nikoskat Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 να πω κατι ασχετο; ο τιτλος ειναι τελειως λαθος ή μου φαινεται;; "Τι θα θέλατε να γίνεται όταν ήσασταν μικροί-ες"...δηλαδη;; τι σημαινει αυτο ακριβως; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 να πω κατι ασχετο; ο τιτλος ειναι τελειως λαθος ή μου φαινεται;; "Τι θα θέλατε να γίνεται όταν ήσασταν μικροί-ες"...δηλαδη;; τι σημαινει αυτο ακριβως; :wacko: Εννοεί τι επάγγελμα θα θέλαμε να ακολουθήσουμε..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ναι αλλά εννοιολογικά δεν στέκει έτσι όπως είναι γραμμένο... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Εννοεί τι επάγγελμα θα θέλαμε να ακολουθήσουμε..:rolleyes: το ξερω, γι'αυτο λεω οτι ειναι λαθος :p Ναι αλλά εννοιολογικά δεν στέκει έτσι όπως είναι γραμμένο... αυτο εννοω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 να πω κατι ασχετο; ο τιτλος ειναι τελειως λαθος ή μου φαινεται;; "Τι θα θέλατε να γίνεται όταν ήσασταν μικροί-ες"...δηλαδη;; τι σημαινει αυτο ακριβως; :wacko: Το έχουμε γράψει και άλλοι, αλλά πιο «διακριτικά». :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Λοιπον οταν ημουν πολυ μικρηγ ελεγα σε ολους οτι θα γινω μοντελο σιγουρα οταν μεγαλωσω, ψωναρα:lol: :lol: . Μεγαλυτερη ηθελα να γινω ηθοποιος κι αργοτερα δικηγορος βεβαια δεν ακουλουθησα τπτ απο αυτα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Το έχουμε γράψει και άλλοι, αλλά πιο «διακριτικά». :p :lol: Λοιπον οταν ημουν πολυ μικρηγ ελεγα σε ολους οτι θα γινω μοντελο σιγουρα οταν μεγαλωσω, ψωναρα:lol: :lol: . Μεγαλυτερη ηθελα να γινω ηθοποιος κι αργοτερα δικηγορος βεβαια δεν ακουλουθησα τπτ απο αυτα.:p και τελικα εγινες τραγουδιστρια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Kι εγώ ηθοποιος ήθελα απο μικρη, κι ακομη αυτο θελω..αλλα δε μπορουσα προς το παρον οικονομικα. Κι ετσι διαλεξα την ιστορια της επιστημης(καποδιστριακο)για να δουλευω όπως οι περισσοτεροι σε κατι τελειως άσχετο κι απ΄τα δυο... Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Eγω θελω να γινω δικηγορος!!! :happy: :happy: Ηδη εχω αρχισει να αγορευω σε γονεις-συγγενεις-καθηγητες... Θα ερχεστε σε εμενα ετσι??? (να μαζευεται η πελατεία παρακαλώ.... :lol: :lol: ) Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Eγω θελω να γινω δικηγορος!!! :happy: :happy: Ηδη εχω αρχισει να αγορευω σε γονεις-συγγενεις-καθηγητες... Θα ερχεστε σε εμενα ετσι??? (να μαζευεται η πελατεία παρακαλώ.... :lol: :lol: ) Αντί να προσπαθείς να ξεκινήσεις από το myphone, όπου ομολογουμένως δύσκολα να πιάσεις πελατεία, δεν παραδειγματίζεσαι από τον Κούγια; εγω ηθελα να ανοιξω δικο μου ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ακομα θελω και προσπαθω. Τον Μπαμπούλα τον ξέρεις; http://www.baboulas.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Αντί να προσπαθείς να ξεκινήσεις από το myphone, όπου ομολογουμένως δύσκολα να πιάσεις πελατεία, δεν παραδειγματίζεσαι από τον Κούγια; Τον Μπαμπούλα τον ξέρεις; http://www.baboulas.gr/ ναι αλλα γιατι ρωτας;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Εγώ ήθελα να γίνω πυγμάχος (καμία σχέση με Rocky κτλ :p ) ή γιατρός. :lol: Άκυρος εντελώς! :p :lol: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ξεκίνησα με το κλασσικό "δασκάλα ":p , μετά όταν πήγα γυμνάσιο σκέφτηκα " κορόιδο είμαι; καλύτερα καθηγήτρια " :lol: μετά στο λύκειο δεν ήξερα ποιον κλάδο...φιλόλογος; νομικός; ιστορικός-αρχαιολόγος;;;;αστρονόμος ..... μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες :ninja: συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου άρεσε πραγματικά ήταν η ψυχολογία ( που είμαι αστέρι :cool: :happy: :lol: ) και δεν έγινα τίποτα από όλα αυτά ...τώρα που μεγάλωσα :blink: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts