Jump to content

GPS: Πλοήγηση στο αυτοκίνητο (PNAs)

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις αγόρασα το hp ipaq αλλά δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα ενεργοποίησης του destinator. Καμιά ιδέα?
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

• Απαντήσεις 626
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις αγόρασα το hp ipaq αλλά δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα ενεργοποίησης του destinator. Καμιά ιδέα?

Αν θες κάνε καλύτερα την ερώτησή σου στο παρακάτω thread:

Destinator PN ό,τι θα ήθελες να ρωτήσεις

ευχαριστω πολυ για ολα και απο οτι ακουω θα παρω destinator η το Garmin Nuvi εχω ενα gps τις Garmin το 176c και ειναι αψογο αλλα κανει μονο γεια θαλασσα δεν εχει δρομους
hi...

To NAVIMATE 420 ,

που εχω δει και μου φανηκε πολυ καλο πραγματικα, εχει τη δυνατοτητα να παρει Destinator?

:X

To NAVIMATE 420 ,

που εχω δει και μου φανηκε πολυ καλο πραγματικα, εχει τη δυνατοτητα να παρει Destinator?

Όχι και δε θα σου πρότεινα να το πάρεις.

Όχι και δε θα σου πρότεινα να το πάρεις.

ειναι και πιο φθηνο 100 ευρω απο το ΤΙΒΟ 1000 , εχει και οθοναρα

Το ΤΙΒΟ παιρνει Ντεστινετορ?

Το εχω εγω και παιρνει το Destinator ND .Ειδικη εκδοση που ειναι σαν την PN η οποια κανει μονο για pocket pc.Φοβερο !!!!!:) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

ειναι και πιο φθηνο 100 ευρω απο το ΤΙΒΟ 1000 , εχει και οθοναρα

Δεν έχει όμως του χάρτες της NGi, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή και συνεχώς βελτιώνονται.

Επίσης το Destinator είναι πιο εύχρηστο.

Γενικά αυτές οι συσκευές PNA δε δέχονται άλλα προγράμματα, παρά μόνο αυτό που έχουν προεγκατεστημένο.

Το tibo έρχεται με Destinator.

Δεν έχει όμως του χάρτες της NGi, οι οποίοι είναι οι καλύτεροι αυτή τη στιγμή και συνεχώς βελτιώνονται.

.

το ΤΙΒΟ η το ΝΑΒΙΜΑΤΕ?

Το Τιβο γενικά είναι κλειδωμένο.Δεν μπορείς να βάλεις ή να βγάλεις τίποτα άλλο.Το μόνο του καλό για μένα είναι ότι έχει μεγάλη και ευκρινή οθόνη.

το ΤΙΒΟ η το ΝΑΒΙΜΑΤΕ?

Τibo-Destinator-Χάρτες NGi

Ο συνδιασμός που αξίζει.

Αν θέλεις να δείς τους χάρτες της NGi που υπάρχουν και στο tibo δες στο driveme.gr

εγώ πάντως πρόσφατα απέκτησα ένα Acer E310 GPS με αυθεντικό προεγκατεστημένο το Destinator 6.

το πήρα γιατί είναι κόμπακτ 10,3 x 5,8 x 1,8 εκ. και για την καλή αυτονομία του όταν το χρησιμοποιώ ως πεζός.

έδωσα μόλις 265 ευρώ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

παιδια καλημερα! για ενα bmw x3 περα απο το εργοστασιακο εχετε υποψη σας καμια άλλη λύση?το αμαξι εχει στο ταμπλο "θεση" η οποια χωραει οθονη 8,8 ιντσων (νομιζω). αν εχει δοκιμασει κανεις το εργοστασιακο, ειναι λειτουργικο για Ελλαδα?

Εγω στο Honda CRV εχω βαλει αυτο

http://www.ixokinisi.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=60&category_id=9&option=com_phpshop&Itemid=2

Παιρνει και προγραμμα πλοηγησης αλλα εγω εβαλα το Timbo S-1000 σαν χωριστη συσκευη.

Φιλικά Γιάννης

πηγα εχτες στο Καρφουρ και ειχε ενα πολυ ωραιο πραγματακι , εκανε 399 αν θυμαμαι καλα και ειχε στην μπροστινη του οψη υποδοχη για sd. Αν λοιπον βαλω καρτουλα με Ντεστινετορ δε θα τη δεχεται? Λογικα εφοσον παιρνει οποια sd θελεις, θα υπαρχει προβλημα??? Και δε θυμαμαι και ονομα ρε γαμωτο...

Της compucon ήταν το μηχάνημα και λεγόταν navimate και δεν υποστηρίζει destinator ασχετα αν υπάρχει υποδοχή για sd κάρτα!

Της compucon ήταν το μηχάνημα και λεγόταν navimate και δεν υποστηρίζει destinator ασχετα αν υπάρχει υποδοχή για sd κάρτα!

οχι

ενα αλλο ηταν

θα ξαναπαω και θα σου πω

πηγα εχτες στο Καρφουρ και ειχε ενα πολυ ωραιο πραγματακι , εκανε 399 αν θυμαμαι καλα και ειχε στην μπροστινη του οψη υποδοχη για sd. Αν λοιπον βαλω καρτουλα με Ντεστινετορ δε θα τη δεχεται? Λογικα εφοσον παιρνει οποια sd θελεις, θα υπαρχει προβλημα??? Και δε θυμαμαι και ονομα ρε γαμωτο...

Mplip αυτές οι συσκευές δεν έχουν windows mobile, έτσι δεν μπορείς να τους τρέχεις προγράμματα.

Σκέψου ένα απλό nokia με υποδοχή SD. Θα μπορεί να τρέξει destinator;;)

Mplip αυτές οι συσκευές δεν έχουν windows mobile, έτσι δεν μπορείς να τους τρέχεις προγράμματα.

Σκέψου ένα απλό nokia με υποδοχή SD. Θα μπορεί να τρέξει destinator;;)

οποτε για να τρεξω destinator , πρεπει αναγκαστικα να παρω pda δηλαδη ?

για διαφωτισε με γιατι εφοσον λες οτι αυτο ειναι το καλυτερο , αυτο θελω. Δεν εχω λογο να σε παρακουσω :p

Και επισης με ενδιαφερει και η πανελλαδικη καλυψη οποτε για πες μου λιγο που να στραφω. 300 - 400 . Εκει μεσα παιξε

οποτε για να τρεξω destinator , πρεπει αναγκαστικα να παρω pda δηλαδη ?

για διαφωτισε με γιατι εφοσον λες οτι αυτο ειναι το καλυτερο , αυτο θελω. Δεν εχω λογο να σε παρακουσω :p

Και επισης με ενδιαφερει και η πανελλαδικη καλυψη οποτε για πες μου λιγο που να στραφω. 300 - 400 . Εκει μεσα παιξε

Yπάρχουν συσκευες PNA οι οποίες έχουν προεγκατεστημενο το Destinator. Σε αυτές δεν μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης, αλλά προφανώς δεν θα χρειαστείς άλλο, αφού το Destinator θα σε καλύπτει παντού.

Εδώ θα βρείς ποιές συσκευές υπάρχουν. Ίσως τα βρεις και αλλού σε καλύτερη τιμή, απλά πρόσεξε να έχει Destinator.

Η άλλη λύση είναι να πάρεις ένα PDA και να εγκαταστήσεις μόνος σου το Destinator. Στο PDA θα μπορείς να εγκαθιστάς διάφορα προγράμματα για Windows mobile. Φυσικά απαιτείται το PDA να έχει ενσωματωμένο GPS ή να βάλεις εξωτερικό.

Yπάρχουν συσκευες PNA οι οποίες έχουν προεγκατεστημενο το Destinator. Σε αυτές δεν μπορείς να βάλεις άλλο πρόγραμμα πλοήγησης, αλλά προφανώς δεν θα χρειαστείς άλλο, αφού το Destinator θα σε καλύπτει παντού.

Εδώ θα βρείς ποιές συσκευές υπάρχουν. Ίσως τα βρεις και αλλού σε καλύτερη τιμή, απλά πρόσεξε να έχει Destinator.

Η άλλη λύση είναι να πάρεις ένα PDA και να εγκαταστήσεις μόνος σου το Destinator. Στο PDA θα μπορείς να εγκαθιστάς διάφορα προγράμματα για Windows mobile. Φυσικά απαιτείται το PDA να έχει ενσωματωμένο GPS ή να βάλεις εξωτερικό.

στην αρχη pda κοιτουσα και εγω αλλα με τρομαξε το γεγονος οτι αν ξεφορτιστει χανει τισ ρυθμισεις του

στην αρχη pda κοιτουσα και εγω αλλα με τρομαξε το γεγονος οτι αν ξεφορτιστει χανει τισ ρυθμισεις του

Ειναι κι αυτο σημαντικο αν και ακουσα αλλα δεν το εχω ψαξει οτι με την νεα εκδοση Mobile διορθωθηκε.

Παντως για καποιον σαν εμενα που δεν με ενδιαφερει σαν pda αλλα μονο σαν πλοηγος το Timbo S-1000 που εχω ειναι κορυφαιο.

Φιλικά Γιάννης

Τελικα θα παρω το TIBO S1000 θα το εχω αυριο.πολλοι λενε οτι ειναι πολυ καλο μηχανημα να δουμε
hi...

μπορει να παρει το tibo s1000 το Destinator 6 ? και πως ?

επισης υπαρχει δυνατοτητα να το συνδεσουμε με pc?

και αν ναι που θα ψαξουμε να βρουμε το καλωδιο?

hi...