ethnicnation Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Η εταιρία που το εισάγει, έχω την εντύπωση πως πουλάει έξτρα μια κάρτα 2 gbite με τους χάρτες για όλη την Ευρώπη. Νομίζω πως τα χρήματα που ζητά είναι ελλάχιστα. Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 260€:shifty: ...το χρειαζομαι για ενα ταξιδι 4 ημερων. Οποτε αυτη η λυση απορριπτεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 260;;;;;;;;;; H ELASYN; Εξωφρενική τιμή. Είσαι σίγουρος; Ρώτησες προφανώς, ε; Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Προφανως ρωτησα, αλλα το πηρε το ματι μου και σε online καταστημα... Τι λετε ρε παιδια? Δεν το ξερω καθολου το destinator γι αυτο ρωταω. Δε θα τους δει τους χαρτες με ενα copy-paste? Υπαρχει κανενας τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Προφανως ρωτησα, αλλα το πηρε το ματι μου και σε online καταστημα... Τι λετε ρε παιδια? Δεν το ξερω καθολου το destinator γι αυτο ρωταω. Δε θα τους δει τους χαρτες με ενα copy-paste? Υπαρχει κανενας τροπος? Εγώ πιστεύω οτι μπαίνουν. Βρες χάρτες και δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Απ οτι ξερω το μηχανημα εχει Destinator PN και εχει το προγραμμα και τους χαρτες ελλαδας σε μια SD 1GB. Εχει το Destinator ND και οχι το PN που εχουν τα pocket pc. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 καλησπερα παιδια.δεν βρηκα αλλου καποιο αντιστοιχο θεμα γιαυτο ανοιγω αυτο εδω... επειδη μεσα στη βδομαδα θα παραλαβω το καινουργιο μου αυτοκινητο ηθελα να ρωτησω τα εξης... 1)ποιο ειναι το καλυτερο GPS για Mercedes CLK???Με ενδιαφερει να εχει καλη εφαρμογη στο ταμπλω,να εχει μεγαλη και ευαναγνωστη οθονη,να εχει ελληνικο μενου,και να εχει πληρεις και ενημερωμενους χαρτες απο αθηνα(κατα κυριο λογο)αλλα και απο την υπολοιπη ελλαδα και ενοειται να ειναι ακριβειας. 2)για τι κοστος μιλαμε???επισης με ενδιαφερει να δειχνει το στιγμα μου ανα πασα στιγμη.. 3)μπορω να το χρησιμοποιησω και σαν DVD-PLAYER??? 4)αξιζει τον κοπο να αγορασω ενα τετοιο μηχανημα??? καποιοι μου προτεινανε αυτο το TIBO S-1000 με κοστος τα 550ε περιπου.τι λετε??? ακουω τις προταςεις σας Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Είτε Merc CLK είτε Fiat Panda, μια είναι η λύση. Tibo!:D Aυτό σου προτείνω και εγώ για τους εξής λόγους. Έχει μεγάλη οθόνη και τρέχει Destinator. Όχι οτι το Destinator είναι το τρελό πρόγραμμα, απλά έχει τους καλύτερους χάρτες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και σχεδόν είναι μονόδρομος. Aν θες κάτι άλλο οι λύσεις σου περιορίζονται σε αυτά και σε μερικά mio PNA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 μη γελασεις αλλα τι ειναι το Destinator???δεν κανω διακριση αυτοκινητων απλα σε κατι φωτο που ειδα το ΤΙΒΟ μου φαινετε καπως χοντροκομμενο και δεν ξερω που θα μπορουσε να τοποθετηθει στο ταμπλω του CLK.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 μη γελασεις αλλα τι ειναι το Destinator???δεν κανω διακριση αυτοκινητων απλα σε κατι φωτο που ειδα το ΤΙΒΟ μου φαινετε καπως χοντροκομμενο και δεν ξερω που θα μπορουσε να τοποθετηθει στο ταμπλω του CLK.. To Destinator είναι το πρόγραμμα που τρέχει. Υπάρχουν διάφορα όπως το tomtom, igo etc. Για κάθε πρόγραμμα υπάρχουν διαφορετικοί χάρτες. Το Destinator έχει τους καλύτερους για Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν να έχεις κάτι διακριτικό που να δένει αρμονικά με το ταμπλο, όπως το εργοστασιακό. Δυστυχώς δε μπορείς να έχει τέτοιες πολυτέλειες. Οι καλές-αποδοτικές λύσεις είναι αυτά τα χοντροκομμένα μηχανήματα που τα κολλάς με βεντούζα στο παρμπριζ. Ξέρω είναι άθλια, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 To Destinator είναι το πρόγραμμα που τρέχει. Υπάρχουν διάφορα όπως το tomtom, igo etc. Για κάθε πρόγραμμα υπάρχουν διαφορετικοί χάρτες. Το Destinator έχει τους καλύτερους για Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν να έχεις κάτι διακριτικό που να δένει αρμονικά με το ταμπλο, όπως το εργοστασιακό. Δυστυχώς δε μπορείς να έχει τέτοιες πολυτέλειες. Οι καλές-αποδοτικές λύσεις είναι αυτά τα χοντροκομμένα μηχανήματα που τα κολλάς με βεντούζα στο παρμπριζ. Ξέρω είναι άθλια, αλλά δε μπορείς να τα έχεις όλα. ναι ναι εχεις δικιο...θα παω να το δω και απο κοντα και θα αποφασισω.στη χειροτερη θα το βαζω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου και θα το βγαζω οποτε το χρειαζομαι.δεν θελω να το βαλω με βεντουζα γιατι θα φαινετε ασχημο ρε γμτ.....το εργοστασιακο NAVIGATOR απο την μαμα μερσεντες δουλευει στην ελλαδα???εχω την εντυπωση πως οχι.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ναι ναι εχεις δικιο...θα παω να το δω και απο κοντα και θα αποφασισω.στη χειροτερη θα το βαζω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου και θα το βγαζω οποτε το χρειαζομαι.δεν θελω να το βαλω με βεντουζα γιατι θα φαινετε ασχημο ρε γμτ.....το εργοστασιακο NAVIGATOR απο την μαμα μερσεντες δουλευει στην ελλαδα???εχω την εντυπωση πως οχι.... Συνήθως τα εργοστασιακά όλως των εταιριών έχουν χάρτες από διεθνείς κατασκευαστές όπως Navteq, teleatlas. Η κάλυψή τους είναι αστεία σε σύγκριση με αυτή της Ngi που συνεργάζεται με το Destinator. Δηλαδή θα δώσεις 2-3000 euros και δεν θα κάνεις δουλειά, θα κερδίσεις μόνο σε εμφάνιση, ενώ με ένα tibo θα έχεις τέλεια πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Καλό είναι το tibo ειδικά το καινούργιο με την 4 οθόνη.. Κοίτα και σε Garmin και Maggelan υπάρχουν φοβερά μηχανήματα (ειδικά τα Garmin - Σκορδίλης). Με τίποτα μην πάρεις Mio γιατί τα τελευταία έχουν χάρτες Teleatlas που είναι για τα πανηγύρια... Εκτός αν θέλεις να πηγαίνεις μόνο Αθήνα (κι εκεί με λάθη..). Προτείνω να κοιτάξεις να πάρεις μηχάνημα που να έχει Destinator (είναι Νο1 στην Ελλάδα). Δεν ξέρω καθόλου για τον καιρνούργιο χάρτη του Garmin Που δίνει εξτρά τι είναι, πρέπει να είναι καλός, έχω ακούσει για πολλές πόλεις και αρκετά χωρία... Αυτά! Εγώ έχω ένα Mio P550, σαν PDA είναι μέτριο, σαν GPS είναι μ!@!@!@, κάνει 100 ώρες να πιάσει... Σε αντίθεση με το Tibo που το πήρε ένας φίλος και πιάνει δορυφόρο σε 3''.. Το ίδιο και τα Garmin και τα Magellan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ayto to gps kalo fenete h gnvmh sas ? http://www.e-galaxy.eu/navimate_420.htm Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 ayto to gps kalo fenete h gnvmh sas ? http://www.e-galaxy.eu/navimate_420.htm Η γνώμη μου είναι να μείνεις μακριά από Navimate και να ψάξεις για κάτι με Destinator σαν πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 και για μένα το destinator είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα... είχε πλάκα η Teleatlas που έλεγε ότι έχει καλύχει το 60% της Ελλάδας... μπούρδες! Δεν έχει τίποτε άλλο εκτός Αθήνας... Destinator και ξερό ψωμί... ίσως και μια επιφύλαξη για τους τελευταίους χάρτες της garmin για την Ελλάδα (γιατί δεν τους έχω δει αλλά έχω ακούσει ότι έχουν πολύ λεπτομέρεια..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παιδιά αν ξέρει κανείς, επειδή θέλω ν'αγοράσω αυτό http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&viewitem=&ru=http%3A%2F%2Fsearch.ebay.co.uk%3A80%2Fsearch%2Fsearch.dll%3Ffrom%3DR40%26satitle%3D110087046734%26fvi%3D1&item=110087046734" για το αυτοκίνητο και αναφέρει στα χαρακτηριστικά (gps navigation inputs port) μπορείτε να μου πείτε ποια θα είναι η πηγή; Προς το παρόν έχω ένα acer N35. Θα μπορέσω να έχω το destinator στο παραπάνω mp3 που θέλω ν'αγοράσω κι αν ναι τι θα χρειαστεί για να το βλέπω στην οθόνη μου; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παιδιά αν ξέρει κανείς, επειδή θέλω ν'αγοράσω αυτό "http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&viewitem=&ru=http%3A%2F%2Fsearch.ebay.co.uk%3A80%2Fsearch%2Fsearch.dll%3Ffrom%3DR40%26satitle%3D110087046734%26fvi%3D1&item=110087046734" για το αυτοκίνητο και αναφέρει στα χαρακτηριστικά (gps navigation inputs port) μπορείτε να μου πείτε ποια θα είναι η πηγή; Προς το παρόν έχω ένα acer N35. Θα μπορέσω να έχω το destinator στο παραπάνω mp3 που θέλω ν'αγοράσω κι αν ναι τι θα χρειαστεί για να το βλέπω στην οθόνη μου; Ευχαριστώ! Shipping costs:To Greece -- US $103.00 omg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 από εκεί τα βγάζει...τι νομίζεις βλάκας είναι; :shifty: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ...+ πόσα θα σου ζητήσουν στο τελωνείο, εγώ δεν έχω πρόβλημα!:D Item location:MY, United Kingdom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Item location:MY, United Kingdom :p Είδα το US $ και με μπέρδεψε. Έχω την εντύπωση οτι και από UK πληρώνουμε τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Για noname πάντως είναι πολλά χρήματα... Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Για noname πάντως είναι πολλά χρήματα... Τι λέτε; Συμφωνώ, γιατί δε χτυπάς ένα tibo να είσαι άρχοντας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Εγώ έχω εδώ και μερικούς μήνες το Garmin Nuvi 350 και είναι ανεπανάληπτο μηχάνημα. Θα πρότεινα να προσέξεις το θέμα της λειτουργικότητας της διεπιφάνειας. Πολλά που είναι στυλ PDA δεν μπορείς να τα χειριστείς καλά ενώ είσαι στο αμάξι και πρέπει να κάνεις κινήσεις ακριβείας. Ενώ το παραπάνω που έχω όπως και άλλα, έχουν διεπιφάνεια σχεδιασμένη ειδικά για αυτή τη δουλειά και σε συνδυασμό με την οθόνη αφής, κάνουν θαύματα. ;) Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 και για μένα το destinator είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα... είχε πλάκα η Teleatlas που έλεγε ότι έχει καλύχει το 60% της Ελλάδας... μπούρδες! Δεν έχει τίποτε άλλο εκτός Αθήνας... Destinator και ξερό ψωμί... ίσως και μια επιφύλαξη για τους τελευταίους χάρτες της garmin για την Ελλάδα (γιατί δεν τους έχω δει αλλά έχω ακούσει ότι έχουν πολύ λεπτομέρεια..) Μέχρι πρίν λίγο καιρό ναι,οι χάρτες της Teleatlas ειχαν μόνο Αθήνα,Θεσ/νικη,Πάτρα και κανα δυο άλλες πόλεις.Απο το τελευταίο update του Ιανουαρίου όμως έχει προσθέσει άλλες 20 πόλεις. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts