eLeKtriK EyE Δημοσιεύτηκε January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2007 Moderator κατι τελευταιο.Ξερεις τι ακριβως κανει HTML Executable 3.2 ειναι freeware? Όχι, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει, είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις στο Google θα βρεις. Δεν είναι εδώ ο χώρος για να σου λυθούν τέτοιες απορίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvales Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Όχι, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει, είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις στο Google θα βρεις. Δεν είναι εδώ ο χώρος για να σου λυθούν τέτοιες απορίες. free ware προγραμμα ειναι. Ειχα την εντυπωση οτι αυτο το θεμα ανοιχτηκε για να καλυψουμε οτι εχει να κανει με τα freeware προγραμματα.Το 75% των μηνυματων εχουν να κανουν με "ποιο κανει αυτη τη δουλεια?""Υπαρχει κανενα software που να κανει αυτο?" Εγω εκανα το αντιθετο.Βρηκα ενα freeWare και λεω ¨τι κανει ρε παιδια αυτο"? και ετσι ο καθενας το διαβαζει και επωφελειται και στην τελικη συζητηση να γινεται... Εχω αδικο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Αν πάω κι εγώ στο download.com που έχει ένα εκατομμύριο freeware και αρχίσω να ρωτάω ένα-ένα εδώ πέρα τι κάνει, τι θα γίνει; Το θέμα υπάρχει για να μοιραζόμαστε με τους άλλους πραγματικά χρήσιμα freeware προγραμματάκια (που προφανώς ξέρουμε τι κάνουνε - τα έχουμε δοκιμάσει) καθώς επίσης και να ζητάμε κάποιο τέτοιο προγραμματάκι για μια δουλειά που μπορεί να θέλουμε. Σίγουρα όχι για να μαθαίνουμε πληροφορίες για όλα τα freeware που υπάρχουνε. Ξαναλέω ότι σίγουρα αν ψάξεις στο Google στο πρώτο αποτέλεσμα κιόλας θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις. End of story. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts