Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης, μπορω να αλλαξω το εικονιδιο της εταιρειας του ΟΕΜ edition; Τωρα μου εχει Dell μπορω να βαλω κατι αλλο;

Ακολούθησε τις οδηγίες του παρακάτω άρθρου: Walkthrough: Customize Welcome Center

Ίσως να παραβιάζεις το EULA της Dell (δεν τυγχάνει να το γνωρίζω) αλλάζοντας κάποιο λογότυπο... ;)

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Ακολούθησε τις οδηγίες του παρακάτω άρθρου: Walkthrough: Customize Welcome Center

Ίσως να παραβιάζεις το EULA της Dell (δεν τυγχάνει να το γνωρίζω) αλλάζοντας κάποιο λογότυπο... ;)

Αν ηταν νομιμα...:p

Στο neowin λενε πως ειναι φοβερο και πως πραγματικα δουλευει. Το θεμα ειναι ποσο unofficial ειναι.

το κανω τωρα install..

το κανω τωρα install..

κάμε backup πρώτα.

αν και σε μια βδομάδα λογικά θα έχουν βγει. (επόμενη Τρίτη)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

το κανω τωρα install..

ποιό αρχείο κατέβασες? μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία?

ευχαριστώ.

Alex = the best!

κάμε backup πρώτα.

τι κρίμα που το dev/test PC μου αυτή την περίοδο είναι win2k3/win2k8 να του έριχνα μια ματιά...

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

καλά να πάθεις :p

βέβαια το κακό είναι ότι μπορεί να μη βγει την επόμενη Τρίτη αλλά να βγει με το sp1 μόνο. αν και αυτό (ακούστηκε από κάποιον στο νετ) δεν το κόβω πολύ πιθανό.

Alex = the best!

κάμε backup πρώτα.

Καποιος εκει μεσα μιλησε για μεθεπομενη Τριτη - 14/8.

Καποιος εκει μεσα μιλησε για μεθεπομενη Τριτη - 14/8.

μακάρι. δε μου αρέσει να μπλέκω με betas στο λαπτοπ της δουλειάς και δεν έχω πουθενά αλλού vista... για να το τεστάρω.

είδε κανείς κάποια διαφορά?

Alex = the best!

ποιό αρχείο κατέβασες? μπορείς να περιγράψεις τη διαδικασία?

ευχαριστώ.

απο το λινκ που εδωσες στο neowin την εκδοση x86 για το pc μου, εχει και τα 2 updates μεσα, το Windows6.0-KB938194-x86.msu ειναι 2mb περιπου και το Windows6.0-KB938979-x86.msu 10mb. πρωτα εγκατεστησα το 1ο, δεν εκανα restart αν και το ζητησε (:p) και μετα το 2ο και τοτε εκανα restart. δεν κανεις και τιποτα, ενα next πατας και τελειωσε..

καποια απο τα fixes που λεει οτι κανει οντως τα κανει, για τα αλλα δεν ξερω γιατι δεν τα ειχα προσεξει.

πχ βρισκει το gateway οταν γυρναει απο sleep πολυ πιο γρηγορα.

το χρονο/ταχυτητα για αντιγραφη το βγαζει αμεσως, αλλα δε νομιζω οτι εγινε πιο γρηγορο. δεν ειμαι σιγουρος ομως γιατι ειχα καιρο να αντιγραψω πολλα και μεγαλα αρχεια.

ενδεικτικα σε ενα αρχειο 8gb απο το ενα partition στο αλλο σε 5400 σκληρο επιασε ταχυτητα 15mb. σε 17gb με 1700 αρχεια απο φακελο σε φακελο επιασε 7mb. παντα για αντιγραφη.

απο hibernate επανερχεται πραγματι πιο γρηγορα.

απο το photo και windows energy screensaver επανερχεται ακαριαια αλλα δεν εχω ιδεα αν ειχε προβλημα.

γενικα, σαν να μην αλλαξε τιποτα στο pc, ουτε καν καποιο προβλημα.

αυτα, ελπιζω να βοηθησα :)

Εγώ εγκατέστησα το πρώτο hotfix (το μικρό των 2 megabyte) και η εγκατάσταση πήγε κανονικά.

Το δεύτερο όμως όταν τρέχω μου βγάζει μήνυμα "invalid data" και δεν συνεχίζει η εγκατάσταση. Μπας και είναι corrupted το download; Έχει κανείς σας κάνα valid link για να δοκιμάσω το download από εκεί; (το αρχικό Link του neowin πλέον δεν δουλεύει, το κατέβασαν. Εγώ έκανα το DL από το hotfixshare).

PS: Τρέχω αυθεντικά Windows Vista Business (νά'ναι καλά το MSDNAA) :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στο windows media player στα μισά αρχεία παίζει πρώτα η εικόνα και ύστερα έρχεται ο ήχος;;;
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί στο windows media player στα μισά αρχεία παίζει πρώτα η εικόνα και ύστερα έρχεται ο ήχος;;;

Γιατί η ταχύτητα του φωτός είναι μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου προφανως...

(μήπως τα μισά αρχεία αυτά δεν χρησιμοποιούν codecs της Microsoft?)

τι βίντεο είναι?

Alex = the best!

Τα εκανα και εγω install τα updates και νομιζω πως η πλοηγηση ειναι πολυ πιο ομαλη... Επισης ενω ειχα χασει την επιλογη του "Clear Recent Items list" τωρα την εχω... Μπορει καποιος να το εξηγησει αυτο;

Τα εκανα και εγω install τα updates και νομιζω πως η πλοηγηση ειναι πολυ πιο ομαλη... Επισης ενω ειχα χασει την επιλογη του "Clear Recent Items list" τωρα την εχω... Μπορει καποιος να το εξηγησει αυτο;

windows... :lol:

Alex = the best!

Είναι συνήθης τακτική της Microsoft για κάθε feature που προσθέτει, να δημιουργεί και ανάλογα REGISTRY KEYS για την διαχείρησή τους. Προφανώς στη δική σου περίπτωση καποιο KEY από αυτά που αφορούσαν το "Clear Recent Items list" ή είχε διαγραφεί ή είχε αλλάξει τιμή του σε κάτι μη επιτρεπτό. Με την εγκατάσταση των updates προφανώς ξαναδημιουργήθηκε εφόσον δεν υπήρχε ή έγινε έλεγχος καταλληλότητας του συγκεκριμένου κλειδιού και τροποποιήθηκε σε επιτρεπτή τιμή.

Ή όπως καλύτερα προσδιόρισε ο alex...

windows... :lol:

Πολυ ωραια, τωρα ομως υπαρχει κατι αλλο:

http://img462.imageshack.us/img462/3313/popupmenukw6.jpg

Στα παραπανω (μονο 3-4 δεν το κανουν αυτο) shortcuts προγραμματων στο start menu > Programs συμβαινει αυτο που βλεπετε στην εικονα. Τα μενου ειναι πολυ πλατια. Αυτο οπως σας ειπα γινεται μονο εκει και μονο στα shortcuts, ακομα και στα shortcuts που ειναι στους φακελους. Τι γινεται... παλι;

εχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του nero. μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον windows installer και δεν προχωρά την εγκατάσταση. έχω win vista home premium gr. έβγαλα το uac, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση ως διαχειριστής, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση με χρήση της ρύθμισης για win xp. τίποτα. έχετε καμία ιδέα? α, κατέβασα και την έκδοση του nero για vista

Στα παραπανω (μονο 3-4 δεν το κανουν αυτο) shortcuts προγραμματων στο start menu > Programs συμβαινει αυτο που βλεπετε στην εικονα. Τα μενου ειναι πολυ πλατια. Αυτο οπως σας ειπα γινεται μονο εκει και μονο στα shortcuts, ακομα και στα shortcuts που ειναι στους φακελους. Τι γινεται... παλι;

Απ' ότι "μυρίζω" ίσως φταίει κάποιο εικονίδιο αριστερά από το Context Menu. Εφόσον υπάρχουν μια-δυο εφαρμογές που δεν εμφανίζουν το πρόβλημα, δες τι διαφορετικό έχουν αυτές με τις υπόλοιπες που εμφανίζουν το πρόβλημα.

εχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του nero. μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον windows installer και δεν προχωρά την εγκατάσταση. έχω win vista home premium gr. έβγαλα το uac, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση ως διαχειριστής, προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση με χρήση της ρύθμισης για win xp. τίποτα. έχετε καμία ιδέα? α, κατέβασα και την έκδοση του nero για vista

Κατέβασε την τελευταία έκδοση του Nero και δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτή.

Δημιούργησε ένα καινούριο χρήστη με δικαιώματα "Administrator", δοκίμασε να το εγκαταστήσεις με αυτόν.

Στην περίπτωση που δεν εγκατασταθεί καλό θα ήταν να μας αναφέρεις τα μηνύματα λάθους (από τον event viewer), για να προσδιορίσουμε ακριβώς το σφάλμα.