trellosgauros Δημοσιεύτηκε January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 23, 2007 παιδακια μου δωσανε ενα dvd με μια συναυλια αλλα οταν βαζω το δισκο στον υπολογιστη ανοιγει το power dvd με το οποιο παιζω τα dvd μου και μου βγαζει ενα μενου με 6 εικονιδια που ειναι κομματτια απο τη συναυλια! οταν ανοιγω το dvd απο τον υπολογιστη μου να κανω εξερευνηση στο δισκακι εχει μεσα 6 αρχεια vob! ετσι το power dvd μου τα παιζει ενα ενα! θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο προγραμμα ετσι ωστε να ενωσω αυτα τα 6 αρχεια vob σε ενα arxeio vob ετσι ωστε να παιζει ολη τη συναυλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Άνοιξε ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ (και όχι ένα συγκεκριμενο .vob) με το VLC και θα τα παίξει κανονικά. Μπορεί να δουλεύει και με το PowerDVD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Όλα τα dvd αποτελούνται απο ξεχωριστα αρχεια vob. Αυτο δεν εχει να κανει με τον τροπο που τα αναπαραγει ο player. Αληθεια, αν βαλεις το πρωτο να παιξει, μετα δε συνεχιζουν και τα επομενα με την κανονικη σειρα; Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. January 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Όλα τα dvd αποτελούνται απο ξεχωριστα αρχεια vob. Αυτο δεν εχει να κανει με τον τροπο που τα αναπαραγει ο player. Αληθεια, αν βαλεις το πρωτο να παιξει, μετα δε συνεχιζουν και τα επομενα με την κανονικη σειρα; οχι τα παιζει ενα ενα και ασχετα με αυτο,ενω στην αρχη παιζει κανονικα μετα μου το παιζει με διακοπες στον ηχο,σαν να μη μπορει να το φορτωσει και οταν παταω pause για κανενα λεπτο συνεχιζει χωρις διακοπες για λιγο και μετα παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts