Jump to content

[Οff-topic] Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

kormos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει...?

Έχω εναν acer και καταλάθος έσπασα την οθόνη...:(

Υπάρχουν κάποια service που μπορούν να με καλύψουν?Τιμές γνωρίζει κάποιος?Είναι οθόνη 17" WXGA CrystalBrite TFT LCD :worry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλησπέρα...

Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει...?

Έχω εναν acer και καταλάθος έσπασα την οθόνη...:(

Υπάρχουν κάποια service που μπορούν να με καλύψουν?Τιμές γνωρίζει κάποιος?Είναι οθόνη 17" WXGA CrystalBrite TFT LCD :worry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλοριζικο ο νεος φορητος σου..... :this:

Θα σου βγαλουν πολυ μεγαλο κουστουμι..., δοκιμασε μπας και βρεις spare parts στο e-bay, διαφορετικα πας για καινουργιο. Τις οθονες τις χρεωνουν απο 500 και πανω....

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

καλοριζικο ο νεος φορητος σου..... :this:

Θα σου βγαλουν πολυ μεγαλο κουστουμι..., δοκιμασε μπας και βρεις spare parts στο e-bay, διαφορετικα πας για καινουργιο. Τις οθονες τις χρεωνουν απο 500 και πανω....

Χμμμ:rolleyes: μα πήρα στην ACER με ρώτησαν τη σειρά και μου είπαν πως κοστίζει 200€ η οθόνη:confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Χμμμ:rolleyes: μα πήρα στην ACER με ρώτησαν τη σειρά και μου είπαν πως κοστίζει 200€ η οθόνη:confused:

kalh timh einai !! h acer exei duo service ap oso xero !! polles fores exoun kai diaforetikes times kai mporei se kapoio ap ta duo na thn vreis pio fthna !!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...