Guest lagoudakis Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 μεχρι να βγουν και να φτιαξουν και τα bug που θα εχουν καλο σεπτεμβρη!!!!οποτε χτυπα το 3600 που ειναι μια χαρα συσκευουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 μεχρι να βγουν και να φτιαξουν και τα bug που θα εχουν καλο σεπτεμβρη!!!!οποτε χτυπα το 3600 που ειναι μια χαρα συσκευουλα αμα ειναι για Σεπτεμβριο αργει πολυ.. thanks φιλε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 κάνε υπομονή και αυτή τη βδομάδα. αύριο ξεκινάει το 3gsm congerss και μπορεί να έχουμε περισσότερα νέα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Η Microsoft μιλάει γιά Απρίλιο. :D makari na doume tis protes siskeves ton aprilio:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Microsoft Reveals New Windows Mobile 6 Smartphone Software, Improves World’s Fastest-Growing Mobile Operating System Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Ας βάλουμε και ένα video από την παρουσίαση του νέου λειτουργικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Λέτε να προχωρήσω στην αγορά του Loox Ν520 (που έχει και ωραία τιμούλα -350€-) ή να περιμένω να πάρω συσκευή με WM6. Οι τιμές θα είναι αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με τα αντιστοιχα μοντέλα με WM5 εε? Πρώτες συσκευές με γήινες τιμές πότε λέτε να βγουν? υ.γ. δεν είμαι διατεθημένος να δώσω πάνω απο 350 για Ppc με GPS k WiFi Τι με συσμβουλεύετε?:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lolo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 λετε να μπενει και στο iPAQ hx2490 Παράθεση http://www.myarduino.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Πολλα ακουω για το 9100 αλλα δεν βρισκω κατι καπου...Παντως ελπιζω να κυκλοφορισει κατι επισημο γιατι θεωρω απαραδεκτο που κοσμος με 2020 γυρναει με WM5, ενω πολλοι αλλοι με 2020i (και εγω μεχρι πριν 15 μερες) εκλιπαρουν μια εκδοση για την συσκευη τους. Ας κυκλοφορησουν και ας προσευχομαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Kαμία συσκευή της HTC δεν θα αναβαθμιστεί επίσημα σε WM6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Ανεπισημα ομως;Ηδη βρηκα μια εκδοση αλλα ,ειμαι και δεν ειμαι, στο να την δοκιμασω. Πρεπει ρε γαμωτο ντε και καλα να παιρνουμε καινουργια συσκευη για να αποκτησουμε και το νεο λειτουργικο;; Κριμα :down: :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Λίγο άσχετο αλλά επειδή η MS απαγορεύει στο xda-developers να ανεβάζουν roms έχει αρχίσει ένα petition. Υπογράψτε αν πιστεύετε οτι πρέπει να συνεχίσουν. http://www.petitiononline.com/xdadevs/petition.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 άσχετο Νο 2 εγώ απορώ πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα petition για την πολιτική της htc στο θέμα των αναβαθμίσεων λειτουργικού. δεν είναι ώρα να χαμηλώσουν λίγο τη μύτη τους οι Ασιάτες? τουλάχιστον όλη η σειρά pxxxx θα έπρεπε να αναβαθμιστει σε wm6. ούτε καν για το θηρίο τους το x7500 δεν ανακοίνωσαν τίποτα. Άντε ρε Johner εσύ που ξέρεις να ξεσηκώνεις τα πλήθη:superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 άσχετο Νο 2 εγώ απορώ πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα petition για την πολιτική της htc στο θέμα των αναβαθμίσεων λειτουργικού. δεν είναι ώρα να χαμηλώσουν λίγο τη μύτη τους οι Ασιάτες? τουλάχιστον όλη η σειρά pxxxx θα έπρεπε να αναβαθμιστει σε wm6. ούτε καν για το θηρίο τους το x7500 δεν ανακοίνωσαν τίποτα. Άντε ρε Johner εσύ που ξέρεις να ξεσηκώνεις τα πλήθη:superman: Δεν εχεις καθολου αδικο φιλε. Κι εγω δεν ξερω πως την ειδε η HTC και ακομα και συσκευες που κυκλοφορουν ενα μηνα πριν την ανακοινωση των WM6, τις γραφει κανονικα. Κανεις δεν την αναγκαζει βεβαια να το κανει, αλλα μαλλον εγινε η Νοκια των smartphones, με ο,τι καλο και κακο μπορει αυτο να συνεπαγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Eχει κανείς πληροφορίες γιά τις πωλήσεις ανα εταιρία σε PDA το τελευταίο χρονικό διάστημα ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 άσχετο Νο 2 εγώ απορώ πως δεν έχει ξεκινήσει ακόμα κανένα petition για την πολιτική της htc στο θέμα των αναβαθμίσεων λειτουργικού. δεν είναι ώρα να χαμηλώσουν λίγο τη μύτη τους οι Ασιάτες? τουλάχιστον όλη η σειρά pxxxx θα έπρεπε να αναβαθμιστει σε wm6. ούτε καν για το θηρίο τους το x7500 δεν ανακοίνωσαν τίποτα. Άντε ρε Johner εσύ που ξέρεις να ξεσηκώνεις τα πλήθη:superman: Έχεις απόλυτο δίκιο. Συσκευές που κυκλοφόρησαν πρόσφατα θα έπρεπε να αναβαθμιστούν, από τη στιγμή που το hardware το επιτρέπει. Πιστεύω οτι η ίδια η εταιρία απαξιώνει τις συσκευές της με αυτό τον τρόπο. Απο τη στιγμή που αποφάσισαν και το έχουν ανακοινώσει, δε νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Άλλωστε το ίδιο είχε γίνει και την προηγούμενη χρονιά με τη μετάβαση στα WM5. Πολλοί αντέδρασαν, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ας δούμε τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Άλλωστε το ίδιο είχε γίνει και την προηγούμενη χρονιά με τη μετάβαση στα WM5. Πολλοί αντέδρασαν, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Ας δούμε τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές. το ίδιο έιχε γίνει αλλά να μην το πάρουμε και δεδομένο. την προηγούμενη φορά το λειτουργικό άλλαξε αρκετά με τα softkeys και είχαν μια δικαιολογία, οπότε και μεις το "φάγαμε" πιο εύκολα. δεν ζητάω wm6 στο 9100 μου, που πάλιωσε πολύ πλέον, αλλά τα pxxxx είναι απαράδεκτοι που δήλωσαν οτι δεν θα τα αναβαθμίσουν. εγώ προσωπικά αν και ψαχνόμουν για αγορά πολύ καιρό, το αναβάλω μέχρι νεοτέρας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Θέλω να ελπίζω εμείς με τα κινέζικα να έχουμε καλύτερη τύχη. :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εμένα πάλι δεν με χαλάει βρε παιδιά, άλλωστε είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε συσκευή, και να πάρουμε μια πιο καινούργια όταν με το καλό θα έρθουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εμένα πάλι δεν με χαλάει βρε παιδιά, άλλωστε είναι μια ευκαιρία να αλλάξουμε συσκευή, και να πάρουμε μια πιο καινούργια όταν με το καλό θα έρθουν..... kapios exei (?) lefta gia petama !!! pios o logos na alaksis kati apo thn stigmi pou tha mporouses na kaneis thn douliasou kala me ta iparxousa mesa me mia anava8misi Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 kapios exei (?) lefta gia petama !!! pios o logos na alaksis kati apo thn stigmi pou tha mporouses na kaneis thn douliasou kala me ta iparxousa mesa me mia anava8misi Καθόλου για πέταμα, μια καινούργια συσκευή, όπως και να το κάνεις, είναι πιο εξελιγμένη....:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Καθόλου για πέταμα, μια καινούργια συσκευή, όπως και να το κάνεις, είναι πιο εξελιγμένη....:rolleyes: :rolleyes: Θεωρείς οτι η συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σε 1-2 μήνες θα είναι τόσο τεχνολογικά εξελιγμένες σε σχέση με αυτές των 2-3 μηνών πρίν; Βασικά αυτό θέλει να σε κάνει να πιστέψεις η HTC και δυστυχώς όπως βλέπω κάποιοι το κάνουν...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Θεωρείς οτι η συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σε 1-2 μήνες θα είναι τόσο τεχνολογικά εξελιγμένες σε σχέση με αυτές των 2-3 μηνών πρίν; Βασικά αυτό θέλει να σε κάνει να πιστέψεις η HTC και δυστυχώς όπως βλέπω κάποιοι το κάνουν...:O Μπορεί να μην είναι τόσο εξελιγμένες σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες, αλλά για μένα που βαριέμαι εύκολα, όλο και κάτι διαφορετικό υα έχουν να παρουσιάσουν. Οσο για το δυστυχώς, εγώ θα το μετέτρεπα σε ευτυχώς......:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μπορεί να μην είναι τόσο εξελιγμένες σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες, αλλά για μένα που βαριέμαι εύκολα, όλο και κάτι διαφορετικό υα έχουν να παρουσιάσουν. Οσο για το δυστυχώς, εγώ θα το μετέτρεπα σε ευτυχώς......:) :) Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω θα αναβαθμίσουμε τις συσκευές μας και θα πάμε στα WM6, ωστόσο εσύ βρίσκεσαι στο άλλο άκρο. Σε φτύνουν και νομίζεις οτι βρέχει. Το παραπάνω παράδειγμα είναι ενδεικτικό και γιατί η HTC επιμένει στους omap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύω θα αναβαθμίσουμε τις συσκευές μας και θα πάμε στα WM6, ωστόσο εσύ βρίσκεσαι στο άλλο άκρο. Σε φτύνουν και νομίζεις οτι βρέχει. Το παραπάνω παράδειγμα είναι ενδεικτικό και γιατί η HTC επιμένει στους omap. Μα εγώ δεν είπα οτι αν αλλάξω τη συσκευή μου θα πάρω απαραίτητα πάλι HTC. Μπορεί να πάρω οτιδήποτε άλλο, αλλά το σίγουρο είναι οτι μετά από ένα χρόνο συμβίωσης με 3 windows mobile συσκευές, δεν ξαναγυρίζω σε symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts