melanitty Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Μόλις αγόρασα το hp ipaq αλλά δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα ενεργοποίησης του destinator. Καμιά ιδέα? Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Μόλις αγόρασα το hp ipaq αλλά δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα ενεργοποίησης του destinator. Καμιά ιδέα? Αν θες κάνε καλύτερα την ερώτησή σου στο παρακάτω thread: Destinator PN ό,τι θα ήθελες να ρωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Pare destinator. Exei tous kaliterous xartes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 ευχαριστω πολυ για ολα και απο οτι ακουω θα παρω destinator η το Garmin Nuvi εχω ενα gps τις Garmin το 176c και ειναι αψογο αλλα κανει μονο γεια θαλασσα δεν εχει δρομους Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 To NAVIMATE 420 , που εχω δει και μου φανηκε πολυ καλο πραγματικα, εχει τη δυνατοτητα να παρει Destinator? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 To NAVIMATE 420 , που εχω δει και μου φανηκε πολυ καλο πραγματικα, εχει τη δυνατοτητα να παρει Destinator? Όχι και δε θα σου πρότεινα να το πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Όχι και δε θα σου πρότεινα να το πάρεις. ειναι και πιο φθηνο 100 ευρω απο το ΤΙΒΟ 1000 , εχει και οθοναρα Το ΤΙΒΟ παιρνει Ντεστινετορ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Το ΤΙΒΟ παιρνει Ντεστινετορ? Το εχω εγω και παιρνει το Destinator ND .Ειδικη εκδοση που ειναι σαν την PN η οποια κανει μονο για pocket pc.Φοβερο !!!!!:) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ειναι και πιο φθηνο 100 ευρω απο το ΤΙΒΟ 1000 , εχει και οθοναρα Το ΤΙΒΟ παιρνει Ντεστινετορ? Δεν έχει όμως του χάρτες της NGi, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή και συνεχώς βελτιώνονται. Επίσης το Destinator είναι πιο εύχρηστο. Γενικά αυτές οι συσκευές PNA δε δέχονται άλλα προγράμματα, παρά μόνο αυτό που έχουν προεγκατεστημένο. Το tibo έρχεται με Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Δεν έχει όμως του χάρτες της NGi, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή και συνεχώς βελτιώνονται. . το ΤΙΒΟ η το ΝΑΒΙΜΑΤΕ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Το Τιβο γενικά είναι κλειδωμένο.Δεν μπορείς να βάλεις ή να βγάλεις τίποτα άλλο.Το μόνο του καλό για μένα είναι ότι έχει μεγάλη και ευκρινή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 το ΤΙΒΟ η το ΝΑΒΙΜΑΤΕ? Τibo-Destinator-Χάρτες NGi Ο συνδιασμός που αξίζει. Αν θέλεις να δείς τους χάρτες της NGi που υπάρχουν και στο tibo δες στο driveme.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 εγώ πάντως πρόσφατα απέκτησα ένα Acer E310 GPS με αυθεντικό προεγκατεστημένο το Destinator 6. το πήρα γιατί είναι κόμπακτ 10,3 x 5,8 x 1,8 εκ. και για την καλή αυτονομία του όταν το χρησιμοποιώ ως πεζός. έδωσα μόλις 265 ευρώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aikaterini Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 παιδια καλημερα! για ενα bmw x3 περα απο το εργοστασιακο εχετε υποψη σας καμια άλλη λύση?το αμαξι εχει στο ταμπλο "θεση" η οποια χωραει οθονη 8,8 ιντσων (νομιζω). αν εχει δοκιμασει κανεις το εργοστασιακο, ειναι λειτουργικο για Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Εγω στο Honda CRV εχω βαλει αυτο http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=60&category_id=9&option=com_phpshop&Itemid=2 Παιρνει και προγραμμα πλοηγησης αλλα εγω εβαλα το Timbo S-1000 σαν χωριστη συσκευη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 πηγα εχτες στο Καρφουρ και ειχε ενα πολυ ωραιο πραγματακι , εκανε 399 αν θυμαμαι καλα και ειχε στην μπροστινη του οψη υποδοχη για sd. Αν λοιπον βαλω καρτουλα με Ντεστινετορ δε θα τη δεχεται? Λογικα εφοσον παιρνει οποια sd θελεις, θα υπαρχει προβλημα??? Και δε θυμαμαι και ονομα ρε γαμωτο... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Της compucon ήταν το μηχάνημα και λεγόταν navimate και δεν υποστηρίζει destinator ασχετα αν υπάρχει υποδοχή για sd κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Της compucon ήταν το μηχάνημα και λεγόταν navimate και δεν υποστηρίζει destinator ασχετα αν υπάρχει υποδοχή για sd κάρτα! οχι ενα αλλο ηταν θα ξαναπαω και θα σου πω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 πηγα εχτες στο Καρφουρ και ειχε ενα πολυ ωραιο πραγματακι , εκανε 399 αν θυμαμαι καλα και ειχε στην μπροστινη του οψη υποδοχη για sd. Αν λοιπον βαλω καρτουλα με Ντεστινετορ δε θα τη δεχεται? Λογικα εφοσον παιρνει οποια sd θελεις, θα υπαρχει προβλημα??? Και δε θυμαμαι και ονομα ρε γαμωτο... Mplip αυτές οι συσκευές δεν έχουν windows mobile, έτσι δεν μπορείς να τους τρέχεις προγράμματα. Σκέψου ένα απλό nokia με υποδοχή SD. Θα μπορεί να τρέξει destinator;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Mplip αυτές οι συσκευές δεν έχουν windows mobile, έτσι δεν μπορείς να τους τρέχεις προγράμματα. Σκέψου ένα απλό nokia με υποδοχή SD. Θα μπορεί να τρέξει destinator;;) οποτε για να τρεξω destinator , πρεπει αναγκαστικα να παρω pda δηλαδη ? για διαφωτισε με γιατι εφοσον λες οτι αυτο ειναι το καλυτερο , αυτο θελω. Δεν εχω λογο να σε παρακουσω :p Και επισης με ενδιαφερει και η πανελλαδικη καλυψη οποτε για πες μου λιγο που να στραφω. 300 - 400 . Εκει μεσα παιξε Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 οποτε για να τρεξω destinator , πρεπει αναγκαστικα να παρω pda δηλαδη ? για διαφωτισε με γιατι εφοσον λες οτι αυτο ειναι το καλυτερο , αυτο θελω. Δεν εχω λογο να σε παρακουσω :p Και επισης με ενδιαφερει και η πανελλαδικη καλυψη οποτε για πες μου λιγο που να στραφω. 300 - 400 . Εκει μεσα παιξε Yπάρχουν συσκευες PNA οι οποίες έχουν προεγκατεστημενο το Destinator. Σε αυτές δεν μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης, αλλά προφανώς δεν θα χρειαστείς άλλο, αφού το Destinator θα σε καλύπτει παντού. Εδώ θα βρείς ποιές συσκευές υπάρχουν. Ίσως τα βρεις και αλλού σε καλύτερη τιμή, απλά πρόσεξε να έχει Destinator. Η άλλη λύση είναι να πάρεις ένα PDA και να εγκαταστήσεις μόνος σου το Destinator. Στο PDA θα μπορείς να εγκαθιστάς διάφορα προγράμματα για Windows mobile. Φυσικά απαιτείται το PDA να έχει ενσωματωμένο GPS ή να βάλεις εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Yπάρχουν συσκευες PNA οι οποίες έχουν προεγκατεστημενο το Destinator. Σε αυτές δεν μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης, αλλά προφανώς δεν θα χρειαστείς άλλο, αφού το Destinator θα σε καλύπτει παντού. Εδώ θα βρείς ποιές συσκευές υπάρχουν. Ίσως τα βρεις και αλλού σε καλύτερη τιμή, απλά πρόσεξε να έχει Destinator. Η άλλη λύση είναι να πάρεις ένα PDA και να εγκαταστήσεις μόνος σου το Destinator. Στο PDA θα μπορείς να εγκαθιστάς διάφορα προγράμματα για Windows mobile. Φυσικά απαιτείται το PDA να έχει ενσωματωμένο GPS ή να βάλεις εξωτερικό. στην αρχη pda κοιτουσα και εγω αλλα με τρομαξε το γεγονος οτι αν ξεφορτιστει χανει τισ ρυθμισεις του Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 στην αρχη pda κοιτουσα και εγω αλλα με τρομαξε το γεγονος οτι αν ξεφορτιστει χανει τισ ρυθμισεις του Ειναι κι αυτο σημαντικο αν και ακουσα αλλα δεν το εχω ψαξει οτι με την νεα εκδοση Mobile διορθωθηκε. Παντως για καποιον σαν εμενα που δεν με ενδιαφερει σαν pda αλλα μονο σαν πλοηγος το Timbo S-1000 που εχω ειναι κορυφαιο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Τελικα θα παρω το TIBO S1000 θα το εχω αυριο.πολλοι λενε οτι ειναι πολυ καλο μηχανημα να δουμε Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μπορει να παρει το tibo s1000 το Destinator 6 ? και πως ? επισης υπαρχει δυνατοτητα να το συνδεσουμε με pc? και αν ναι που θα ψαξουμε να βρουμε το καλωδιο? Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts