eir_arx Δημοσιεύτηκε January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2007 SOS, εκανα φορματ και για πρωτη φορα (εχω κανει απειρες φορες φορματ) δεν μου επερνε τον κωδικο του activation. τα windows μου ειναι γνησια τα xp home. στις 30 μερες που μου εδινε ξεχαστηκα να το φτιαξω με αποτελεσμα τωρα να μην ανοιγει. υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει?please......:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Επικοινώνησε με τη Microsoft: http://www.microsoft.com/hellas/mscorp/contactus/default.mspx Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eir_arx Δημ. January 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 thank's mcde αλλα και παλι ακρη δεν βρηκα....:( κατι θα γινει ομως που θα παει...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Αφού έχεις γνήσια Windows, μην ανησυχείς, το πρόβλημα θα λυθεί. Όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, πρέπει να σου λέει να κάνεις activation. Επέλεξε "μέσω τηλεφώνου" και κάλεσε τον αριθμό (800-11-.....) που γράφει. Μετά επέλεξε να συνομιλήσεις με εκπρόσωπο της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης. Eαν δε βγάλεις άκρη πάρε τη Microsoft Hellas (Τηλ. 211 1206 500). Είναι υποχρεωμένοι να σε εξυπηρετήσουν αφού έχεις αγοράσει νόμιμα το προϊόν, όσα format και να έχεις κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το ιδιο ειχε συμβει και σε 'μενα μετα απο αλλαγη Hardware που εκανα στο PC μου. Πιθανοτατα να εκανες κατι τετοιο κι εσυ ε; Το προβλημα μου λυθηκε μετα απο τηλεφωνημα στο παραπανω νουμερο που σου προτεινει ο ariadgr. Ειναι λιγο χρονοβορο αλλα θα σου ξεκλειδωσει αμεσως τα Windows :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παιδια sorry για το offtopic αλλα μιας και ειδα λετε για activation των windows,πειτε μου κατι (αν γνωριζετε φυσικα). Εχω windows xp pro μαιμουδια,και οταν εκανα το setup δεν μου εβγαλε να κανω activation :confused: πως γινετε αυτο? Ειναι καλο ή κακο? ρωταω γιατι μεχρι τωρα εβαζα γνησιο δισκακι και ειχε activation κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts