Alexkass Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 το τελευταιο νερο παιζει αριστα. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Απ' ότι "μυρίζω" ίσως φταίει κάποιο εικονίδιο αριστερά από το Context Menu. Εφόσον υπάρχουν μια-δυο εφαρμογές που δεν εμφανίζουν το πρόβλημα, δες τι διαφορετικό έχουν αυτές με τις υπόλοιπες που εμφανίζουν το πρόβλημα. Τωρα το προσεξα πως εχει δυο a-squared scans και δυο spysweeper. Τελικα εφταιγε το πρωτο αλλα γιατι εχει δυο απο αυτα τα δυο προγραμματα; Απο που μπορω να κανω edit το context menu; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamatopoulos Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 :):):) άλλαξα χρήστη και έγινε η εγκατάσταση του nero. γιατί με τον άλλο λογαριασμό δεν γινόταν εγκατάσταση? μου έβγαζε ότι το πακέτο εγκατάστασης δεν υπάρχει και ότι υπάρχει πρόβλημα με τον windows installer. τέτοιο μήνυμα μου έχει ξαναβγάλει και σε άλλα προγράμματα που πήγα να εγκαταστήσω. μέχρι και στο office 2003 ΚΡΑΚΝΤ μου το έβγαλε και ένας θεός ξέρει πως το κατάφερα και το εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Τωρα το προσεξα πως εχει δυο a-squared scans και δυο spysweeper. Τελικα εφταιγε το πρωτο αλλα γιατι εχει δυο απο αυτα τα δυο προγραμματα; Απο που μπορω να κανω edit το context menu; αυτό είναι ο βασιλιάς :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Thanks man, αλλα στο προγραμμα δειχνει πως εχει ενα entry. Anw, θα δω τι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 αυτό είναι ο βασιλιάς :) τελειο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 :):):) άλλαξα χρήστη και έγινε η εγκατάσταση του nero. γιατί με τον άλλο λογαριασμό δεν γινόταν εγκατάσταση? μου έβγαζε ότι το πακέτο εγκατάστασης δεν υπάρχει και ότι υπάρχει πρόβλημα με τον windows installer. τέτοιο μήνυμα μου έχει ξαναβγάλει και σε άλλα προγράμματα που πήγα να εγκαταστήσω. μέχρι και στο office 2003 ΚΡΑΚΝΤ μου το έβγαλε και ένας θεός ξέρει πως το κατάφερα και το εγκατέστησα. Μάλλον είναι κατεστραμένο το προφίλ του λογαριασμού σου, για αυτό και το έκανε με το καινούριο λογαριασμο. Οδηγίες για να το "ξαναφτιάξεις": Τρόπος αντιγραφής δεδομένων από κατεστραμμένο προφίλ χρήστη σε νέο προφίλ (Windows XP) και Fix a corrupted user profile (Windows Vista) Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Σε φορητό υπολογιστή Pentium M 1.73Ghz, 2gb ram και δίσκο με 4200 στροφές νομίζετε ότι θα τρέχουν ικανοποιητικά τα vista; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 ναι. το παν είναι η ραμ. αν και ο επεξεργαστής καλό θα είναι να είναι dual core. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ωραία :) Να σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Βγηκε το beta SP1 for Vista x86! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Για το πιο πανω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος:p Αλλα θελω να ρωτησω κατι. Στο task manager μου λεει πως εχω μονο 2-15 MB RAM free και επειδη συχνα μου κολλα για λιγο θελω να σας ρωτησω ποσο ραμ να βαλω. Τωρα εχει 2*512. Πιο ειναι καλυτερο value for money, να βαλω ακομα 2*512 και να γινουν 2 γκιγκα ή να βαλω 2*1 και να γινουν τρια; Σιγουρα τα 2*512 ειναι πιο φτηνα αλλα θα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Αν δεν έχεις πρόβλημα στην τιμή βάλε 4GB. An έχεις πρόβλημα στην τιμή βάλε 2GB :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Δεν παει ετσι ομως. Σε κανονικη χρηση τα 1GB δεν ειναι αρκετα, ρωτω λοιπον ποσα ειναι αρκετα για κανονικη και medium χρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Κοίτα με 1GB μνήμης σαφώς και θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το λειτουργικό και να εκτελέσεις απλές εργασίες. Βέβαια θα πρέπει να είσαι και υπομονετικός γιατί όταν εκτελείς μεταφορές αρχείων και εφαρμογές όπως Photoshop, office κλπ θα αντιμετωπίζεις αρκετά κολλήματα. Εάν λοιπόν τρέχεις στον Η/Υ ταυτόχρονα αρκετές εφαρμογές καλό θα ήταν να αγοράσεις 2GB μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Δλδ χρειαζονται 3GB ε; Ωραια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Με 1 giga effective μνήμης (1.25 και shared μέχρι 256 με την κάρτα γραφικών) σε Core Duo 1.66 ghz παίζουν μια χαρά πάντως και σε σχετικά βαριές δουλειές (compiling εφαρμογών κλπ κλπ). Ένα μικρό-πρόβλημα που μου παρουσίασε προχτες: Στα καλά του καθουμένου άρχισε να "τρέμει" η οθόνη (σαν να κινούταν γρήγορα από τα αριστερά προς τα δεξία συνεχόμενα με μεγάλη ταχύτυτα, και από πάνω προς τα κάτω). Αν του έκανα restart ή ακόμα και sleep - wakeup, επανερχόταν. Έχετε καμία ιδέα τί μπορεί να παίζει; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 Ακουσα πως συμβαινει και σε καποιον αλλο σε ενα αλλο φορουμ. Αν δεν κανω λαθος ή φταινε τα drivers της GPU ή καποιο bug στα Vista. Μηπως εβαλες τα beta hotfixes ή καινουργιο driver; Μαλλον θα αγορασω 2*512MB RAM επειδη για παραπανω δεν αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Δοκίμασα να βρω drivers για την GPU (Intel GMA945) μέσω του Windows Update αλλά μου είπε πως έχω τα τελευταία. Το πρόβλημα ΜΑΛΛΟΝ προκλήθηκε από τα hotfixes γιατί τουλάχιστον δεν το πρόσεξα πριν τα βάλω (αλλά καπάκι που πέρασα τα vista, έβαλα και τα fixes οπότε μπορεί να μην φταίνε αυτά). Πάντως δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα, όταν το παρουσιάσει, τραβάω ένα sleep και wakeup και επανέρχεται. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Παιδιά ΣΟΣ.... Εχω Vista και ενώ γενικα με τους υπολογιστες τα πάω αρκετα καλά εχω φάει ένα κόλλημα τώρα και ενώ έχω δοκιμάσει τα παντα δεν γινεται τίποτα. Λοιπόν: Ενώ έχω απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές για να κάνει αδρανοποίηση η αναστολή λειτουργείας αν δεν λειτουργίσω τον υπολογιστή για κάποιο χρονικό διάστημα παρόλα αυτά οταν τον αφίνω για κανά 15λεπτο μπαίνει σε αναμονή με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κατεβάσω τίποτα, μιάς και κατα συνέπεια με την αναμονή να διακόπτεται η σύνδεση.. Τί κάνω λάθός....??? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μια βοήθεια .... Εχω τα vista ultimate ψάχνω το windows add/remove components αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, θέλω να βάλω IIS. Κανείς καμιά βοήθεια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μια βοήθεια .... Εχω τα vista ultimate ψάχνω το windows add/remove components αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, θέλω να βάλω IIS. Κανείς καμιά βοήθεια ???? Ψαξε καλύτερα στον Πίνακα Ελέγχου. Δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λέει αλλά λεει και στο τέλος Programs. (Το εικονίδιο που πρέπει να πατήσεις για να ανοίξει). Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Μια βοήθεια .... Εχω τα vista ultimate ψάχνω το windows add/remove components αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, θέλω να βάλω IIS. Κανείς καμιά βοήθεια ???? http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/10aac45e-e993-42a2-bf93-275375d662631033.mspx?mfr=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Υπάρχει η δυνατότητα το κουμπάκι δίπλα από το λουκέτο στο start να κάνει τερματισμό και όχι αναστολή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Παιδιά ΣΟΣ.... Εχω Vista και ενώ γενικα με τους υπολογιστες τα πάω αρκετα καλά εχω φάει ένα κόλλημα τώρα και ενώ έχω δοκιμάσει τα παντα δεν γινεται τίποτα. Λοιπόν: Ενώ έχω απενεργοποιήσει όλες τις επιλογές για να κάνει αδρανοποίηση η αναστολή λειτουργείας αν δεν λειτουργίσω τον υπολογιστή για κάποιο χρονικό διάστημα παρόλα αυτά οταν τον αφίνω για κανά 15λεπτο μπαίνει σε αναμονή με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κατεβάσω τίποτα, μιάς και κατα συνέπεια με την αναμονή να διακόπτεται η σύνδεση.. Τί κάνω λάθός....??? :O Κάποια ιδέα??? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts