριβώς).

Alex = the best!

Να ρωτησω κατι. Το SP1 εχει βγαλει τελικη εκδοση; Αν ναι, τι επιπτωση εχει η εγκατασταση του σε δοκιμαστικα υπο "συνθικες εκτεταμενης αναβολης προειδοποιητικων μηνυματων" βιστα;
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Καλημερα. Το ειδα το λινκ που αναφερεις αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω shrink ή extend πανω απο 2 GB και μαλλον φταιει αυτο που αναφερεται και στο λινκ "Note: the shize of the available shrink space can be restricted due to page files, restore files, and hibernation files.". Οποτε τι κανω σε αυτη την περιπτωση?

Χρησιμοποιησε ενα partition program. Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο απο το ubuntu πχ η το partition magic.

αυτό που λέει: recovery partition.

έχεις μέσα img του hdd όταν το αγόρασες (λογικά) και μπορείς να το περάσεις ξανά.

Alex = the best!

μα αυτό ακριβώς σου λέω.

είναι το partition (non-bootable) που έχει την "εικόνα" του δίσκου C όταν τον αγόρασες.

αν τα έχει χύμα ή σε Img είναι άλλο θέμα.

Alex = the best!

Καλημερα. Τελικα στο προβλημα με την δημιουργια partition βρηκα λυση με το Paragon Partition Manager 9. Δουλευει αψογα με Vista και σε μιση ωρα ειχε τελειωσει ολη η διαδικασι και το Partition ηταν ετοιμο.:)

Παιδιά έχω 2 υπολογιστές σε δίκτυο που συνδέονται στο internet μέσω router ο ένας έχει xp και ο άλλος vista. Έχω βάλει τους δίσκους και στα 2 να είναι κοινόχρηστοι το πρόβλημα είναι ότι από τα vista μπορώ να μπω κανονικά στον δίσκο του άλλου υπολογιστή και να πάρω ότι θέλω αλλά από τα xp όταν πάω να μπω στον άλλο υπολογιστή μου ζητάει username και κωδικό.

Καμιά ιδέα?

(Ευχαριστώ)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Απο τα δυο pc με Vista βλεπω μια χαρα και πληρως δυο αλλα pc με xp αλλα μεταξυ τους τα pc με vista βλεπουν μονο τον κοινοχρηστο φακελο καθενος.

Αν μπορει καποιος αλλος ας βοηθησει.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εχω vista κ ξαφνικα οι ρυθμισεις προβολης και η διαταξη των εικονιδιων που εχω κανει στους φακελους και στην επιφανεια εργασιας δεν αποθηκευονται. Καθε φορα που μπαινω τα εχει ολα οπως να 'ναι και ειναι λιγο εκνευριστικο. (Στις ρυθμισεις φακελων εχω επιλεξει να απομνημονευση ρυθμισεων προβολης αλλα τιποτα) Μπορει καποιος να με βοηθησει ;;

καμιά φορά το παθαίνουν αυτό τα windows. Και τα xp και τα vista.

δεν μπορείς να κάνεις κάτι (το κόλπο με τη reg δεν βοηθάει).

δλδ αν αλλάξεις τον τρόπο παρουσίασης στο my computer και το ξανανοίξεις δε τα έχεις κρατήσει? :confused:

Alex = the best!

Εχω vista κ ξαφνικα οι ρυθμισεις προβολης και η διαταξη των εικονιδιων που εχω κανει στους φακελους και στην επιφανεια εργασιας δεν αποθηκευονται. Καθε φορα που μπαινω τα εχει ολα οπως να 'ναι και ειναι λιγο εκνευριστικο. (Στις ρυθμισεις φακελων εχω επιλεξει να απομνημονευση ρυθμισεων προβολης αλλα τιποτα) Μπορει καποιος να με βοηθησει ;;

Θα πρότεινα να κάνεις και ένα scanning στο σύστημά σου μήπως έχεις κολλήσει κάποιον ιό...:worry:

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ στα windows Vista, να κάνω default κάποιες επιλογές στα folders όπως μπορούσαμε να κάνουμε στα XP. Θέλω να γίνεται το shorting βάση Type αρχείου, και να βλέπω τα αρχεία σε List, μετά στα XP τουλάχιστον πάταγα apply to all και όλα ήταν μια χαρά. Στα vista δεν μπορώ να βρω το αντίστοιχο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί ενώ έχω επιλέξει σε κάποιο folder να γίνεται shorting βάση TYPE, να «χάνεται» αυτή η προεπιλογή μετά από κάποιο διάστημα (restart pc ή μη).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω το login password στα Vista;

Η ξαδέλφη μου έβαλε κωδικό εισόδου και μετά...τον ξέχασε:p:wacko: (γυναίκες!!) δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω format γιατί μέσα έχει διάφορες εργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς στη σχολή της.

Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Επειδή πιθανών αυτό που ζητάω είναι παράνομο παρακαλώ απαντήστε μέσω PM αν είναι δυνατών.

Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

format? έχουμε γράψει χιλιάδες φορές ότι το format είναι αρχαίος τρόπος και είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ.

πέρνα ξανά τα vista (clean installation) και θα σου σώσει τα αρχεία σε φάκελο windows.old

Alex = the best!