maria1986 Δημοσιεύτηκε January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2007 παιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας το pc μου δεν αναγνωρίζει ελληνικά κείμενα:( μου στέλνουν Email και δεν μπορώ να τα διαβάσω τι πρέπει να κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μαλον για το προβλημα σου ευθυνεται ο browser που χρησιμοποιεις. Συγκεκριμενα δοκιμασε να αλλαξεις το encoding ΠΧ Mozilla: View-> Character encoding -> Greek Iso ή Greek Windows Internet Explorer: View-> Encoding -> Greek Iso ή Greek Windows ή Windows Western European Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1986 Δημ. January 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 δυστυχώς δεν είναι από τον browser γιατί έχω κάποια cd με προγράμματα με Ελληνικά k δεν μπορώ να τα διαβάσω.υπάρχει κάτι να διόρθωση το πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 δυστυχώς δεν είναι από τον browser γιατί έχω κάποια cd με προγράμματα με Ελληνικά k δεν μπορώ να τα διαβάσω.υπάρχει κάτι να διόρθωση το πρόβλημα?? Για κοίταξε αν στα Regional Setting στο μενού του Control Panel έχεις επιλεγμένα τα Ελληνικά (σε τρεια drop down menu).Αν όχι τότε επέλεξε τα και λογικά θα είσαι ΟΚ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1986 Δημ. January 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Euharistw!!! ta katafera:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 paidia exo kai ego ena problima exo ta agglika windows kai o ipologistis den anagnorizei katholou ellinika ti na kano|?????????????:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Θα πας στα Regional and Language options (απο control panel) και μετά regional options (κάνε Ελληνικά τα 2 tabs) και μετά στο advance ,κάνεις και αυτό Ελληνικά! Θα σου ζητηθεί να έχεις και το cd των windows μέσα στον drive... θα σου πει να κάνεις επανεκκίνηση και μετά θα είσαι ΟΚ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts