Jump to content

Τι θέλατε να γίνετε όταν ήσαστε μικροί-ες;

aromeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πω κατι ασχετο; ο τιτλος ειναι τελειως λαθος ή μου φαινεται;;

"Τι θα θέλατε να γίνεται όταν ήσασταν μικροί-ες"...δηλαδη;; τι σημαινει αυτο ακριβως; :wacko:

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

"Τι θα θέλατε να γίνεται όταν ήσασταν μικροί-ες"...δηλαδη;; τι σημαινει αυτο ακριβως; :wacko:

Εννοεί τι επάγγελμα θα θέλαμε να ακολουθήσουμε..:rolleyes:

Εννοεί τι επάγγελμα θα θέλαμε να ακολουθήσουμε..:rolleyes:

το ξερω, γι'αυτο λεω οτι ειναι λαθος :p

Ναι αλλά εννοιολογικά δεν στέκει έτσι όπως είναι γραμμένο...

αυτο εννοω :)

Το έχουμε γράψει και άλλοι, αλλά πιο «διακριτικά». :p

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον οταν ημουν πολυ μικρηγ ελεγα σε ολους οτι θα γινω μοντελο σιγουρα οταν μεγαλωσω, ψωναρα:lol: :lol: .

Μεγαλυτερη ηθελα να γινω ηθοποιος κι αργοτερα δικηγορος βεβαια δεν ακουλουθησα τπτ απο αυτα.:p

Το έχουμε γράψει και άλλοι, αλλά πιο «διακριτικά». :p

:lol:

Λοιπον οταν ημουν πολυ μικρηγ ελεγα σε ολους οτι θα γινω μοντελο σιγουρα οταν μεγαλωσω, ψωναρα:lol: :lol: .

Μεγαλυτερη ηθελα να γινω ηθοποιος κι αργοτερα δικηγορος βεβαια δεν ακουλουθησα τπτ απο αυτα.:p

και τελικα εγινες τραγουδιστρια :p

Kι εγώ ηθοποιος ήθελα απο μικρη, κι ακομη αυτο θελω..αλλα δε μπορουσα προς το παρον οικονομικα. Κι ετσι διαλεξα την ιστορια της επιστημης(καποδιστριακο)για να δουλευω όπως οι περισσοτεροι σε κατι τελειως άσχετο κι απ΄τα δυο...

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

Eγω θελω να γινω δικηγορος!!! :happy: :happy: Ηδη εχω αρχισει να αγορευω σε γονεις-συγγενεις-καθηγητες... Θα ερχεστε σε εμενα ετσι??? (να μαζευεται η πελατεία παρακαλώ.... :lol: :lol: )
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω θελω να γινω δικηγορος!!! :happy: :happy: Ηδη εχω αρχισει να αγορευω σε γονεις-συγγενεις-καθηγητες... Θα ερχεστε σε εμενα ετσι??? (να μαζευεται η πελατεία παρακαλώ.... :lol: :lol: )

Αντί να προσπαθείς να ξεκινήσεις από το myphone, όπου ομολογουμένως δύσκολα να πιάσεις πελατεία, δεν παραδειγματίζεσαι από τον Κούγια;

εγω ηθελα να ανοιξω δικο μου ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ακομα θελω και προσπαθω.

Τον Μπαμπούλα τον ξέρεις; http://www.baboulas.gr/

Αντί να προσπαθείς να ξεκινήσεις από το myphone, όπου ομολογουμένως δύσκολα να πιάσεις πελατεία, δεν παραδειγματίζεσαι από τον Κούγια;

Τον Μπαμπούλα τον ξέρεις; http://www.baboulas.gr/

ναι αλλα γιατι ρωτας;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ήθελα να γίνω πυγμάχος (καμία σχέση με Rocky κτλ :p ) ή γιατρός. :lol:

Άκυρος εντελώς! :p :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

ξεκίνησα με το κλασσικό "δασκάλα ":p , μετά όταν πήγα γυμνάσιο σκέφτηκα " κορόιδο είμαι; καλύτερα καθηγήτρια " :lol: μετά στο λύκειο δεν ήξερα ποιον κλάδο...φιλόλογος; νομικός; ιστορικός-αρχαιολόγος;;;;αστρονόμος ..... μετά από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες :ninja: συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου άρεσε πραγματικά ήταν η ψυχολογία ( που είμαι αστέρι :cool: :happy: :lol: ) και δεν έγινα τίποτα από όλα αυτά ...τώρα που μεγάλωσα :blink: :D