sansara Δημοσιεύτηκε January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 25, 2007 Μερικες ερωτησεις προς φοιτητες-αποφοιτους Πληροφορικης... 1) Το προγραμμα καναλιου που διαβαζει απο την κεντρικη μνημη ενα καναλι για να διεκπεραιωσει μια λειτουργια Εισοδου/Εξοδου ειναι ο γνωστος "driver" ? Αν οχι ποια η διαφορα τους? 2) Μικροπρογραμματισμος ειναι καθε εντολη σε γλωσσα μηχανης να αποτελειται απο ενα μικροπρογραμμα σε κατωτερο επιπεδο? Οι RISC επεξεργαστες γιατι δεν εχουν μικροπρογραμματισμο, πως τα καταφερνουν χωρις αυτον και με τοσο λιγες εντολες γλωσσας μηχανης? (ακολουθουν κι αλλες ερωτησεις σχετικα με ακαδημαικα θεματα πληροφορικης, παρακαλω να μην μεταφερθει το thread σε πρακτικο ομοιο του) Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Νομίζω ναι και στα 2. Ρίξε κι εδώ μια ματιά για τους RISC: http://en.wikipedia.org/wiki/Risc#RISC_design_philosophy Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sansara Δημ. January 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Μηπως θα μπορουσες να μετακινησεις το "Επιστημη της Πληροφορικης ..." απο το Hardware στο Computing, επειδη το τοποθετησα επιπολαια σε λαθος ενοτητα? Ευχαριστω! Παράθεση ΛεξοΜανία - Η πιο γλυκιά μανία της ημέρας σου! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μηπως θα μπορουσες να μετακινησεις το "Επιστημη της Πληροφορικης ..." απο το Hardware στο Computing, επειδη το τοποθετησα επιπολαια σε λαθος ενοτητα? Ευχαριστω! done.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
absehm Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Για την πτυχιακή μου θα χρειαστώ flash, dreamweaver και photoshop, για την δημιουργία μίας διεπαφής. Επειδή είμαι αρχάριος κυρίως στην flash θα χρειαστώ την βοήθεια συγγραμμάτων:O . Αν κάποιος έχει διαβάσει κάποιο αντίστοιχο βιβλίο ή e-book θα ήμουν ευγνώμον αν θα μπορούσε να μου παραθέσει τα σχόλια του για αυτό πριν το αγοράσω. Ευχαριστώ…:help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts